BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Skole 2. Klara. 1. del

Mit job som lærer var i seksuel henseende ikke så spændende. Det var jo kun de ældste piger, der var interessante, og det var jo ligesom ikke lovligt.

SEX I DAG?

Men tre episoder skiller sig ud. Den første fik I som nr. 5.

Her kommer den anden: Jeg var nu over midten af 20-erne, i et ægteskab, som kørte dårligt. Jeg var ude som censor i matematik i en 9. klasse på en anden skole. Læreren var en meget ældre dame, sandsynligvis nær pensionsalderen. Det til trods var hun ganske godt i stand; men hun havde håret samlet i en knold og var meget tækkeligt gammeldags klædt, med en ærbar bluse, som efter formen muligvis gemte nogle veludviklede bryster, med en nederdelen, der gik til under knæene, så der var næppe noget at sætte næsen op efter.

Eleverne var til eksamen 6 elever ad gangen i 2 timer. De var delt op i 3 hold med hver 2 elever, der sammen skulle lave et matematikprojekt. Der var 18 elever, så vi havde først 2 hold, derefter frokost for lærerne, og bagefter det sidste hold, de sidste 6 elever. Min opgave var at gå omkring og lytte til, hvordan de løste deres opgave og bagefter, sammen med læreren, blive enige om en karakter.

Frokosten var ok; vi var 8 lærere og en fra ledelsen. Snakken gik ok; men min kollega virkede ret kedelig og deltog ikke så meget i snakken. Også under eksaminationen var hun ret fåmælt, og jeg opgav at slå et smil af hende.

Klara og Christina var den ene gruppe på det sidste hold; de andre var drenge. Klara var ikke så høj, korthåret, meget køn og veludviklet og en anelse buttet. Hun havde en enkel og kort, grå bomuldskjole på, ret nedringet, med en stram halvskåls-bh, så man kunne se det øverste af brysterne. Hun havde bare fødder i træsko. Af mine papirer kunne jeg se, at Klara var 16 og Christina 15.

Hver gang, jeg kom hen til bordet, hvor Klara og Christina sad, for at høre, hvad de lavede, stillede jeg mig – der var heldigvis ikke så mange andre steder at stå -, så jeg kunne se ned i Klaras udskæring. Brysterne bulede fint frem, og jeg kunne se ned mellem dem til undersiden; jeg kunne næsten se knopperne. Jeg måtte ofte bøje mig for at se, hvad de arbejdede med.

Klaras kjole var gledet op, så jeg kunne se lårene i fuld udstrækning, kønne og runde. Og hun havde dejlige øjne og en del af tiden røde kinder. Og en tynd bøjle på overtænderne. Hun kiggede meget i min retning, og jeg troede først, det var for at lefle for mig; men blev så klar over – da hun samtidig, når andre ikke kiggede, lod sin tungespids lege mellem læberne – at der nok lå mere bag. Når jeg var i nærheden sørgede hun for at dreje sig, så jeg fik det bedste udsyn til hendes udskæring og lårene. Christina var ret sur og negativ.

Det var en af de varme somre, og jeg havde ikke undertøj under min skjorte og bukser. Jeg opdagede, at muligvis kunne de to piger se, at bukserne bulede lidt mere, når jeg var henne hos dem, Klara helt sikkert. Jeg havde en blok med rundt, som jeg noterede på undervejs, og den var god til at holde foran bulen, så de andre ikke skulle opdage tilstanden.

Men prøven gik slet ikke godt for de to piger!

Da de to grupper med drenge var færdige på kortere tid, havde pigerne stadig problemer. Så læreren bad drengene pakke sammen og gå ned i hallen; så ville vi komme der med karaktererne senere.

Og så dukkede der pludselig en anden lærer op og bad matematiklæreren om straks at komme ned på kontoret. Der var opstået en nødsituation. Hun sagde til mig, at hun oprindelig var uddannet sygeplejerske og spurgte, om jeg kunne gøre det færdigt alene; nu var der jo kun de 2 piger tilbage, og vi havde statig en halv time til rådighed. Jeg sagde selvfølgelig ja.

