Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Næste dag vågnede jeg ved, at høre nogle lyder ude i køkkenet. Det var lidt musik og lyden af aktivitet. Pander og bestik.

Jeg rejser mig og går ud i køkkenet. Der står min kæreste og laver morgenmad, iført min NFL jersey - mens hun danser lidt rundt. "Godmorgen" udbryder jeg smilende. "Godmorgen skat, sovet godt?" spørger hun drillende. "Det kan du tro" siger jeg og blinker til hende. Hun har lavet proteinpandekager, som vi skyller ned med mælk.

SEX I DAG?

Klokken er omkring 11.26 og TM rejser sig for at gå i bad og spørger om jeg vil med. Selvfølgelig vil jeg det. Ude i badet vasker hun alt grundigt, og flere gange. Jeg hjælper til med, at skrubbe hende på hele kroppen. Efter badet smurte jeg hende ind i en creme der havde lidt "vanilje/honning" aroma over sig. Det tog hende også en krig at blive færdig, men slutresultatet var så frækt!

sorte støvler der næsten gik op til hendes knæ. Blå jeans. Louis Vuiton-bælte. Sort top, og en lille sort læderjakke. Det komplimenterede meget hendes hvide lange negle, meget blå øjne og lange platinblonde hår (Der er billede af det - til dem der spørger på chatten).

Da klokken nærmer sig 13, ringer min telefon, det er C. "Er hun klar nu?" spørger han. "Ja det er hun svarer jeg. "Godt for jeg holder udenfor, send hende ned". TM og jeg kysser farvel og hun går ud af døren, og ligner en million.

Nedenfor holder en sort lækker Audi som TM satte sig ind i, og de kørte så væk.

Efter et par timer fik jeg et selfie-billede fra min kæreste. Hun stod på et toilet iført en kort, stram sort kjole, med dyrt guldur samt en guldring og lignede igen en million (billede kan igen sendes over chat - hvis der spørges om det).

Efter lidt tid fik jeg et billede fra C, hvor min kæreste sad og havde fået lagt make up, og fik ordnet hår (kan også sendes - igen, hvis der spørges). Det var vedhæftet en besked der sagde: "Gør dig klar, du bliver snart hentet".

Jeg blev helt forvirret? Hvorfor blev jeg hentet?? Vi skulle da være herhjemme hos os?? Jeg prøvede at ringe, intet svar. Hverken hos TM eller hos C. Jeg sad bare lidt nervøst tilbage og tænkte: "Hvad fanden sker der...".

Da klokken ramte 17.40 ringede det på min dør. "Hvem er det?" spurgte jeg nervøst i dørtelefonen. "Åben nu bare døren, knægt" lød en stemme. Jeg gjorde som der blev sagt. En kæmpe trådte ind ad døren. Han var mere end 2 meter høj, og enorm. Gråt kort hår lidt tin tin-stil, med skægstubbe.

Han tog ét elevator-blik op og ned af mig og sagde: "Det dur ikke det der. Jakkesæt nu!". Jeg gik ind i soveværelset og tog mit eneste jakkesæt på. "Det går an" sagde han og kommanderede med mig. Vi skulle afsted med det samme. Jeg satte mig ind i hans bil også kørte vi.

Vi stoppede et sted på Christianshavn ved noget der bedst kan beskrives som selvskabslokaler blandet med restaurant. Vi blev kontrolleret af en dørmand da vi skulle ind. Udenfor stod der nogle flotte kvinder i flotte kjoler og røg.

Manden der havde hentet mig, lod til at vide præcis hvor vi skulle hen. Vi gik igennem det største lokale hvor der sad en masse mennesker og spiste. For enden af et kæmpe bord var der en trappe der førte op.

Vi trådte ind i noget der mindede om et lounge-område. Dæmpet lys, men lidt overdøvende musik. For enden af det ellers tomme lounge-område, er der et to-mands bord. Da vi nærmer os bordet kan jeg se C sidde på den ene stol, og på den anden sidder en tjener, med min kæreste der sad og red ham til sangen: "Mand" af Pharfar. Hendes kjole var hevet op over hendes røv, så man vi havde udsigt til pikken der gled ind og ud.

