BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som mange af jer nok har læst i min blog er jeg så småt begyndt at træne min mand til forhåbentligt en dag at blive slavehanrej.

Jeg har faktisk prøvet punkt 1-2-3 i min liste hvilket indtil videre er gået godt.

SEX I DAG?

Vedr. Punkt 3 så har jeg fortalt at jeg har fået en anden stilling på arbejdet, hvilket vil betyde at jeg nok får mindre tid hjemme og han skal hjælpe med mere at det huslige hjemme. Dette har han allerede accepteret og på min opfordring har vi lavet en skarp fordeling af de huslige pligter som allerede har aflastet mig en del da jeg stort set lavede alle huslige pligter hjemme. I dag da jeg kom hjem fra arbejde havde han glemt at ligge tøj sammen og der gav jeg ham en løftet pegefinger hvor han med det samme gik ud for af ligge det sammen.

Vedr. Punkt 2 så har jeg købt en hel del almindelig kedelige pakker gummi til min mand som jeg jo ikke selv skal havde den store fornøjelse af. Jeg har allerede vist det til min mand og forklaret ham at jeg tager en pause med p-piller og også for at der skal ske noget lidt anderledes i vores sexliv. Dette har han osse accepteret, hvilket jeg er glad for så der er et lag gummi mellem vores kontakt. Det bliver osse nemmere i fremtiden hvis jeg f.eks ligger i sofaen og skal slikkes af ham og han spørger om han skal tage gummi på, så vil jeg bare sige nej det behøves ikke, så ved han at han kun skal slikke mig men ikke får noget igen.

Vedr. Punkt 1 så har jeg næste lige haft et aftenmøde med en ældre mand i hans kassevogn som var ret godt hele vejen igennem.

Onsdag aften efter at børnene var lagt i seng fortalte jeg min mand at jeg ville løbe mig en lang tur og at han skulle slikke mig når jeg kom hjem.

Det var ikke rigtigt et spørgsmål men mere en kommanderende ordre, som han accepterede uden problemer.

Hvad han ikke vidste, var at jeg havde lavet en aftale med en ældre mand som havde en amerikansk kassevogn som holdte og ventede på villavejen længere henne.

Selvom det var koldt udenfor valgte jeg at være helt nøgen under mit løbetøj, hvilket ville gøre det hele nemmere da vi jo kun skulle lave en ting alligevel.

Jeg tog mine løbesko på og sagde farvel til min mand. Jeg gik i ca. 5 min hvorefter at jeg kom frem til bilen.

Jeg satte mig ind i bilen og hilste på ham. Der var heldigvis varme i bilen så det var rigtig rart. Vi snakkede kun kort for vi vidste begge at tiden var lidt imod os.

Jeg smed hurtigt mit løbetøj og sad helt nøgen foran ham. Han selv sad kun i undertøj som osse røg af ret hurtigt.

Vi satte os om bag i, hvor han satte sig i en sofa. Pladsen var en smule trang men jeg kunne lige sidde på gulvet mellem hans ben hvor jeg kunne begynde at sutte ham klar og hård.

Jeg kigger ham frækt i øjnene mens jeg sutter ham dybt og godt. Jeg slikker hans nosser og hans pik savler i hele mit ansigt.

Jeg elsker virkelig at sutte pik på ældre mænd men jeg ved også godt at jeg skal styre mig lidt hvis han osse skulle holde til at bolle mig godt igennem.

Han tar fat i mig og kaster mig ned på gulvet på alle 4. Han siger at han synes at jeg er en ret billig tøs bare sådan at gå hjemmefra min mand over i en bil til en fremmed for at få pik.

Jeg giver ham ret og siger at jeg bare ikke synes at jeg kan mærke den pik. Klask sagde det, hårdt og kontant i min røv. Nu ikke for rapkæftet tøs, sagde han.

Der kom hurtigt en undskyldning fra min side af, hvorefter han gik ned på knæ bagi mig og begyndte at gnide sin pik ved min mis.

