Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er ikke sket i virkeligheden, men er det som jeg fantasere om..

På vej hjem til onkel, jeg glæder mig. Det er alt for længe siden jeg har set onkel. Min onkel er 35, han er skilt og har endnu ikke nogen børn så ved at det bliver en fed weekend. Han har altid været løs med reglerne og har aldrig været ret pædagogisk korrekt med pizza og ps2 spil hele dagen. Men det er 3 år siden jeg har sidst har set ham, det var til min konfirmation. Han sagde jeg var den smukkeste pige han nogensinde havde set.

SEX I DAG?

Turen hjem til onkel var meget lang, for et år siden flyttede han til London og nu hvor han var kommet på plads havde han sendt mig en billet så jeg kunne komme og besøge ham.

Allerede inden jeg stod af flyet kunne jeg se min onkel. Han stod inden for og vinkede med et dansk flag. Han lignede sig selv, høj og bredskuldret. Har altid undret mig over om han trænede siden han havde de brede skuldre og muskuløse arme. Ja, min onkel så godt ud, og han så bedre ud for hver gang jeg så ham.

Da jeg kom ind smilte jeg til min onkel, han smilte igen men kiggede rundt bag mig. Jeg gik hen og stillede mig foran ham, men han flyttede sig bare og kiggede stadig bag mig. Jeg rynkede min pande.

"Sig mig, er du allerede blevet så gammel at du ikke kan kende din egen niece længere?" Han så på mig, kiggede væk men fik sandelig set hurtigt på mig igen. Hele hans ansigt ændrede sig fra undrende til måbende.

"Tanja?" Fik han endelig sagt.

"Jep!" Jeg gav ham et stort knus og kyssede ham på kinden.

"Jeg kunne sku da ikk se dig var dig, din møgunge" Han stirrede på mig. "Jo det er dig! F*** Du er blevet.. Du har fået… Du er vokset!"

Min krop havde ændret sig meget de sidste 3 år. Mit hår var blevet længere og mørkere, og mit ansigt var præget af et pænt lag make up, mine bryster var vokset fra en str 75a til en str 85c, og alt mit hvalpefedt var efterhånden væk.

"Haaha, ja.. det er jeg, men det er os ved at være 3 år siden" Jeg drejede rundt for ham så han kunne se hvad der var sket de sidste 3 år og smilede. Han var fuldkommen stille.

"Skal vi stå her hele dagen onkel? Jeg er træt!" Jeg tog ham i hånden, som jeg gjorde da jeg var lille.

"Nej, nej, kom nu skal jeg tage din taske." Han rømmede sig "Var det en god tur?"

"Jah, den var ok" Turen hjem til min onkel var lang så jeg faldt halvt i søvn i bilen. Da jeg vågnede var min nederdel kravlet næsten helt op om maven på mig så mine lår var helt blottet og man kunne lige ane min lyserøde g. Jeg rettede langsomt på min nederdel og smilede til onkel, som nærmest sad og svedte, han smilte igen.

"Hvornår er vi der" Det gav et sæt i ham.

"Snart, der er ikke så langt endnu. Kan du se det hus? Det er mit." Han pegede på et rækkehus. Jeg kiggede på ham og brød ud i latter.

"Vil du ha jeg skal kunne se hvilket hus du peger på når de alle sammen er ens?" Han begyndte at grine og kunne godt se hvad jeg mente.

"Det er det med den grønne dør og halvdøde busk foran." Jeg grinede igen.

"Ok, det ser fint ud!" Onkel grinede og gav mig et hestebid. Jeg hvinede og grinede.

Indenfor i hans hus, var der flot. Det var præget af den engelske stil, men uden de mange farver. Det var holdt i hvid, sort og rød. Han smed mine tasker og spurgte hvad jeg ville ha til aftensmad.

"Pizza!" råbte jeg mens jeg udforskede hans hus. Der var 3 værelser, en med en stor seng, og en med en lille seng, og et kontor. Ud over det var der en lille stue, et flot nyt køkken og et badeværelse med badekar.