Lidt efter gad Christina, som var sur og den dårligste af de to, ikke mere og gik ud, så jeg nu var alene med Klara.

Jeg låste stilfærdigt døren, satte mig på en stol og bad Klara komme derhen. Hun lod træskoene stå og stillede sig foran mig. Lækker at se på. Vi var vist begge klar over, hvad vi ville.

Så sagde jeg: "Jeres arbejde er foreløbig til 5; jeg vi skal prøve at hæve det, så jeg stiller dig nu nogle matematiske spørgsmål, og vi starter med procentregning: Når du ser på dine fødder, hvor mange tæer har du, og hvor mange procent af dem er på din venstre fod?"

Hun så ned på de velskabte fødder: "10 tæer. Og 50 procent på venstre og 50 procent på højre."

"Godt", svarede jeg. "Nu er vi på 6. Så tager vi rum-geometri: Du går ind ved siden af, tager din bh af og kjolen på igen og kommer tilbage og fortæller mig, hvilken rumlig form, dine bryster og dine lår minder mest om: en cylinder, en kugle, en halvkugle, en kasse eller en kegle".

Da hun kom ind igen, kunne brysterne og de stive knopperne tydeligt ses genne kjolens tynde stof. Jeg mærkede pikken presse mod bukserne og fornemmede bulens størrelse uden at kigge ned. Men jeg så, at Klara kastede et blik derned.

"Lårene ligner lidt en cylinder, men lidt tykkere midtpå. Brysterne ligner hver en halvkugle", sagde hun og tog om brysterne.

"Fint", sagde jeg. "Nu er den på 7. Og så almindelig geometri: Nu tager du trusserne af og sætter dig på mine ben og fortæller mig, hvilken geometrisk form, dine hår under maven tilsammen danner: en firkant, en trekant eller en cirkel".

Hun trak op i kjolen, viste et par små, hvide trusser, som hun derefter trak af og åbenbarede en kraftig, sort bevoksning, som fik pikken til at dunke hårdt. Så satte hun sig på mine lår med et ben på hver side og sagde "en trekant." I bunden af trekanten glinsede kusseåbningen, der angav, at hun allerede var våd.

"Det går jo glimrende, 8". Så tager du kjolen af, og vi øver os mere på geometrien". Hun adlød og sad nøgen. Brysterne var høje og flotte, og vorterne pegede stive ud fra dem.

"Her har vi en halvkugle", sagde jeg og lagde den ene hånd omkring det ene bryst. Det var fast, og jeg kunne mærke brystvorten presse mod hånden.

"Her har vi en cirkel", jeg tegnede med fingeren rundt omkring det andet bryst. "Hvor er radius?"

Hun tegnede med fingeren fra brystvorten til kanten af brystet.

"Er den indeni eller udenpå?", spurgte jeg.

"Indeni", sagde hun. "Godt", sagde jeg, "så er vi på 9", og så skal vi have noget med tyngdepunkt".

"Tænk på en trekant. Din egen dernede, for eksempel. Den har et toppunkt. Skal det altid være opad, eller kan det være nedad, hvis man drejer det? Måske når du står på hænder".

"Det kan godt være nedad", svarede hun. "Ja. I en almindelig trekant ligger tyngdepunktet i midten. Nu skal vi finde din trekants tyngdepunkt. Dertil skal bruges en nål eller noget andet spidst, der kan stikkes i trekanten. Jeg har måske noget i bukserne, du kan bruge". Imens lod jeg mine hænder glide kærtegnende over hendes nøgne krop.

Hun knappede mine bukser op og lynede ned, så pikken kom frem. Hun stirrede lidt, da hun så den. Så løftede jeg mig, så hun kunne trække bukserne af mig. Hun satte sig tilbage.

"Og hvilken rumlig form har den? En kugle, en kasse, en cylinder eller en kegle?" Hun tog fat omkring pikken med den ene hånd og lod den glide lidt op og ned. Jeg følte det rykke i den. "En cylinder med en revnet kugle i den ene ende og et par kugler under i en bærepose".