Jeg var helt vildt våd så han kunne ret nemt få skubbet sin pik ind i mig, hvilket bare gjorde mig endnu mere lystig.

Han tog fat i min hestehale mens han stille skubbede sig helt i bund i mig mens han fortalte at det var godt at jeg var så klar og åben til ham.

Han begyndte at knalde mig i et godt tempo mens han stadig havde fat i min hestehale og jeg kunne tydelig mærke at han havde kontrollen, hvilket jeg elsker at en ældre fyr har.

Jeg havde virkelig svært ved ikke at stønne for højt så jeg var glad for at han ikke knaldede mig hårdt igennem her.

Jeg nød virkelig at mærke hans ældre pik køre ind og ud af mig, hans nosser der klaskede på min klistoris og jeg kunne osse mærke at han synes om det.

Han slipper nu min hestehale og tager fat om mine hofter med begge hænder og begynder at støde lidt hårdere i mig.

Jeg ved at jeg nu ikke kan lade være med at stønne lidt højere så jeg får fat i mit løbetøj og begraver mit ansigt i det.

Jeg kan mærke at jeg mentalt og følelsesmæssigt befinder mig i min mis, hvor han bare banker sin store hårde pik ind og ud af mig og hvor hans nosser klasker på livet løs mod min klistoris.

Jeg ved jo godt at der bygges en orgasme op i mig og jeg prøver virkelig at fordybe mig i den når den rammer mig med 120 i timen.

Shit, hvor jeg dog bare elsker ældre pik og ældre hængenosser med resultat af en vildt god orgasme.

Jeg sprøjtede en hel del under orgasmen så det løb ned af mine lår, hans gulv i bilen blev ret våd og det blev han osse.

Han tar fat om mine hofter igen og begynder at knalde mig meget hårdt og langsomt med dybe stød.

Han har ret godt styr på mig og jeg kan mærke at han virkelig nyder at bruge mig, hvilket jeg jo bare er glad for.

Der er flere gange undervejs hvor han tar sig en lille pause og presser sig helt i bund i mig og læner sig fremover mig så hans mave ligger sig på min lænd mens han gramser helt vildt på mine bryster mens han siger alle mulige halvbeskidte ting til mig.

Men til sidst kan han ikke holde mere og han knalder mig hårdt og hurtigt indtil han begynder at sprøjte helt vildt meget i mig.

Jeg smiler og tænker at jeg så er fyldt ret godt op til senere men det vigtigste er at han er glad og tilfreds.

Da han har sprøjtet færdigt i mig spørger jeg ham om han ikke vil blive lidt inden i mig endnu da jeg virkelig nyder at mærke ham i mig.

Jeg er stadig helt vildt liderlig og jeg glider lidt frem og tilbage på hans pik som stadig holder sig meget godt hård selvom han er kommet.

Lidt efter trækker han sig ud af mig og jeg tænker bare nej bliv lidt inde i mig endnu.

Han begynder nu at gnubbe sit pikhovede mod mit numsehul og jeg kan mærke at det begynder at sitre lidt ekstra i min krop.

Jeg tænker om det er fordi at han gerne vil en tur derind og det bekræfter han lige efter ved at sige at han tar en tur mere i 2’eren.

Jeg er sååå liderlig og frisk på lidt numseleg så jeg begynder at slappe lidt af bag i.

Jeg kan mærke at hans sæd begynder at løbe lidt ud af min mis så han tar sin pik og griber det med pikhovedet hvor han begynder at smøre mit numsehul med pikhovedet.

Han tar fat om min hestehale igen mens han kalder mig for horetøs og begynder at presse sit pikhovede ind i mit numsehul.

Jeg prøver at slappe af og åbne mig for ham og han begynder osse at glide stille ind, godt og nænsomt.

Jeg kan helt klart mærke at han har erfaring med analsex på den måde som han tar mig på.

