BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Engang i mellem når jeg er oppe om natten for at se til en eller begge børn, hænder det at jeg går på chatten/G6N hvis de tager længere tid at få ro på.

Hvis jeg får ordentlig ro på børnene og manden sover trygt, kan en chat godt udvikle sig til noget ekstra frækt.

SEX I DAG?

For nylig havde jeg en god natchat kørende med en moden fyr og vi var begge ret lystige. Jeg fortalte at mand og børn sov og vi chattede om at det kunne være lækkert med lidt natlir.

Jeg fortalte at jeg havde helt vildt meget lyst til at sutte og han tilbød ret hurtigt at komme forbi.

Når sådan en natchat udvikler sig, kan jeg jo ikke være væk i alt for lang tid så den eneste mulighed er hvis en fyr kommer her og holder ude på vejen.

Jeg kan altid mærke hvordan min krop sitre at spænding/liderlighed når jeg får lavet sådan en aftale.

Spændingen ved en ny pik, liderligheden ved at tilfredsestille ham og om jeg mon kan få ro til at gøre det uden børn eller mand vågner.

Det er jo en chance at tage men som har fungeret fint indtil videre. Min mand sover altid tungt og det er altid mig der tager børnene om natten så lidt krydderi er vel velfortjent engang imellem.

Jeg lister ind i soveværelse og finder min frækkeste natkjole og lister ud igen. Jeg tager den på som det eneste. Jeg går ud og ligger en lettere fræk makeup. Håret kommer op i en høj hestehale så der vil være bedre arbejdsplads.

Der tikker en besked ind om at han holder på vejen. Jeg tager en lang frakke på og et par lette sko. Jeg går ud og finder hans bil og sætter mig ind til ham.

Vi hilser og begynder at snakke, også lidt frækt. Jeg fortæller ham igen (som på chatten) at jeg har taget babyalarmen med ud så hvis nogle siger noget, er jeg nødt til at gå ind og det er han helt indforstået med.

Jeg smider stille min frakke så han kan se min natkjole. Han begynder at gramse lidt på mine bryster mens jeg massere ham i skridtet og han er allerede ret hård.

Jeg åbner hans bukser og hiver hans pik frem som er ret stiv og tyk. Jeg læner mig fremad og lader min tunge køre lidt rundt på hans pikhovede. Den er helt snasket med presperm.

Jeg lader min tunge slikke så meget af som jeg kan og lader den køre rundt i kanten at pikhovedet.

Hans hånd gramser bare helt vildt meget på mine bryster og hver gang han niver blit i mine brystvorter kan jeg mærke det direkte i missen.

Jeg åbner nu munden helt og lader hans pik glide godt dybt ind. Hold op hvor er jeg bare liderlig. Jeg begynder at sutte ham godt og dybt hvor jeg får kommentaren: Hold kæft hvor er du god til at sutte pik.

Hans hånd glider ned til min mis, hvor hans finger runder min klistoris inden den smutter ind i min mis. Jeg er bare sjaskvåd kan jeg mærke.

Han har nogle ret tykke fingre (som hans pik) så da han skubber endnu en finger ind i mig kommer jeg med et lettere støn.

Nu leger han skiftevis med fingrene i mig og på min klistoris. Jeg prøver bare at koncentrere mig om at sutte hans pik så godt som jeg kan for jeg vil gerne havde noget natsperm.

Mens jeg sutter køre tankerne rundt i hovedet op mig: Mon manden stadig sover, ej hvor jeg nyder at sutte en moden mand, han har tykke dejlige fingre i mig, det kunne fandme være dejligt at mærke hans tykke pik i mig også, er spændt op om han spermer meget, osv osv.

Efter lidt tid kan jeg mærke at jeg er ved at komme og jeg når dårligt nok at sige det før orgasmen skylder igennem min krop.

Jeg åbner munden, stadig med hans pik i munden men kan ikke sutte den da jeg bare stønner helt vildt om hans pik.

Han tager nu sin anden hånd og presser mit hovede nedad så hans pik kommer helt i bund i min mund/hals mens han lader fingere på modsatte hånd kilde helt vildt på min klistoris. Det forlænger og forstærker min orgasme samtidig med at jeg er ved at blive kvalt i hans tykke pik. Det var helt vildt frækt.

Jeg er dobbelt så liderlig nu og går virkelig til den med at sutte ham frækt og dybt. Jeg hæver hovedet helt op så pikhovedet næsten er ved at smutte ud af munden og dykker helt ned så pikhovedet forsvinder helt ned i min hals.

Sådan køre jeg i et lille stykke tid indtil han siger at han skal komme. Jeg fortsætter og kan mærke at hans pik begynder at sperme. Afhængig af hvor på sutteturen at den pulser sperm ud, får han enten spermet dybt i min hals, top af halsen eller i min mund.

Han stønner helt vildt højt og kraftigt og jeg bliver en smule nervøs for manden og naboerne høre noget men satser på at alle sover.

Jeg sluger på livet løs og fortsætter lidt med at sutte ham dybt efter at han er færdig for at få det hele med. Ved den sidste sutning, lader jeg min hånd hjælpe for at presset det sidste ud af ham.

Jeg kysser pikhovedet og siger tak. Jeg sætter mig op og er snasket helt til rundt om munden. Mens jeg slikker mig om munden fortæller han hvor god han synes at jeg er til at sutte pik.

Vi sidder og snakker lidt frækt og jeg synes at hans pik bliver ved med at være stiv. Jeg spørger om den ikke har fået nok og han siger at den godt kan klare en tur til.

Vi sidder og snakker lidt omkring det med min mand og børn mens jeg spiller den blidt med hånden og kan godt mærke at jeg godt kunne trænge til at mærke den i mig.

Han siger at jeg bare lige kan prøve at sætte mig op for at mærke den og så ellers gå ind. Jeg kigger lidt frækt på ham og siger at det så er en lille prøvetur, selvom at jeg nok ved at det ikke bare bliver en lille.

Han trækker bukserne helt af og læner sit sæde tilbage. Jeg kravler op på ham og er glad for at han har en stor bil med lidt højde til loftet og plads i siderne af sædet.

Jeg tager fat i hans pik og placere den mod min mis. Jeg presser mig mod den og kan mærke at han gør det samme.

Min mis begynder stille at åbne sig for den og den glider stille ind i mig. Jeg fortæller ham at han altså har en dejlig stor pik og at jeg nyder at mærke den i mig.

Den er nu kommet helt i bund i mig og jeg sidder på ham mens vi snakker lidt mere frækt, hvor jeg siger: så har jeg prøvet at sidde lidt på den mens jeg smiler frækt til ham.

Og han ved udmærket godt at jeg ikke bare går ind nu. Jeg begynder at ride ham og kan mærke hvordan han fylder mig godt ud.

Jeg kan mærke at det nu er mig der begynder at stønne lidt højlydt og må bide mig selv i læben for at holde mund.

Efter lidt tid spørger han om vi ikke skal kravle om på bagsædet og det passer mig fint da jeg er ved at få krampe i benene.

Jeg kravler om og spørger hvordan han vil have mig. Han siger på alle 4. Jeg ligger mit knæ på sædet og det andet ben/fod på gulvet.

Han åbner døren og går ud fra bilen da han er for stor til at kravle derom. Han åbner sidedøren bag mig og der slår det mig at han jo står uden bukser og at der er direkte indkig i min mis hvis nogle kom forbi men det gjorde der vidst ikke.

Han kravler ind bag mig og lidt op på mig (som et par hunde der skal parrer sig) Jeg finder hans pik med min hånd, mellem mine ben og den er bare stadig helt vildt stiv.

Jeg føre den hen til min mis hvor han bare trykker den i bund med det samme. Jeg tænker fuck hvor er det godt.

Han begynder at støde i mig og det er bestemt ikke blidt. Jeg stønner til ham at jeg ikke kan holde mund når han støder så hårdt.

Han spørger om jeg kan lide det og jeg stønner bare jah jah så han fortsætter bare i samme hårdhed og tempo. Jeg ved ikke hvad at der gør det men en moden fyr med en stor pik der bruger mig som han lyster, hårdt og godt, samtidig med chancen for at blive opdaget, det får mig altså til at få en ret kraftig sprøjteorgasme.

Han støder bare videre i mig mens mit underliv kramper på livet løs og jeg sprøjter ud på hans sæde og prøver at begrænse mit skrigeri til en mellemhøj stønnen.

Han kommer selv lige efter i mig og fylder mig godt op med sperm. Vi griner lidt og kommentere om vi mon har været for højlydte.

Glæden og liderligheden blandes lidt med nervøsitet da jeg kan høre babyalarmen på forsædet er aktiveret. Jeg får tanken og den har været aktiveret i lang tid da vi sikkert ikke har kunne høre den. Jeg beder ham om at række den til mig og mens jeg lytter om nogle siger noget (mand/børn) imens køre han stille sin pik ind og ud af mig.

Jeg drejer hovedet og spørge om han ikke har fået nok nu. Han griner bare lidt mens han blidt køre den videre ind og ud af mig. Jeg kunne bestemt også godt noget mere selv hvis der var mulighed for det.

Babyalarmen aktivere igen og kan nu høre noget puslen i den. Jeg siger at jeg er nødt til at gå ind nu hurtigt, så han trækker sig ud af mig og jeg føler mig lidt tom dernede.

Jeg tager min jakke og siger farvel og skynder mig ind igen. Da jeg kommer ind er der lys på toilettet. Jeg får smidt jakken og samtidig slukker lyset på toilettet.

Min mand og jeg mødes i køkkenet, hvor der er mørkt. Jeg fortæller at børnene er lidt urolige og at jeg render fra den ene til den anden, næsten hele tiden.

Jeg kan mærke at hans sperm begynder at løbe ud af mig og ned af mit ben. Jeg tænker at min mand bare ikke må tænde lyset da jeg sikkert også er snasket til i ansigtet samt har makeup på.

Mit hjerte sidder i halsen på mig (ordsprog) da det faktisk er sperm der sidder i halsen på mig men jeg er godt nok nervøs da han heldigvis bare siger at han ligger sig ind igen.

Jeg sætter mig ud på toilettet for at tømme mig og tørre hans sperm og mit sprøjtesnask væk fra benene. Jeg rejser mig og står og kigger mig i spejlet mens jeg vasker fingre.

Selvom jeg ikke er blevet sprøjtet i ansigtet sidder der alligevel en del piksnask rundt om munden som jeg faktisk synes klæder mig og passer til min makeup.

Jeg står egentlig bare i et stykke tid og betragter mig selv i spejlet og tænker på hvor fræk en oplevelse at det var og hvor meget jeg nyder moden pik når jeg endelig får det og at jeg gerne vil have meget mere moden pik men at det stadig begrænser en del med mand og børn i det daglige....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.