Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil fortælle om en oplevelse fra virkeligheden, for et par år siden, skulle jeg køre fra arbejdet til vores sommerhus på Sydsjælland. Det for at sige det lige pisregnede i stride strømme, det skal lige siges at jeg bor og arbejder omkring København, lige før jeg skulle køre ud på motorvejen ved Sjællandsbroen, stor der en fyr og tommede den, jeg fik medlidenhed med ham, for han stod i t-shirts og shorts så jeg stoppede og samlede ham op.

Det viste sig at det var en ung fyr på 17 år, der havde været i byen i København og havde fået stjålet sin pung med hans penge og billet hjem, så hans eneste udvej var at tomme den for at komme hjem.

Han kom ind i vognen og sad og rystede af kulde i den drivvåde t-shirts, så jeg spurgde om han ville have et tæppe, og det ville han gerne for han var gået helt inde fra centru af byen og havde stået og ventet på et lift i over en halv time, så jeg stoppede under en motorvejsbro og fik fat i et tæppe jeg havde i bagagerummet, han var glad og han spurgte om det gjorde noget om han tog sin t-shirts af for bedre at kunne få varmen, det var selvfølgelig ok med mig, og jeg fik sagt at han risikerede en alvorlig forkølelse i det våde tøj.

Så spurgte han om jeg var genert og det mente jeg ikke jeg var, om det var ok at han også smed sine våde shorts og pakkede sig ind i tæppet, ja nu begyndte det sgu at blive interessant og jeg sagde ok til det, og fandme om han ikke sad lige ved siden af mig og smed sine shorts og han havde overhovedet ikke nogen trusser på.

Min pik stod efterhånden lige i vejret og det var vanskeligt at skjule at jeg var blevet skide liderlig af hele situationen, og selvfølgelig opdagede han min stive pik, jeg havde et par tynde bukser på, hvad er den af, spurgte han, du har jo jern på, bliver du liderlig af at se mig sidde sådan her, det måtte jeg indrømme at jeg gjorde, det skal du ikke være, for det er jeg også, sagde han og slog tæppet til side og der stod den flotteste stive pik jeg længe havde set, og jeg har ikke set så ung en pik siden mine unge år.

Skide være med det sagde han og begyndte at spille sin pik stille og rolig, med det kan du ikke være bekendt fik jeg fremstønnet, kan du ikke vente til vi kommer til en rasteplads, så vil jeg også spille pik, det kan jeg klare sagde han og så fiskede han min stive savlende pik ud af mine bukser, og fandme om han ikke begyndte at spille den af på mig samtidigt med at han spillede sin egen pik og pludselig lænede han sig over og tog min pik i sin mund og så fik min pik hvad den skulle have og der gik ikke længe, så sprøjtede den som en hel vandkanon, det var simpelthen så liderligt, så må jeg heller gøre gengæld sagde jeg for sjov, ja tak, næste gang der kommer et sted vi kan holde, og da der kom en rasteplads, så fik jeg lov at smage hans dejlige unge pik, han havde en spærmladning så stor, og han ville have at den til at sprøjte op ad hans mave og jeg skal love for at den gjorde det.

Nå men jeg fik også lov til noget mere, men det vil jeg fortælle om en anden gang.

Se det var en oplevelse og jeg vil da gerne høre kommentar til den og om resten af oplevelsen skal fortælles, sikkert er det, at jeg skal prøve en anden fyr en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.