"Perfekt timing!" udbrød C da han så os. TM betaler lige regningen her. TM lignte en million, men hvad der fangede mit øje var, tjeneren. Han kan maks have været 18-19 år og det tror jeg ikke engang han var.

TM begyndte at ridde ham ret aggressivt mens hun sang med på sangen: "ud og finde noget yum yum, for patronen i kanonen er en dum dum, hhhh jeg har en abe i mit rum rum". Inden længe begyndte den unge knægt at tage godt fat og pumpe op i TM, mens sveden løb ned ad panden på ham - også kom han. Han klemte TM på balderne, mens han tydeligvis pumpede spermen op i hende - TM sad bare og red ham utrolig langsomt imens. Til sidst slikkede hun ham op ad kinden, fik en dråbe sved med og udmelte i en meget positiv tone og meget pædagogisk: "Hvor var du god" Det er jeg glad for jeg oplevede". Mens hun rejste sig fra hans pik sagde C: "Rasmus, jeg synes lige du skal takke min kone, TM, for, at lade dig - pumpe alt sin sæd op i hende".

"Tak TM" sagde tjeneren Rasmus. "Det var så lidt" sagde hun og krammede ham. TM samlede sine trusser op fra gulvet og stak i lommen på ham - "Så har du en lille souvenir så du kan huske mig" sagde hun og snavede ham intimt. Jeg observerede bare, liderlig som bare fanden, hans pik hang stadig ude og han havde sgu en flot pik. Den var ikke enorm eller noget, men et stort pikhoved, et flot skaft. Den var været en ca 17-18cm

Med ét rejste C sig, og gik. Vi andre fulgte med. På vej ned ad trappen hviskede TM i øret på mig: "Jeg var hans allerførste" og virkede stolt. Jeg smilte bare for jeg vidste sgu ikke lige hvad jeg ellers skulle svare. Det lod heller ikke til, at hun forventede et svar, for hun sprang foran og tog C's hånd for at holde i hånd.

Vi gik ud til bilerne, hvor TM og C satte sig ind i C's sorte Audi. Jeg blev beordret hen i den anden bil, og vi kørte først. Jeg ved ikke lige hvorfor TM og C ventede. Jeg var dog nysgerrig omkring hvor vi skulle hen..

Vi kørte ikke mere i 10 min, og vi var stadig på Christianshavn. Jeg bliver ført op på 4. sal, ned af en lang gang, og kæmpen banker på døren hvor der står både en kvindes og en mands navn. "Hold nu kæft hvor er jeg nysgerrig" tænkte jeg.

En rigtig MILF åbner døren. Hun har sorte hofteholdere på, lilla BH og krop som en pornostjerne. Kæmpe silikonebryster, solbrun, fast røv og tatoveret på lænden, undearmen og på siden af det ene lår. Hun åbner og siger: "Torben!? Velkommen til - længe siden". De krammer og hun byder os indenfor. Der er musik, og en stank af røg og alkohol der borer sig ind i næsen på mig.

Jeg kommer ind i lejligheden, den er stor, men til min undren er den ret tom. Få møbler. På højre hånd er der noget der minder om en reception. Der er en desk og en computer, og ud mod lejligheden var det ligesom en bar, som hende MILF'en befandt sig i. Omkring baren sad 6 mænd, og Linda. Hun hilste meget pænt: "Hej mit navn er Linda, du må være fyren hvis kæreste er blevet vores nye legetøj?". Jeg blev lidt pinlig og sank. "Bare rolig afbrød hun mig, du vil elske det, tro mig" sagde hun og blinkede. "Du kan bare spørge mig hvis du har nogen spørgsmål - jeg er dominatrix og jeg styrer showet her.".

"Jeg er faktisk nysgerrig, hvad kommer der til at ske nu?" spurgte jeg.

"Aww poor baby" sagde hun og meget imødekommende hun hen og krammede mig. "De har holdt det hele hemmeligt - røvhuller!" sagde hun fnisende. "Jamen din kæreste er velvilligt gået med til, at være vores legetøj her i weekenden med kun ét krav: At du skulle se på".

