BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

I min nuværende jobsituation sidder jeg bl.a. med botilbud og opholdsteder. Jeg sidder mest med det administrative men enkelte gange er jeg på besøg på nogle forskellige opholdsteder for at se hvordan den daglige ledelse er på de forskellige steder samt se hvordan beboerne har det.

På et af opholdsstederne havde de ansatte problemer med en ældre mand som var dybt utilfreds med hans boligsituation også selvom han havde skiftet værelse flere gange.

SEX I DAG?

Det var netop dette opholdssted som jeg skulle besøge for at finde ud af en løsning med den ældre mand. Jeg fik først snakket med ledelsen omkring problematikken med ham og derefter med ham selv.

Manden som hed Knud, var en ret sur, bitter og negativ enkemand. Vi sad på hans værelse og begyndte så småt at snakke. Jeg kunne se på hans øjne at han flere gange smugkiggede på mine bryster.

Der tænkte jeg, okey der er noget der interessere ham og måske kan få blødgjort ham lidt. Jeg spurgte om jeg måtte låne hans toilet og gik derud med min taske. Jeg tog min cardigan og bh af og lagde dem i tasken.

Jeg nuldrede mine brystvorter så de blev en smule stive og strammede min stropbluse lidt til. Jeg kiggede mig selv i spejlet og tænkte at jeg virkelig bare er så glad for at havde fået lavet mine bryster. De sidder super godt også uden bh og har et hvis blikfang.

Jeg gik ind til Knud igen og satte mig. Jeg begyndte at snakke med ham men han havde lidt svært ved at kigge mig i øjnene og koncentrere sig. Jeg rykkede en smule tættere på ham så han også kunne nyde lidt kavalergang.

Han kiggede næsten mere på mine bryster end på mine øjne. Der sagde jeg til ham: Knud, vi er på den ene eller anden måde nødt til at finde en løsning på dit boligproblem, det kan ikke fortsætte sådan her.

For første gang sagde han at det nok mere var fordi at han savnede noget ordentligt kvindeligt selskab og ikke bare nogle ansatte der spillede søde overfor ham. Jeg sagde at jeg ikke tror at de spiller søde men at de faktisk er søde. Og hvordan skal jeg forstå ordentligt kvindeligt selskab?

Han sagde at jeg jo var en yngre kvinde med formerne i orden så det har jeg vel en fin ide om. Jeg kunne her mærke at vi måske var ved at lande i en forhandlingssituation så jeg spurgte ham om at hvis jeg gav ham lidt ordentligt selskab, om han så kunne finde sig lidt mere til rette her?

Til det sagde han at han gerne ville mærke mit selskab men at han også gerne vil oplyses om muligheden for ældrebolig. Jeg sagde til ham at hvis jeg plejer ham lidt nu og vi snakker om mulighed for ældrebolig til ham om vi så kan få løst denne konflikt i dag. Han kom med et meget bestemt JA!

Jeg tog hans hænder og lagde dem på mine bryster uden på stropblusen. Han gik straks igang med at mærke og massere. Han havde nogle ret store hænder. Jeg smed min stropbluse så jeg nu sad topløs og hans hænder greb hurtigt fat om mine bryster igen.

Jeg kunne se at han virkelig nød at massere mine bryster og det gjorde jeg faktisk også selv. Sådan noget kan man jo ikke lade være med at blive lidt smålystig af.

Han sagde at han synes at mine bryster føltes lidt specielle men på en god måde og jeg forklarede ham hvorfor. Det var første gang at han havde mærket et par silikone bryster.

Der tænkte jeg at han så skal havde en ordentlig tur imellem dem som nok er et godt kompromis på kvindeligt selskab.

Jeg begyndte at massere ham i skridtet mens han fortsat gramsede på mine bryster. Han rejste sig op så jeg kunne åbne hans bukser. Af en ældre mand på hans alder må jeg sige at hverken hårdhed eller størrelse fejler noget.

Han satte sig ned igen og jeg satte mig på knæ foran ham og begyndte at spille hans pik med mine hænder. Jeg kørte hans pikhovede rundt på mine brystvorter og kunne se at han allerede satte sine spor på mine brystvorter med lidt presperm.

Mine brystvorter var helt vildt stive og jeg måtte styre mig selv lidt for ikke at lade mig rive for meget med. Vi var trodsalt ikke helt alene det pågældende sted.

Mens jeg spillede hans pik spurgte jeg ind til hans forestilling om hans boligsituationen her hvor han var nu, kontra en desideret ældrebolig for at høre om han selv havde en realistisk ide om forskellene.