Dog overrasker det ham at han kan komme helt i bund i numsen på mig da han siger at det ikke er alle kvinder der kan klare det.

Han giver mig et ordentligt klask på balden mens han er helt i bund på mig.

Jeg kan mærke hans dejlige pik arbejde på en blid og rigtig god måde i et stabilt tempo i mit numsehul hvilket jeg virkelig nyder.

Det er en meget speciel følelse at blive taget deromme som jeg nyder meget når muligheden byder sig.

Det er en meget dyb og intens følelse som kan mærkes på en helt anderledes måde end i missen.

Specielt når jeg får en analorgasme føles den osse meget anderledes end skede/klitorisorgasme.

Hans hængenosser klasker nu omkring min mis i stedet for mod min klitoris, hvilket osse føles rigtig dejligt.

På et tidspunkt da han skal havde en pause og han har presset sin pik helt i bund i mit numsehul, hænger hans nosser nede omkring min mis.

Han begynder at fumle med sine nosser omkring min mis og beder mig om at slappe helt af og åbne mig så meget jeg kan.

Jeg kan nu mærke at han prøver at presse sine nosser ind i min mis som lykkedes ham kortvarigt.

Så der er vi forbundet på en helt speciel måde med hans pik dybt i min røv og hans hængenosser i min mis.

Men da han begynder at støde mig igen falder hans nosser ud af mig og klasker bare videre omkring min mis.

Lidt efter får jeg overraskelsen som er meget dybe, stærke sammentrækninger som strækker sig som tråde langt op i endetarmen på mig og jeg virkelig bare skriger i hans bil af vellyst.

Jeg kunne mærke at jeg brugte ret meget energi på den orgasme og føler mig en smule afkræftet efterfølgende.

Jeg er nu meget mere afslappet bag i og generelt i hele kroppen så han bruger mit numsehul lidt hårdere nu og virkelig knepper mig som om at jeg bare er et hul for ham.

Mine bryster gynger helt vildt frem og tilbage og jeg føler mig bare som en brugsgenstand for ham.

Inden længe begynder han at sprøjte i mit numsehul og det virker som om at hans nr. 2 orgasme osse er rigtig god for ham.

Få sex i dag

Da han trækker sig ud af mit numsehul føler jeg mig virkelig brugt og gennemkneppet og træt.

Mine balder er helt røde efter at han har klasket dem en del gange undervejs.

Han siger at jeg skal vente med at rejse mig mens han hurtigt kommer i lidt tøj.

Han åbner bagdøren i bilen så hvis nogle var ude at gå og de kiggede, kunne de se lige ind i mig og se hvor brugt mine huller var.

Jeg blev bare liggende på alle 4 med hovedet begravet i mit løbetøj for det var jo ikke så langt væk fra vores hus og hvis der kom nogle som kendte mit ansigt ville de vide at det var mig der lå der så jeg forblev bare i samme stilling.

Jeg tror bare at han tog en masse billeder af min gennemknallede bagdel for 5 min efter lukkede han bagdøren og jeg kunne komme i tøjet og begive mig hjemad.

På hjemvejen kunne jeg mærke noget af hans sæd løbe ud af min mis og ned ad mine inderlår, hvor osse saften fra min sprøjteorgasme har løbet.

Jeg følte mig klistret og svinet til og det elsker jeg helt vildt når en ældre mand har gjort ved mig.

Nu var det jo sådan at jeg havde bedt min mand om at slikke mig når jeg kom hjem men jeg var træt, havde allerede fået 2 orgasmer og var virkelig svinet til.

Men jeg vil virkelig osse gerne arbejde videre med hans slavetræning så jeg var i et dilemma.

Da jeg kom hjem vidste jeg stadig ikke hvad jeg ville men lige da jeg træder ind af døren siger min mand at børnene sover godt og han er klar til at forkæle mig.

Der kunne jeg mærke at jeg gerne ville arbejde videre med ham men sagde at jeg lige skulle på toilettet først.

