Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mandag d. 02. marts. - Det var midt formiddag. TM var på arbejde og jeg sad i skole, og var til undervisning. Jeg var tilstede fysisk, men ikke mentalt. Det eneste jeg lavede var at tjekke min mobil hele tiden, og drømme mig væk i vores oplevelser. Tiden gik SÅ langsomt. Da klokken var lidt over 11 - ringede min telefon. Identiteten på den ringende var "Mistress". Jeg skyndte mig ud af klassen, tog telefonen og gik direkte mod toilettet.

"Dét er [mit navn] ?"

SEX I DAG?

"Halløjsa boytoy" sagde Linda.

"Hej" svarede jeg muntert, og lavmælt da jeg stod ude på et toilet hvor lyden forstærkes.

"Hvad laver du?" spurgte Linda, med en flirtende tone.

"Jeg er i skole" svarede jeg. Det blev hurtigt efterfulgt af et: "Hvornår er du ledig?!" fra Linda. "Jeg har spisefrikvarter 12.15 - 13.00". "Det kan jeg ikke bruge til noget, hvornår har du fri??"

"klokken 15.00" svarede jeg. "Du bliver nød til at gå 14.30" sagde Linda. Vi aftalte at hun ville holde ud fra min skole 14.30 og at jeg kom ud til hende dér.

Dét gjorde bare, at tiden nu gik langsommere end før. Efter hvad der føltes som 100 år var gået, slog klokken 14.20 - allerede dér smuttede jeg ud på parkeringspladsen - hvor Linda's røde BMV holdte. Jeg skyndte mig derhen, og ind på bagsædet. Linda kiggede observerende på mig, men allerede fra første øjenkast var det som om, vi begge bare blev lidt paf. Vi stirrede på hinanden og smilte og grinte - som om vi begge havde sommerfugle.

Mens vi kørte afbrød Linda den spændte stemning: "Hvor meget forstår du dig på den slavekontrakt du har underskrevet?". "Ikke meget, men fik da en lille idé om det i går" svarede jeg provokeret. Tanken brød lidt den "smilende" stemning.

"Bare rolig, den slags bliver du nok ikke udsat for igen - det var bare for både at belønne men også vise dig hvem der bestemmer" sagde Linda flirtende. Jeg må indrømme; hendes dominerende attitude var utrolig forfriskende, og alligevel meget ambivalent, fordi jeg følte mig stadig dominerende... Som en leder af flokken, der stadig føjer sin dronning.

"Har du fortalt TM at du har underskrevet en slavekontrakt?" spurgte Linda mens hun kiggede på mig igennem bakspejlet. "Nej, det ved hun ikke" svarede jeg mens jeg kiggede ned. "Så ved du måske heller ikke, at hun også har underskrevet én?" spurgte Linda lidt ydmygende. Jeg kiggede overraskende op - lidt skuffet, men meget tændt. Efter en lille pause spurgte jeg: "Med hvem?".

Meget kort og køligt svarede hun: "Mig". Jeg sad og synes at det hele virkede som et spil skak - og at Linda har været flere træk foran mig. Og vinderen får TM.

Vi holder ved en biograf som ligger centralt i københavn. Vi går ind og Linda betaler for biletterne, i hendes taske har hun sunde snacks som nødder, så vi købte vand og gik ind. Det var en FILM som havde spillet i nogle uger, så vi skulle ind i en af de mindre sale.

Vi kom i så god tid, at der ikke engang stod en kontrollør ved filmen, så vi gik bare ind, og havde pladser i midten på ca 10. række (ud af ca 13 rækker). Fra dét øjeblik vi satte os, var Linda's hånd på mit skridt. Hun kørte hånden over mine bukser, gned hånden op og ned af min pik. Hun tog fat om den, igennem bukserne og kørte op og ned. Inden længe var jeg hård som sten. Hun lynede ned i mine bukser, tog sine stiletter af, og hev min pik ud af hullet.

