De modne fyre får taget 2 billeder og sendt afsted, 1 hvor vi alle 3 er på og hvor man kan se mine bryster stritte i den frie luft og 1 hvor hver af fyrene holder et bryst i hver af deres hånd...

Jeg får engang i mellem spørgsmål om hvad den frækkeste oplevelse jeg har haft er eller hvor tæt på min mand har været på at opdage min hobby med modne fyre.

Da begge spørgsmål ikke kan besvares med en enkelt oplevelse vil jeg her fortælle om en, blandt mange oplevelser som helt bestemt ligger i toppen.

Da jeg var omkring de 24 år tog min mand som dengang var min kæreste og jeg på krydstogt til de omkringliggende lande.

Vi havde det hyggeligt og dejligt men på sådan en tur kan forskellighederne vise sig og det gjorde de osse for min mand og jeg.

Jeg selv kan godt lide lidt fest, få en smule at drikke og være lidt længere oppe. Min mand er modsat, han er ret asocial, gider ikke fest så meget og vil hellere lidt tidligere i seng for af være frisk til dagen efter.

Den ene aften hvor vi igen lå i sengen og snakkede, blev jeg så træt af det at jeg sagde til ham at hvis ikke han ville med op og hygge, kunne jeg finde på at gøre det alene.

Det tog han vist som en tom trussel for han blev liggende i sengen, hvor han til sidst faldt i søvn. Jeg var faktisk ret sur over det og lå et stykke tid før at jeg besluttede mig for at tage afsted alene.

Jeg stod op og stille fandt en cocktailkjole frem, stilletter og fik lagt en tilhørende makeup inden jeg stille forlod vores kahyt.

Netop som jeg selv gik ud af vores kahyt, gik døren op lige overfor vores kahyt hvor en moden fyr kom ud. Vi lukkede begge vores døre samtidig men hvor jeg meget stille trak døren til.

Det lod han mærke til for han spurgte om der nogle der allerede var gået i seng. Jeg havde svært ved at forstå hvad han sagde fordi han var svensker så han slog hurtigt om på engelsk.

Jeg fortalte ham på engelsk at min kæreste hellere ville sove end at gå op og hygge med mig så nu gik jeg alene.

Han var meget hurtig til at spørge om vi så ikke skulle følges op som jeg sagde ja til. Han fortalte på vejen op at hans ven sad oppe i en af loungerne og ventede og jeg var velkommen til at holde dem med selskab hvis jeg ville og det takkede jeg ja til.

Vi kom op i loungen og satte os i sofaen hvor jeg hilste på hans ven. En tjener kom hen og vi bestilte noget at drikke inden et show gik igang på scenen.

Det var super hyggeligt med flirteri og sjove/kække kommentarer. Vi havde bare en rigtig god kemi kan jeg huske og det hjalp vist rigtig meget at jeg jo var til modne fyre i forvejen.

På et tidspunkt spurgte den ene modne fyr om vi ikke skulle tage et billede af os alle 3, hvilket var ok med mig. Så han tog et selfie af os 3 og sad så og fumlede med sin mobil inden han viste mig hvad han sad og lavede.

Han havde skrevet en sms på svensk hvor han havde vedhæftet billedet af os 3, hvor efter hvad jeg husker at der bl.a. var disse svenske ord: knullar flicka i kväll.

Han spurgte om han skulle sende den. Jeg var lidt halvfuld og havde en ide om hvad der stod så jeg sagde ok til at han sendte den uden at jeg vidste hvem han sendte den til.

Lidt efter viste han mig en svar sms også på svensk som jeg ikke rigtig forstod men han fortalte at ham han havde sendt den til ikke rigtig troede på det.

Så kom den anden modne svensker på den ide at jeg skulle trække toppen af min kjole ned og vise mine bryster mens vi tog et nyt billede sammen.

Det skal lige siges at vi sad i longen med en del andre mennesker omkring os men hvor der ikke sad nogle og kiggede direkte på os.

Jeg gik med på ideen og trak toppen af min kjole ned og da jeg ikke havde bh på sad jeg nu med blottede bryster.

Jeg havde på det her tidspunkt ikke fået lavet mine bryster endnu så det var mine noget mindre naturlige bryster som jeg sad og struttede med og jeg kan huske at mine brystvorter var total stive.

De modne fyre får taget 2 billeder og sendt afsted, 1 hvor vi alle 3 er på og hvor man kan se mine bryster stritte i den frie luft og 1 hvor hver af fyrene holder et bryst i hver af deres hånd.

