Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Søndag 1. Marts. - Jeg vågner omkring en 10-tiden. Jeg har ikke fået mere end 5 timers søvn, og er derfor utrolig smadret i kroppen. Jeg vender og drejer lidt for at se, om jeg kan sove videre. Jeg giver dog op i løbet af nogle minutter og bliver liggende lidt. Det går dog op for mig, at Linda ikke er her.

Jeg rejser mig modvilligt og går ind i stuen. Der er lidt flere møbler end for nogle timer siden, men den er tom. Kun Linda sidder tilbage omkring et lille rundt bord. Hun spiser morgenmad, iført hvid skjorte, sort minikjole og sorte leggings. Skjorten er knappet op, men man kunne alligevel spotte en enorm kavalergang.

SEX I DAG?

"Godmorgen skat" sagde hun. Jeg kigger mig omkring og siger: "Godmorgen...." og spørger forvirret: Hvor er min kæreste? Og alle de andre for den sags skyld??".

"Jo sagen er den" startede Linda. Jeg følte at tiden stoppede, og at jeg bare sank ind i mig selv. Det hele føltes bare forkert. "Vi fik ikke lukket chatten hurtigt nok i går, og der kom 3 mænd forbi efter du var faldet i søvn."

"Din kæreste kæmpede lidt imod, mens de bedækkende hende - men hun havde sgu ikke rigtig energien til det, og da først fyldte din kæreste ud, lod hun jo til at nyde det". "To af dem lod også til at genkende din kæreste, jeg ved dog ikke hvorfra" sagde Linda.

"HVOR ER MIN KÆRESTE" udbrød jeg, hvilket gav Linda et chok. Hun sad lidt og svarede så: "mændene stoppede før de kom, samlede din kæreste op og fortalte mig at de ville køre hende til G**** hvor der ligger en sexklub.".

"Hvad fanden sker der for jer" snerrede jeg mens jeg kiggede mig, ledende, omkring. Hendes kjole lå der, hendes taske og lidt andet af hendes nips ting. Det vil sige hun har været iført stiletter, og halsbånd med snor da de tog hende. Jeg samlede hendes ting, og spurgte kommanderende: "Hvordan kommer jeg til dén klub?!". Linda rejste sig op med et smil.

"Jeg kan godt tage dig med, men det er en lukket klub. Og der er ejer/slave tema. Det vil sige du kommer ikke ind uden en ejer eller en slave. Heldigvis er jeg en registreret ejer, og du kan så være min slave" sagde hun flirtende. Jeg stod og var rasende mens hun samtidigt gik rundt om mig, som om hun inspicerede mig.

"Hvad indebærer dét?" spurgte jeg. Linda smilte, satte sig på hug, tog min pik ud af mine bokseshorts. Hun begyndte at spille mig langsomt, mens hun kiggede op, med et udtryk der vidste, at hun havde kontrollen.

"Det betyder at du er min ejendom, din vilje og lyster bliver ignoreret til fordel for mine" sagde hun og tog mit sitrende pik i munden. "Århhhhhh" kom det fra min mund, mens Linda begyndte at sutte langsomt og dybt. Hun trak ud mens jeg ivrigt prøvede, at få min pik tilbage i hendes mund. Hun tog hårdt fat om min pik, klemte og spurgte: "Er du indforstået med dét?".

"Ja, Linda" sagde jeg, lidt i smerte men overvældet af liderlighed. Hun rejste sig, gik hen til computeren og printede nogle papirer ud, som hun gav mig. "Læs, forstå og udfyld".

Jeg kiggede på papiret: "Slave kontrakt". Jeg kan ikke helt huske hvad der præcist stod. Jeg var meget ivrig efter at komme ned til TM. Jeg fik dog skimtet ting som: "Altid stå til rådighed, enten fysisk eller kontaktmæssigt" og "underlagt [Linda's fulde navn] totale kontrol".

Der var 3 sider, og jeg skulle skrive under på alle 3 - hvilket jeg gjorde. "God dreng" sagde Linda. "Kom, lad os tage til G****. Tag dit tøj på igen.". Jeg tog jakkesættet på igen, og Linda satte mit hår.