Linda sad og gav mig et langsomt, teasende handjob. Hun var god til at dreje håndledet og klemme hådt lige efter. Det var en ulidelig kombination. Hun stoppede bevægelsen da en mand kom ind. Slut 20'erne, sorte briller. Brunt slik hår, høj og ranglet. Han kiggede på os, og derefter resten af salen. Han satte sig på rækken foran os, men helt ude på højre hånd. "Pis" hviskede Linda, men jeg forstod ikke helt hvad hun var mobset omkring? Hun slap jo ikke min pik. Imens hun sad og kiggede på fyren, vandrede mit blik op og ned af lækre Linda. Hun havde stramme blå jeans på, en tynd sort trøje, der var en smule nedringet. Man kunne dog tydeligt se hendes enorme silikonebryster igennem trøjen. Hun havde langt mørkebrunt hår, som var tykt og lige med en anelse af bølger.

Salen blev helt mørk, reklamerne gik i gang, og døren til salen blev lukket. Linda så lidt irriteret ud, mens hun kiggede spørgende rundt. Stadig med min jernhårde pik i hånden. Mod enden af reklamerne åbnede døren igen, og et par trådte ind. Jeg kunne ikke rigtig se dem, men det var tydeligt at det var en mand og kvinde, og at kvinden meget vel kunne være TM - og det sagde mine instinkter, at det var. De satte sig, larmende, da de havde en masse poser med. De satte sig 4 rækker foran os, meget inde mod væggen.

Filmen kørte i måske 30 minutter, samtidig med, at jeg fik et utrolig langsomt og pirrende handjob. "Klem mig i armen når du er ved at komme" hviskede Linda. "Jeg får ikke orgasme af så langsomme bevægelser" hviskede jeg meget redegørende.

Med et bedrevidende ansigtsudtryk dykkede Linda ned, og begyndte at sutte min pik. Aggressivt tog jeg fat om hovedet på hende, og begyndte ivrigt at pumpe hårdere op i kæften på hende. Linda havde dog et stramt greb om roden på min pik, som beskyttede hende fra at få min pik alt for dybt ned i halsen.

Ud af min øjenkrogen spottede jeg den ranglede fyr rejse sig skævt op, og kigge ned mod paret længere nede/henne. Jeg har slet ikke haft fokus på dem, men det fik jeg nu. Manden sad med hovedet lidt tilbagelænet, nok til at det så lidt unaturligt ud - i forhold til hvis han så filmen på lærredet. Tøsen var ikke til at se - så jeg vidste, at hun nok befandt sig mellem benene på ham.

Linda fjernede sig fra min pik, tog hænderne i lommen og hev til telefon frem. Jeg tog fat om min pik, og begyndte at onanere. Linda rejste sig, gik ud fra vores række - bøjede sig ned og kommunikerede med den ranglede fyr. Jeg kunne ikke høre hvad de snakkede om, men han nikkede og Linda nikkede som i at de blev enige, og Linda gik ned til parret foran, og efter der blev taget kontakt kunne jeg se tøsens krop rejse sig lidt. Hendes hoved havde tydeligvis været mellem benene på fyren.

Linda byttede plads med tøsen, og tøsen gik ud fra rækken, og op. På vej op kunne jeg se, at det var min kærste, TM. Hun vinkede spændt til mig, men stoppede ved den ranglede fyr, og snakkede lidt med ham. Hun satte sig ved siden af ham, satte sig på knæ på sædet - rettet mod ham, og bøjede sig ind over ham. Det var tydeligt, ud fra stillingen og deres kropssprog, at hun suttede pik.

Ivrigt begyndte jeg at spille min egen pik ved synet af to mænd, der hver sit sted - fik et blowjob.

Jeg var lige ved at komme da jeg slap min pik, og spændte alt i kroppen for IKKE at komme. Jeg tænkte at, hvis jeg kom, så ville jeg pludselig ikke synes om situationen. Jeg prøvede derfor at rette min opmærksomhed, men tænkte efter få minutter: "Fuck det!" og begyndte at spille noget mere pik, dog langsommere den her gang, mens mine øjne var fastlåst på min kærestes røv, mens hendes hoved bevægede sig op og ned.