Onkel stod i køkkenet og ringede efter pizza.

"Det er et flot hus onkel" Han nikkede mens han snakkede engelsk til pizzamanden. Han var god til engelsk. Han lagde på og vi gik ind i stuen.

"Man skulle jo næsten tro du var englænder onkel!" Han satte sig i en lænestol og sagde jeg bare skulle sætte mig. Jeg satte mig på hans skød, puttede mig lidt ind til ham og tændte for hans fjernsyn. Han holdt om mig og nussede mig på ryggen. Der gik ikk længe så faldt jeg i søvn igen.

Vågnede ved at det ringede på døren, onkel løftede mig op og satte mig i lænestolen alene. Han åbnede døren. Det var pizzaen.

"Kom smukke pige, der er mad." Han kyssede mig på panden. Jeg tog ham i hånden og gik med ham ud for at spise.

"Må jeg låne dit badekar onkel?"

"Selvfølgelig skat, du tager bare hvad du har brug for. Kom jeg viser dig hvor der er håndklæder, shampoo og så videre"

Inde på bade værelset tændte han for vandet i badekaret, hældte sæbe i og viste mig hvor håndklæderne var, jeg trak af mit tøj imens og stod kun tilbage i bh og g. Han kiggede forvirret på mig og skyndte sig ud.

Vandet varmede min krop dejligt. Det bankede stille på min dør.

"Kom ind onkel"

"Her skat" han tændte nogle lys for mig, og gav mig en drink. "Det er bare rom og cola, det må du godt drikke. Ikk?"

"Hvornår har du sidst bekymret dig om hvad jeg må og ikke må?" jeg smilede

"Møgunge" sagde han og grinede.

"Kom skal jeg ikk vaske dig?" Han tog en svamp og satte sig på knæ foran mig. Jeg vendte mig med ryggen til og han vaskede stille min ryg og min nakke. Vaskede mit hår, og mit ansigt. Han vaskede min hals og nærmede sig mine bryster. Han vaskede uden om dem uden at røre dem og ned på mig mave. Jeg lukkede mine øjne og nød det. Han vendte mig så jeg lå udstrakt på ryggen. Han vaskede blidt mine fødder, og mine ben, mine lår. Helt op til mine inderlår. Men han ramte ikke noget. Han vendte mig om så jeg lå på maven i vandet, og vaskede min ryg, og min lænd. Han vaskede blidt mine balder og mine lår. Jeg var helt stille, og det var han også.

Han løftede mig lidt, og jeg stillede mig på alle 4. Han fandt en sæbe beregnet til intime steder. Blidt spredte han mine ben, og spredte mine balder. Han hældte forsigtigt noget sæbe på min stjerne, jeg gøs da det var lidt koldt. Onkel skyndte sig at sætte en finger på og masserede min lille numse. Jeg gispede men nød det. Hans hånd fandt længere og længere ned. Han var nede ved min tissekone og holdt hånden på den. Jeg kiggede på ham, og han smilte til mig.

"Din lille mis, må jeg barbere den? Kan godt lide en glat tissekone." Jeg nikkede og lagde mig på ryggen.

"Onkel, må man godt det her?" Jeg spredte mine ben. Han var i gang med at finde skraberen og skummet, og tog derefter sit tøj af. Han hoppede ned i badekaret og sad mellem mine ben. Hans pik var helt glat, og stor, men den var slap.

"Ja, det må man godt skat, bare rolig" Han tog lidt af vandet ud af badekaret så der kun var få centimeter. Blidt smurte han min tissekone ind i skum, og spredte mine skamlæber. Langsomt og koncentreret skrabede han hårene af. Han hældte vand på og smilte stolt over hans værk. Jeg smilede og kiggede.

"Har du barberet din mis før?" Jeg rystede på hovedet.

"Kom med din hånd" Han førte min hånd ned til min mis og lod mig mærke, var helt blød og glat. Det føltes dejligt. Jeg smilede lidt genert.

Han stod op af badet og jeg var ved at følge efter.

"Nej skat, vent! Så hjælper jeg dig" Han trak i sit tøj igen men dog ikke sin trøje.