Da det sidste billede er taget og de slipper mine bryster, klemmer den ene fyr min ene brystvorte og det går lige i underlivet på mig.

Jeg trækker toppen af min kjole op igen og er på dette tidspunkt ret tændt, hvilket osse virkede til at fyrene var.

Vi sidder og småsnakker lidt videre mens showet køre på scenen og den ene fyrs hånd nusser længere og længere op under min kjole.

Inden for et par minutter sidder han og giver mig finger i sofaen, hvilket var virkelig frækt da jeg prøver at lade som om alt er normalt men bare har lyst til at skrige af lyst.

Tjeneren kom og spurgte om vi var færdige med vores drinks og om vi ville havde mere hvilket vi takkede nej til.

Tjeneren vidste udemærket godt hvad vi havde gang i så da de begge kunne mærke på mig at jeg var ved at være mere end klar, spørger de om vi ikke skal gå ned sammen, hvilket jeg siger ja til.

På vej ned i deres kahyt, køre tankerne rundt i hovedet på mig. Jeg vidste jo godt at jeg skulle knaldes af de 2 modne svenskere men jeg havde overhovedet ikke regnet med det på denne tur med min kæreste.

Det næste jeg kommer til at tænkte på er at de har kahyt lige over for vores kahyt, hvilket vil sige at dørene er ca. 1 meter fra hinanden kun adskilt af gangen.

Det hele giver sommerfugle i maven og jeg kan mærke hvordan min krop/underliv sitre af liderlighed/spænding.

Vi kommer ned til kahytterne og da vi går ind i deres kahyt tænker jeg på at min kæreste ligger lige på den anden side og sover.

Da døren er lukket og vi står inde i deres kahyt giver de mig besked på at smide kjolen men beholde stiletterne på.

Begge fyre begynder at smide tøjet og da de også er nøgne, finder den ene af dem et videokamera frem og vifter med det foran mig, hvilket jeg bare smiler frækt til.

Han starter med at filme og ber mig om at gå ned på knæ foran dem. Nu har jeg et par modne halvstive svenske pikke foran mit ansigt, hvilke jeg bare bliver endnu mere lystig af.

Jeg smiler frækt til kameraet og begynder at slikke og sutte dem så godt jeg kan. Da de begge er blevet helt stive kan jeg godt se at jeg står med er par ret veludrustede modne herre.

Da jeg var yngre tog jeg mig selv tit i, gang på gang at tænke at jeg ikke kan få de lidt større pikke ind i mig da jeg kan være ret snæver men jeg ved jo af erfaring at det skal de nok komme.

Den ene fyr beder mig om at sætte mig på deres minisofa og læne mig bagover med spredte ben og sprede min skamlæber mens den anden fyr filmer mig imens.

Han går ned på knæ foran mig og begynder af slikke min mis godt og grundigt og lege med min klistoris inden han retter sig op og peger pikken direkte mod min mis.

Havde han slikket mig 2-3 min mere, havde jeg fået en orgasme men det vil jeg ikke bede en moden fyr om da det som sagt er min kærestes/mands opgave.

Jeg sitre af liderlighed mens han gnider sit pikhovede ind i mine safter og pirre mig lidt imens. Jeg ber ham pænt om at skubbe den ind, hvilket han begynder af gøre med glæde.

Han er ret stor og jeg er ret snæver og selvom at jeg er godt våd kan jeg mærke at han presser ret meget på for at komme ind.

Jeg støtter på mine albuer på sofaen og kigger ned på hans pik som er ved at trænge godt ind i mig. Han kigger på sin ven/kameraet og siger noget med at jeg er vældig stram på svensk.

Han er nødt til i det små at begynde at bevæge sig ind og ud for at få hele pikken i bund i mig. Jeg stønner allerede ret meget og de er ikke engang begyndt at tage mig hårdt endnu.

Jeg kan mærke at han er begyndt at støde helt i bund i mig og støder nu lidt kraftigere og lidt hårdere og jeg stønner ret højt, hvilket jeg godt ved ikke er for smart, både fordi at det er på et krydstogtskib hvor andre sover men også fordi min kæreste netop ligger ret tæt på og sover.

Jeg trøster mig lidt med af den konstante summen fra skibet forhåbentlig dækker lidt af min stønnen så det ikke lyder alt for voldsomt ude for kahytten.