Han havde en smule svært ved at koncentrere sig ordentligt men det lød faktisk meget fornuftigt det han fortalte som bekræftede mig i at han godt kunne være egnet til en ældrebolig.

Nu var hans pik og mine hænder godt snasket ind i presperm så jeg tørrede snasken fra mine hænder af imellem mine bryster så de blev gnideklar.

Jeg lagde hans pik imellem mine bryster og begynde at køre dem op og ned om hans pik. Det gled bare super godt. Hans pikhovede kom til syne imellem mine bryster hvorefter det forsvandt igen. Op og ned, op og ned.

Jeg kunne se at han nød det meget og han sagde ikke et kvæk men bare kiggede på hvad jeg gjorde ved ham. Han trækkede vejret meget dybt hvor han pludselig fik hvisket: nu sker det.

Jeg satte tempoet en smule op og kiggede ned og kunne se at han begyndte at sprøjte. Jeg gned ham ekstra intens imens han sprøjtede. Han stønnede svagt mens han kom.

Jeg havde faktisk troet at han ville havde spermet noget mere end hvad han gjorde men det er måske alderen. Men jeg fik ham tømt og han kom da af med nogle gode sprøjt imellem og på mine bryster.

Med et skiftede han væremåde igen og blev lidt sur og negativ. Jeg forstod det slet ikke da jeg jo lige havde givet ham en god orgasme. Normalt når jeg har givet en fyr en orgasme er de/I jo meget taknemmelige og glade men sådan virkede han slet ikke.

Det var en lidt mærkelig situation så jeg skyndte mig at tage bh, stropbluse og min cardigan på. Jeg prøvede sødt at spørge ind til hvorfor han var blevet sur igen og så fortalte han at han havde regnet med at skulle ind i mig.

Jeg fortalte ham at jeg også havde lyst til det men at det alligevel ikke var muligt det pågældende sted da vi ikke var alene men at vi måske kunne kigge på det, hvis han fik sig en ældrebolig.

Han blev lidt mere positiv og jeg aftalte med ham at han skulle prøve at opføre sig en smule mere sødt overfor de ansatte og så ville jeg prøve at skaffe ham en ældrebolig, hvor jeg ville komme forbi og se til ham.

Det virkede han meget forstående over for. Jeg sagde på gensyn til Knud og gik ud for at snakke med lederen af stedet. Jeg fortalte lederen at vi havde fået os en virkelig god snak og at jeg havde fået en ret god forståelse af Knud's situation og at jeg faktisk mente at Knud var blevet placeret et forkert sted og at han nok skulle over i noget ældrebolig.

Lederen virkede meget positiv overfor mit forslag, måske nok mest fordi at de var så trætte at ham men hun gav mig ret så det var vi begge enige i.

Jeg kørte derfra, tilbage til mit arbejde for at udarbejde redegørelsen vedr. Knuds situation. Da jeg var kommet tilbage på mit kontor i rolige omgivelser og sad og skrev om Knud, synes jeg at der virkelig lugtede af pik og sperm.

Jeg smilte da jeg tænkte på hvad der var sket men mit smil stivnede lidt da jeg kom i tanke om at jeg ikke havde fået tørret noget af Knuds sperm væk grundet situationen derude.

Jeg skyndte mig ud på toilettet for at kigge mig i spejlet og der var heldigvis ikke det store at se medmindre at man kiggede ned i min kavalergang hvor der var en del indtørret sperm.

Op over min stropbluse, dvs. synligt for andre var der bare en tynd lang spermstreg samt et par pletter som næsten var usynlige og som jeg ikke tror at man ville ligge mærke til medmindre at man vidste det.

Jeg tog min bluse og bh af for at vaske det væk og kunne så godt se at han alligevel havde spermet en hel del men hvor det meste sad mellem mine bryster og nu også var indtørret i min bh.

Jeg tænkte at hans største sprøjt må havde været nede imellem mine bryster og så de lidt mindre sprøjt, hvor hans pikhovede lige havde kigget op imellem mine bryster må havde lavet det der var synligt. I det øjeblik blev jeg da så ret glad for at det ikke var omvendt....

Jeg fik vasket mine bryster så godt jeg kunne og tog min bh og bluse på igen. Jeg gik ind på mit kontor for at arbejde videre med Knuds sag men synes stadig at jeg lugtede af pik og sperm. Jeg må se om jeg kan nå hjem i bad og skifte bh, før min mand kommer hjem tænkte jeg.

Bare ingen andre her på arbejdet kan lugte det.... Jeg fik færdiggjort rapporten om Knud og fik sendt en ansøgning ang. en ældrebolig videre i systemet som jeg faktisk godt kan afsløre, blev godkendt og som jeg laver en novelle del 2 på ;0)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 66 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.