Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En månedstid senere skete det igen. Charlotte ringede og inviterede mig over. Hendes mand skulle være væk en uges tid, og hun havde brug for en, der kunne hente hendes datter i vuggestuen, da hun selv havde en hel masse overarbejde, der skulle ordnes. Jeg sagde selvfølgelig straks ja, og inden længe var jeg på vej over til vuggestuen.

Datteren blev hentet, og vi tog hjem til Charlotte. Her spiste vi aftensmad, og jeg lagde datteren i seng til rette tid. Charlotte kom sent hjem og hun lignede en hængt kat, da hun trådte ind af døren. Udenfor silede regnen ned og den første efterårsblæst og kulde havde meldt sin ankomst. Charlotte var bestemt ikke i det allerbedste humør. Hun takkede selvfølgelig for, at jeg havde hentet datteren, men hun var gennemblødt og frøs så meget, at hun rystede.

"Tag et varmt bad", rådede jeg hende. "Så skal jeg nok vente så længe!" Jeg småfrøs allerede selv ved tanken om, at jeg selv skulle ud i vejret om kort tid.
Charlotte lagde tasken og jakken og styrede mod badeværelset, mens hun smed resten af de våde klude. Da badeværelset ligger for enden af en lang gang, kunne jeg se hende hele vejen. Få meter før badeværelsesdøren stod hun kun iført g-strenge og bh. Hun vendte sig om og kiggede let smilende bagud, som om hun vidste, at jeg kiggede efter hende med lange øjne. Jeg smilede igen, mens Charlotte gik ind i badeværelset og efterlod døren på klem.

Mens Charlotte fik varmen under bruseren, samlede jeg hendes tøj op og hængte det til tørre. Det eneste jeg ikke samlede op var hendes g-streng og bh, der lå på dørtrinet ind til badeværelset. Efter at have hængt det våde tøj op tog jeg dog mod til mig og gik hen og samlede bh'en og g-strengen op. Jeg kiggede selvfølgelig ind i badeværelset, da jeg samlede tøjet op - og Charlotte kiggede selvfølgelig ud i samme øjeblik. Jeg nåede dårligt at reagere, inden Charlotte inviterede mig indenfor:

"Det var på tide", sagde hun bare. "Gider du ikke vaske mig på ryggen?".

"Øh jo, selvfølgelig, sagde jeg og trådte indenfor, mens jeg hurtigt fik krænget tøjet af og smidt det i døråbningen til badeværelset. Charlottes krop var lige så dejlig, som jeg huskede den. Brystvorterne på hendes flotte bryster stod stive og strittede, og på hendes fisse var der nu små korte helt lyse hår. Min pik voksede og var allerede halvstiv, da jeg trak det sidste tøj af, og det lagde Charlotte selvfølgelig straks mærke til.

Charlotte stod med ryggen til mig, da jeg trådte ind under bruseren. Hendes dejlige runde røv stod fast og så indbydende ud. Mens jeg vaskede hende på ryggen bøjede hun sig forover og stemte hænderne imod væggen, så jeg rigtigt kunne lægge kræfter i. På denne måde kom min pik til at ligge i revnen mellem hendes baller. Sådan lå den et stykke tid, mens jeg i en rokkende bevægelse vaskede ryggen. Efter et stykke tid rettede jeg pikken på plads mellem hendes ben i stedet, så den nu stimulerede hendes klit, når jeg rokkende vaskede hende. Efter en rum tid slukkede Charlotte for bruseren og jeg kunne nu mærke, hvor våd hun var forneden. Pikken gled ubesværet mellem skamlæberne helt op til klitten. Charlotte bøjede sig langsomt forover stadigt mere stønnende, og med en hurtig bevægelse fik hun fat i min pik og placeret den, så den forsvandt op i hendes meget våde og fedtede fisse. Et lettelsen suk undslap hende samtidig.

Sådan gik der et par minutter. Hun stod foroverbøjet med spredte ben, mens jeg langsomt kneppede hende i lange seje stød. Så rejste hun sig pludselig op, mens hun sørgede for, at pikken blev oppe i hende. Oppe på en hylde tog hun en bodylotion ned og trykkede en ordentlig klat ud i hånden. Nu rejste hun sig helt op så pikken faldt ud af hende. Klatten i hånden blev så fordelt i hendes hænder, og inden længe stod jeg med fedtet pik og hun med et velduftende fedtet røvhul.
"Du skal kneppe mig i røven", sagde hun og vendte hovedet, så hun kunne kigge mig i øjnene. Så bøjede hun sig forover igen, mens hun styrede min pik hen til hendes bagerste hul. Forsigtigt pressede hun sig bagud, men trods hiv og slid lykkedes det kun lige at få pikhovedet indenfor. Efter nogle flere forgæves forsøg trak jeg mig ud igen og trykkede en ny klat lotion ud i hånden. Min pik og to fingre på højre hånd blev hurtigt fedtet godt til. Ubesværet gled fingrene op bag i Charlotte, mens hun stønnede svagt. To fingre på den anden hånd fik samme tur, og inden længe stod jeg med fire fingre oppe i hende, mens hendes stønnen tog kraftigt til i styrke. Nu var hun ved at være klar til et nyt forsøg med pikken. Pikhovedet kom hurtigt indenfor igen, men denne gang mere ubesværet end første gang. Charlotte trykkede sig bagover og ganske langsomt gled jeg op bag i hende, mens hun rokkede stille frem og tilbage. Hun var meget stram og der skulle ikke mange ryk til, før jeg ville komme. Heldigvis skulle hun også lige vende sig til den nye følelse.