Nu siger fyren der lige har knaldet mig at de er nødt til at bytte da han skal havde en pause. Han overtager kameraet og filmer mens den anden siger at jeg skal rejse mig og stille mig på alle 4 på sofaen.

Han stiller sig bag mig og gnider sin pik mod min mis inden han skubber sig ind i mig. Han glider næsten i bund med det samme hvilket jeg virkerlig nyder for så kan jeg tilfredsestille dem fuldt ud.

Han tar fat i mine hofter og begynder at støde mig godt i et fornuftigt tempo. Jeg stønner ret højlydt og håber virkelig på at min kæreste bare sover og ikke kan høre mig.

Jeg ved ikke om den anden fyr synes at jeg stønnede for højt for han kom hen foran mig og skubbede sin pik ind i munden på mig mens han stod med kameraet helt tæt på mit ansigt.

Jeg kiggede direkte ind i kameraet mens jeg prøvede at sutte ham så godt som jeg nu kunne selvom jeg osse stønnede.

Et lille twist var at ham der stod bag i mig og tog mig bagfra havde et par nosser som vedvarende klaskede mod min klistoris og der vidste jeg jo godt hvad der så ville ske.

Jeg kunne så småt begynde at mærke mit underliv småkrampe og med et, vældede en kæmpe orgasme ind over mig med sprøjt ud over hele sofaen.

Jeg skreg så højlydt at jeg ikke kunne koncentrere mig om at sutte pik og ham den modne fyr bag i mig blev bare ved med at knalde mig hårdt og kontant indtil min orgasme var helt overstået.

Jeg tænkte bare, fuck hvor jeg elsker af blive knaldet godt igennem at modne fyre, det elsker jeg virkerlig bare.

Begge fyre grinte lidt veltilfreds og ham bag i mig gav mig et ordentligt klask i røven mens han sagde et eller andet frækt på svensk som jeg ikke forstod.

Den anden fyr gav kameraet til ham der stod bag i mig og lagde sig på ryggen op i sengen og bedte mig om at sætte sig op på ham.

Jeg gled af fyren i sofaen og satte mig op på den anden fyr i sengen og gled ned omkring ham. Jeg begyndte at ridde ham godt og grundigt mens jeg for sjov legede rodeoshow, hvilket ham med kameraet synes rigtig godt om.

Jeg red ham et stykke tid hvor han igen pludselig skulle havde en pause. Den anden fyr med kameraet havde sat sat sig i sofaen og bedte mig om at komme over.

Jeg gled af pikken i sengen og gik over til sofaen hvor han bedte mig om at sidde med ryggen til ham mens han filmede.

Jeg bøjede ned i knæ og fik fat om hans pik med hånden og førte den mod min mis. Jeg gled meget stille ned om den og red ham meget blidt og stille så han kunne få en god optagelse af det.

Men det kunne jeg ikke holde ud meget længe så jeg begyndte at ride ham lidt mere intens og vedvarende mens han gav mig nogle klask i røven.

Nu kom den anden fyr over igen og stilte sig foran mig og jeg begyndte at sutte hans pik. De begyndte at snakke sammen på svensk igen og sagde vist noget med at de ikke kunne holde ret meget længere og om de begge bare snart skulle sprøjte.

Ham der stod op fik så kameraet og filmede mens jeg red og suttede samtidig. Ham jeg red begyndte pludselig at stønne højlydt og jeg kunne mærke at hans pik begyndte at sprøjte helt vildt i mig så jeg red ham lidt mere intens og suttede lidt mindre mens han orgasme stod på.

Da han var sprøjtet færdig i mig blev jeg siddende på ham og begyndte at sutte ham den anden meget grundigt mens jeg spillede op til kameraet.

Der gik heller ikke lang tid før at han skulle sprøjte og han hev pikken ud af munden på mig og begyndte at sprøjte ud over mig, i mit ansigt, mund og bryster.

Da han var færdig stod han i et stykke tid og filmede mig med alt spermen og da jeg rejste mig og gled af pikken, filmede han mig mellem benene mens hans vens sperm begyndte at løbe ud af mig.

Sperm over det hele synes jeg. Selvom jeg stadig var lystig begyndte jeg at komme lidt mere til mig selv og var nervøs for om andre eller min kæreste havde hørt noget / for meget.

Det næste der så skete havde jeg overhovedet ikke regnet med men begge de modne fyre havde jo gennemkneppet mig og jeg står nu nøgen med sperm over det hele.