"Rejs dig op!" jeg rejste mig, og han viklede et håndklæde om mig før han løftede mig op og tog mig med ind på det store soveværelse. Han lagde mig på sengen og tørrede min krop over det hele.

"Lig stille, så kommer jeg med noget tøj om lidt" Jeg undrede mig da alt mit tøj lå i min kuffert. Havde han tænkt sig at kigge i min kuffert?

"Men onkel!" Blev hurtigt afbrudt.

"Lig stille, og ti stille baby" Han gik ind på det lille værelse og rodede i nogle skuffer og skabe. Han kom tilbage med en lyserød nederdel og en bodystocking. Han satte mig op og gav mig bodystockingen på, men lukkede den ikke, den strammede om mine bryster som var ved at falde ud. Han lå mig ned igen og spredte mine ben.

"Sshh" sagde han bare mens han rodede i en kasse under sengen.

Han vendte mig om på maven og hev mig ud så det kun var overkroppen der lå på sengen. Han smurte min numse ind i noget creme og pludselig mærker jeg noget presse på min lille åbning. Jeg klynker højt. ¨

"Ti stille tøs!"

Han pressede på og noget smuttede indenfor. Jeg gispede så stille jeg kunne. Han vendte mig på ryggen igen og lå mig ordentligt ind på sengen. Han spredte mine ben og mine skamlæber. Det var dejligt. Han smurte os creme ind her, og stak ligeledes noget op. Det mærkedes som en lille kugle. Han tørrede det ekstra creme af, og kom noget talkum på min numse og min tissekone. Han lukkede min bodystocking og rejste mig op. Jeg stod lidt og smilte til min onkel, men han havde travlt med at få mig ned i nederdelen. Den var meget kort, næsten alt for lille. Man kunne se alt. Han smilede og kiggede på mig.

"Kom skat" han tog mig med ud på badeværelset, tingen i min numse pressede så jeg gik lige underligt.

"Onkel jeg gider ikk ha det her på, og vil gerne ha tingen ud af min numse og tissekone" jeg tiggede og bad ham, men han strammede sit greb om min hånd og kiggede strengt på mig.

"Lille ven, nu opfører du dig pænt eller os kan du få en gang røvfuld!" Hans stemme var hård og jeg krympede sammen og nikkede.

På badeværelset satte han mig på bordet, jeg gispede da tingen i min numse blev endnu mere mærkbar. Han redte mit hår op i to rotte haler og gav mig nogle hvide strømper på der gik op over mine knæ. Jeg kiggede på mig selv i spejlet og tænkte lidt over det. Hmm.. måtte nok hellere spille med på onkels leg, ville jo ikk ha han skulle blive mere sur på mig.

"Onkel, skal jeg ikk lægge en fin sød make up?" Spurgte jeg med min sødeste stemme. Han tænkte sig lidt om og nikkede.

"Kom ind i stuen når du er færdig!" Han gik, og lod mig tuller med min make up alene. Jeg gjorde det fint med lyserød og pink. Og vimsede ind til onkel.

"Er jeg fin nu onkel?" Jeg drejede lidt rundt og lod ham kigge på mig.

"Det er du skat" Han trak sig hen så jeg kunne sidde på hans skød.

"Onkel?"

"Ja?"

"Hvad har jeg i min numse og tissekone?"

"Det er en buttplug og et æg skat, ok?" kunne mærke jeg ikke skulle spørge mere.

"Ja" Jeg puttede mig ind til ham og nød egentlig at mærke det i mig.

Det ringede på døren, jeg kiggede på min onkel som satte mig på gulvet og tændte for tegnefilm. "Bliv her og vær stille!" Hans stemme var hård igen så jeg sad stille.

Ude i entreen hørte jeg nogle mande stemmer som onkel bød velkommen. De snakkede engelsk sammen. Da mændene kom ind smilede de og satte sig i en sofa overfor mig.

"Hello baby" Jeg smilede genert og gemte mig lidt.

"Kom, sæt dig på mit skød" han klappede på sit lår.

