BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Et par år efter at jeg var flyttet ind hos min mand (dengang var vi kærester) begyndte jeg at fjolle lidt rundt med en ældre mand som boede i samme ejendom som os. Jeg var 18-19 år på det tidspunkt og jeg havde lavet en del frække ting med ham før.

Kaj som jeg osse har skrevet om i novellen med vaskekælderen, skrev til mig en aften om jeg var frisk på at blive knaldet af ham. Han stod i min mobiltelefon under navnet Julie (Klassen) så min kæreste ikke skulle få mistanke om noget.

SEX I DAG?

Min kæreste sad igen dybt begravet i sin computer så jeg sagde til ham at jeg gik mig en aftentur. Inden jeg gik, fik jeg lige rettet lidt på min makeup, gjort den en smule mere fræk og fik taget en nederdel på, en stropbluse og cardigan (uden undertøj) og et par højhælede støvler.

Jeg sagde farvel og gik op hos Kaj. Kaj åbnede døren halvt og stod med det største smil så jeg kun kunne se hans overkrop og ansigt til at starte med. Vi snakkede lidt i døråbningen inden han åbnede døren helt. Da han åbnede døren helt stod han med sin stive pik ud igennem lynlåsen på sine bukser.

Jeg sagde Kaj altså mens jeg tog den i hånden og mærkede lidt på den. Han spurgte om jeg ikke skulle sutte lidt på den her og jeg spurgte her i opgangen, hvilket han svarede ja til. Jeg vendte mig om og kiggede hurtigt på kighullet (dørspionen) på modsatte dør men tænkte igen, hva faen man laver jo kun en gang.

Jeg gik ned i knæ og begyndte at sutte ham så godt jeg nu kunne med den store pik han har. Vi hvisker lidt og smågriner mens jeg sutter ham og stopper først da opgangsdøren længere nede åbnes. Jeg skal til at rejse mig da kaj holder mit hoved nede og gør tegn til at jeg skal være stille og sutte videre.

Jeg sutter ham stille videre mens personen i opgangen er på vej op af trapperne og jeg bliver mere og mere nervøs og kigger flere gange på Kaj som bare står og nyder det og smiler. Det tager noget tid før personen er oppe omkring os, selvom der ikke er så mange etager.

Det er først da personen er på etagen lige under os at jeg stopper og rejser mig op. Kaj går ind bag sin dør igen og står bare med ansigt og halv overkrop ude. Det er en ældre dame der er på vej op og stopper ved os og begynder at snakke.

Det er Kaj´s overbo og mens vi står og snakker med hende går det op for mig at jeg har en del piksnask siddende rundt om munden men jeg tror ikke at hun lagde specielt mærke til det. Hun siger farvel og går videre op at trapperne.

Hun når dårligt nok op halvvejs (forbi midterrepo´en) før han åbner døren helt igen og bare står med sin store stive pik og gør tegn til at jeg skal sutte videre her. Jeg går ned på knæ igen og sutter ham videre mens vi kan høre hvordan hun pruster og stønner for at komme op af de sidste trapper.

Han begynder at hive min cardigan og stropbluse af på opgangen mens jeg sutter ham og inden hun har fundet sine nøgler frem er jeg kun i nederdel og støvler stadig med hans pik i min mund. Han spørger så om jeg ikke skal ind og knaldes nu.

Vi gik ind hos Kaj og jeg kunne mærke hvor våd jeg var blevet af det opgangssutteri og det vidste Kaj sikkert osse. Vi stod i køkkenet og Kaj smed sine bukser mens han sagde at jeg bare kunne smide min nederdel men beholde min støvler på.

Han løftede mig stille op med numsen på kanten af hans køkkenbord og spredte mine ben som han stod og holdte. Han prøvede at skubbe sin pik ind i mig men da den var lidt stor og kan være svær at ramme uden hans hænder til hjælp måtte jeg styre den i havn.

Jeg tog hans hoved og gned den ind i mine safter og satte den lige klar til at glide ind. Han skubbede selv stille på og vupti smuttede hovedet ind med efterfølgende støn fra min side af. Han skubbede lidt mere på og kørte den stille ind og ud så hver gang han kørte den ind kom den længere ind i mig.

Inden at jeg helt når at forstå det, er den helt i bund og jeg kigger ned og pist væk. Jeg kan stadig undres over at sådan en stor pik virkelig kan være i lille mig og jeg kan virkelig osse mærke hvordan jeg udvides og det er på en måde som min kæreste slet ikke kan følge med på.

Han begynder nu at køre den i et godt tempo frem og tilbage i mig. Jeg stønner ret højlydt og skænker overboen og naboerne en tanke inden jeg bare giver mig helt hen da hans stød bliver kraftigere og hyppigere.

Jeg stønner virkelig højt nu og kan pludselig mærke mit underliv trække sig sammen. Jeg begynder at komme og sprøjter direkte på hans mave mens min mis kramper om hans pik. Vi er begge 2 blevet våde og mine safter løber ned af benene på ham.

Jeg kigger op på ham og han smiler og siger at det er noget lidt andet end med min kæreste. Jeg griner og giver ham ret. Det er disse løbende oplevelser der gør jeg er blevet mere og mere bekræftet i at modne fyre kan give mig noget som ingen andre kan, ikke engang min mand.

Han trækker sig ud af mig og vi går ind i stuen hvor han trækker 2 stole ud fra sit spisebord. Han beder mig om at sætte et knæ op på hver stol og bøje mig ind over spisebordet i doggy. Han stiller sig bag mig og presser sin pik ind i mig.

