Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Klara 2 - Lærer Heidi

Eksamen i matematik i 9. klasse var slut. Klassens læreren og jeg, der havde været censor, havde skrevet karakterer ind på kontoret og gik op i eksamenslokalet for at rydde op.
Da vi var kommet indenfor, indledte læreren, Heidi, med at låse døren. Jeg vendte mig undrende om, da hun sagde: "Der er lige et par ting, vi må have klarlagt og aftalt!". Jeg var lidt paf lige nu. Hvad mente hun? Skulle vi ikke bare rydde op, eller hvad?

SEX I DAG?

"Du har vist lige hygget dig godt med Klara. Du ved vel, at du er færdig som lærer, hvis det kommer ud!", sagde hun, mens hun kom nærmere og fortsatte: "Jeg kunne have taget Klara med på kontoret og meldt dig. I ville sikkert begge have benægtet; men så kunne man jo foretage nogle tests efter sæd og andet. I ville komme i avisen, og sagen ville blive blæst op, og skolen ville få et dårligt navn, udover at det vil skade Klara. Jeg har i stedet tænkt, vi kunne løse det på en anden måde: Hvis du kan gentage nøjagtigt det, du lavede med Klara, sammen med mig, og jeg kan føle mig tilfreds min din demonstration, formoder jeg, at min hukommelse vil svigte mig på afgørende punkter, så du kan gå roligt hjem bagefter".

Jeg var stum og forfærdet. Mit job, min skole, min familie, min omgangskreds, mine venner. Jeg blev klar over, at jeg ikke havde noget valg. Jeg måtte underkaste mig denne kvinde, som lige nu havde magt til at knuse min tilværelse.

Heidi var i mellemtiden kommet nærmere. Hun havde næsten min højde, måske noget buttet – ikke altid en ulempe –, med lyst hår, som hun nu løste op og lod falde ned over skuldrene. Hun hoppede ud af skoene, som hun smed hen i et hjørne; hun havde pæne bare fødder. Hun så egentlig ganske godt ud, som hun stod der med håret brusende omkring skuldrene. Hvorfor havde jeg kun haft syn for pigerne?

Mens hun knappede sin bluse op og afslørede en nedringet, hvid, godt udfyldt bh størrelse D, sagde hun: "Hvad mener du er den bedste løsning?". "Vi gentager Klaras præstation", sagde jeg, "jeg skal gøre mit bedste".

"Det lyder godt", sagde hun og satte sig på den stol, Klara havde siddet på under eksaminationen. "Jeg lagde mærke til, at du hele tiden skulle hen og se ned i hendes udskæring, så det starter du med", beordrede hun. Jeg adlød og gik rundt i lokalet, så jeg hele tiden kom omkring Heidi, der sad med åben bluse. Når jeg stod ved siden af hende, kunne jeg faktisk se et stykke ned mellem hendes bryster. Det plirrede mine følelser, og jeg mærkede bevægelse i mine bukser; jeg havde jo stadig ikke undertøj under.

Jeg så, at Heidi bemærkede bulen i bukserne, og jeg så nu dagens første antydning af et smil på hendes læber. "Jeg har problemer med mine opgaver", sagde hun med blid skolepigestemme, som hun lagde en antydning af angst i, "hvad skal jeg gøre?".

Jeg satte mig på en stol midt i lokalet. Så sagde jeg: "Rejs dig og kom her hen." Hun adlød og stillede sig – lidt provokerende – op foran mig. "Dit arbejde er foreløbig til 5; jeg vi skal prøve at hæve det, så jeg stiller dig nu nogle matematiske spørgsmål. Vi starter med procentregning: Når du ser på dine fødder, hvor mange tæer har du, og hvor mange procent af dem er på din venstre fod?"

Hun så ned på de velskabte fødder: "10 tæer. Og 50 procent på venstre og 50 procent på højre."

"Godt", svarede jeg. "Nu er vi på 6. Så tager vi rum-geometri: Du går ind ved siden af, tager din bh af og kjolen på igen og kommer tilbage og fortæller mig, hvilken rumlig form dine bryster og dine lår minder mest om: en cylinder, en kugle, en halvkugle, en kasse eller en kegle".

Heidi gik dog ikke ind ved siden af, men bare hen til et bord, og med ryggen til mig trak hun blusen af. Så åbnede hun nederdelen og lagde den ved siden af. Hun stod kun iført bh og nogle faktisk meget små trusser. Hendes ben var lange, hendes lår kraftige. Hun vendte sig om mod mig, mens hun åbnede sin bh i ryggen. Langsomt tog hun den af, mens hun havde øjnene fæstet på mine. Hendes bryster var ganske store og noget tunge; men hvor så de indbydende ud. Knopperne var meget store og mørke og strittede lige ud i luften. Hvor ville jeg dog gerne begrave mit ansigt i dem.

