Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi fik kontakt med hinanden over nettet – jeg svarede på en annonce der søgte en ung pige i 20erne til par-/gruppesex. Min kæreste og jeg var lige gået fra hinanden og jeg havde lyst til at prøve noget nyt, så jeg tænkte "hvorfor ikke?" og svarede. Efter et par møder med et par hvor manden var 54 og konen 49 spurgte de om jeg havde lyst til at møde nogle af deres venner. De ville alle sammen være fra 40 år og opefter – jeg ville være den yngste. Jeg nikkede og var opstemt bare ved tanken. De foreslog at vi tog en uge i sommerhus så vi kunne udleve vores vildeste fantasier – og det gjorde vi.

Jeg vågner ved at der bliver taget i døren. Ser mig omkring i rummet, men alt er mørkt. Hører stemmer ude på gangen og sætter mig op. Jeg ved jeg kender stemmerne men kan ikke skille dem fra hinanden. Jeg burde kende dem – vi har været i huset i 3 dage nu. Tænker hurtigt… Måske er det min fantasi i nat… Lægger mig ned og lukker øjnene.

SEX I DAG?

Vi har alle skrevet vores fantasier ned da vi ankom til sommerhuset, som viste sig at være et luksussommerhus med pool, spa og sauna. Jeg har altid haft en fantasi om at blive gennemkneppet af en flok mænd mens jeg har bind for øjnene og ligger spændt ud så de kan gøre ved mig hvad de vil. Alle sedlerne med vores fantasier blev foldet sammen og lagt i en æske. Hver aften under aftensmaden blev der trukket en seddel – hvis den som min, var en fantasi hvor overraskelsen var vigtig blev der ikke sagt noget. Den, der trak sedlen skulle så sørge for at fantasien ville blive opfyldt.

Stemmerne udenfor værelset fortager sig og jeg driver væk mens jeg tænker på eftermiddagen i spaen. Hanne sad derude sammen med Per da jeg kom derud. De havde inviteret mig derud og var selv gået i gang. Per sad bag Hanne og nulrede hendes store brystvorter mens de begge kiggede smilende på mig: "Kom og vær med, Sarah". Jeg tog morgenkåben af og var nøgen under den – vi nåede sjældent i tøjet i sommerhuset. Mine faste bryster og min glatte fisse var et hit hos alle i huset. Både mænd og kvinder. De var fem par, tre single mænd og så mig. En stor forsamling. Jeg satte mig op i spaen til dem og sad foran Hanne. Lagde min ene hånd på hendes bryst og kyssede hendes bløde læber. Kunne høre Per stønne bag os og lod min anden hånd glide ned over hendes mave og ned til hendes klit. Hun begyndte at stønne liderligt mens min finger spillede hurtigt henover hendes klit. Pludselig kom hun og greb fat i mig mens hun rystede. Jeg lænede mig tilbage mens hun og Per rejste sig og han kneppede hende hårdt bagfra. Jeg så liderligt på hans store, stive pik mens jeg legede med min klit og mine bryster. Vi kom alle tre samtidigt.

Jeg er faldet i søvn da jeg igen hører nogen ved min dør. Denne gang går den op og lyset fra gangen blænder mig. Jeg hører to mandestemmer. De er hurtigt henne ved sengen. Den ene holder mine arme mens den anden giver mig bind for øjnene. De løfter mig fra sengen og bærer mig ind i et andet rum. Kan fornemme det er lyst og en smule køligere end værelset jeg sov i. Mine brystvorter bliver stive og min fisse er allerede våd af forventning. Jeg bliver lagt på noget som føles højt oppe og smalt. Mine ben bliver løftet og spændt fast… kan mærke det er stigbøjler. Ligger på sådan en bænk man bliver undersøgt på ved lægen.

Rummet fyldes med stemmer. Kender dem alle sammen. Alles hænder rører mig alle steder. Et par læber kysser mig og to tunger slikker mine brystvorter. Mærker nogle lysglimt – nogen tager billeder. En tunge slikker min klit mens to fingre er gået på opdagelse i min allerede våde fisse. Jeg stønner. Min fisse bliver vådere og jeg mærker et pikhovede på min klit. Det er stort og vådt mens det masserer mig. Mine ben bliver spredt lidt. Kan mærke hovedet lige ud for fissen nu. Den glider langsomt op i mig. Jeg stønner liderligt mens pikken arbejder sig op i mig og fylder mig. Han er helt i bund og stønner: "Åh, hvor er hun stram". Kan gætte det er Gert – den eneste jeg endnu ikke har kneppet med. Han er 48, høj, slank, muskuløs, mørkhåret med grå stænk og veludrustet. Han begynder at kneppe mig mens jeg langsomt udvider mig til hans pik. Han banker den ind i mig og hurtigt skyder han en ordentlig ladning varm, tyk sperm langt op i mig. Han kører pikken lidt frem og tilbage til den bliver helt slap og så trækker han sig ud. Så snart han har fjernet sig mærker jeg en tunge… mærker det bløde, krøllede hår mod mine lår. Det er Birthe der slikker mig ren og klar til den næste.