Vi gik ned fra 4. sal. Da vi kom til stuen blev jeg ført yderligere ned. Vi kom ned i parkeringskælderen, og gik hen til en stor rød BMW X6. "Sæt dig ind på bagsædet, [mit navn]" kommanderede Linda, og jeg gjorde som beordret. Før vi kørte, fik jeg bind for øjnene. Linda førte en "proteinshaker" i hånden på mig med ordene: "Den her har du drukket indenfor 10 minutter". Jeg gjorde som sagt og vi kørte. Det smagte bittert og syntetisk, og med 2 forsøg fik jeg drukket det hele.

På hele turen spillede Linda, Bulldog. "Knep knep, drik drik, hor hor, snif snif" feks blev "repeated" et par gange.

Med bind for øjnene bliver tiden virkelig uoverskuelig. Jeg ved ikke hvor længe vi kørte, men det føltes som en 40 minutters tur. Linda trådte ud og jeg kunne høre at hun gik på grussten. Hun åbnede døren til bagsædet, tog mig i armen og førte mig ud. Jeg balancerede eftersom jeg ikke kunne se noget, og følte mig lidt ør i hovedet. Det har nok været dét jeg drak. Det har nok været viagra tænkte jeg, for jeg var konstant lidt semi hård.

Udenfor blev vi taget imod af en kvinde med en hæs stemme. Og de kyssede vidst hinanden på kinderne: "Hvem er det?" spurgte den hæse stemme.

"Nyt legetøj" sagde Linda. "Fedt!" Udbrød den hæse stemme.

Jeg blev ført ind i huset hvor der lugtede heftigt af latex eller silikone, samt parfume. Derefter blev jeg ført ud i noget der virkede som et omklædningsrum. Linda hjalp mig af med jakkesættet. Jeg fik halsbånd på, med snor i. Den hæse stemme var kommet ud til os: "Hold da op, et muskelbundt" udbrød hun. "Linda, du har sku da også altid kunne vælge dem".

Nøgen, blindfolded og i snor blev jeg ført ud derfra. Vi gik ind hvor musikken stammede fra. Dansk musik spillede ret højt, og man kunne ane små heftige vejrtrækninger og støn rundt omkring. Jeg var nysgerrig efter at se hvad der foregik, men primært ville jeg bare finde TM.

Jeg blev ført hen, og lagt på noget der virkede til at være en høj madras. Oppe omkring hvor man ligger med hovedet, blev snoren/kæden til halsbåndet sat til. Den var spændt ret fast, for jeg kunne næsten ikke bevæge mig. Jeg blev derfor bare liggende, og kunne pludselig mærke hænder på min nøgne krop.

Den ene hånd bevægede sig på min brystkasse, mens den anden rørte ved mine nosser. Pludselig kunne jeg mærke varmen og vådheden omkring min pik. Det var meget langsomme sut, som fik mig til at ligge helt stivnet, så jeg ligesom bemærkede hvert sut.

"Åben munden, slave" sagde den hæse stemme mens min pik fortsat blev suttet. Jeg åbnede og fik en eller anden form for skumgummi i munden. Det blev bundet rundt om mit hoved, og det føltes som et objekt som skulle holde mig stille. Der kunne kun komme lyde ud, ingen ord.

Jeg kunne høre stemmer, og de kom tættere på. De var dog stadig ret lavmeldte. Jeg kunne ikke høre hvad der blev sagt, til dels fordi de snakkede lavt, men også pga musikken. Pludselig blev en krop placeret oven på mig. Mit bind blev lige trukket lidt ud, så jeg lige kunne kigge op. Det var TM der var blevet placeret oven på mig. Hun havde også bind på. Hun førte hånden ned, placerede min pik ved indgangen til hendes fisse, og satte sig dybt ned, helt til bunden og kom med et: "Mmmmmmmmmm". Langsomt begyndte hun, at ridde til beatet på musikken. Hun stønnede ikke rigtig, men lavede nydelseslyde som især: "Mmmmmmm" og "arrrhhhhh".

Hendes hænder vandrede på min krop. I starten følte de bare, men efter lidt tid virkede hendes hænder mere undersøgende, som om hendes hænder genkendte min krop. Hendes hænder undersøgte et sted hvor jeg har en tatovering. Hendes fingre fuldte "omridset" og lod til at genkende mig øjeblikkeligt. Med ét begyndte hun at ridde meget mere intenst. Jeg blev overrasket over hvor godt det føltes - især hvor stram hun var! Jeg havde troedet at hun ville være blevet udvidet en del.

En mandelig dyb stemme sagde: "Stop". TM stoppede øjeblikkeligt.