Hun kom langsomt hen mod mig. Jeg var så opsat på hende nu, at jeg var nødt til at rette pikken i bukserne, da den var stivnet i en dårlig position. Men øjnene stadig rettet mod mine bredte der sig et smil på hendes læber. Hun stod nu lige foran mig, og jeg måtte nærmest gøre vold på mig selv for ikke at gribe ud efter hendes bryster, der gyngede foran mit ansigt.

"Lårene ligner koniske cylindre lidt, dvs. lidt tykkere midtpå. Brysterne ligner hver det meste af en kugle", sagde hun og tog om brysterne, så jeg var ved at kløjes.

"Fint", hviskede jeg så. "Nu er den på 7. Og så almindelig geometri: Du tager trusserne af og sætter dig på mine ben og fortæller mig, hvilken geometrisk form, dine hår under maven tilsammen danner: en firkant, en trekant eller en cirkel".

Hun lod, som om hun blev forlegen og nervøs. "Nu har jeg et stort problem", sagde hun, mens hun langsomt trak trusserne ned. Hun var glat. Jeg bemærkede, at hun havde samme lysebrune kulør over det hele, så hun var åbenbart også naturist. "Jeg har ingen hår, så jeg kan ikke svare på spørgsmålet", sagde hun spagt, mens hun satte sig nøgen på mine lår.

Nu kunne jeg ikke styre mig længere. Jeg gemte mit ansigt i hendes store, bløde bryster, jeg gramsede, jeg slikkede, jeg brummede – jeg opførte mig som et dyr. Heidi trak hurtigt skjorten af mig, lagde armene omkring mig og knugede mig ind til sig. Så kyssede vi, tungekyssede som to nyforelskede, voldsomt og længe.

Heidi lod sig glide ned på gulvet og trak bukserne af mig. "Orw", sagde hun, da hun så den blottede omskårne pik. Hun bøjede sig frem og stak den i munden og suttede og sugede og trak den langt ind mundhulen, så der kun gik et øjeblik, inden den gik af. Hun havde et længere livs erfaring i at betjene den, så snart var den kampklar igen. Men nu gled vi ned på gulvet og fortsatte brydekampen. Der var ingen aldersforskel; vi var bare to sexdyr, som ville have det hele.

Jeg ville først gøre gengæld, så jeg begravede ansigtet i hendes allerede drivende kusse, som stod helt åben og inviterede til nærmere bekendtskab. Jeg slikkede og bed, stak fingrene ind og søgte rundt, til hun gav et sæt; jeg havde fundet hendes hemmelige punkt. Jeg satte tempoet op og kunne mærke hendes højdepunkt nærme sig. Jeg stak en fugtig finger ind i hendes røvhul, og hun rystede og råbte: "Jaa, hårdere! Bliv ved ... jeg kommer, jeg kooooomer". Og så oplevede jeg for første gang en sprøjteorgasme. Det stod ud af hende, og jeg slikkede og labbede så meget i mig, jeg kunne.

Hun blev ved længe; men så ebbede det ud. Alt var vådt. "Undskyld,", sagde hun, "det var bare så godt. Det har jeg savnet i mange år".

Et par timer senere var vi nået flere gange rundt om jorden – både på gulvet og på bordene, både forfra og bagfra –. Så ryddede vi op, tørrede gulv og borde for safter og tog afsked, inden vi kørte hver til sit. Jeg håbede at nå hjem inden min kone, så jeg kunne få vasket safter og lugte af mig. Men desværre ...

Så jeg blev skilt ...

Heidi havde ved afskeden fortalt, at hun boede alene, og forsikrede mig om, at jeg var nødt til at beære hende med nogle visitter, inden jeg havde betalt hende færdig for at tie stille om Klara. Og jeg var helt enig med hende. Så i sommerferien troppede jeg op mindst en gang hver uge og afleverede mit bidrag til at nedbringe gælden. Hendes mand var stukket af mange år tidligere, så nu fik hun kompensation på anden måde. Jeg fik lært Heidi rigtig meget matematik.

Og også Klara.

Jeg tvivler dog på, at skandalen ville være blevet stor. Klara var trods alt 16 og stort set allerede ude af skolen. I sidste ende var Heidi jo også lige glad med den del af problemet; hun havde bare brugt det som grund og havde haft helt andre hensigter og behov.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.