BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er netop lige mødt på mit arbejde (med sæd i missen) efter en lidt overraskende morgen.

Normalt er jeg jo mest til ældre mænd men her kunne jeg ikke rigtig dy mig for at gå lidt i den anden retning.

SEX I DAG?

Da min ældste søn så småt skal lære at cykle alene i skole er der enkelte morgener hvor at jeg går over i institutioner med børnene og de så cykler.

Her til morgen afleverede jeg begge børn og var på vej hjem efter bilen for selv at skulle på arbejde

Der er stisystemer hele vejen fra vores hjem og frem til skolen så det er dejlig nemt og sikkert for børnene.

På vejen møder man jo en del andre børn og unge som jo skal i skole og på tilbagevejen var klokken blevet over 8 da 2 yngre drenge kommer i mod mig på stien.

Jeg tænkte at de var forsinket og nu kommer for sent i skole.

Da vi nærmer os hinanden, går de og pjatter lidt og jeg høre på afstand, den ene lavmælt siger: shit en lækker milf hende der, hvorefter den anden siger: ja, se lige hendes patter, det er sikkert silikone.

Jeg blev sådan lidt overrasket over deres sprog kontra deres alder som jeg vil skyde på lå i omegnen af konfirmationsalderen og så har jeg ikke sagt for meget ;-)

Da vi passere hinanden siger de slet ikke noget men stirre på mig begge 2 og da vi er gået forbi hinanden høre jeg igen de lavmælt siger noget med: hold kæft en lækker røv hun har og den anden siger: hun skulle bare ha den.

Jeg har set drengene før i området og de virker til at være nogle helt almindelige unge drenge men deres sprog er noget helt andet som jeg kunne mærke gjorde noget ved mig.

Så jeg tænkte at jeg ville prøve at gå dem lidt på klingen for at se om væremåden matchede deres sprog.

Jeg kiggede rundt for at se om der var andre i området og det var der ikke lige der.

Jeg vendte mig om og begyndte at gå efter drengene mens jeg kaldte på dem.

De stoppede op og jeg kom hen til dem, hvorefter at jeg fortalte at jeg havde overhørt noget at det de havde sagt og nu var spændt på hvad de ville sige til det.

Den ene dreng blev ret rød i hovedet og den anden begyndte at komme med en søforklaring om at de snakkede om en FILM de havde set i går og at de var ved at komme for sent i skole.

Jeg spurgte om det så var en PORNOFILM at de havde set siden at de brugte ord som milf-patter-silikone-lækker røv og at jeg skulle ha den.

De begge stod bare og blev lidt røde i ansigterne uden at sige noget og det var faktisk lidt synd for dem for de var egentlig nogle ret søde drenge så jeg måtte lige vende situationen lidt.

Jeg sagde at jeg faktisk var ret smigret over det de havde sagt og hvis de ville prøve at røre et par silikonepatter skulle vi nok gå lidt ind i buskadset.

De kiggede på hinanden og så på mig og jeg stod bare og smilede til dem i morgensolen mens de ret hurtige blev enige om at gå med ind i buskadset.

Vi gik væk fra stien, igennem nogle buske med nogle træer hist og her og stod nu i en lysning hvor solen stod på så det faktisk var dejligt og så det ikke var så langt væk fra stien igen.

Jeg smed min skjortebluse med det samme så mine bryster kom til syne og de stod begge og stirrede og ikke vidste hvad de skulle gøre.

Så jeg måtte bede dem om at stille deres tasker på jorden og så få den ene dreng til at gramse på mit ene bryst og den anden dreng til at gramse på det andet.

Den ene dreng fik sagt at de godt nok var store og den anden spurgte om det var silikone, hvilket jeg svarede ja til.

Det tændte mig faktisk ret meget at de begge stod og gramsede på mine bryster men jeg samtidig osse havde på fornemmelsen at de ikke havde gjort sig så meget i det før.

Jeg ville ikke rigtig spørge dem om det men spurgte i stedet om de ikke havde lyst til at slikke lidt på mine brystvorter, hvilket de begge straks begyndte på.

Jeg kunne mærke at jeg begyndte at blive ret liderlig og mens de slikkede løs på mine brystvorter, fandt mine hænder deres bule i shortsene hvor jeg begyndte at gnubbe dem lidt.

Der gik ikke et minut mere før mine hænder gled ned langs deres maver og ned i shortsene/underbukserne hvor jeg fandt et par utroligt hårde unge drengepikke.

Jeg begyndte at gnide dem mens jeg tænkte på hvad der nu skulle ske. Vi var ikke så langt fra stien, de var allerede for sent på den til skolen og jeg var forsinket til arbejde.

Mine brystvorter er helt vildt hårde og min mis er ret våd/klar så jeg stopper deres slikken på mine brystvorter og går ned på knæ foran dem og beder dem om at smide deres shorts/underbukser hvilket de gør ret hurtigt.

Jeg har nu et par unge drengepikke strittende ved mit ansigt som jo ikke er de største men til gengæld er de ekstremt hårde.

Jeg spiller dem lidt med hænderne inden jeg skiftevis sutter dem blidt med munden da jeg har på fornemmelsen at de måske ikke kan klare så meget stimulans.

Jeg kigger så op på dem og spørger om jeg skal ha den.

