Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Charlottes graviditet gik fint. Jeg kom forbi en gang imellem og fik mine belønningsknald, når Michael ikke var hjemme. Han vidste selvfølgelig alt om det, og han fik også sit, når han kom hjem igen. Det var en skøn tid. Charlottes mave voksede, og jeg fik det, som jeg skulle have. Sådan gik nogle måneder.

Charlottes mave var efterhånden ved at sprænges og hendes appetit på sex var desværre også ved at tage af. De sidste par gange vi havde været i seng sammen, havde hun været tydeligt besværet, og hun havde ikke nydt det på samme måde som før. Men netop som jeg ærgrede mig mest, havde hun fundet en løsning på problemet - hendes netop fraskilte veninde Sanne. Jeg anede dog i begyndelsen intet om de planer, som de havde med mig.

SEX I DAG?

Sanne var asiat og nogle få år ældre end Charlotte. De havde tidligere været kolleger og havde holdt kontakten i de efterfølgende år. Sanne var i en meget ung alder blevet gravid og havde fået datteren Emma. Senere havde Sanne fået sig en uddannelse og familielivet var gået godt. For omkring et år siden var hendes mand pludselig stukket af med en sekretær fra sit arbejde, og Sanne havde været meget nedtrykt, men var efterhånden kommet sig. Emma var nu 17 år.

Charlotte og Sanne gik til gymnastik sammen, og det var i den forbindelse, at jeg mødte Sanne og Emma. Charlotte havde efterhånden ikke kunne deltage i gymnastikken mere, så hun havde sendt mig derhen i stedet for. Den eneste grund til, at hun var nød til at sende en substitut var rengøringspligten bagefter. På gymnastikholdet gjorde man rent efter tur, og det var altså Sanne og Charlotte, der skulle gøre rent næste gang. Det var derfor, at jeg var med denne gang. Charlotte havde lovet mig en belønning, men hun havde ikke sagt, hvad det var. Jeg håbede, at jeg måske ville jeg få lov at kneppe hende en sidste gang inden fødslen.

Gymnastikken forgik på en skole om lørdagen, så vi havde det hele for os selv. Sanne havde taget Emma med, og da holdet var ikke særligt stort i forvejen, gjorde det ikke spor. Både Sanne og Emma var ikke særligt høje, hvilket ikke var så mærkværdigt, da Sanne jo oprindeligt var fra et sted i Asien. Gymnastikken gik fint, og da seancen var slut, skulle der så gøres rent. Det var et større arbejde, end jeg havde forestillet mig. Vi puklede og svedte, og efter en halv time var vi endelig færdige.

Efterfølgende ville vi alle tre i bad og vaske sveden af, inden vi tog hjem. Ude i hallen skulle vore veje skilles. Sanne og Emma skulle til venstre mod pigebadet, mens jeg skulle til højre mod drengebadet.

"Drengebadet er under reparation", sagde Sanne til mig, da hun så, hvor jeg var på vej hen. "Men du kan da bare komme med os. Vi har begge to set en pik før." Det tog ikke lang tids overvejelse at slå til - når badet nu var i stykker.

"Ok," svarede jeg og gik så med mor og datter mod pigebadet.

Inde i omklædningsrummet fik pigerne hurtigt smidt joggingdragterne, så de kun havde undertøj på. Sanne havde en hvid gennemsigtig sports-bh på, der afslørede nogle spidse mørke vorter på nogle små faste bryster. Nederst havde hun et par små gennemsigtige hvide trusser, der afslørede et glatbarberede køn med en lille trekant af mørkt glat hår oven over. Emma havde et lille sort blondesæt på med en fræk bh, der gemte hendes fyldige bryster, og en meget lille fræk sort g-streng. Hun lignede en rigtig lille godte, som hun stod der med sine 17 år og så skide fræk ud. I det hele taget så begge piger dejlige ud. Det var min pik også begyndt at lægge mærke til, for den begyndte nu for alvor at røre på sig.

"Skal du bare sidde der og glo på os", spurgte Sanne drillende.

