Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mine seksuelle oplevelser i et langt liv, føljeton.

Forord:

SEX I DAG?

Jeg har altid været en "kigger" og altid nydt at vise mig frem. Jeg blev tidligt naturist og nød at se på andre nøgne mennesker og nød selv at blive set. - Nyder stadig. - Nøgne mennesker er smukke uanset kropsbygning og alder. De har en indre skønhed, når de er naturligt nøgne og tør stå ved det.

Jeg har været gift 8 år; men vi passede ikke sammen. To resultater kom der ud af det: et barn, som bor i udlandet, og en operation – min kone var bange for, at jeg kunne give hende underlivsbetændelse fra urenheder, der kunne gemme sig under forhuden. Så vi blev enige om, at jeg fik forhuden opereret væk. Hold op, hvor det gjorde ondt bagefter; men nu er jeg glad for det. Det ser pænt og frækt og direkte ud.

Senere blev jeg optaget af tantra-yoga og tog kurser i tantra-massage, som jeg nu har praktiseret i mange år. Den direkte, aflslappede kropskontakt til et andet menneske opbygger og overfører energier, som påvirker både sjæl og sind. Det kan føre til seksuel kropslig kontakt og fornøjelse, hvilket naturligvis ikke er formålet, hvis det er en klient, men dog en fin afslutning på forløbet. Da jeg ikke har diplom, er massagen gratis.

I det "normale" liv blev jeg skolelærer, og på et tidspunkt blev jeg grebet af den fremstormende edb-verden, så jeg i min fritid forsøgte mig som forhandler og konsulent. Begge dele førte seksueller tildragelser med sig. Jeg har stadig kunder, og det giver ind imellem en pæn biindtægt.

Men nu til min beretning om et langt liv med seksuelle oplevelser.

De første erfaringer.

Visse hændelser under opvæksten – det opdager man først mange år efter, man er blevet voksen – havde en helt anden historie eller hensigt, end man troede, da man oplevede dem. Ofte hændelser i familien, som man dengang opfattede som tilfældige eller ikke forstod, men som havde en helt anden og bestemt mening.

Jeg begyndte ret tidligt at klippe billeder ud fra de illustrerede ugeblade. Billeder, ikke af piger, men af modne kvinder, i badedragt, som jeg kiggede betaget på. Måske som et moderideal (eller moderforelskelse? dog ikke i mit tilfælde).

Og så pludselig fik jeg af min moders noget yngre kusine en lille bog om pigespejdere. På forsiden sad en 10-12-årig nøgen pige på en bakkeskråning, fotograferet skråt bagfra. Man så kun hendes hår, ryg og det optrukne venstre ben. Men jeg kan stadig genkalde mig den betagelse, jeg havde af billedet. Jeg gemte det længe – ikke fordi det pirrede mig, men fordi jeg syntes, det var så smukt.

Og det er først nu, det slår mig, at sandsynligvis var mine forældre vidende om, at hun gav mig bogen, selv om de var imod de billeder, jeg senere samlede på af nøgne kvinder og piger. Mine forældre undgik behændigt at svare på mine spørgsmål om, hvordan man får børn. Og sendte mig så "tilfældigt" på besøg hos min morbrors familie, hvor mine fætre og kusine "tilføldigvis" den dag læste i "Hvordan, mor?". Derfra og fra klassekammerater fik jeg min teoretiske seksuelle "opdragelse".

Flere år før puberteten havde jeg opdaget, hvilke nydelser, det kunne afstedkomme, når jeg – mens jeg sad og læste lektier – gav mig til at klemme og nulre tissemanden mellem lårene. Mine forældre opdagede det og forbød det naturligvis. Men så måtte jeg jo bare passe bedre på, når jeg gjorde det. Og så pludselig kom der noget væske ud, når det kildede allerbedst. Og så måtte jeg lære en teknik med lommetørklæder. Dem gemte jeg i magasinet under sengen sammen med bladene eller i klædeskabet.

I de mindre klasser var jeg ret populær i frikvartererne, fordi jeg var den, der kunne tisse højest op på tissevæggen. Min forhud var temmelig lang, så jeg kunne holde for den og bruge den som reservoir, inden jeg så kunne trykke og skyde en kort stråle tis højt op på væggen.

Men det var meget smertefuldt, når jeg ved et uheld fik trukket forhuden tilbage – den var også temmelig stram ved åbningen –, og så kom til at røre ved huden indenunder.