"Nej tak, hvor er min onkel?" Jeg gik ud i køkkenet, onkel kiggede på mig.

"Hvad er der?" Han kiggede på mig mens han ordnede nogle øl og et krus med øl.

"Hvem er de?" jeg blev alvorlig nu. Brød mig ikke om det. Onkel forklarede mig at det var nogle af hans venner som var kommet for at hygge, og jeg skulle bare lege med. De ville ikke gøre noget jeg ikk ville ha, og de ville stoppe når jeg ikk ville længere.

"Skat, ta’ chancen og hyg dig sammen med os." Han smilede kærligt tog mig ind til ham mens han kyssede mig blidt.

"Du er min baby, jeg elsker dig" Han klappede mig blidt i røven "Smut ind med dig og lær dem at kende" Jeg trippede ind til dem igen og satte mig på hans skød.

"Min navn er John" Han havde langt mørkt hår, og blå øjne. Han var bygget lige som onkel, med brede skuldre og et badass look. Hans hænder holdt om mig på min røv og på min mave. De var store.

Den anden mand tog om min hage og kiggede på mig længe. Jeg smilede genert.

"Mit navn er Jack, men du kan kalde mig far, forstået??" Han var grov og hård. Jeg rynkede panden og nikkede.

"Ja, far." Han smilede stolt.

"Dygtig pige" Jeg kiggede på John som smilede og hviskede i mit øre at jeg var smuk. Hans hænder klemte min røv lidt.

"Så der øl og chips" onkel kom ind med en bakke. "Her John, gider du?" Han gav John en skål med is.

"Nej, giv den til mig!" Jack afbrød dem. "Kom her baby!" Han strakte armene efter mig og jeg satte mig over i hans skød. Han madede mig med isen. Pludselig spildte han chokolade is på min hvide bodystocking. Jeg kiggede på onkel som smilede.

"Kom" jeg gik hen til onkel som tog min nederdel af. Han vendte mig med ryggen til ham og satte mig på hans skød. John smilede til mig.

Onkel spredte mine ben og knappede min bodystocking op. John holdt øjenkontakten med mig imens. Onkel trak body’en af mig og gav mig nederdelen på igen. Jeg puttede mig lidt ind til onkel. Han gav mig en spildekop med øl i.

"Kom her baby" jeg gik hen til John, han tog om min numse og kyssede min navle. Jeg stod med min kop og drak af den. Han pressede en finger ind mellem mine balder og mærkede buttplug’en, han trykkede på den og jeg gispede.

"Nåh, du har allerede en i!" Jeg nikkede. "Har du også en i tissekonen?" Jeg nikkede igen.

Jack hev mig over til ham.

"Kom baby" han løftede mig med let og gik ind i soveværelset. Han lå mig på ryggen og spredte mine ben. Han smurte hans finger ind i vaseline og pressede den blidt op i min tissekone.

"Du er sådan en god pige" jeg gispede stille, han fandt ægget og tog det ud.

"Har det været godt?"

"Jah far, men jeg skal tisse nu!"

"Det kan du ikk komme til!"

"Men..!"

"Jeg sagde NEJ!" hans stemme var streng. Jeg blev stille. Han tørrede min tissekone af efter vaselinen. Han vendte mig rundt på alle 4 og hev buttplug’en ud.. Den er ikk ret stor. Men den kunne mærkes. Han pillede lidt ved mit bagerste hul og jeg klynkede lidt..

"Er det godt baby?"

Få sex i dag

"Ja"

"Ja HVAD?" Han klappede min numse hårdt så jeg skreg højt.

"Ja, ja far!" jeg hulkede lidt.

"Godt tøs, du er god nok"

"Tanja baby!" Onkel kaldte inde fra stuen. Jeg kiggede på Jack der løftede mig og holdt mig på numsen, han finger gled indenfor jeg gispede stille. Han grinte.

"Ja onkel?" Jeg løb hen til onkel og satte mig på hans skød. Jack kom hen til mig med sin finger som havde været i min numse, jeg tog fat om hans hånd og suttede hans finger ren. Jeg smilede til ham.