Han tager fat om mine hofter og begynder at køre pikken blidt ind og ud af mig. Jeg smiler for det føles bare super frækt og dejligt. Han øger tempoet og jeg begynder at stønne højt igen. Der er en der begynder at banke på vandrøret men det er Kaj ligeglad med, han boller mig bare videre.

Hans nosser klasker på min klistoris og jeg begynder at kunne fornemme en orgasme til. Denne gang lige så kraftig som første gang men dog med mindre sprøjt fra min side af men stadig en del sprøjt. Der løber en del safter ned af mine ben og ned på hans stole.

Han tager sig en lille pause med pikken i mig imens jeg lige kommer mig efter orgasmen. Han klemmer om mine bryster og siger at jeg er en god kneppedukke, hvilket jeg giver ham ret i selvom jeg aldrig havde hørt ordet før.

Jeg ligger lidt og studser over ordet, kneppedukke. En lille fin sag som kan bruges efter lyst og ja det havde han jo ret i.....

Jeg fik kun lov til at ligge i meget kort tid inden han tog fat om mine hofter igen og begyndte at støde hårdt i mig. Jeg svajer i ryggen for at give ham de mest optimale betingelser for gode dybe stød som virker ret godt for ham.

Jeg stønner virkelig højt mens jeg nyder tanken om at være hans kneppedukke. En beboere står og banker på vandrørene og han står bare og knalder løs i mig, bruger mig som han vil, det tænder mig helt vildt meget.

Han begynder selv at stønne højt og jeg kan mærke hvordan han begynder at sprøjte i mig. Han sprøjter dybt og meget. Jeg smiler imens da jeg er ret sikker på at jeg har gjort det rigtig godt for ham.

Da han er færdig med at sprøjte, trækker han sig ud af mig og jeg kan mærke en tomhed i mig. Jeg siger at han virkelig har fyldt godt i mig, hvor han kvittere med et klask i røven så noget af hans sperm begynder at løbe ud af mig.

Jeg får lagt lidt køkkenrulle imellem benene og rejser mig op. Nu kan jeg virkelig godt mærke at jeg er blevet brugt og nyder den følelse selvom at jeg ved at jeg snart bliver godt øm. Vi snakker lidt frækt mens vi kommer i tøjet igen.

Han beder mig faktisk om at gå ned og hygge min kæreste med det samme og tænke over forskellen på min kæreste og ham. Jeg tænker at det måske er en god ide nu det er i frisk erindring.

Jeg får fjernet køkkenrullen fra mine ben og smidt ud og går hen mod Kajs dør. Jeg åbner døren og på vej ud i opgangen får jeg endnu et klask i røven med et par frække ord om at han virkelig nyder at knalde mig.

Mens vi står og siger farvel kan vi høre at gulvet knirker ved hoveddøren på modsatte side. Kaj og jeg smiler bare frækt til hinanden og siger på gensyn næste gang. Jeg går ned af trappen og hen til min kærestes og min lejlighed.

Jeg kommer ind i lejligheden og min kæreste sidder stadig med sin computer. Jeg smider mine støvler ude i gangen og går ind til ham og giver ham et kys. Jeg spørger om han ikke kunne tænke sig en sutter i sofaen.

Han slukker straks computeren, smider underdelene og sætter sig til rette i sofaen. Jeg beholder selv nederdel og stropbluse på, hvis nu der skulle være nogle mærker eller andet fra Kaj. Jeg sætter mig på knæ foran ham og begynder stille og lege med hans pik så den bliver stiv.

Jeg går i gang med at sutte ham og sammenligner størrelse, følelse, min lyst, mine tanker, min liderlighed, osv. mellem min kæreste (nuværende mand) og Kaj (modne fyre generelt) og jeg kan mærke hvor meget mere lystig, fræk og liderlig jeg er ved at være sammen med en moden mand kontra min kæreste/mand.

Der er bare noget dybt indgroet i mig der gør at jeg helt klart mest er til modne/ældre fyre, hvordan de kan styre og kontrollere mig, snakke frækt og kommandere med mig. Jeg gør næsten altid hvad en moden fyr beder mig om når jeg er sammen med ham sexuelt, det tænder mig helt vildt meget.

Mens mine tanker flyver rundt i hovedet på mig og jeg sutter mine kæreste godt, begynder mere af Kajs sæd at løbe ud af mig. Det løber lidt ned af inderlåret på mig og drypper lidt ned på vores gulvtæppe.

Og jeg synes selv at jeg tog det ret cool for med den ene hånd får jeg lige taget det sæd der løber ned af benet på mig og det sæd der løb ud af missen på mig og får smurt det på min kærestes pik og får suttet det i mig.

Og der fik jeg smagen af Kajs pik i munden selvom det var min kærestes pik at jeg var i gang med at sutte. Min kæreste spørger om vi skal knalde og der kan jeg bare mærke at det ville være en rigtig dårlig ide af flere grunde såsom: Kajs sæd i min mis, evt. mærker efter Kaj (klask i røven mm.) Kaj nok har udvidet min mis så min kæreste ikke fylder så meget i mig, allerede ret øm mis.

Så jeg siger bare at jeg bare gerne vil sutte ham til han kommer. Der gik heller ikke så lang tid før han begyndte at sperme i min mund og da han var færdig, rejste jeg mig op, trådte kajs sæd ud i gulvet med min fod og gik ud i håndvasken og spyttede det ud.

Jeg fik virkelig tænkt godt og grundet over forskellen mellem min kæreste/mand og Kaj/modne fyre generelt og er helt afklaret med hvordan jeg har det og hvordan jeg gerne vil havde det fremadrettet!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.