Vi har et setup her, som er etableret, og vi venter egentlig bare på din kæreste. Når hun kommer, så går vi i gang.

"Og apropos krav: Du må ikke onanere - du må slet ikke røre din pik. Er det forstået? Hvis du overtræder reglen bliver du eller din kæreste straffet"

Lidt skræmt, men mere spændt svarer jeg: "Ja frue". "Uhhh du lærer hurtigt" sagde hun smilende med et utroligt flot smil og meget lyseblå øjne. "Vi skal nok få det hyggeligt". "Et øjeblik" sagde Linda. "Du får lige en velkomstdrink - hvad vil du have?"

"Malibu og cola" svarer jeg, uden nogen som helst erfaring omkring hvad valgmulighederne. Hun smilte, og lavede det. Derefter stilte hun den frem, tog en pille frem og hældte den i drikken.

"Hvad er dét?" spurgte jeg. "Noget der får dig i den rigtige stemning". Jeg bundede og stilte glasset fra mig.

*bank*bank*

"De er her!" udbrød Linda.

Musikken blev slukket, og alle var stille. Linda åbnede døren og dér stod C og TM. TM havde dog bind for øjnene. "Hej igen TM" sagde Linda. "Hvad synes du om make-uppen og håret?". "Det er SÅ flot" sagde TM lidt nervøs. "Har C givet dig en velkomstdrink, TM?" spurgte Linda.

C svarede for hende: "Ja, jeg har givet hende én". "Godt jamen så er vi klar" sagde Linda. "Jeg kunne faktisk godt tænke mig én til" afbrød TM.

"Er du sikker, TM?" Det er heftige sager. "Jeg er sikker" sagde TM med det samme.

Linda nikkede med et blik der enten indikerede at det er ret vildt, eller at hun var imponeret.

Linda knuste en pille i et glas champagne, og førte det hen til TM som skulle bunde glasset, hvilket hun gjorde.

Linda gik hen i receptionen, tog et halsbånd med snor frem, og gik hen til TM. "Tag din kjole og undertøj af" beordrede Linda. TM gjorde som der blev sagt. Kjolen lynet ned, og TM trak den ned. "Ingen trusser, C?" Spurgte Linda med et løftet øjenbryn. C stod bare med et smørret grin. TM så samtidig forlegen ud. "Tag bh'en af nu, TM" sagde Linda.

C var hurtigere end TM, og satte fingeren op og poppede den, så den faldt til gulvet. Derefter satte Linda, halsbåndet med snoren på TM.

Linda gik hen og drejede om hjørnet i stuen: "Hele stuen var formet som et stort L. Alle fulgte langsomt med og stille med, så TM ikke kunne høre om der var nogen. Stuen var næsten helt bar, men der var en sybian-maskine i midten af det hele. Linda placerede TM på maskinen. Der sad hun så, blindfolded - iført halsbånd og snor. Linda gav snoren til C, og tog apparatet som styrede sybianen, og tændte den.

Der kom en summen fra maskinen og TM spændte i kroppen med det samme. Min kæreste begyndte at stønne, og Linda skruede gradvist op også lidt ned igen, derefter op, så lidt ned igen. TM's stønneri fulgte maskinens intensitet. Og der gik ikke længe inden Linda skruende helt op for den. Der gik ca 10 sekunder, også skreg TM bare i én eksplosiv orgasme. Hendes krop rystede og og hun kravlede lidt frem så hun ikke længere sad på maskinen, hun nåede dog ikke så langt før C strammede sit greb i snoren.

Mændene smed langsomt tøjet, og C placerede hende tilbage på maskinen. Linda tog lidt billeder af TM, mens hun sad og kom adskillige gange på sybianmaskinen. Derefter signalerede hun at jeg skulle gå med hende hen i receptionen, skruede op for musikken (techno) og stod på computeren.