"Øv, nej da", fik jeg fremstammet og begyndte at tage tøjet af. Samtidig betragtede jeg pigerne, der nu smed undertøjet lige foran næsen på mig. De tog sig god tid, så jeg rigtigt kunne nyde det. Både Sanny og Emma vrikkede kækt med røven, da de samtidig trak trusserne ned til anklerne med røven vendt mod mig. Jeg lagde mærke til at Emma var helt glatbarberet forneden. Min pik var nu helt stiv, kunne jeg mærke. Jeg forsøgte at dække for den, men Sanne havde for længst opdaget mig.

"Vi har set sådan en stiv pik før. Smid nu bare tøjet og kom i bad." Med de ord sparkede mor og datter nu trusserne helt af og gik med håndklæderne i hånden helt nøgne ind i baderummet. Resten af mit kluns fik jeg hurtigt smidt, og kort efter stod også jeg nøgen. Min pik var meget stiv og ville umuligt lægge sig, så jeg tog mig sammen og gik ind i baderummet.

Da jeg kom ind i badet vendte begge piger sig mod mig. De kiggede selvfølgelig først på min pik, der stod stiv som en flagstang lige ud fra kroppen.

"Sikke en stor flot pik du har", sagde Emma resolut.

"Ja, det er en ordentlig en", tilføjede Sanne og tog ubevidst hånden ned og gned lidt på fissen.

Jeg gik hen til den nærmeste bruser, der lå lige ved døren til omklædningen. På den måde kunne jeg hele tiden betragte de to piger, der vaskede sig. Ingen sagde noget et par minuter. Pigerne vaskede hår og sæbede sig ind som om, det var det mest naturlige i verden. Emmas store bryster fik en ordentlig omgang med sæben, så jeg ubemærket måtte gnide et par gange på pikken. Ingen sagde noget et stykke tid, før Emma brød isen.

"Gider du ikke vaske mig på ryggen?", spurgte hun mig.

"Jo, selvfølgelig", svarede jeg og gik hen mod hende uden at tænke nærmere over det. Hun havde allerede vendt ryggen til og hældt noget flydende sæbe ned af ryggen, da jeg kom hen til hende. Hun lænede overkroppen forover, mens hun støttede med hænderne på et vandrør. På denne måde kunne jeg bedre komme til, mente hun. Jeg gik selvfølgelig om bag hende, så jeg kunne se hendes køn mellem ballederne. Hendes dejlige lille røv struttede lystigt, og mellem ballerne kunne man tydeligt se hendes glatte fisse. Var skamlæberne ikke en smule hævede?

"Tror du den store pik kan komme op i en fisse", spurgte Emma pludselig sin mor, da jeg var ved at være færdig med indsæbningen.

"Ja, det tror jeg godt, at den kan, men vi kan jo spørge Alexander, om den kan?", svarede Sanne mens begge piger vendte sig over mod mig.

"Øh, den har da været oppe i nogle stykker", svarede jeg mens Emma tændte for vandet og skyllede sæben af. Jeg havde nu aldrig opfattet min pik som specielt stor, men Sanne og Emma synes åbenbart, at den var det.

"Tror du også, at den kan komme op i min fisse", spurgte Emma og så på sin mor.

"Ja, hvis Alexander og du har lyst", svarede Sanne og så smilende ned på min stive pik. "Men den skal nok lige op i mig først, så den kan blive rigtig godt våd". Jeg stod lamslået tilbage og kunne næsten ikke begribe, hvad jeg lige havde hørt.

"Kom", sagde Sanne. "Vi går ind ved siden af". Inden jeg nåede at svare, tog hun mig i hænderne og trak mig ind i omklædningen, hvor jeg resolut blev placeret på en bænk. Samtidig gled Sanne ned på knæ og tog min pik i munden. Bag hende stod Emma og fulgte interesseret med i Sannes arbejde med min pik.
Sannes mund var dejlig, selvom det var besværligt for hende at få hele mit pikhoved ind i hendes lille mund. Samtidig med at hun slikkede mig kørte hendes ene hånd rundt i fissen. Hun var allerede godt våd kunne man høre på de slubrende lyde. Emma stod bag hende med let spredte ben og gned sin fisse.