De kigger på hinanden og ned på mig igen, hvor den ene siger: sådan rigtigt.

Jeg svarer: ja, sådan rigtigt.

Jeg rejser mig op og smider min nederdel så jeg kun har mine højhælede sandaler på, hvilket ikke er det smarteste fodtøj i et buskads.

Jeg går ned på alle 4 og beder den ene dreng om at gå foran mig på knæ og den anden dreng bag i mig på knæ.

Jeg fornemmer at de nok ikke har den største sexerfaring, hvis overhovedet nogen så jeg må hjælpe lidt på vej.

Drengen bag i mig stiller sig klar, hvor jeg finder hans pik mellem mine ben, med min ene hånd og hjælper den ind i min mis.

Jeg viser ham hvor han skal holde om mine hofter og fortæller ham at der nu er fri leg.

Jeg begynder at sutte den anden dreng mens drengen bag i mig begynder at knalde løs i mig.

Selvom pikkene ikke er vildt store kan de alligevel godt mærkes og jeg prøver ikke at stønne for højlydt da vi ikke er så langt væk fra stien.

Drengen bag i mig begynder at sprøjte ret hurtigt i mig og begynder næsten lige efter at undskylde fordi han sprøjtede i mig.

Jeg fortæller ham at det er helt i orden og at det er sådan at det skal være. De fortæller at det er fordi at de har hørt så meget om at de helst skal gøre det med gummi og ikke sprøjte i pigen så hun bliver gravid.

Jeg fortæller at det til dels osse er rigtigt men hvis pigen er en ordentlig pige sørger hun for beskyttelsen, så drengene kan få lov til at sprøjte løs i pigen.

De kigger på hinanden som om at jeg enten har sagt noget helt forkert eller noget helt rigtigt men i hvert fald spørger den anden dreng om han så osse må sprøjte inden i mig.

Jeg siger: ja selvfølgelig, det skal I drenge jo bare have lov til.

Jeg vender mig om så den anden dreng nu er bag i mig og her kan jeg osse mærke at jeg lige skal hjælpe lidt på vej.

Jeg finder hans pik mellem mine ben som er utrolig hård og stiv og får den ført ind i mig. Han tager fat om mine hofter og begynder at køre den ind og ud af mig.

Hans ven spørger ham om det ikke bare føles helt vildt godt og han svare at det er det bedste i hele verden.

Hans pik hopper nogle gange ud af mig da han får den trukket lidt for langt ud og så må jeg lige få den ført ordentlig ind igen.

Jeg siger til ham at han skal prøve at gøre det lidt hurtigere og lidt hårdere, så falder den måske ikke så nemt ud.

I det øjeblik inden han kommer, hvor det bare køre gnidningsfrit, hvor han dunker mig lidt hårdere og lidt hurtigere, tænker jeg på hvad jeg har gang i.

2 yngre lokale drenge som går på den samme skole som min søn og som sikkert er strafbart hvis det kommer frem, ligger jeg og knalder med i buskadset ved stien til skolen en onsdag morgen.

Det tænder mig faktisk enormt meget, specielt da de ser mig som en milf. Jeg har jo altid set mig selv som den yngre der er til ældre mænd men kan nu osse godt se at jeg så småt er ved at være i en alder hvor det osse kan gå den anden vej.

Da tankerne henlægges lidt kan jeg godt høre på mig selv at jeg måske stønner en anelse for højt men inden jeg når at ændre noget begynder drengen at sprøjte i mig.

Da han er helt færdig med at sprøjte i mig, rejser vi os op og vi alle kommer i tøjet igen, hvor vi aftaler at det er vores hemmelighed.

Drengene spørger om de snart kan få lov til at sprøjte i mig igen så vi aftaler at jeg henter dem efter skole på fredag, hvor vi finder på noget.

Da vi kommer ud fra buskadset og ud på stien, står der en gammel mand lidt længere henne med sin hund og kigger på os.

Jeg tænker ikke nærmere over det men siger blot farvel til drengene som går over mod skolen mens jeg får rettet lidt på mit tøj.

Jeg kan mærke at min mis er fyldt med sæd og selvom en del af det røg ud lige efter at drengene sprøjtede i mig er der altså stadig en del tilbage.

Så mens jeg begynder at gå kan jeg mærke at det løber ud af mig og ned af mine inderlår. Mine brystvorter er stadig store og stive og det kan ses så tydeligt igennem min bluse.

Den ældre mand står konstant og kigger på mig mens jeg nærmere mig ham på stien.

Da jeg går forbi ham smiler jeg bare til ham og kan mærke hvordan hans øjne bare følger mig og tænker på om han mon kan se alt sæden der løber ned af mine inderlår.

Da jeg kommer hjem, går jeg bare lige ind efter mine ting og køre så på arbejde.

I bilen på vej til arbejdet tænker jeg over oplevelsen og prøver at sætte mig ind i det fra drengenes synspunkt.

Er det frækt at knalde en andens mor fra skolen, i buskadset med sin ven mens man selv er på vej i skole?

Set fra mit eget synspunkt synes jeg selv at det var en ret fræk oplevelse og hvis det med yngre drenge skal fortsætte, kan jeg godt mærke at det nok er mig som skal havde førertrøjen på til forskel fra de modne fyre hvor de har førertrøjen på.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.