TM blev presset ned på mig, af en som var trådt op på madrassen. Hendes ansigt var lige ved mit, også kunne jeg mærke vedkommende - bedækkede TM. "Uhhhhhhhh" kunne jeg høre TM, stønne ind i mit øre. Og jeg kunne via min pik, mærke hun fik noget presset op i røven. TM stønnede hver gang manden stødte ind i hende. Jeg lå selv og kæmpede imod, da vægten af begge to, der igen og igen, blev presset ned på mig - var tung. Min pik blev ikke stimuleret meget, men det var rart at være oppe i min kæreste. Efter lidt tid begyndte manden at pumpe til, og TM begyndte at skælve oven på mig. Hendes fisse klemte stramt om min pik, som næsten fik mig til at komme. Jeg lå og kæmpede for, ikke at komme.

Få sex i dag

Efter nogle særdeles voldsome stød, prustede manden heftigt. Blev helt stille, og trak sig tilbage. Så hurtigt som den første fjernede sig, ligeså hurtigt var en ny sprunget på os igen. Det hele gentog sig i en kort periode med en meget stønnende TM. Denne mand brølede dog nærmest som en olm tyr, da han sprøjtede op i TM. Hele hans krop spasmede kraftigt oven på os, også løftede han sig, efter et minuts pause.

"Lad os vende hende" skar Linda's stemme igennem med. En mand trådte op på madrassen, løftede TM, og vendte hende. Hun førte igen, min pik op - denne gang, i røven på hende. Hun red igen i lidt tid, inden en ny mand trådte op. Pressede pikken op i hende, og TM begyndte at pive. Den må have været større end de andre. "Aaaaaaaaaav Argh! Uhhhhhhfffff" kom det fra TM. Han holdt så godt nok heller ikke mere end et par få stød. Trak ud, rejste sig og sprøjtede ud på enten overkroppen af hende, eller ansigtet. Jeg er ikke sikker, men kunne mærke lidt af "regnen" lande i ansigtet på mig, og et par dråber på min skulder.

Efter det, blev TM fjernet. Jeg fik mine hænder lænket, men jeg blev sluppet fra madrassen. "Nu skal du belønnes, slave" sagde Linda. Jeg blev ført væk, op ad nogle trapper.

Jeg blev ført ind i et værelse hvor der er noget meget "pels-agtigt" gulvtæppe. En ukendt kvindestemme sagde: "ned på knæ, slave!". Jeg gjorde som beordret. Hun fulgte med, tog mig bag ovedet og førte mig ned på alle fire, jeg var lidt ubalanceret grundet lænkerne på mine hænder, og førte mit hoved hen til hendes fisse. Hun fjernede gaggen, og beordrede mig til at slikke hende. Jeg gjorde som beordret. Jeg slikkede hendes glatte fisse. Klitten var større end TM's men ellers virkede de meget ens. Jeg slikkede løs og lagde nærmest ikke mærke til en hånd der begyndte at malke min spermfyldte pik. Jeg koncentrerede mig dog om, at slikke kvinden.

Efter kort tid, blev malkningen efterfulgt af en tunge i min røv. Jeg kunne høre høre en sulten slupren fra min røv. Jeg må indrømme jeg har altid været meget "anti" når det kom til min egen røv, men det kildede på en god måde, og efter kort tid stoppede malkningen, og det var kun min røv der var i fokus, mens jeg fortsat slikkede løs. Efter kort tid blev noget presset ned i røven på mig. Det føltes enormt!

"Arrrhhh" stønnede jeg aggressivt. Jeg prøvede lidt at trække mig væk fra den milde smerte. Min bevægelser var dog ret begrænset. Dét der var stoppet op i røven på mig, blev trukket ud. Vedkommende gik, og jeg slikkede videre - taknemmelig.

Pludselig kom der en flok stemmer ind. Jeg kunne høre jeg blev omringt , for der var stemmer til alle sider. "Kan du huske du skrev under på en slavekontrakt" kunne jeg høre Linda's stemme sige.

"Ja" svarede jeg kort og kontant. "Nu skal du knækkes så du virkelig kender din plads". Jeg kunne mærke, at der blev taget godt fat i mit halsbånd. Jeg blev trukket ned på maven, hvor jeg lå med den ene ben, lidt trukket op mod maven. Jeg kunne mærke at kvinden jeg slikkede var foran mig, men der var to meget tæt på hver side af mig. Der var kropslig kontakt mellem mig og dem på hver side.

En meget kold følelse overvældede mig lidt. Det var som om jeg fik en isterning i røven. Indtil jeg kunne høre en stemme sige: "Godt med glidecreme!".