Hun oploadede billederne i en chat, jeg ikke kender. Lilla og lyserøde vinduer i chatten. Derefter skrev hun: "Trixy ligger inde med villig tæve

Jeg stod bare imponeret, og nikkede. Hun sagde så: "Vi har haft mange flotte tøser heroppe - men du er godt nok den flotteste af fyrene". Linda begyndte at kysse mig, og stak sin hånd ned i mine bukser, tog fat i min pik og begyndte at give mig et langsomt handjob. Hun gik ned på knæ, åbnede mine bukser og sagde: "Når du nærmer dig en orgasme, så siger du til" Også begyndte hun at sutte pik på mig. Hun tog mig til roden uden at gagge, og blev ved et par gange - mere kunne jeg ikke holde til: "Åhh jeg kommer om lidt" sagde jeg, advarende. Hun stoppede derefter øjeblikkeligt. Jeg skulle til at tage fat om min pik, for at onanere. Hun klappede min hånd væg med ordene: "Du skal ikke røre din pik! Det her er din eneste advarsel, næste gang bliver du straffet.".

Hun vendte sig mod computeren som bare var blevet spammet. Jeg fik lov til at læse med. Det var en masse mænd, der gav udtryk for hvad de gerne ville gøre ved min kæreste, eller også skrev de bare noget i stil med hvornår de ville dukke op.

En enkelt mand uden billede, spurgte indtil om hendes navn var: "TM" + hendes efternavn? "Uha da" sagde Linda smilende. "En af vores faste venner lader til at kende din kæreste". Det fik mit hjerte til at pumpe løs. "Hvem fanden er det?!" tænkte jeg.

"Fuuuuuuuuuuuuck! FUUUUUUUUUCK!" kunne Linda og jeg høre - TM skrige. Efterfølgende kravlede hun af sybianen, og blev derefter øjeblikkelig bedækket af C, som kneppede hende i doggystyle. Han gav snoren til halsbåndet videre, og en anden tog over. Den nye førte øjeblikket, sin store pik, mod TM's mund. Hun gaggede med det samme, han trak sig og hun hostede. Stodderen grinte, derefter spyttede han ned på sit pikhovede, og førte det op i kæften på TM igen. Hun stønede en del mens hun blev kneppet, og havde en stor pik i munden.

Alle mændene havde deres pikke fremme i stiv tilstand. Ikke en eneste var mindre end 18cm, og ingen af dem var tålmodige heller. De rev nærmest hinanden af TM på skift for selv at komme til. Det resulterede i at Linda råbte at de skulle tage hendes blindfold af, og fylde alle hullerne.

Få sex i dag

TM var helt rundt på gulvet kunne jeg se. Linda så, at jeg bemærkede det og sagde: "Ja hun ville jo selv have to piller........"

I løbet af 20 sekunder, havde TM fået fyldt fissen og munden, og en tredje fyr pressede sin omskårede fede pik, op i røven på TM, også fjernede de blindfoldet. TM blev helt skeløjet af pikken der blev pumpet op i røven på hende. Og i ét begyndte de alle, at pumpe. ret erfaringsmæssigt kunne jeg se. De fulgte alle hinandens tempo, og lydende der kom fra TM var ikke til at tvivle. Hun nød det fuldt ud.

C kom som den første, ved en aggressivt pump i fissen på hende. Jeg kunne ikke høre om han stønnede pga musikken. Han blev dog liggende i lidt tid, med sin pik, fortsat, i TM.

Ham i røven på TM var tilsyndelande den næste der skulle komme, for ham i munden på hende, trak ud og stod og onanerede langsomt. Ham i røven på TM var skaldet, og ret stor med en fed pik. Han begyndte at klaske hende i røven, og begyndte at pumpe ret hårdt. TM begyndte at kæmpe lidt imod. Hun blev helt stram i hele kroppen, og havde øjnene klemt sammen, også kom det. "Årrrrrrhhhhhh fuuuuuuuuuuuuuuuck arrhhhh uhhhhhh - stop.... stop....".

Den skaldede fyr opfyldte TM's tiggeri. Han trak ud, lod C rejse sig, som så gik hen til baren. Derefter trak han TM op på knæ, og begyndte at facefucke hende, indtil han fyldte hendes mund, med sin sperm. Hun havde intet problem med at åbne op for én, som lige havde været i røven på hende - og hun slugte det hele.

