Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Næste morgen vågnede jeg tidligt med en ordentlig morgenerektion. I starten lagde jeg ikke mærke til, at jeg lå et fremmed sted, men efterhånden fik de nye lyde og lugte mig til at åbne øjnene. Jeg smilede ved mig selv, da jeg kom i tanke om aftenens eskapader. Tænkt engang at jeg havde kneppet Charlotte i røven. Det havde været en helt umulig tanke for bare en månedstid siden. Mine tankespind gjorde ikke min erektion mindre, og jeg blev da efterhånden også ret liderlig.
Charlotte lå stadigvæk og sov. Hun lå på siden med ryggen mod mig og med røven skudt en smule bagud. Forsigtigt løftede jeg dynen og kiggede ind under. Hendes meget korte natkjole lå oppe omkring hofterne, så der var frit udsyn. Mine hænder gik straks på opdagelse på hendes baller og mellem hendes ben. Hendes hud var dejlig blød og jeg lå længe og strøg hende hen over ballerne. Efter et stykke tid fandt hænder vej med til fissen. Det var som om Charlotte samtidig skød røven en smule mere bagud, så jeg bedre kunne komme til. Hendes vejrtrækning ændrede sig langsomt og blev tungere og så med et vågnede hun. Hun vendte sig ikke om, men rakte bare en hånd bagud og fangede min pik efter lidt febrilsk søgen. Pikken trak hun hen til sin fisse, og inden jeg rigtigt fik lagt mig til rette tæt op ad hende, skød hun røven bagud, så jeg gled op i hende. Hun var ikke så våd som de andre gange, jeg havde kneppet hende, så det tog lidt tid at komme i bund, men det lykkedes da uden alt for meget besvær.

"Bare knep mig stille og roligt", sagde hun med sin hæse morgenstemme. Jeg svarede ikke, men satte bare et roligt tempo, hvor min pik kom næsten helt ud og helt i bund. Sådan lå vi længe. Jeg kneppede hende stille og roligt, mens hun blev mere og mere våd. Det var skønt bare sådan at ligge og kneppe hende. Det var en dejlig måde at vågne på, for vi blev faktisk efterhånden mere og mere vågne og liderlige og fik derfor lyst til at gå videre.

SEX I DAG?

Efter lang tids rolige og seje kneppebevægelser vendte Charlotte sig om, så pikken gled ud af hendes fisse. Sådan lå vi lidt og kigge hinanden i øjnene, mens vores hænder gik på opdagelse. Mine hænder endte hurtigt nede ved Charlottes fisse igen, hvor hendes klit blev masseret i et roligt tempo. Imens nulrede Charlotte mine nosser og legede med mit bagerste hul.

"Jeg vil slikke din fisse", sagde jeg efter et stykke tid.

"Så skal den trimmes først", svarede hun. "Det er et stykke tid siden, jeg sidst fik det gjort". Det var i orden. Jeg havde før barberet en fisse eller to. Inden vi sammen gik ud på badeværelset, tog Charlotte barbergrejet og en lille DILDO op af en skuffe i natbordet. Ude i gangen havde hun allerede smidt natkjolen.

Ude på badeværelset satte Charlotte sig yderst på en lille lav stol og spredte ben. Hendes skamlæber var tydeligt hævede og glinsede stadigvæk af hendes safter. Mens jeg gjorde klar forklarede hun mig, hvordan hendes mand plejede at gøre, når han barberede hende.

"Jeg bliver altid meget ophidset af at blive barberet. Derfor bruger vi dildoen, så jeg ikke sidder så uroligt på stolen", forklarede hun, mens hun tændte for dyret og begyndte at stimulere sin klit.

Jeg brugte lang tid på at sæbe hendes fisse ind. Arbejdet skulle gøres ordentligt. Bagefter tog jeg skraberen og gik i gang med projektet. Charlotte var nu tydeligt ophidset og stønnede, mens hendes klit i et stadigt stigende tempo blev stimuleret af dildoen. Hendes fissehår var ikke særligt lange og skraberen tog godt fat, så inden længe manglede kun hårene på venusbjerget og nogle enkelte små hår ved hendes bagerste hul.

