Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Endnu en uge senere kom den næste mail, yderst kort: "Lørdag kl. 11 !", efterfulgt af en adresse en halv times kørsel væk og afsluttet med beskeden: "medbring butterfly!". Jeg var der i god tid; en større, fin villa i et pænt kvarter.

Kirsten åbnede. Hun havde housecoat på, godt lukket, bare fødder. "Gå ud i køkkenet og tag tøjet af". "Jamen ...", begyndte jeg. "I dag er du tjener, jeg giver beskederne! Du har selv ønsket og tilbudt det. Du har fri kl. 18!". Så jeg gik ud i køkkenet og lagde mit tøj. Dimsen var begyndt at røre på sig ved tanken om at noget måske spændende forestod.

SEX I DAG?

Kirsten kom ud i køkkenet og bød mig et skænket glas, der stod på bordet: "Jeg har lavet en velkomstdrink. Den skal drikkes ud. Skål og held og lykke". Hun havde også et glas. Vi skålede, og jeg tømte glasset; det var et eller andet vin i. Hun vendte sig uden at drikke. "Undskyld, jeg drikker det senere sammen med gæsterne".

"Gå ovenpå og find badeværelset og tag et bad; der ligger håndklæde. Og kom så ned igen". Jeg adlød og fandt et stort, lækkert badeværelse. Der lå et håndklæde på en stol, så jeg tog en tur under bruseren. Jeg havde lyst til at lege lidt med lillebror, som nu ikke var så helt lille endda, men undlod med tanken på, at der nok kom en lejlighed.

Mon havde hun en mand, eller hvad? Jeg fandt ikke noget mandligt i badeværelset, så jeg fik ikke noget svar på spørgsmålet. Jeg gik nøgen ned i køkkenet igen. Kirsten var i gang med at sætte en steg i ovnen. Mit tøj var forsvundet. Kun min butterfly lå på stolen. Hvad havde jeg rodet mig ud i? Lillebror kunne ikke finde ud af, om den måske skulle være storebror; men det specielle i situationen fik den alligevel til at svulme noget op..

"Nu går jeg i bad. Imens kan du rydde op i køkkenet. Så snitter du de grøntsager, der ligger i skålen og blander en salat af dem. Salathovederne i køleskabet skal skylles; del dem op i blade, de skal bruges til pynt. Gæsterne kommer kl. 12:30.". "Gæsterne?", sagde jeg. "Ingen spørgsmål, bare gør dit arbejde! Vi spiser kl. 13", og så gik hun.

Jeg havde gjort de ting, hun havde givet besked på, da hun en halv time senere kom ned. Hun havde stadig housecoaten på, stramt lukket, mens jeg rendte nøgen rundt og følte mig lidt dum. Det korte hår havde hun sat op i siderne og det indrammede ansigtet, så hun så endnu yngre ud, og så duftede hun aldeles tiltrækkende.

"Der står rejer, appelsin og dressing i køleskabet. Det anretter du i 6 portionsglas med salatbladene og stiller tilbage i køleskabet. Det ene er til dig, du spiser i køkkenet. Vi spiser i den store stue her ved siden af. Gå ind og tjek bordet og sig, hvis du finder nogen mangler". Som sagt, så gjort. Det var en flot stor stue. I midten stod et mellemstort bord med opdækning til 5 personer. Jeg tjekkede, at der var lige mange glas, tallerkener og bestik til hver. Og jeg tjekkede bordpynten, blomster og servietter.

"Du kan trække rødvinen op og stille 3 flasker på bordet. Der er hvidvin i køleskabet. Den skal også trækkes op, men stilles tilbage". Ok. Og så gav hun en række anvisninger på de øvrige retter: steg med tilbehør og en dessert, der stod i køleskabet. Samt kaffe med tilbehør.

Klokken var nu blevet 12:15. "12:45 præcis sætter du cocktailen på bordet sammen med en flaske hvidvin og lukker derefter døren derind. Så sætter du kuvertbrødene ovre i hjørnet i den lille ovn på 100 grader. De skal ud 12:55. Tag din butterfly på. Det er din uniform. Når jeg kalder, kommer du ind med brødene og skænker hvidvin. Du tager et viskestykke over armen, ellers ikke noget! Siden klarer du de andre retter". Hun forlod køkkenet.

Lidt efter ringede det på døren. Det gjorde det et par gange; men jeg kunne ikke høre, hvad der foregik eller skelne nogen snak. Jeg tog sløjfen på og fandt et viskestykke; det kunne ikke dække meget; men jeg var jo også kommet for at vise mig frem. Da uret viste 12:45, stillede jeg forretten med vin ind på bordet og lukkede mig igen ude i køkkenet. Satte brødene i den lille ovn og gjorde klar til de efterfølgende retter.

