Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fredag d. 13. Marts - sen eftermiddag.

Jeg sad i stuen og lavede mine lektier. Jeg havde været i gang i nogle timer nu, og var ved at være færdig. Det ringede på døren, og jeg lukkede op. TM kom ind ad døren med indkøbsvarer. Jeg tog imod hende i gangen, og vi kom meget hurtigt ind på, at TM gerne ville i byen, og om det var "okay" hvis hun tog med Linda i byen?

SEX I DAG?

Det var ved at være lidt tid siden, vi sidst havde lavet noget cuckolding. Samtidig synes jeg, at det var lidt underligt, at blive "spurgt om lov" når vi begge har underskrevet en slavekontrakt, men okay.

"Ja selvfølgelig er det da okay" sagde jeg smilende. TM klappede sejrende tog sin telefon, som hun skrev lidt på - og skyndte sig så i bad.

Efter en 20 minutters tid ringede det på døren - og jeg åbnede igen. Ind ad døren kom Linda og 2 lækre unge brunøjede brunetter. "Tøser det her er [mit navn] TM's kæreste" introducerede Linda mig som. "[Mit navn] det her er Joan og det her er Annika.". Jeg hilste pænt mens jeg prøvede at lade være med at stirre. De var alle 3 virkelig flotte. Flotte faste kroppen - Joan og Linda havde begge enorme silikonebryster, og alle 3 var dullet op og klar til byen.

TM kom ud ad badet, hilste og gik ind i soveværelset. Joan og Annika gik med ind og hjalp til med at dulle TM op. Jeg gik ud i køkkenet hvor Linda stod og drak noget vodka og sprite. "Hvem er de tøser?" spurgte jeg. Linda kiggede frækt på mig, og svarede: "Sexslaver". "Dine?" spurgte jeg. "Nej, ikke mine".

Jeg skulle til at spørge om noget mere men Linda afbrød mig: "[mit navn] hvis du kunne vælge en sexoplevelse for TM på 1, 2 eller 3 hvor 1 vil være mildt og 3 vil være ekstremt - hvad vælger du så?"

"3" svarede jeg smilende uden at overveje det. "Mmmmm" svarede Linda med en tilfreds tone. Hun trådte hen til mig, snavede mig og sagde: "good boy... Har i planer i weekenden?". "Nej ingen" svarede jeg.

Vi snakkede lidt videre, mest small-talk. Efter lidt tid kom alle 3 tøser ud i køkkenet. Alle iført stiletter, sorte korte kjoler og lidt smykker. TM havde langt glat hår, Joan havde sit mørkebrune hår i en hestehale, og Annika havde sit nøddebrune hår langt og bølget.

De tog lidt shots, mens de varmede op. Deres snak begyndte at omhandle mig, hvilket jeg fandt pinligt. Det føltes lidt som når man får sunget føldselsdagssang. Jeg stod bare med en underlig følelse, mens det kom på tale, at jeg godt kunne lide at "se på". Om jeg var hendes ejer eller om jeg var TM's kæreste/mand. Hvad jeg kunne lide i sengen, og Joan var meget flirtende, og sagde at hun gerne ville sprede ben for mig.

"Nå tøser, lad os smutte! Vi har en lang nat i vente" sagde Linda. Hun var tydeligvis dronningen i gruppen. De gik og jeg blev alene hjemme. Jeg satte mig for, at natten skulle stå på filmaften. I timevis ignorerede jeg et par gange, min hårde pik der rejste sig til tanken om hvad TM ville opleve i nat.

Jeg prøvede at holde mig oppe, men jeg blev træt overraskende hurtigt, og gik derfor i seng. Jeg ordnede stuen, så der var en madras og plads. Jeg tjekkede at min mobil kunne ringe, og vække mig - når der skulle ske noget og gik i seng.

Jeg vågnede ikke ved at min telefon ringede, men ved at døren åbnede. Det lød som om der var en hær af mennesker og inden jeg rejste mig, tjekkede jeg uret. Klokken var 6.14 og jeg tænkte at det godt nok var sent/tidligt alt efter hvordan man ser på det.

Jeg nåede ikke at rejse mig, inden at hæren nærmest bare kom ind i soveværelset, og TM blev smidt i sengen. Manden der havde kastet hende hen i sengen, lige ved siden af mig, begyndte at bedække hende meget aggressivt. Jeg fik hurtigt kigget op, hvor Linda, Joan og Annika alle stod og så på, sammen med en anden mand. De to mænd var ret identiske i tøj (meget mørkt og sort) og de var ret østeuropæiske af udseende.

Jeg rejste mig fra sengen iført kun bokseshort, og jeg kig hen til gruppen af mennesker der så på, mens lyset blev tændt. Manden på TM var meget hurtig om at komme op på hende, og efterfølgende - op i hende. Uden at nogle af dem havde fået meget tøj af, begyndte manden at kneppe hende hurtigt og aggressivt. TM var ikke rigtig til at se, bortset fra hendes ben der stak ud fra kroppen på den massive bjørn. TM kom også med hurtige støn som også undslap den massive bjørn der ellers lå og pumpede løs ovenpå hende.