"Så er jeg klar", proklamerede Sanne kort efter. "Din pik er lige en tand for stor til min mund, så den kan lige så godt komme op i mig med det samme". Hun var meget liderlig kunne man se. Hendes øjne stirrede på min pik, mens hun rejste sig. Med den ene hånd holdt hun min pik på plads foran fissen, mens hun langsomt gjorde klar til at sænke sig ned over mig. Imens havde Emma sat sig op på et bord og spredt benene. Hendes hænder gled ivrigt frem og tilbage i fissen, og hun stønnede svagt, mens hun iagttog os. Hun glædede sig vist, til det blev hendes tur, og det gjorde jeg faktisk også.

Sanne var meget våd og derfor gik det forholdsvis let med at få pikken op i hende. I små huk, hvor hun gled hurtigt op og ned over min pik, kom jeg længere og længere op i hende. Sanne trak vejret hurtigt. Hver gang jeg kom et stykke længere op, holdt hun sit vejr et kort øjeblik for derefter at trække det igen i små hurtige stød. Inden længere var min pik helt oppe i hende.

"Du er dejlig stor", stønnede hun. "Du er i bund, kan jeg mærke. Der er simpelthen ikke mere plads i min fisse".

"Der er heller ikke mere pik", svarede jeg. "Den passer helt perfekt i din dejlige fisse." Sanne svarede ikke. Hun sad med lukkede øjne og var begyndt at hæve og sænke sig forsigtigt op og ned. For hver gang hun gled op og ned kom mere og mere af pikken ud af fissen. Til sidst red hun nærmest hele skaftet, mens hun stønnede højt og voldsomt. Emma sad og gjorde store øjne. Sådan var hun ikke vant til at se og høre sin mor. Alligevel synes Emma, at det var meget frækt, kunne man både se og høre, for hendes ene hånd gned hurtigt frem og tilbage på hendes fisse, og hun stønnede. Hun så dejlig ud med sine store fyldige bryster og det glatte køn.

Sanne havde ikke redet mig længe, før det var tydeligt, at hun var ved at komme. Min egne vejrtrækning tog nu også til. Også jeg kunne efterhånden mærke, at der ikke var langt igen. Sanne ænsede ikke noget. Hun var allerede på vej mod en voldsom orgasme, og den var alt, hun kunne koncentrere sig om. Jeg besluttede at hjælpe hende det sidste stykke på vej. Med munden fik jeg fat i en brystvorte, mens min ene hånd gled ned bagved hendes for at pille ved hendes bagerste hul. Hurtigt blev to fingre fugtet i fissen og trykket op i hendes numse. Kort efter kom hun, mens hun hoppede så voldsomt op og ned, at jeg også måtte give efter. Med et indeklemt støn sagde jeg kort:

"Nu kommer jeg!"

"Nej, ikke oppe i mig", stønnede Sanne, men der var det allerede alt for sent. Spermen var på vej og vores orgasmer havde for længst overtaget. Sanne fortsatte da også det voldsomme ridt, mens to af mine fingre pressede sig længere op i hendes røv. Da Sanne kunne mærke, at jeg kom, ramte orgasmen hende med fuld kraft. Hun stoppede alle bevægelser, spændte hver en muskel i kroppen og stønnede højt: "Ja. Kom oppe i mig. Åh jaaaaaa."

Da vi begyndte at falde ned fra orgasmens tinder og efterhånden fik vejret igen, begyndte Emma at brokke sig. Hun havde helt glemt at spille sin fisse, da vores show havde nået højdepunktet. Sådan havde hun ikke oplevet sex før, det var tydeligt at se. Men en ting var at se på, når det rent faktisk var hende, der skulle have været i centrum.
"Det var altså mig, han skulle op i", sagde Emma

"Undskyld skat", svarede Sanne. "Jeg trængte bare sådan til pik". Emma var tydeligt skuffet, men også meget liderlig og overrasket over vores show.