Jeg blev nødt til at tørre mine safter og sædrester af mine inderlår så han ikke fattede mistanke.

Jeg besluttede mig for evt. at han bare skulle slikke/rengøre mig lidt løseligt og så droppe flere orgasmer for i aften.

Da jeg kom ud fra toilettet spurgte han om han skulle tage gummi på og det havde jeg egentligt ikke lyst til men jeg tænkte at det nok var en god ide her i starten af træningen at han blev belønnet lidt så det sagde jeg ja til.

Jeg tror at han havde en forventning om at skulle ind i min mis men det er bare generelt et No go. Jeg kan med nød lege lidt med hans gummibelagte ægtestang og give ham muligheden for at få en halvdårlig orgasme hvis han overhovedet kan det med gummi på.

Da vi var kommet ind i soveværelse så han min ret røde røv hvor jeg forklarede at jeg var faldet på løbeturen og det gav ret god mening for ham.

Jeg dæmpede lyset og bedte ham om at ligge sig på sengen og jeg lagde mig oven på ham i en 69.

Jeg løftede min mis til at starte med så han ikke kunne nå den med munden, bare for at se om han kunne lugte et eller andet anderledes, hvilket det ikke virkede til.

Så sænkede jeg min gennembollede mis over hans ansigt og bedte ham om at gå i gang med at slikke.

Han gik i gang med at slikke mig og jeg kunne alligevel mærke at jeg blev tændt at det.

Jeg skænkede ikke hans pik særlig meget opmærksom til at starte med, den lå bare stiv op ad hans mave med gummi på.

Jeg kunne osse mærke at jeg ikke var så interesseret i at han skulle slikke på min klitoris til at starte med men mere slikke mig dybt i missen og måske fiske lidt sperm ud med tungen.

Der var flere gange hvor jeg satte mig op på hans hoved og pressede mit underliv dybt ned og bedte ham om at slikke mig så dybt op i missen som muligt.

Det tændte mig rigtig meget og jeg følte at han faktisk kom rigtig godt rundt inde i mig med tungen.

Han nævnte en enkelt gang at jeg var ret snasket og våd og at det var lækkert.

Jeg skulede derefter ned på hans gummistang og tænkte at jeg nok var nødt til at belønne lidt for den gode rengøring at han var i gang med.

Jeg lænede mig fremover hvor han igen kunne slikke min klitoris og jeg tog hans gummipik i hånden og begyndte at lege lidt løseligt med den.

Det var nu ret dejligt at han slikkede min klitoris men det gjorde osse bare at jeg nogle gange fik en krampetrækning og fik presset noget restsæd ud af mig som løb ned i munden på ham.

Nu er det sjældent at vi laver noget seksuelt sammen og jeg tror ikke at han ser andre kvinder og selvom at han havde gummi på begyndte gummipikken at røre på sig og jeg havde kun gnedet den med hånden.

Jeg kan mærke at han skal til at sprøjte så jeg stopper med at gnide hans gummipik og bare slipper den så den begynder at halvsprøjte i gummiet, hvilket nok ikke har givet ham den bedste udløsning.

Jeg kan mærke at jeg faktisk osse er ved at komme og jeg håbede for ham selv at han gav mig en god orgasme, hvilket han gjorde.

Jeg begynder at komme og mit underliv begynder at trække sig sammen og hans tunge arbejder på højtryk på min klitoris.

Jeg kan mærke at jeg presser sæd ud af mig under orgasmen, både fra min mis men osse fra mit numsehul og det løber kun en vej og det er mod hans mund.

Da jeg var færdig med orgasmen bedte jeg ham om at slikke (rengøre) mig grundigt i og omkring min mis og afslutteligvis omkring mit numsehul osse.

Jeg synes virkelig at det var frækt og jeg føler allerede at jeg er godt på vej til at prøve på at gøre ham til slavehanrej selvom der nok er et stykke vej endnu.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.