"Skal du tisse?" jeg nikkede til ham. John lå sig på gulvet.

"Sæt dig på Johns mund, han vil slikke dig" Jeg satte mig ned med Johns mund over min tissekone.

"Jeg skal tisse helt vildt onkel" Han nikkede

"Så tis baby"

"Hvad?"

"Tis så! Ellers giver Jack dig en røvfuld!"

John pressede på min mave og jeg tissede lige så stille. Onkel gik hen til mig.

"Har du tisset nu?" jeg nikkede lige så stille.

"Godt" Onkel tog mig op og gik ud for at vaske min lille tissekone.

"Skat din lille glatte baby tissekone er så lækker" Han begyndte at slikke den stille og gjorde den helt våd. Jeg var lige ved at komme. Han slikkede min tissekone ren med sin tunge. Men han stoppede lige inden jeg kom.

"Smut ind til de andre." Jeg gik ind og satte mig hos Jack som tog om mig og legede lige så stille med min mis.. jeg klynkede let og spredte mine ben til de ikk kunne mere.

"Hun er jo en villig tøs! Hvor har du hende fra?" John grinte og kiggede på mig med liderlige øjne.

"Jeg fandt hende ved en tilfældighed" Han blinkede til mig, det forsikrede mig om at jeg ikke skulle sige noget.

For min onkels venner var det hele et stort rollespil.

"Er hun jomfru?" Jack stak forsigtigt en finger op i min fisse.

Onkel så på mig, jeg nikkede.

"Men der er ikke nogen mødom" Han stak hårdt fingeren helt op i mig så jeg gispede højt.

Jeg klynkede "Nej, jeg har reddet på heste lige siden jeg var lille, det er nok sket der!"

Jack smilede, "Jeg troede lige din tøs løj, du ved hvad der sker hvis jeg får fingrene i en tøs der lyver" sagde han mens han kiggede på onkel.

Langsomt begyndte han at lege med min fisse, jeg lå nærmest over ham, stønnede højt og der ville ikke gå ret længe før jeg ville få en orgasme..

Han kunne godt mærke det og fingerkneppede bare min fisse endnu mere.. Mine øjne var lukkede, mine hænder holdt hårdt fast i hans arm og om hans nakke, jeg var ligeglad med det hele.. mit eneste fokus lå på hans fingre, og varmen som bredte sig fra min fisse op gennem min ryg.. Jeg kom, min fisse var så våd at mine væsker løb mellem mine baller og ned på Jacks bukser..

Da Jack flyttede mig efter orgasmen, så han pletten, han greb hårdt fat i mig og klappede mig i røven ti gange "Hvad hedder det så, din beskidte lille luder"

Jeg så på ham med undskyldende øjne "Undskyld far!" jeg kiggede ned i gulvet.

"Ja det er godt, flyt dig tøs, jeg vil ikk sidde med dig lige nu" Jeg flyttede mig, John tog mig ind til sig og kyssede blidt min pande.

"Jeg har noget til dig, som jeg sys du skal slikke lidt på" Han satte mig ned på gulvet på knæ og hev sin pik frem. Den var stor, og den var ikke engang stiv endnu.

Jeg tog fat om den og kiggede over på onkel som betragtede mig. Han nikkede bare. Jeg tog pikken i munden, den smagte ikke grimt. Blidt slikkede jeg på den.

John stønnede mere og mere, og hans pik voksede i en uvirkelig fart. Den blev hårdere og hårdere.

"Du er sårn en fræk tøs, ved du godt det?" Han tog hårdt fat i mit hår og hev mig ned, så hans pik fyldte min mund fuldstændig. Jeg kunne næsten ikke trække vejret, men jeg suttede så godt jeg kunne..

Det rykkede i pikken mere og mere, og pludselig sprøjtede det i min mund, John holdt mit hoved fast, så jeg var tvunget til at sluge hans varme sæd. Det var salt, men ikke slemt. Der var dog meget af det.