Imens kom Joan hen til mig, og hviskede: "dørmænd". Samtidig tog hun fat uden på mine bokseshort og fik et fast greb om min stive pik. Hun begyndte at spille mig langsomt mens hun snavede mig.

På trods af kyssene fra Joan, kunne jeg ikke få øjnene fra TM der lå under en viril mand, der pumpede ned i hende, som om orgasmen kun kunne gå for langsomt. Joan bevægede sig ned, mens jeg fortsat stirrede hen på TM's ben der bevægede sig synkront med den fremmede dørmands stød.

Pludselig mærkede jeg Joan der tog min pik i munden og derfor fik hun min opmærksomhed. Indenfor kort tid var jeg allerede klar over, at hun var professionel i det aspekt. jeg foretrækker at facefucke når det kommer til oral, men FUCK det var godt! Jeg vidste godt at jeg ikke ville holde længe hvis dét blev ved sådan.

"ÅÅÅÅÅÅÅRRRRHHHHHHH OHHHHHHHHHHH" udbrød den massive mand oven på TM. Jeg kiggede op, og Joan tog min pik ud af munden, og drejede hovedet for at se med mens hun blev nede på knæ. Efter få stød, vendte Joan, hovedet tilbage - smilte og fortsatte på mine 19 hårde centimeter.

Den massive dørmand rejste sig, langsomt fra min kæreste. Hans gennemsnitlige pik blev trukket ud af hende, og han hev pikken tilbage i bukserne, mens han sagde noget på et fremmed sprog til den anden, og gik.

Nu gik den anden dørmand hen, og vendte TM i doggystyle. Denne gang var hendes hoved dog ikke vendt mod væggen, men mod os. Hun kunne derfor se mig i øjnene mens vi begge nød hver vores oplevelse.

TM og min øjenkontakt blev dog hurtigt afbrudt, da den anden dørmand var ligeså hurtig og aggressiv til at bedække som sin ven. Han tog hårdt fat i TM's hår og trak hendes hoved tilbage hvilket fik hende til at lukke sine øjne mens hun modtog stød efter stød.

Anden dørmand må have haft en større pik, for TM begyndte at stønne meget mere denne gang, og begyndte endda at pive lidt. "Du kan godt lide fremmed pik i din lille luderrøv hva?" sagde dørmanden med en østeuropæisk røst.

Dét gjorde en ende på min udholdenhed og jeg strammede i kroppen mens min orgasme gik i gang, næsten uden varsel. Joan kiggede mig i øjnene, mens hun tog alt min sperm i munden. Hun blinkede ikke, og det var SÅ frækt. Efter at jeg havde tømt mig, beholdte hun mit pikhovede i munden som hun sugede på, indtil jeg var helt og aldeles tom. Hun rejste sig, med munden fuld - gik hen til TM, og tog fat om hovedet på hende, og indikerede at hun skulle åbne munden. Dørmanden kneppede hende dog så aggressivt og hårdt at hun slet ikke havde åbne øjne. Hun lod heller ikke til at bemærke Joans hænder på hende.

Joan lod til at give op, og spyttede det bare ud i ansigtet på TM. Annika og Linda grinte mens jeg stod helt udtømt for sæd og energi. Det lod virkelig ikke til, at TM overhovedet lagde mærke til det, og efter 1-2 minutters fortsat pumperi, skreg TM. Hun fik lige hejst røven lidt op, og sprøjtede derefter ned i vores seng. Det virkede som om der kom en halv liter sprøjt ud i vores seng, og tøserne jublede og grinte, samtidig med at de "high fivede" hinanden, og nød situationen.

Dørmanden bevægede sig lidt længere tilbage på sengen, og hev TM med. Tilsyneladende for at ydmyge hende, ved at presse hendes ansigt ned i sin egen sprøjt, mens han fortsatte sine nådesløse stød.

Linda's telefon ringede og hun gik ind i stuen for at snakke. Annika og Joan placerede sig på hver sin side af mig, og vi stod og kælede lidt mens vi nød showet. Efter en masse stød og støn trak dørmanden sig voldsomt ud, squattede ned og spermede ned på siden af ansigtet på TM. Dørmanden rejste sig og trak pikken tilbage i bukserne, og gik.

Joan og Annika gik begge hen til TM og hjalp hende eftersom, at når TM selv prøvede at komme på benene - så lod de begge lod til at give op under hende. De to brunetter hjalp begge en meget våd, og tilspermet TM ud på toilettet hvor de lod til at hjælpe med at rengøre TM.

Jeg sniffede til sprøjten på vores seng, og skulle til at begynde at røre min semi-stive pik men blev afbrudt af Linda der gik ind mod soveværelset. Vi small talkede om hvordan TM blev kneppet, og hvad hun havde lavet i byen, imens jeg skiftede sengetøj. Hun havde åbenbart suttet pik på en gymnasieelev der havde haft fødselsdag, suttet pik på de to dørmænd og flirtet med alle fyrene der nærmede sig.

Efter en 10-minutters tid kom tøserne ud med en meget træt TM. Linda og tøserne sagde godnat, og smuttede. TM og jeg gik i seng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.