"Du er den første deroppe, så jeg skal lige..."

"Det skal jeg også", kunne jeg kun svare. "Du er meget stram".

Vi stod sådan et stykke tid, mens jeg stille og roligt gled i bund.

"Så er der ikke mere", sagde jeg stolt, da hele min pik var begravet oppe i hende.

"Der kan heller ikke være mere", svarede hun sådan lidt klemt. "Men det føles skønt". Mens hun sagde det, gled hun langsomt forover, så pikken bevægede sig i hende. Hun trak vejret meget dybt og tungt. Så begyndte hun igen at rokke frem og tilbage, men denne gang mere voldsomt end før, så mere og mere af pikken gled ind og ud af hende. Hendes stønnen tog til og det samme gjorde min.

"Mine ben kan næsten ikke bære mig", sagde hun pludselig og satte sig ned på knæ, så pikken gled ud af hende med et svup. Jeg fulgte hende ned og kunne se det store åbne hul, hvor min pik lige havde været. Hurtigt fik jeg dog pikken tilbage på plads med lidt ekstra lotion ved.

Pikken gled nu lidt lettere ind og ud, og hun slappede mere af, så hun ikke føltes så stram. Hun var dog ikke helt tilfreds, så hun trak sig hurtigt ud igen og beordrede mig ned at sidde, så hun kunne ride mig. Som sagt så gjort og med et snuptag var pikken tilbage på plads igen. Hun havde ikke sat sig på knæ, men tilbagelænet på hug så mit udsyn til hendes fisse mellem de spredte ben var fantastisk. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade sådan en dejlig fisse være, så med begge hænder gik jeg på arbejde. Stillingen var hård for Charlotte for kort efter satte hun ned på mig, så min pik gik helt til bunds i hende. Mit arbejde i hendes fisse behøvede dog ingen pause og efter et stykke tids arbejde kom hun meget voldsomt mens min pik igen fløj ind og ud af hende.

Da hun kom til sig selv igen og åbnede øjnene, smilede hun sødt og tilfreds.

"Det var bare dejligt! Din pik passer helt perfekt i begge mine huller", sagde hun mens hun med musklerne gav min pik et klem og rejste sig. Endnu engang sagde det svup, da pikken røg ud. Den var stadig hård som sten og Charlotte var da også over den med det samme.

"Vi må hellere få gjort den ren, så den kan komme på arbejde igen", sagde hun og gik i gang med at vaske min pik med sæbe og bløde håndbevægelser. Et par gange var hun lige ved at få mig til at komme, men hver gang sørgede hun for, at jeg lige netop ikke kom. Det var himmelsk.

Da pikken endelig var ren nok var, var vi begge to efterhånden så tørre, at vi ikke behøvede håndklæderne. Charlotte tog fat i pikken på mig og trak mig ind i deres soveværelse. Her bekendtgjorde hun, at nu måtte jeg gerne kneppe hende. Samtidig lagde hun sig ned på ryggen og trak benene op under sig. Fissen lå helt blottet og klar.

"Hvad med gummi? Du risikerer at blive gravid.", sagde jeg, mens jeg lagde mig ind over hende og lagde pikken ved indgangen. Inden hun rigtigt nåede at svare var jeg allerede på vej op i hende.

"Hvis det ikke gør noget, så vil jeg helst have, at du bare tømmer dig oppe i mig", svarede hun da også som forventet. Hun var meget våd og pikken blev hurtigt smurt ind i hendes safter, så jeg kunne sætte tempoet op.

Der skulle ikke meget til, før jeg kom. Charlotte kunne høre det på mig, og hun spændte alle sine fissemuskler lige i det rigtige øjeblik. da jeg hamrede pikken i bund og kom. Charlottes stønnede kun svagt, mens jeg brølende tømte mig.

Lige som sidste gang blev Charlotte liggende lidt indtil min pik gled ud af hende. Jeg satte mig tilbage og så ned på hende. Hun lå med røven bagud og benene oppe i luften. Hendes røvhul var rødt, hendes fisse var rød og hun var fugtig over det hele.

Jeg sov i hendes seng den nat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.