"Dejligt", svarede jeg. "så er vi oppe på 10. Nu skal du føre pinden ind i trekantens tyngdepunkt, så den rammer ind i centrum". Hun løftede sig lidt, skubbede sig ind mod mig og styrede med hånden pikhovedet ind til kusseåbningen. Så sænkede hun sig ned, så pikken trængte ind i den fugtigt hule, hvor den hurtigt kom helt i bund.

"Bravo, flot gjort", sagde jeg. "Kan du også give opgaven en flot afslutning? Så får du 13!"

Hun åbnede min skjorte og trak den af mig. Så trykkede hun sine bryster mod mit nøgne bryst, så jeg kunne mærke spidserne presse mod min hud, mens hun tog fat på at gynge over pikken. Det virkede – dobbelt; da jeg lidt efter måtte aflever min ladning i hende, rystedes hun også af en kraftig udløsning. Hun stønnede og jamrede stille, indtil det var ovre. Så blev hun siddende, mens min pik stadig stod næsten lige stiv i hendes kusse.

Hun slog armene omkring mig og kyssede mig. Så stak hun tungen ind i munden på mig, lod den rode rundt og kyssede og kyssede. Hun var presset hårdt ned over pikken og fik i små ryk eftervirkninger af orgasmen, hvad der fik pikken til at svulme helt op igen.

Da jeg også gav nogle ryk, gav hun sig pludselig til at ryste i underlivet igen, og så fik hun en ny udløsning – denne gang voldsommere end før. Hun slap min mund, lukkede øjnene, rodede rundt med hænderne i mit hår, trak af og til vejret i stød og hoppede vildt op og ned på pikken, som hun stadig klemte med sin kusse. Og så fik også jeg igen udløsning, ikke så kraftig som før, men længere og næsten uden at sprøjte.

Da vi havde siddet lidt og efterpuslet, rejste hun sig, tog nogle lommetørklæder i sin taske og tørrede sig i skridtet. Så lagde hun et lommetørklæde i sine trusser, som hun trak på.

Derpå kom hun hen til mig med endnu et lommetørklæde. Hun bøjede sig ned og slikkede pikken ren, så der igen kom liv i den. "Du er vist ikke færdig endnu", sagde hun, "jeg skal vist have flere matematikprøver". "Gerne", svarede jeg, mens hun gav mig et kys. Så tørrede hun pikken og gav den et kys, inden hun tog resten af sit tøj på.

Jeg klædte mig også på igen, og vi samlede vores ting sammen. "Jeg har fået 13 i sex; men du må vist hellere give mig 5 eller 6 i matematik, hvis du ikke ønsker at få problemer", sagde hun. "Men så må du love at hjælpe mig, så jeg får mulighed for at få en bedre karakter næste år". Jeg lovede at give hende alle de timer, hun ønskede, i det ene og det andet. Jeg gav hende mit telefonnummer, og vi udvekslede et kort kys, inden hun åbnede døren og gik ned til de andre.

Jeg ventede i lokalet, indtil læreren 10 minutter senere kom tilbage. En kollega var pludselig blevet syg, og hun var blevet tilkaldt for at assistere. Det var blevet klaret, og den anden lærer var på vej til sygehuset.

Vi gav karakterer til de sidste grupper – Christina fik 5, og Klara 6 – og gik nedenunder for at give eleverne deres karakterer. Læreren spurgte pigerne, om det sidste kvarter – godt og vel – havde hjulpet. "Jeg tror, både Klara og jeg fik mere ud af det". Læreren så undrende på mig, mens rødmen farvede Klaras kinder. "Det bliver forhåbentlig bedre," sagde hun og så på mig. "Det tro jeg," sagde jeg. Læreren og jeg gik ned på kontoret og skrev karakterer og sagde farvel, inden vi gik op for at rydde af i lokalet - troede jeg ...


(fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.