Når jeg legede med mig selv, kunne jeg, lige inden udløsningen kom, klemme om forhuden, så sæden ikke løb ud. Bagefter tog jeg så en klud og "tømte" beholderen.
Linda.
Under en sommerferie, da jeg var omkring 11, havde vi en ung pige som hushjælp i vores store sommerhus på landet. Hun må have været omkring 17 og kom fra en gård på en af de mindre øer i nærheden. Hun var ikke så køn, så der var ikke noget, der ringede hos mig. Men i den weekend, hvor hun skulle rejse hjem igen, havde hendes familie inviteret mig og min 5 år yngre bror med. Vi kørte med bussen og sejlede med en færge og blev flot modtaget af familien. Det viste sig, at hun havde en bror på 14 og en søster på 10.
Om aftenen ville familien have os børn – ikke ham på 14 - vasket, hvilket skete i det store køkken ved en rummelig vaskebalje. Linda – tror jeg, hun hed – hjalp sin mor med vaskeriet. Så vi tre børn tog tøjet af og stillede os i kø. (Det havde ikke været noget problem at tage tøjet af overfor andre; hjemme havde vi i nogle år fået højfjeldssol, og min bror og jeg stillede op, mens min mor styrede maskinen og tiden). Lindas søster var stadig fladbrystet, så det "sagde mig ikke noget". Først vaskede Lindas mor min bror, så blev han sendt i seng. Derefter var det lillesøsters tur; men hun fik lov at blive, mens Linda skulle vaske mig. Da jeg kom op i karret, opdagede jeg, at jeg kunne kigge ned i Lindas bluse, som var ret åben foran, og se hendes bryster – hun var fra landet, hun brugte ikke brystholder. Da hun samtidig vaskede mig grundigt over det hele, især forneden på forsiden, kunne jeg ikke undgå, at min tissemand rejste sig meget. Til almindelig fornøjelse for begge pigerne og anerkendelse fra moren. Desværre blev der dog ikke mere fornøjelse ud af det.
Da Linda tørrede mig, sagde hendes mor, at det måske var en god ide, at Linda tog os med på en badetur næste dag; måske skulle vi også ride lidt? Linda svarede begejstret ja og sendte mig et smil. Jeg tænkte bare ok og nikkede. Men vi har ikke badetøj med, sagde jeg. Det finder vi ud af, sagde Lindas mor.
Så næste dag tog Linda os først med ned til stranden; hun og hendes lillesøster trak hver en hest med derned. Da jeg gentog, at vi ikke havde badebukser med, sagde Linda, at "her bruger vi ikke badetøj; det er vores private strand". Så vi badede uden. Linda havde faktisk pæne bryster og en stor, sort behåring under maven. Jeg nød at se det og blev nok noget påvirket. Linda havde en badebold med, som vi legede med ude i vandet. Jeg kiggede meget på Linda og hendes krop; pigerne har nok set, at min tissemand havde rejst sig; men de lod som ingenting.
Efter legen og svømmeturen skulle vi prøve at ride. For min bror og mig var det første gang, så vi var lidt nervøse. Og vi skulle ride nøgne "for at vores hud kunne tørre i solen", sagde Linda! Hendes søster og min bror kom op på den ene hest, mens Linda fik mig op på den anden og satte sig selv op bagved. Og så travede vi af sted. Hestene kendte selv vejen og luntede lige så stille ud ad stierne. Linda havde den ene arm omkring mig for at jeg ikke skulle falde af. Jeg sad lænet bagud mod hendes nøgne bryster, som gled mod min ryg under hestens bevægelser. Min tissemand strittede, og jeg kunne ikke skjule det. De andre red foran og kunne ikke se, hvad der gik for sig omme hos os.
Jeg lukkede øjnene og lænede mig mere bagud. Linda forbarmede sig, eller hun havde lyst – det var nok planlagt af Lindas mor dagen før -, og tog fat omkring min stive tissemand med den ene hånd og gned forhuden frem og tilbage og strøg mig samtidig over hele kroppen med den anden. Det kildede så dejligt, og ret hurtigt blev det bare for meget; jeg mærkede det presse helt fra ryggen, og så fik jeg min første udløsning i en piges hånd. Det var skønt, og jeg glemte alt omkring mig og pumpede bare løs i hendes hånd. Bagefter blev jeg ret flov, men Linda roste mig, og så blev jeg temmelig stolt og glad. Hun tørrede af med en klud, der havde hængt om halsen på hesten, og imens var kommet tilbage til vores tøj, så vi klædte os på og gik hjem."Hvordan gik det?", spurgte moderen, "flot; han er blevet voksen!", svarede Linda. Jeg følte mig stolt, da hun samtidig gav mig et knus; men der skete desværre ikke mere på den front den dag; men vi havde en masse spændende arbejde med at passe dyrene på gården. Om aftenen skulle vi hjem, og min bror og jeg blev sejlet over til fastlandet og fulgt til bussen - og modtaget af mine forældre i den anden ende.

De næste afsnit vil handle om mine nye opdagelser og erfaringer på det seksuelle område i mit lange liv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.