Alle mændene tog på skift et hul, og byttede rundt når de enten var ved, at komme, eller når Linda beordrede det. Efter to

Torben, som havde hentet mig i eftermiddags, var den sidste der smed tøjet, og for satan en enorm pik han havde!? Den må have været større end negerens, både i tykkelse men også i længden. TM så den ikke, men han gik om bag hende, placerede sig ved hendes fisse, og skubbede til. Hans pik nåede kun 1/3 del op i hende, men det var nok til at få hende til at skrige. Hun tiggede ham om at stoppe: "Stop! Du er alt for stor til mig!!".

Linda tog fat i min pik og gik med mig, mens hun førte an - ved at hive i min pik. Hun placerede mig på sofaen, og sagde: "Jeg må hellere hjælpe tæven lidt" og blinkede. Med et enkelt pift fra Linda, stoppede alle mænd, og hun lagde sig på sofaen, og signalerede noget til Torben. Han løftede så TM hen så hun lå oven på Linda. Der var dermod to fisser rettet ud mod Torben, som begyndte at tage for sig af retterne. Først kneppede han Linda i fissen, som lod til at have erfaring med ham, eller i hvertfald - hans størrelse.

Så skiftede han til min kæreste, som prøvede at holde ham tilbage, men det var en kamp hun hurtig tabte. Og hans pik blev presset i bund. TM lå og skælvede, og Torben lod til at nyde det, så han holdt bare fast i TM, og lod hende ligge og skælve videre. Samtidigt havde to mænd placeret sig sådan, at Linda og TM kunne sutte pik på dem, på skift. Hvilket de gjorde. TM virkede dog ret fraværende.

Efter at Torben kun havde hevet lidt af sin pik ud, og langsomt i bund igen - i nogle minutter, lod TM til at komme til bevidsthedem igen.

*bank*bank*bank*bank lød det på døren. Alle stoppede og kiggede på mig, med undtagelse af TM som lå og prøvede at håndtere pikken hun havde oppe i sig.

"Gå hen og tag imod vores gæst, [mit navn]" sagde Linda. Jeg gjorde som der blev sagt, og da jeg åbnede døren, stod der en mand med gråt hår i en hestehale, og fuldskæg. Meget grove ansigtstræk, brune øjne, lav men kraftigt bygget, som om have havde arbejdet med noget fysisk hårdt - hele sit liv. Han gik direkte hen til Torben, Linda og TM og sagde: "Jamen dog, om det ikke er lille M". TM kiggede op, og liderligheden rasede løs i øjnene på hende, men hun så også ud til at skamme sig samtidigt. Hun fik øjenkontakt med den nye gæst og kiggede hurtigt væk igen. Hvilket fik den nye gæst til at grine. Han gik hen og gav mig hånden og sagde: "Du må være fyren der endelig fik knækket hende"

Smilende svarede jeg: "Jeg lokkede bare musen i fælden" hvad der ellers sker er jo ude af min magt.

Han grinte og klappede mig på skulderen som i: "Godt arbejde". "Jeg var gift med hendes mor da TM var i sine sene teenage-år. Jeg prøvede sgu, at kneppe hende dengang, men hun teasede mig kun - nu får hun dog en lærestreg".

Torben var begyndt at følge beatet til techonoen, og begyndte at støde til, og kom tæt på hende, hvilket fik TM til at omfavne ham. Hun stønnede meget højt og ukontrolleret, indtil hun blev løftet - placeret på gulvet - på maven. Torben lagde sig oven på hende, og pressede sin pik ned i røven på TM.

TM udbrød: "Uuuuuuhhhhhhh" mens vi alle kunne se en alt for stor pik blive presset ned i en alt for lille røv. Linda tog igen et billede og gik hen til computeren.

Det hele så SÅ godt ud. Hendes forrige papfar gik ned på knæ foran TM, løftede hende op i håret, tog sin pik frem som blev proppet ned i munden på hende. "Sååååååådan lille M" stønnede han. Hun kom med et lækkert støn, mens Torben pressede mere af sin pik ned i min kæreste.