"Brug den bodylotion, vi brugte i går", sagde hun stønnende til mig. Jeg fandt den hurtigt frem og rakte den til hende. Hun tog nu dildoen og trykkede et stor klat lotion ud på den.

"Jeg vil prøve noget nyt. Det her er for ophidsende", sagde hun mens hun fedtede dildoen godt ind.

"Put den her op i røven på mig", sagde hun og gav mig dildoen, mens hun stak benene i vejret og spredte dem. Hendes hul stod afslappet og en smule åbent. Jeg satte dildoen hen til hullet, hvor den langsomt gled op i hende, mens hun udstødte et langt suk. Da dildoen var helt oppe fjernede jeg med et par hurtige skrab de små hår omkring hendes endehul.

"Sådan", svarede jeg, mens hun tog benene ned igen. Dildoen lod hun sidde.

"Nu mangler jeg bare noget til at fylde fissen ud", sagde hun og kiggede på min stive pik. Jeg lagde nu mærke til, at stolen lige akkurat var så lav, at man knælende kunne kneppe hende. Hurtigt fik jeg mig placeret rigtigt og med nogle korte stød var jeg helt oppe i hende.

"Jeg er fyldt helt ud", sagde hun stønnende. "Fjern lige de sidste hår."

Med skraberen fjernede jeg nu de sidste hår på venusbjerget, mens jeg langsomt kneppede hende. Da arbejdet var gjort, tog jeg bruseren og skyllede fissen, så den kom til at fremstå ren og skinnede. Alt dette mens jeg stadigvæk kneppede hende langsomt og roligt.

Da bruseren igen var på plads ved siden af os, rejste Charlotte sig fra stolen og stillede sig på gulvet på alle fire. Dildoen forsøgte flere gange at komme ud, men hver gang sørgede Charlottes hånd for, at den kom på plads igen.

"Knep mig i begge huller", sagde hun og kiggede stønnende og liderligt på mig. Jeg fik hurtigt placeret mig bag hende og skød igen pikken langt op i hende. Med den ene hånd tog jeg fat i dildoen og begyndte nu at kneppe hende i begge huller på en gang. Hun stønnede voldsomt og der gik ikke lang til før den første orgasme væltede ind over hende. Hun stønnede højt og voldsomt, mens jeg kneppede videre. Min egen orgasme nærmede sig med hastige skridt og ingenting kunne holde mig tilbage nu. Charlottes ene orgasme blev hurtigt afløst af en anden, mens jeg pumpede hendes fisse og røv. Inden længe blev det for meget for mig og med et sidste hårdt stød røg både dildoen og pikken helt i bund, hvor jeg tømte mig for al den opsparede sæd.

Vi stønnede begge to længe, mens vi langsomt fik vejrtrækning tilbage til normalt leje igen.

"Det var himmelsk", sagde Charlotte så. "Jeg har aldrig prøvet at blive kneppet i begge huller på en gang. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal prøve det". Jeg kunne kun give hende ret og håbe på, at jeg igen fik lejlighed til at kneppe hende. Det fik jeg et par timer senere. Denne gang kneppede jeg hende kun i fissen, som jeg til sidst igen fik lov til at komme i.

På vej hjem senere den dag var der flere ting, jeg undrede mig over. Hvad mon hendes mand ville sige til, at hendes fisse pludselig var nybarberet? Så vidt jeg havde forstået, var det jo ham, der plejede at barberer hendes, mens han kneppede hende med dildoen og til sidst med pikken. Hun havde også tidligere fortalt, at de prøvede at blive gravid igen, og vi havde overhovedet ikke brugt prævention. Jeg tænkte dog ikke så længe over det, for glæden ved at kneppe Charlotte var for stor til også at bekymre sig over det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 66 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.