Få sex i dag

"Det kan være at pikken kan igen lige om lidt. Måske skal den bare have lidt hjælp." Emma sad stadigvæk på bordet med spredte ben. Hun var så småt begyndt at spille sin fisse igen efter ordvekslingen med sin mor. Sanne rejste sig op, så min pik gled ud af hendes fisse. En stor klat sperm fulgte med ud og landede på gulvet med et splat.

"Jeg håber ikke, at du er alt for fertil", sagde Sanne, mens hun prøvede at grave sæden ud af fissen med fingrene. "Jeg er ikke beskyttet, og det er vist nok ved at være det helt rigtige tidspunkt på måneden. Men nu må vi se".

"Øh, ja", svarede jeg noget forvirret. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at en pige som Sanne ikke var beskyttet, men sket er sket, som man siger. Jeg forsøgte ikke at spekulere videre over det. Jeg havde jo allerede gjort Charlotte gravid, men gjorde nok klogt i at passe bedre på med Emma.

"Kommer du ikke og slikker mig", sagde Emma efter et stykke tid. Emma havde samtidig siddet på bordet og spillet sin fisse, mens Sanne havde stået på gulvet med fingerene oppe i sin fisse. En gang imellem havde Sanne taget fingerene ud og slikkede dem rene for sperm med stor appetit.

"Det kan jeg da godt", svarede jeg Emma og gik hen og knælede foran hende. Emma havde en meget smuk og fræk fisse. Hendes skamlæber var meget hævede og fissen helt åben og klar. Hurtigt fik jeg konstateret, at hun smagte vidunderligt. Præcis sådan som en ung fisse skal smage.

Emma lænede sig tilbage på bordet, så jeg bedre kunne komme til at slikke hende. Hun var begyndt at stønne igen, og det var tydeligt, at hun nød behandlingen. Mine fingre var også kommet på arbejde. To af mine fingre kørte frem og tilbage i hendes fisse, mens tungen arbejdede med at pirre hendes hårde klit. Sådan gik nogle minutter, mens Emmas stønnen tog til.
"Put nogle fingre op bag i mig, ligesom du gjorde med mor," stønnede Emma pludselig. De to fingre i fissen var meget våde og synes at være de mest oplagte kandidater til en tur bag i hende. Langsomt trak jeg fingrene ud og erstattede dem med min tommelfinger. De to våde fingre førte jeg samtidig ned til hendes bagerste hul og førte dem langsomt op i hende. Hun holdt først vejret og stønnede så voldsomt, da jeg med overraskende lethed kunne føre fingerene helt i bund. Langsomt trak jeg hånden til mig, så fingere blev trukket ud af de to huller, og langsomt pressede jeg hånden tilbage så fingrene igen kom på plads. Sådan gik en rum tid, mens jeg langsomt øgede tempoet i takt med tungens arbejde på klitten.
Emma løftede pludselig hovedet og så på mig med store udspilede øjne.

"Nu kommer jeg", gispede hun og lagde hovedet ned igen, mens hendes ben klemte sammen om mit hovede. Emma orgasme var meget anderledes end Sannes. Emma gispede og lå helt stille og rystede, mens orgasmen væltede gennem hendes krop. Jeg beholdt fingrene inde i hende et stykke tid, men trak dem så ud, da orgasmen havde toppet, og hun var på vej ned på jorden igen.

"Nå, hun ville jo oprindelig kneppes", tænkte jeg og mærkede nu for første gang, at min pik var kampklar igen. Da jeg trak mig væk fra Emma, samlede hun benene i luften og væltede dem til siden, så hun kom til at ligge på siden med røven på kanten af bordet og fissen i en perfekt højde. Der gik ikke mange sekunder, før jeg var henne ved hende og var klar til at føre min pik op i hende.