De snakker lidt svensk til hinanden og siger så tak for i aften og ber mig om at gå eller noget i den stil. Den ene fyr åbner døren ud til gangen og smider min kjole og taske over på min kærestes og min dør mens den anden fyr stille føre mig ud på gangen med et kraftigt klask i røven inden de lukker deres dør.

Jeg står nu ude på gangen kun iført stilletter og med sperm i ansigt/bryster og hvor spermen løber ned af mine inderlår, hvor der lige pludselig er nogle at der kan komme eller min kæreste der er vågnet eller åbner døren.

Jeg står total chokket på gangen og ikke aner hvad jeg skal gøre så af ren refleks bukker jeg mig ned og samler min kjole og taske op og finder mit nøglekort i tasken og lukker mig ind i min kærestes og min kahyt.

Mit hjerte hamrer mens jeg lister ind og jeg føler at jeg er meget tæt på at besvime. Der er helt mørkt og stille og jeg får lukket døren bag mig.

Jeg står musestille i flere minutter og bare lytter til om han sover og det tyder det meget på. Jeg stiller mine stilletter og lister ud på badeværelset og får tørret så mange beviser væk som muligt.

Jeg får gjort mig sengeklar og lister ind til min kæreste og går i seng. Inden jeg falder i søvn ligger jeg og tænker på oplevelsen som jeg synes var rigtig fræk og dejlig, dog med en lidt underlig afslutning.

Om morgenen da vi vågner har min kæreste slet ikke bemærket at jeg har været væk aftenen før og det gav mig mere ro i maven. Dog var min mis ret øm efter gårdagens strabadser.

Men da vi stod op opdagede han at jeg var rød på ballerne hvor jeg forklarede det med at jeg havde ligget dårligt.

Jeg havde heldigvis fået fjernet alt spermen i ansigtet så der kun var nogle småpletter på mine bryster og lidt på maven og så resten der var løbet ud af missen på mig i nattens løb men det var ikke noget at han opdagede.

Vi havde sovet lidt længe så jeg ikke kunne nå i bad, så vi skyndte os i tøjet, op og få lidt af spise og så på byvandring i Stockholm.

Mens vi var i Stockholm var det bagene varmt, min mis var ret øm og jeg synes at jeg konstant kunne lugte sperm som jeg konstaterede måtte komme nede fra min bluse af, fra mine bryster/mave mm.

Da vi senere samme dag var kommet tilbage til skibet, havde det gået og naget mig hele dagen, hvorfor de 2 modne fyre bare havde smidt mig ud på den måde aftenen før.

Jeg besluttede at banke på deres dør senere på dagen hvor jeg lige havde mulighed for det og der åbnede et andet svensk par døren som fortalte at de netop lige var kommet på skibet.

Ok så de 2 modne svenske fyre var stået af her til morgen i Stockholm uden at sige farvel eller give en forklaring på hvorfor at de gjorde som de gjorde og det har jeg stadig ikke fået svar på.

Jeg synes nu stadig at hele oplevelsen var så virkelig fræk, med alt det der skete i loungen, til at jeg blev gennembollet i deres kahyt som lå præcis dør mod dør med min mands og min kahyt og faktisk osse lidt det med at de smed mig ud.

Jeg tænker at det faktisk må være fordi at de har brugt mig til det de gerne ville og så at de ikke rigtig kunne bruge mig til andet og da de skulle af skibet dagen efter, ville de bare gerne i seng, så afsted med mig, hvilket jeg godt ville kunne forstå hvis de bare havde sagt det.

En lille bonusinfo er at en af de efterfølgende aftener da min kæreste og jeg sad og spiste på en restaurant på skibet, var det den samme tjener som havde set mig få finger i loungen som servicerede min kæreste og jeg og han fik på et tidspunkt spurgt mig uden min kæreste fattede det: know or dont know mens han blinkede og nikkede mod min kæreste, hvor jeg svarede ham: dont know!

Krydstogt
I alt: 4.7 ud af 5 - fra i alt 18 stemmer

Kommentarer  

#3 f-jørgensen 29-12-2021 06:05
Altid dejligt at læse fra dig
Citater
#2 Lakris 20-12-2021 21:51
Det bliver ikke meget bedre. Du er super-fræk
Citater
#1 pba 16-12-2021 14:18
Igen en super fræk og velskrevet historie.
Elsker at læse dine fortællinger.
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér