BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde skrevet sammen med en mørk ældre mand om at mødes og da jeg havde givet udtryk for at jeg godt kunne være frisk på en ekstra fyr ville han så tage en med.

Den pågældende dag var jeg på arbejde og jeg glædede mig til at få fri for så ville jeg køre direkte hen på det hotel hvor han havde booket et værelse.

SEX I DAG?

Jeg havde sagt til min mand at jeg skulle ud og havde lidt wellness på pågældende hotel så jeg løj jo ikke rigtigt om det.

Inden jeg kørte fra arbejdet fik jeg lige skiftet og fik taget et ret lækkert catsuit på under mit tøj og rettet lidt på min makeup så den lige blev lidt ekstra fræk.

På vej hen til hotellet i bilen, ringede jeg til min mand for at høre om han havde styr på afhentning af børn, aftensmad og de ting han ellers skal tage sig af i hjemmet og det havde han.

Da jeg ankom til hotellet skulle jeg mødes med fyrene i baren og blev lidt overrasket da jeg havde forventet 2 mørke fyre men i stedet blev mødt af en mørk og en hvid fyr.

Den mørke fyr præsenterede den hvide fyr men kaldte ham hans sidekick som jeg forstod som at det var hans hjælper, hvilket jo slet ikke gjorde mig noget.

Vi sad og fik en drink i baren mens vi hyggesnakkede om forskellige ting men osse hvad vi var til og havde af ønsker til dagens eskapader.

Bartenderen småkiggede meget på os hvilket jeg synes var ekstremt frækt og jeg vidste udmærket godt at han havde en ide om hvad det handlede om.

Da vi havde drukket ud gik vi op på værelset og begyndte så småt at smide tøjet. Jeg følte allerede en meget god kemi imellem os, så det skulle nok blive godt.

Vi lå i sengen og snakkede imens jeg på skift suttede den ene og gned med hånden på den anden.

Da de var blevet hårde kunne man tydeligt se størrelsesforskel og der kan det jo være meget spændende med hvem der passer bedst hvor men det havde de heldigvis meget godt styr på selv.

Fyrene rejser sig op og der slår det mig at jer her på G6N sikkert gerne ville se den størrelsesforskel så jeg får en af dem til at tage et billede mens jeg har dem i hånden.

Den mørke fyr tager hurtigt styringen og ber mig om at ligge mig på alle 4 på sofabordet og ber sin sidekick om at begynde at køre min mis til.

Han selv stiller sig foran mig og begynder at skubbe sin store pik ind i munden på mig mens hans makker skubber sin pik ind i mig bagfra.

Min krop sitre at liderlighed, mine brystvorter er helt hårde og jeg kan mærke at jeg er i mit rette element lige nu.

Makkeren tager mig ret hårdt bagfra, mine bryster gynger og jeg prøver at stønne selvom det er svært med sådan en stor mørk pik i munden.

Nu siger den mørke fyr at de skal bytte. Så de begge trækker sig ud, bytter plads og jeg begynder at sutte den hvide fyr.

Den mørke fyr begynder at skubbe sig lidt på men han er ret stor så jeg spreder lige mine skamlæber lidt ekstra med mine ene hånd og wupti begynder han at glide ind.

Hold helt op hvor kan jeg mærke at han fylder det ekstra i mig men hvor er jeg glad for at hans makker har kørt mig til først.

Da min mis har vænnet sig til ham begynder han at køre den ind og ud i mig og jeg begynder virkelig at stønne højlydt og kan slet ikke koncentrere mig om at sutte pik så det ender med at han selv står og boller mig i munden.

Jeg er virkelig liderlig og med et par nosser der klasker mod min klitoris, en ret stor pik i min mis og en pik i min mund ja så kan det kun gå en vej for mig og det er en ret stor sprøjteorgasme.

Jeg skriger af vellyst mens mit underliv kramper og sprøjter igen og igen. Jeg føler alt bliver vådt mens det hele bare snurre rundt i mit hoved.

Min mis, hans pik og nosser er våde. Mine ben og hans ben er våde. Og sofabordet er fuldstændigt sprøjtet til. En god start på råhygge tænker jeg.

Da orgasmen er overstået behager tanken mig meget at min mand er derhjemme og har styr på børn, madlavning og gøremål præcis som jeg ønsker det.

Vi tager os nu en lille pause mens vi får os er glas champagne og hyggesnakker lidt. Vi snakker om at min numse nu skal tages i brug.

Jeg ligger mig på ryggen skråt op af sofaen/ryglænet hvor de begge på skift lige tager mig lidt for at køre og gøre mig klar igen.

Den mørke siger til sin sidekick som er i gang i min mis at han gerne må begynde at bruge min numse så jeg løfter mine ben lidt højere op og rykker min numse en smule længere ud over sofakanten.

Han tager sin pik og sætter den mod mit numsehul mens han stille presser sig på. Jeg prøver virkelig at åbne mig for ham og være medgørlig og det resultere i at hans pikhovede smutter ind i mit numsehul.

Det giver et lille sæt i mig og nu strammer mit numsehul ret meget. Han holder den stille i et stykke tid mens den mørke fyr slikker på mine brystvorter.

Han begynder så småt at rykke den frem og tilbage i mit numsehul og det er bare en meget varm, dyb og god følelse.

Den mørke fyr sætter sig i sofaen ved siden af mig og ber mig om at sætte mig op på ham. Jeg sætter mig op på ham og lader hans store stive mørke pik glide ind i min mis.

Jeg rider ham lidt indtil den hvide fyr begynder at gnubbe sin pik mod mit numsehul igen. Jeg glider helt ned om den mørke fyr og bøjer mig ind over ham mens hans ansigt forsvinder i mine bryster.

Den hvide fyr presser sin pik ind i mit numsehul igen og begynder at køre den kontrolleret frem og tilbage.

Jeg er nu i den situation hvor jeg har en meget stor mørk pik dybt inde i min mis. Den fylder rigtigt meget i mig, både i omkreds men også i dybden. En tunge og mund der leger med mine brystvorter. Og prikken over i’et med en pik der forkæler mit numsehul godt og grundigt.

Det ender ud i en multiorgasme for mig, hvor jeg både får en analorgasme, skedeorgasme og klistorisorgasme og hvor jeg igen begynder at sprøjte helt vildt meget.

Jeg har været så langt væk under orgasmen at jeg ikke har lagt mærke til at den hvide fyr kom samtidig som jeg og har sprøjtet sin sæd i mit numsehul.

Den hvide fyr trækker sig ud og jeg stiger af den mørke fyr som ber mig om at ligge mig på alle 4 på sengen.

Den hvide fyr hiver sin mobil frem og begynder af filme.

Den mørke fyr stiller sig bag mig og sætter sin pik mod mit numsehul. Jeg tænker nu, shit den størrelse deromme.

Jeg ved at det er bedre at slappe fuldstændig af og være medgørlig så jeg laver nogle dybe vejrtrækninger og tænker på at jeg jo er kørt til og der er masser af glidemiddel deromme.

Han begynder at presse sig på og får smuttet sit pikhovede ind. Og ja det strammede virkelig meget men det tager han sig ikke af da han så småt begynder at køre den ind og ud, ind og ud.

Jeg begynder at stønne lidt kraftigt, der bevæger sig over i lidt skrig i stedet da han begynder at bolle mig lidt mere intens i numsen.

Jeg synes at det er virkelig frækt at blive taget på den måde, når man er varmet godt op ja så kan der godt være plads til lidt mere end ellers.

Han har stramt greb om mine hofter og knalder mig nu ret dybt i numsen. Jeg skriger højlydt da en ren analorgasme rammer mig og jeg igen begynder at sprøjte ret meget.

Den mørke fyr virker ligeglad og knalder mig bare videre i numsen mens jeg næsten konstant sprøjter indtil nogle minutter senere hvor han begynder at sprøjte kraftigt i min numse.

Han stønner højlydt mens jeg virkelig kan mærke hvordan han tømmer sig fuldstændigt i mig.

Da han er færdig med mig trækker han sig ud og jeg ligger mig på sengen godt træt og brugt.

Ingen af fyrene virker særlig trætte og synes at vi skal bestille lidt roomservice.

Lige der havde jeg faktisk mest lyst til af tage hjem men det er jo ikke så tit at jeg er ude på den måde mere så jeg blev hos fyrene.

Der går oceaner af tid før det banker på døren og fyrene siger at jeg skal gå ud og åbne, men der er jeg jo stadig kun i mit frække catsuit, som jeg jo gør dem opmærksom på.

De smiler bare til mig og siger, netop. Mit catsuit er jo gennemsigtigt der hvor det dækker som jo i sidste ende ikke er særlig meget.

Men det er helt åbent for neden, både foran og bagi. Jeg rejser mig fra sengen og går ud og åbner døren. Der står en ung fyr med en vogn og siger roomservice.

Jeg kigger bare frækt på ham og siger ja tak. Han står og stirre helt vildt på mig imens han rækker mig maden. Jeg kan mærke lidt sæd der løber ud af numsen på mig imens.

Jeg vender mig om og bukker mig ned for at klø min fod inden jeg smækker døren i med et lille smil på læben.

Få sex i dag

Vi får spist maden og hyggesnakker imens fjernsynet køre i baggrunden. En FILM starter som vi beslutter at gå i gang med at se.

Efter en halv time bliver vi afbrudt af min mobil som ringer. Det er min mand som vil høre hvordan det går og hvornår jeg kommer hjem.

Kan jeg i det mindste bare ikke få en aften uden at blive forstyrret. Jeg ruller med øjnene og laver ansigt til fyrene som forstår den irriterende hentydning.

Lige der hvisker de til hinanden og rejser sig begge op og de er stadig nøgne. De stiller sig begge foran mig i sofaen og begynder at gnide deres pikke stive.

Jeg kigger op på dem og smiler mens jeg stadig har min mand i røret. Den mørke fyr stikker sin pik ind i munden på mig og jeg begynder at sutte den stille mens jeg prøver at snakke med min mand.

Jeg ber min mand om at fortælle hvordan hele dagen er gået og alt hvad han har fået nået og lavet med børnene.

Imens stikker den hvide fyr pikken ind i munden på mig og jeg sutter ham uden for meget smasken.

De skiftes lidt til at få suttet pik mens jeg lytter om alt det spændende min mand har udrettet af verdensting i dag.

Fyrene synes det er helt vildt frækt og vender mig nu om så jeg er på alle 4 i sofaen med albuerne på ryglænet og mobilen i den ene hånd.

Den hvide fyr skubber sin pik ind i min mis og begynder at knalde mig i et stille tempo. Jeg holder den meget godt og stønner næsten ikke men har svært ved at tale med min mand.

Så trækker han sig ud og jeg regner med af jeg skal havde en pause men fluks med det samme støder den mørke fyr sin store pik helt i bund i mig og jeg kommer med et lille hyl.

Min mand spørger hvad der sker og jeg siger bare at der vist var en der faldt her. Nu begynder han at køre sin pik frem og tilbage i mig og jeg kan simpelthen ikke lade være med at stønne så jeg prøver virkelig at sige til min mand at jeg lige må ringe tilbage for der sker noget her.

Og det er altså bare svært at få til at lyde ordentligt/normalt når der står en fyr med en ret stor pik og bare køre den ind og ud i mig.

De knalder mig på skift bagfra på sofaen mens min mand gentagne gange ringer mig op.

Efter lidt tid stopper de og siger at jeg gerne må sætte mig på sofaen og ringe til min mand. Jeg kigger lidt mistænksomt på dem da de ikke har sprøjtet endnu.

Men jeg ringer min mand op og siger at der var en dame der faldt her og kom til skade så derfor var der lidt tumult før.

Jeg begyndte at snakke videre med ham igen og imens stod fyrene foran mig og gned deres pikke og kørte dem lidt i munden på mig når de kunne.

Den mørke fyr gned sin pik lidt hurtigere og gik helt tæt på mit ansigt. Jeg lænede hovedet lidt tilbage og åbnede munden og mens min mand fortalte at han havde fået gjort hele huset rent i dag, sprøjtede han simpelthen mit ansigt og min mund til.

Jeg kiggede op på ham samtidig med at jeg snakkede med min mand og sagde, ej det er jeg virkelig glad for.

Min mand ævlede lidt videre mens jeg suttede den hvide fyr men det var som om at han ikke lige kunne få den til at sprøjte.

Så skubbede han mig baglæns i sofaen og trak min numse ud til sofakanten. Han skubbede sin pik ind i min mis og begyndte at knalde mig.

Jeg var efterhånden ved at være lidt følelsesløs/øm og hans størrelse fyldte ikke så meget i mig efter den mørke fyr havde udvidet mig så han kunne faktisk knalde mig ret godt selvom jeg snakkede videre med min mand og det synes de 2 modne fyre var ret frækt.

Lidt efter kom han osse og fik fyldt min mis ret godt. Jeg sagde til min mand at jeg snart var færdig og på vej hjem så begge fyre hørte det og vidste at jeg snart kørte.

Jeg var virkelig træt, udmattet, øm, godt brugt, havde sperm mm. over alt og følte mig virkelig som en slut, big time.

Jeg sagde pænt farvel til fyrene og kørte hjem, hvor min mand heldigvis var gået i seng. Jeg lugtede af sex, fyre og sperm mm. men var for træt til at gå i bad og det ville osse larme så min mand eller børn måske vågnede.

Da jeg lagde mig ind i sengen lå jeg og tænkte på aftenen og synes virkelig at den havde været enormt fræk og hvor meget jeg bare elsker sådan en livsstil.

Og hvor meget jeg gerne ville leve sådan en livsstil fuldt ud hele tiden. Og tænkte stadig på min mand som færdigudlært slavehanrej.

Jeg var ikke særlig lystig og ret øm og træt men det med min mand som slavehanrej trækker stadig så meget i mig så jeg skubbede lidt til ham og bedte ham om at slikke (rengøre) mig lidt.

Da han jo absolut får minimum af sex og jeg ikke rigtig gør noget med ham uden gummi er han blevet meget mere medgørlig mht. at slikke mig så der skulle ikke så meget overtagelse til.

Han lagde sig ned mellem mine ben og begyndte sin rengøring. Han slikkede mig under dynen så han ikke kunne se at jeg lå og kiggede på min mobil i mens.

Jeg bedte ham om osse at gå lidt i dybden med tungen hvilket han gjorde ret godt og rundede osse mit numsehul nogle gange, hvilket han har forstået at han også altid skal gøre.

Da jeg følte mig nogenlunde rengjort og uden at han havde givet mig en orgasme sagde jeg at jeg var træt og gerne vil sove.

Vi lagde os begge ned og faldt i søvn.

De efterfølgende dage er jeg ret øm og føler mig godt brugt og jeg elsker bare at kunne mærke det så jeg bliver mindet om min plads blandt ældre fyre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.