"Nu knepper jeg dig", sagde jeg til hende, da hendes vejrtrækning efterhånden bekendtgjorde at orgasmen havde sluppet sit værste tag i hende. "Er du beskyttet?", spurgte jeg hende belært af erfaringen fra før.

"Nej, men jeg har lige haft menses, så kom bare", svarede hun og vendte sig om på ryggen med spredte ben. Hun så forbandet fræk ud, som hun lå der med store bryster og ventede på pik. Uden jeg havde bemærket det, var Sanne kravlet ned under bordet og tog nu fat om min pik og puttede den ind i sin meget våde mund. Med et par hurtige slik var pikken glinsende af spyt og klar til at komme op i Emmas ungpigefisse.

"Nu passer du på", sagde Sanne. "Hun har aldrig haft en rigtig pik oppe i sig før - og slet ikke sådan en krabat!"

"Kom nu", svarede Emma. "Knep mig nu!" Pikken gled forbavsende let op i hende. Emma var så våd og slappede så meget af, at pikken gled i bund i første forsøg. Emmas fisse mindede meget om hendes mors. Hun var bare mere stram. I hvert fald kunne Emma stramme sine muskler i fissen, så jeg kunne mærke dem klemme om min pik. Jeg takke stille for, at jeg allerede var kommet en gang den dag, så jeg forhåbentlig kunne holde længe og kneppe den lille Emma godt igennem.

Jeg kneppede Emma stille og roligt i lang tid. Hun lå tilbagelænet på bordet med stængerne i vejret og nød det, mens Sanne kiggede på fra siden. Sanne havde igen fingrene nede ved fissen, som hun spillede lystigt. Emmas bryster gyngede med, mens jeg kneppede hende. Enkelte gange lænede jeg mig ind over hende, så jeg rigtigt kunne kramme brysterne og klemme blidt om vorterne. Både Emma og Sanne stønnede svagt og spillede stille og roligt deres fisser, mens jeg kneppede Emma.

Efter noget tid satte jeg tempoet i vejret, og da Emma kunne høre, at jeg kort efter var tæt på at komme lænede hun sig frem og kiggede mig liderligt ind i øjnene.
"Kom bare oppe i mig", sagde hun, mens jeg igen øgede tempoet en smule. "Jeg vil mærke din sperm oppe i mig, ligesom du gjorde med mor". Bag mig havde Sanne sat sig på knæ og taget fat om mine nosser, som hun nulrede, mens jeg gjorde mig klar til at komme i hendes datter. Og så kom jeg. Ikke voldsomt, men stille og intenst og i lang tid. Det føltes som om spermen væltede ud af mig. Sanne havde nu taget mine nosser i munden, og det forøgede voldsomt den dejlige orgasmefølelse. Samtidig lå Emma med lukkede øjne og gispede.

Da Emma rejste sig fra bordet holdt hun sin ene hånd ved fissen for at opfange den sperm, der måtte ryge ud. Hun havde da også kun lige rejst sig, før hun allerede havde opsamlet den første mængde sperm. Hurtigt byttede hun hænder, så hun kunne slikke spermen i sig. Hun smilede varmt og kigge på mig samtidig med, at hun slikkede sine fingre rene. Sanne lå på knæ foran mig og slikkede min pik ren.

"Det var dejligt", sagde Emma og satte sig ned på bænken for at puste ud.

"Ja", svarede Sanne. "Det var lige, hvad jeg trængte til, og du fik vist en rigtigt dejlig omgang debutsex." Emma nikkede.

Efter endnu et bad, tog vi tøj på, og så var alt som før. Inden vi skiltes, fik jeg dog et vådt kys af både mor og datter.

"Kommer du næste gang?", råbte Sanne efter mig.

"Så skal det være i røven", svarede jeg kækt og frækt.

"Det er i orden", svarede både Sanne og Emma i kor, mens deres øjne lyste op. Sannes øjne dog en del mere end Emmas, der mere så lidt overrasket og klemt ud. Måske ved tanken om min pik i hendes lille røv.

Jeg fandt senere ud af, at drengebadet ikke fejlede spor.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 77 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.