Den næste står allerede klar. Mine ben spredes helt mens Arnes store, tykke pik glider op i mig. Langsomt. Jeg stønner liderligt. Elsker Arnes pik. Det er ham jeg har været sammen med flest gange. Den er godt tyve centimeter lang og seks centimeter bred. Hovedet er stort og rødt og dunkende og den står altid flot og lige op. Arne begynder at kneppe mig mens han holder mine ben spredte. Han stønner mens han snakker: "Jah, det kan du lide, hva’? Skal du have mere, tøs? Du skal have det hele, liderlige lille tøs". Mærker hurtigt min fisse krampe sammen om hans tykke pik. Han knepper mig dybt og roligt mens pikken masserer mit g-punkt. Jeg begynder at ryste og mærker tunger på mine brystvorter og min klit. Jeg stønner højt og liderligt – skriger min orgasme ud. I det samme trækker Arne sig ud og kommer med lange sprøjt udover min klit. Han masserer klitten med pikhovedet som er fedtet ind i hans sæd. Jeg ligger slapt og stønner da jeg igen mærker en pik overtage pladsen mellem mine ben.

Han læner sig indover mig og napper i mine brystvorter mens hans pik glider op i mig. Da han begynder at stønne kan jeg høre det er Ole. Hans pik banker op i mig mens han stønner. Nyder igen at mærke en pik arbejde oppe i mig og stønner højt da jeg mærker en pik ved min mund. Jeg drejer mit ansigt og tager hovedet i munden. "Jah sut den, skat". Det er Michael. Han har den perfekte pik til blowjobs. Den er ikke alt for stor og kan få den helt ned i halsen uden at skulle kaste op. Begynder straks at sutte den sultent. Kan høre at nogle af konerne er ved at komme… Det er som om de ligger lige ved siden af. Mærker pludseligt Ole falde sammen over mig mens han kommer i et højt brøl. Michael sender sin ladning langt ned i halsen på mig få sekunder efter.

Jeg mærker igen en tunge på min klit. Kan høre på hendes små støn at det er Karin. Mine ben bliver spredt så meget som de overhovedet kan og mærker en anden tunge. Denne bliver stukket op i min fisse. Kan mærke på hendes måde at slikke på at det er Helle. De gør mig fuldstændigt ren og slikker mig til endnu en orgasme.

Efter jeg er kommet mærker jeg seks hænder på min krop. De kærtegner mig og gør mig helt afslappet. Det er grove mandehænder. Der går ikke længe før jeg mærker en pik mod min fisse. Den er større end nogen af de andre jeg har prøvet. Det gør lidt ondt da hovedet glider ind. Det gjorde det også første gang jeg blev kneppet af Carsten. Forsigtigt og langsomt glider han længere og længere op i min fisse. Det går nemmere denne gang fordi jeg allerede er udblokket. Jeg stønner og vrider mig liderligt. Mærker at der er en der sætter sig henover mig og placerer sin pik mellem mine bryster. Samtidigt får jeg igen en pik i munden. Det er Pers pik i min mund og Johns mellem mine faste bryster. De begynder alle at kneppe mig. Jeg kan ikke gøre andet end at tage imod. Mærker igen orgasmen overtage min krop og ryster mens jeg kommer. Carsten kommer hurtigt derefter og skyder sin ladning af langt oppe i min fisse – helt oppe ved livmoderhalsen. Per skyder en stor ladning varm sæd i min mund. Så meget at jeg ikke kan sluge det og det løber nedad min hage og hals. Til sidst brøler John mens han spermer udover mine bryster… lange, tykke stråler af sperm. Jeg stønner og mærker hvordan min fisse dunker mellem mine ben.

Da jeg kommer til mig selv mærker jeg fem ivrige kvindetunger slikke mig ren. De kysser mig, slikker mig og kærtegner mig. Hører dem stønne og i baggrunden hører jeg mændene snakke lavt sammen. Hører Arne sige at han fik det hele på FILM og at Gert har taget nogle lækre billeder. Jeg stønner lidt og mærker mine ben blive løsnet fra stigbøjlerne. Jeg sætter mig op og tager bindet fra øjnene. Ser rundt og smiler. Kan se at de alle har nydt min fantasi. Rejser mig og forlader rummet mens jeg hører de går i gang med de andre damer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.