Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter vores tredje oplevelse, var det lidt som om luften var gået af min kæreste og jeg. Der gik dog ikke mange dage før TM flirtende med et hvert hankøn der var i nærheden (i hvert hvertfald når jeg var til stede)

Især i træningscentrene blev enhver mand der gav hende.opmærksom, belønnet med flirt og berøring.

Jeg havde det så ambivalent, for på den ene side, så var det, dét frækkeste jeg vidste men på den anden side - stolede jeg ikke rigtig på hende længere til at ville arrangere noget med andre mænd, det tror jeg godt hun vidste.

En aften var vi ude og spise på en dyr og lækker restaurant. Efter god mad og rødvin kom TM på banen. "Jeg ved godt at jeg brød reglerne, og jeg ved også godt, at det ødelagde det her - undskyld skat". Jeg fortalte at jeg var blevet underlig utilpas ved det hele, bange for at miste hende og nærmest sygelig jaloux. Vi fik talt det hele igennem, og blev enige om, at vi måske skulle tage den mere med ro - at vi skulle nyde hinanden mere end fremmede.

I bilen på vej hjem sidder hun klistret til telefonen. "Hvem skriver du med?" spurgte jeg, lidt forsigtigt. Hun kiggede på mig smilende og sagde: "Negeren". Mit hjerte begyndte at galoppere og hun afbrød det lidt ved, at sige: "vi har ikke hørt fra ham fordi han har fundet sammen med sin eks - som han har en datter sammen med". Jeg blev så glad - jeg følte virkelig at årsagen til alle vores problemer, med en enkelt sms, var væk.

"Nåå det var ærgerligt" svarede jeg smilende. Der blev ikke svaret og da vi var ved, at være hjemme sagde hun: "Han har inviteret mig ud for at træne i hans træningscenter (rigtig bodybuildingcenter) - må jeg det?".

"Ja, det skal jeg da ikke bestemme" sagde jeg.

Næste dag skulle TM arbejde sent, så negeren ville hente hende fra arbejde, køre ned og træne med hende og derefter køre hende hjem. Sådan lød planen...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.