Efter et kvarters tid var Torben stadig ikke i bund i TM's røv, han var dog godt på vej. 2/3 dele var ved at være igennem. papfaren tog fat og begyndte at facefucke hende med kommentaren: "Fuck jeg har villet gøre det her i lang tid". Han trak ud, og gav hende en lussing og fortsatte.

Efter 20 minutter, lå TM presset til roden på sin forrige papfar, mens hun har ca 25cm oppe i røven. Lydende der kom fra hende, var helt exceptionelle. Linda kom hen til mig, begyndte at ridde mig, og i løbet af få stød, sprøjtede jeg i hende. Hun fniste, kyssede mig, og rejste sig. Derefter byttede hun plads med papfaren. TM skulle slikke Linda ren, mens Torben kneppede hende analt. Hele TM's krop, med ansigtet først, blev presset ind i Linda ved hvert ét stød.

"Please kom snart" tiggede TM. "please Torben, please".

Torben begyndte, at støde hurtigere og hurtigere. TM begyndte at skrige, og samtidig med at Torben brølede - sprøjtede det ud af TM.

Torben trak laaaaaaangsomt ud, man kunne se TM's røv klemte til om hans pik. Med et "pop" hoppede pikhovedet ud af røven på hende. Hendes røvhul snævrede sig hurtigt ind igen, og man kunne høre TM mumle: "Oooh my God" og kollapsede.

Papfaren tog over med det samme. Han lagde en pude under TM's skamben, og begyndte at fingerfucke hende. Først én finger, derefter to.

I løbet af kort tid, begyndte han at presse det meste af hans hånd op i TM, mens hun skreg og kom igen og igen. Hver gang han trak ud, strammede hende fisse til, men så pressede han til igen, og da hans hånd kom langt nok, lod det til, at hun fik en orgasme og strintede lidt.

"Såååå lille M - nu skal jeg udsætte dig for 15 års fantasier"

Og han begyndte så, at kneppe hende. Linda kom hen og hviskede. "Din kæreste vil ikke kunne klare ret meget længere, så jeg har slukket for chatten. Jeg har tænkt mig at hjælpe til, med at tømme de resterende mænd.". Jeg takkede hende og jokede med, at hun var en meget "barmhjertig" kvinde. Hun grinte og sagde: "Alt med måde, og hun skal helst nyde det hele jo."

TM lå og skreg, mens hendes forrige papfar bare kneppede hende, så hårdt han kunne. Han begyndte at skiftes mellem hendes fisse og hendes mund. TM skiftedes mellem at stønne, og lyde som om luften blev trykket ud af hende. Linda suttede pik på 2 mænd imens.

Papfaren blev meget nedladende over for min kæreste, og fortalte hende: "At hun var en beskidt lille tease", "at det bestemt ikke var sidste gang han skulle tømmes i hende", og "sikke stolt din mor ville være hvis hun så det her.

Hun hørte nok ikke så meget af det, for hun lå og kom ret heftigt, men virkede også bare som om det hele sejlede. Det må have været de to piller hun fik. I hvertfald virkede det som om, at papfaren ikke fik nok af TM's opmærksomhed, så han begyndte at kneppe hende analt. Hård og heftigt pumpede han løs, og TM skreg og tiggede ham om at stoppe. Han var meget dominerende og havde en hånd på hver side af hendes ansigt, med pegefingeren på hver hånd, i munden på hende. Hun havde derfor åben mund, mens papfaren kneppede løs i røven på min kæreste.

Linda deepthroatede de to mænd på skift og de holdt ikke længe. Papfaren blev dog ved med at skifte mellem TM's huller. I ca 30 minutter, blev hun brugt heftigt i alle huller. Han var svedig over hele kroppen, og det dryppede ned på hendes, fra hans næse.

Han trak ud, begyndte nærmest at fiste hende igen, og fingerfuckede hende, mens han onanerede med den anden. Han bedækkede hende pludseligt, og kom op i TM. Han blev liggende, og han og TM faldt i søvn dér. Jeg gik efterfølgende ind i soveværelset. Det var stadig mørkt udenfor, så jeg tjekkede min telefon, som sagde, at klokken var 4.56 og derefter faldt jeg i søvn med det samme, med Linda ved siden af mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.