Et par minutter over tiden ringede en lille klokke, jeg havde set stå på bordet i stuen, og jeg tog viskestykket over armen, brødbakken i hånden og åbnede døren til stuen. Og stirrede. Ved bordet sad 5 nøgne damer; jeg vil anslå mellem 40 og 70 år – på alder med min mor og mormor. Kirsten sad for bordenden. Og så var der de to damer fra stranden. Og to damer mere. Blodet begyndte at løbe rask til pikken, der svulmede langsomt, men sikkert, helt op. Gæsterne stirrede alle synligt overraskede på mig; det havde de åbenbart ikke ventet. Så fløjtede den ene, og der bredte sig en forventningsfuld kvidren ved bordet. "Og så er han omskåret, waw", hørte jeg en af de nye. De andre hujede og klappede.

Jeg gik nærmere og satte brødbakken på bordet og fik tid til at se på damerne. Især de to nyeste. "Velkommen til naturistklubbens venindefrokost, som du har tilbudt at betjene," sagde Kirsten, "du er udvalgt til at servicere os alle til vores fulde tilfredshed de næste 5 timer. Dit honorar vil afhænge af kvaliteten af dit arbejde". "Og kvantiteten", tilføjede den ene fra stranden til stort bifald fra de andre, " – af et eller andet!", tilføjede hun, og de andre hujede. Jeg lod pikken kvittere med et par hop.

Så jeg tog hvidvinen og gik rundt, mens jeg studerede damerne. De var jo meget ældre end jeg, men de var nøgne og derfor interessante seksuelt set, og de var åbenbart friske på sjov. Den ene af de to nye var nok selskabets ældste, med et flot, langt, løst hvidt hår og en tyndere, hvid behåring under maven. Hendes bryster hang en del, hendes hud var noget rynket, men indbydende frisk og solbrun uden lyse skygger (det havde faktisk ingen af dem). Den anden var yngre med kort sort hår – nok farvet – og glatbarberet over kussen, som viste sig indbydende frem.

Mens jeg skænkede hvidvinen op, sad pigerne, som jeg vil opfatte dem, og studerede mig, især pikken, som nu stod helt stiv, dels ved synet af dem, dels på grund af deres interesse og sidst, men ikke mindst ved tanken om de næste timer; vi skulle nok komme i nærmere kontakt af en eller anden art. For dette var ikke naturisme, men tydelig optakt til sex-lege.

Der skete ikke meget af det spændende under måltidet. Jeg skar kød ud, serverede, tog ud, ryddede op osv. Men undervejs kom pigerne med sjofle bemærkninger, som blev mere og mere saftige og direkte, efterhånden som de fik drukket noget og stemningen og temperaturen steg.

Når jeg gik omkring ved bordet, pillede de ved mine udvendige vedhæng, pik, pung, balder, endda også ved resten af kroppen og nogle forsøgte at stikke en finger i røven på mig: "Har du nu vasket dig ordentligt; det må vi hellere tjekke". De ville også meget gerne studere en omskåret pik nærmere. De spurgte, om jeg var jøde eller muslim og fik forklaringen, mens de undersøgte med øjne og fingre. "Gør det ondt?", "ih nej, tværtimod". Nogle gange var berøringen så intens, så jeg kunne have lyst til at lade den springe; men med tanken på, hvad der måske ventede, styrede jeg mig og afstod.

Da jeg til sidst havde lavet og serveret kaffen ved de bløde sofaer, begyndte det sjove: Da jeg nu stort set var færdig med køkkenarbejdet, foreslog Kirsten, at jeg satte mig mellem pigerne i en af sofaerne. Der var kun en plads tilbage, så jeg satte mig tæt ind mellem de to fra stranden; de havde jo ligesom set min præstation tidligere, så de mente at have fortrinsret til mig.

Der sad jeg så hud mod hud mellem pigerne og med armene om deres skuldre, da der ikke plads til at have dem foran. Det gav pigerne uhindret adgang til at pille overalt på mig. Mest havde de travlt med at lege med pikken, der lysteligt prøvede at slå sin egen længderekord. Da de mærkede, at mit højdepunkt nærmede sig, tog den ene fat og klemte let og gned pungen, mens den anden fortsatte gnideriet på pikken i forhøjet tempo. Og så sprøjtede den, mens de alle hujede. Den anden bøjede sig ned over strålen og prøvede at fange den med munden, så hun fik sperm i det meste af ansigtet.

Den hvidhårede, ældste, rejste sig, skubbede kaffebordet væk og lagde sig på knæ foran mig, slikkede først det sidste sperm af min mave og stak derefter pikken i munden og slikkede den ren for safter. Jeg bøjede mig frem og tog ind under hende og fangede et bryst i hver hånd. Jeg æltede, mens hun slikkede, og pludselig løftede hun hovedet. "Kom her", sagde hun, "jeg er den ældste, så jeg starter. – Men jeg vil altså ikke have børn med dig". De andre skraldgrinede.

Hun trak mig hen til en ledig sofa bag i stuen og lagde sig på ryggen på den og spredte benene. "Slik", kommanderede hun. Hendes kusse var åben og så lokkende ud – det gør alle faktisk – så jeg lagde mig mellem hendes lår og begyndte at fingerlege med de hvide hår og hendes lidt rynkede skamlæber. Jeg slikkede på fingrene og gned stille op og ned ad skamlæberne, som langsomt svulmede op, mens rynkerne forsvandt.

Jeg sænkede hovedet og slikkede forsigtigt på de nu ret store skamlæber, mens jeg lod en fugtig finger prøve at komme indenfor. Det lykkedes, da der lidt efter begyndte at sive smørelse ud fra skeden. Med tungen fandt jeg også hendes klitoris, som var ganske hård. Jeg førte igen hænderne op til hendes bryster, som jeg krammede. Imens følte jeg, at pikken igen ville være med og havde rejst sig.

Da jeg mærkede mere saft løbe ud fra kussen, forstærkede jeg tungearbejdet og stak et par fingre ind i det våde og glatte indre, hvor de søgte rundt. Hun lå hele tiden urolig og arbejdede med under mit ansigt, og kort efter rystedes hendes krop af en lang udløsning, mens små skrig undslap hendes hals. De andre havde fulgt legen og klappede og kom med tilråb.

Jeg fortsatte med at slikke; men da hun lidt efter faldt til ro, skubbede hun mit hoved væk. Hun så hen på mig med strålende øjne: "Det er det bedste, jeg har oplevet i mange år. Måske kan vi nå en gang til senere i dag? Og måske jeg godt alligevel vil øve mig på at få børn!". Det lovede jeg, og det håbede jeg faktisk også, altså at gøre det igen.

Vi rejste os, hun tog en serviet og tørrede sig mellem benene. Jeg tænkte: de skjuler ikke meget for hinanden, pigerne. Vi sad derefter et stykke tid og nussede – jeg gned fortsat fingrene i hendes drivende kusse, og hun legede med pikken, der var helt oppe – inden vi satte os tilbage til de andre, som nu var gået aktivt i gang hele vejen rundt. De to fra stranden lavede en 69'er på sofaen, de sad i. Og de gik lydeligt til den. Jeg satte mig så over i sofaen mellem Kirsten og den sorthårede.

Min pik stod stadig lysten efter legen med den hvidhårede, så den sorthårede var hurtig til at gribe fat. "Nu må det vist være min tur til at prøve", sagde hun og gned et par gange op og ned. Hun rejste sig lidt, vendte ryggen til mig og satte et ben over på den anden side af mig og sænkede sig baglæns ned på mit skød med hænderne på mine lår. Hendes baller pressede mod min stive pik.

Jeg lagde armene omkring hende og greb hendes bryster i hænderne. Selv om hun nok var omkring 60, havde hun faste bryster, så de var sikkert blevet fyldt lidt ud med kunststof. Jeg flyttede den ene hånd ned til hendes glatbarberede skød, som på grund af hendes spredte ben var vidt åben. Jeg kunne mærke hendes bløde skamlæber, som nu sad vidt fra hinanden – og øverst hendes store, bløde knop.

Jeg legede godt med skamlæberne og følte imens, hvordan knoppen voksede og blev hård, mens jeg mærkede saften begynde at komme ud fra kussen. Jeg tog fat om hendes hofter og løftede hende op og hjalp hende med at styre sin saftende kusse ned over den stive pik.

Mens jeg bagfra stimulerede hendes kønslæber og klitoris, tog hun om sine bryster og krammede dem. Hun red mig kraftigt, mens hun nynnede. Hendes hop og lyde blev kraftigere, og så bøjede hun sig forover for at få pikken længere ind, mens hendes nynnen nu var blevet til støn, gisp og hik.

Hendes orgasme var ikke så lang, at jeg syntes det var godt nok, så jeg fik os op fra sofaen og trak hende om til den sofa, jeg tidligere havde brugt sammen med den hvidhårede. Der lagde jeg hende på ryggen og trængte så ind i hende forfra. Hun var gejlet op, så mens jeg tungekyssede med hende, nærmede hun sig hurtigt.

Og så eksploderede hun, denne gang voldsomt. Hun blev helt vild under mig, så jeg frygtede for min pik. Hun hikkede og gispede, mens hun gennemlevede en række kraftige orgasmer. Hun pressede og krammede og sugede pikken, så jeg følte det kilde i rygmarven, så i benene og endelig i pikken, som nu gengældte hendes erotiske drilleri og skød dagens anden ladning op i hende.

Vi lå nogen tid og mediterede, inden vi skilte vores kroppe ad og tørrede os. Hun gik på toilettet for at lade mine safter løbe ud, mens jeg med slap pik gjorde de andre selskab.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.