Derefter kunne jeg mærke, at jeg blev bedækket. Meget nervøs, men også meget tændt, lå jeg bare og ventede.

Noget blev presset ned mod min røv, og presset blev øget indtil min røv gav sig. Jeg kunne mærke noget blive presset op i mig, og det føltes sgu underligt. Ubehag blandet med en vild følelse af kilderi INDE i mig. Objektet i mig, blev trukket lidt tilbage, men min røv gav ikke rigtig slip. Jeg blev smækket på røven, og objektet blev presset længere ned. Jeg begyndte at pive. Og blev beordret til at fortsætte med at slikke kvinden foran mig. Efter lidt tid havde jeg vedkommende i bund. Det føltes som om nogen havde proppet en lygtepæl op i mig. Jeg var så overvældet, at jeg gentagne gange blev beordret til at slikke kvinden foran mig. Hvis ikke jeg havde et konstant fokus på det, glemte jeg det, pga smerten/ubehagen.

Efter lidt tid, begyndte en brændende fornemmelse i min røv, samme tid med at det føltes som om, min pik begyndte at sitre.

Pikken blev trukket lidt ud af mig, og proppet tilbage i røven på mig. Jeg følte pludselig en underlig forståelse for TM, når det lød som om, luften blev presset ud af hende. Vedkommende der kneppede mig, tog fat i baghovedet på mig, skubbede mit ansigt ned i kvindens skridt, og begyndte at pumpe.

Mine skrig var ikke til at høre, fordi de blev sendt ind i fissen på kvinden. Jeg prøvede at komme ordenligt op på alle fire, så jeg kunne få balancen, og kæmpe mere imod, men lænkerne gorde det umuligt. Han stoppede, kom længere op på mig, og begyndte at pumpe sin pik ned i røven på mig. Jeg kunne mærke tåre bag blindfolded, og snøftede lidt mens jeg var presset ind i fissen på kvinden. Folk begyndte at heppe, og jeg kunne høre Linda sige: "Knæk så den Luder, C". Det var C der kneppede mig analt - ydmygelsen skyllede bare over min krop, og i samarbejde med hans stød, sprøjtede det pludselig ud af min pik - på trods af, at den ikke var blevet rørt. Jeg lå bare og rystede og glemte alt til hvem jeg var, hvor jeg var osv... Jeg lå bare og koncentrerede mig om, hvordan min inderside pressede sig sammen og varmen brusede frem i mig. C trak derefter meget langsomt ud af mig. Han var åbenbart komment mens jeg selv lå og skælvede. Alle forlod rummet mens jeg bare lå dér - knækket og ydmyget.

En person begyndte at fjerne lænkerne. "Så tror jeg du forstår, hvad du har skrevet under på - slave" sagde Linda. Jeg svarede ikke. Hun hev i snoren, som trak mig op i halsbåndet. Førte mig ned hvor der ikke længere var musik, og der var ret stille.

Ud i omklædningsrummet hvor jeg fik tøj på, og blev igen ført ud til bilen. Den hæse stemme kom ud og sagde farvel.

På vej hjem i bilen, lå jeg lidt på siden, med en brændende fornemmelse i røven. Først efter lang tid, begyndte mine tanker at vandre mod TM. Gad vide hvor hun er, ved hun hvad der skete osv?!

"Så er vi her, tag blindfoldet af slave". Jeg trak det af, og så at Linda holdte uden foran mit og TM's hjem. Hun gav mig min telefon (hvornår fanden havde hun fået fingrene i dén?!), sagde smilende: "Stay in touch" efterfulgt af: "Skrid så ud".

Jeg gik op med TM's kjole og taske, iført mit jakkesæt og ubehag i røven. Jeg åbnede skamfuldt op, og inde i stuen sad TM kun iført en skjorte (ikke min), stadig dullet helt op og sagde: "Jeg nyder altså slut-make uppen så jeg fjerner den først i morgen, inden arbejde" og spiste noget morgenmad fra en skål.

Jeg satte mig forsigtet ved siden af hende og sagde: "Hvad fanden har vi rodet os ud i?". "Årrhh skat" sagde hun og krammede mig intenst. Mens mit hoved var presset ind mod brystkassen af hende sagde hun: "Vi har bare flere behov end de fleste, og de skal opfyldes". Derefter satte hun sig igen ned, og vi så et afsnit af NCIS i tv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.