Han sukkede tilfreds, og sagde at nu kunne jeg slikke hans pik ren, og så ville han hjem ad. Jeg smilede lidt, slikkede hans pik ren.

Jack rejste sig, og sagde at det var sjovt at lege med mig, og at de da håbede ville ske igen. Men næste gang ville de have lov til at kneppe mig hårdt og grundigt.

Jeg kiggede på onkel som tog mig op. Han bar mig ud i entreen hvor John og Jack var ved at trække i sko. Jeg kom over til John som kyssede mig dybt og længe. Hans finger gled op i min fisse. Jeg gispede stille da han trak den ud. "Slik den inden jeg tager hjem til fruen" Jeg slikkede hans finger ren.

Jack tog mig over til sig og kyssede mig på patten, han sugede den blidt. "Undskyld far for at have grisset på dine bukser" jeg så alvorligt på ham. Han aede min numse og sagde at det var ok, bare det ikke skete igen. Jeg smilte og gav ham et kram. "Vi ses snart"

Jeg gik ind i stuen og lå på sofaen imens mændene snakkede, inden længe faldt jeg i søvn. Jeg blev blidt vækket af onkel som var i gang med at smøre min fisse ind i noget der mærkedes som olie. John kom til syne, jeg smilede. "jeg troede I var gået?" Han tyssede på mig og fortalte at da onkel havde sagt at han ville gå ind og kneppe mig ville de gerne se det. Han gav mig en stor kugle i munden, som han spændte rundt om mit hoved. Jeg kunne intet sige, men John sagde ikke mere. Jack kom ind i rummet, han smilede men gav mig bind for øjnene. Mine hænder var bundet på ryggen, så kunne ikke gøre noget.

Jeg blev løftet op, og båret, det gik ned ad. Gad vide om onkel havde en kælder. Jeg blev lagt ned på gulvet, det var koldt. Mændene snakkede lidt, mine hænder blev sluppet fri, men blev hurtigt spændt fast til noget der mærkedes som en briks.

Onkel tog bindet af mine øjne og sagde at nu skulle jeg ikke længere være jomfru.

Jeg kiggede på ham med store øjne, og derefter rundt i rummet, der var en masse møbler, og ting. Jeg lå godt nok på en briks, en lægebriks med bøjler, til benene.. Onkel placerede mine ben i disse, og spændte dem fast, han smurte min tissekone ind i glidecreme og stak to fingre helt op i mig, med gummihandsker på. Han mærkede lidt rundt, jeg klynkede og vred mig. Hvilket bare resulterede i at jeg blev spændt mere fast.

"Jeg er din Herre nu, forstået tøs?" Onkel kiggede længe på mig. Jeg turde ikke andet end at nikke. Han smilede. Tog sine bukser af, og hans store fede lem strittede lige ud i den kolde luft.

Langsomt nærmede han sig mig, og hans pik penetrerede mig langsomt. De tog gag'en af mig, og lod mig stønne og klynke.. Jeg nød det, min fisse var så våd, og jeg elskede at mærke onkels pik i mig.. Han sukkede stille

"Din lille tissekone er så stram"

Pludselig var det som om at fanden tog ved ham. Han bankede pikken op i mig og kneppede mig som en i helvede. Jeg stønnede og skreg.. Der gik ikke mange sekunder før varmen og spændingen gav mig en orgasme. Onkel faldt også ret hurtigt ned over mig.. Han stønnede og svedte af udmattelse. Han så på mig, og jeg smilede frækt.

"Din lille luder" sagde han bare med et smil på læben og kyssede mig

Johns og jacks pikke var helt stive, de stod og gned dem langsomt.

"Nu skal du fandme ha din lille møgtøs" Jack kom hen og kneppede mig på livet løs.. John var bagefter. Der var ingen af dem der holdt ret længe, jeg ved ikke om det var den dags lange leg, eller om det var tanken om at kneppe en jomfru der gjorde det. Men jeg nød det.

De fortsatte med at bruge mig i timer. Men det kan jeg fortælle om en anden gang.

Feedback ville være rart :) dette er min første novelle..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.