Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi skulle holde jul hjemme og min søn fra første ægteskab skulle holde jul hos os. Det er ikke noget jeg har tvunget ham til, så det er selvfølgelig godt når de selv vil.

Han er lige fyldt 15 år han kom fra København hvor hans mor bor med sin nye mand, og hvor jeg for øvrigt også selv bor til hverdag, da jeg arbejder der 3 dage om ugen og er hjemme 4 dage.

SEX I DAG?

Jeg skulle lige på arbejde 3 dage til inden jul så han havde 3dage derhjemme sammen med min kone hvor de kunne handle ind og klare det sidste. Efter halvanden dag bliver så meget færdig at jeg kan ordne det sidste hjemme fra så jeg kører hjem om aftenen. Da jeg kommer hjem er der ikke lys i stuen men oppe på 1 st. sal i en pejse stue vi har deroppe. Jeg sætter mine ting ind i mit kontor jeg har i forbindelse med garagen og går ind af bagdøren. Jeg går op af trappen til første sal da jeg kan høre et helvedes knirkeri der kommer inde fra soveværelset. Da jeg kommer hen i gangen kan jeg se min kone ligge oven på sengetæppet med en åben badekåbe, med benene lige op i luften mens hun stadig har sine højhælede badesko på, og benene spræller noget i luften. Ovenpå hende ligger min søn i bar figur og er i fuld gang med at gennempule sin stedmor med den kæmpestore pik som drengen altid har været udstyret med. Han har godt fat i hendes røvballer som ligger i hans hænder og han puler hele sin kæmpe pik i bund af fruens kusse mens hun ligger og piber og snakker lige som en papegøje hele tiden. ÅÅÅÅÅÅHHHHH JA JA JA BARE GI’MIG EN ORDENTLIG OMGANG PIK JAN DU KNEPPER GUDDOMMELIGT MED DIN KÆMPE STORE PIK MIN SKAT. DU KAN VIRKELIG BRUGE DIT STORE JERN MIN SKAT. UUUUUHHHHHH NÅR DU BANKER DEN HELT I BUND SKAT. DU PLØJER MIN LIVMODER OP MED DIT GUDESKØNNE JERN.

DU ER SGU DA HELT UTROLIG LIDERLIG JOAN JEG HAR ALDRIG NOGEN SINDE KNEPPET NOGEN KÆLLING DER KAN TAGE SÅ MEGET PIK SOM DU KAN. ER DU SLET IKKE BANGE FOR AT BLIVE PUMPET OP MED EN ORDENTLIG OMGANG LEVENDE SPERM.

NEJ MIN SKAT, BARE BOL MIN KUSSE OP ALT HVAD DU KAN. DET BLIVER ALLIGEVEL DIN FAR DER FÅR SKYLD FOR AT KNALDE MIG OP, SELV VI GODT BEGGE TO ER KLAR OVER AT DET ER DIN SKØNNE SPERMKØLLE DER GØR DET SKØNNE ARBEJDE I MIN KUSSE. ÅÅÅHHHH MIN SKAT JEG HAR IKKE FÅET NOGET RIGTIG PIK SIDEN JEG VAR INDE HOS DIG FOR 4 UGER SIDEN.

BOLLER MIN FAR DIG IKKE EN GANG IMELLEM ?

JO MEN DET ER IKKE NOGET DER ER VÆRD AT SNAKKE OM I FORHOLD TIL DIN DEJLIGE SKØNNE PIK MIN SKAT. OG SIDSTE GANG DA JEG VAR INDE VED DIG OG DU KNALDEDE MIG NEDE I GÅRDEN INDEN JEG SKULLE GÅ NÅEDE JEG LIGE AT KRAVLE AF DIN STORE PIK INDEN DIN MOR KOM NED OG SAGDE FARVEL.

Jeg stod som ramt af lynet. De havde åbenbart kneppet sammen i et længere stykke tid uden at blive opdaget.

HOLD AD KÆFTE HVOR VAR DET SPÆNDENDE AT KNALDE SÅ MAN KAN RISIKERE AT BLIVE OPDAGET. HVEM HAR LÆRT DIG AT BOLLE SÅ GUDESKØNT MIN SKAT.

DET HAR MIN MORMOR JEG ER INDE OG KNALDE HENDE SØNDER OG SAMMEN 2 GANGE HVER UGE. HUN KAN BARE SUGE ALT SPERM UD AF MIN PIK SÅ JEG ER SÅ DØDTRÆT AT JEG NÆSTEN IKKE KAN KØRE HJME BAGEFTER. JOAN NU SKAL JEG HA’ EN BAGHYLER han trækker den ud og rejser sig op og står på gulvet. Hun stiller sig op på knæ og hænder og han banker stangen i bund af frueussen i et eneste hug og begynder at kneppe hende i et frisk tempo. De knepper yderlig i en halv times tid inden han vender hende om på ryggen igen og puler hende helet i bund i et hæsblæsende tempo for til sidst at pumpe sin udløsning af sted dybt i min kones dåse mens hun skriger sin sidste orgasme ud i soveværelset.

Hun lægger sig på siden i sengen efter de har taget sengetæppet af og han skal lægge sig bag hende. NU SKAL DU STIKKE DIN STORE SKØNNE PIK OP I MIN VÅDE KUSSE BAGFRA OG SÅ SKAL JEG SOVE MED DIN DEJLIGE PIK I MIG MIN SKAT.

E lægger sig til romens jeg står i gangen som en anden idiot og ikke har fattet helet hvad jeg har overværet. Jeg lister af og skal lige have det her fordøjet.

Tre dage efter jul smider jeg dem begge ud af huset efter jeg har fotograferet dem under en vild kneppetur. De ryger så hurtigt ud af huset at de ikke fatter hvad der sker.

Min ekskone og min søn bor nu sammen og hun er 5 måneder henne og må arbejde nu for at tjene til føden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 72 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.