Efter et imponerende langt blowjob, rejste TM sig. Jeg var lidt forvirret, for jeg havde ikke rigtig læst på kropsproget (på hverken TM eller den ranglede fyr) at han var kommet. Hun gik så en række op, og ind mod mig. Den ranglede fyr fulgte hende med øjnene, og hun kom hen: "Uh hej skat!". Hun forventede ikke et svar, kom hen, vendte sig om og trak sine bukser ned i knæ-højde og squattede ned mod mit stive lem, som jeg hurtigt pressede op i hendes våde fisse.

Efter få begrænsede stød, rejste jeg mig - med hende på mig. Bukkede hende forover og placerede hende i mellemrummet mellem to sæder, og begyndte at kneppe hende med hårde stød fra start.

TM brød den ellers stille atmosfære, og begyndte at stønne mens lyden af vores stød var til at høre i hele salen. Den ranglede fyr på rækken foran os, rejste sig og kom hen til os.

"Må jeg være med?" spurgte han meget usikkert, og jeg lavede en "kom bare"-gestus med hånden. Han stilte sig med et ben på ét sæde, og et andet ben på et andet. Placerede sin gennemsnitlige pik ved hendes mund som hun frivilligt åbnede op for. Under mine ivrige stød observerede jeg, at han lod til at holde igen.

Få sex i dag

Jeg tog fat i baghovedet på min kæreste, og pressede hende til bund på hans pik - som hun lod til at sluge uden problemer. Dét inviterede ham tilsyneladende til at erstatte min hånd på hendes baghoved med sin egen, og en anden under hendes hage og pumpede lidt mere ivrigt. Vi begyndte at synkronisere vores stød, men inden længe blev det for meget for mig, og jeg kom i en intens orgasme. Jeg fortsatte nogle små ivrige stød mens jeg sikrede mig, at hver evig eneste dråbe sperm, blev trykket af i hende.

Jeg trak langsomt ud, og faldt tilbage i mit sæde - stadig med pikken ude af mine bukser. Dét opmuntrede vidst TM til noget mere. Hun kravlede ind over rækken, og den ranglede fyr fulgte. Hun satte sig på det "brede" armlægen med et ben i et sæde på hver side. Fyren trådte ned, og blev fortsat suttet af TM som sad foroverbøjet indover pikken. Nu kom Linda og fyren op fra deres række, og stillede sig på min række og så på. "Knep dén sultne ludermund!" heppede Linda til fyren. Hun kravlede over sædet og stillede sig lige ved siden af ham, endda lidt skråt foran, og kiggede ned på sessionen. Hun begyndte at hviske i øret på ham. Jeg kunne ikke høre hvad der blev sagt, bortset fra enkelte ord; såsom luder, hendes navn, og sperm.

Han tog fat i håret på hende, rev hende af sin pik og ned på gulvet samtidig med at han udbrød: "Århhh TM nu skal du have min sperm!".

Efter en 2-3 ryk kom der en klar tyk væske ud af hans pik. Det sprøjtede ikke, det løb nærmest bare direkte ned, som fra en vandhane - uafbrudt.

"Sig tak til stoderen, spermso" kommandered Linda.

"Tak for sperm" sagde TM smilende, med lukkede øjne.

Linda satte to fingre under TM's hage, løftede hendes spermdækkede ansigt opad, slikkede hende fra midten af kinden, og op til kindbenet, fjernede sig uden at sluge det, og spyttede det tilbage ned i ansigtet på TM.

"Skat?" spurgte TM. "Kan du hente servietterne i min jakke?" Inden jeg nåede at bevæge mig, sagde den ranglede fyr: "Jeg har nogle". Hentede dem og gav dem til TM som fik tørret spermen af, og trukket sine bukser helt op. Vi gik allesammen kort tid før filmen ellers ville være slut, og Linda tog TM med på toilettet.

Under den akavede ventetid med en fremmed, introducerede vi, og hilste på hinanden.

"Jeg hedder Tom - jeg er Linda's mand". Jeg blev lidt pinlig men fulgte op med: "[mit navn], TM's kæreste"

"Det havde jeg lidt på fornemmelsen" sagde han grinende.

Tøserne kom grinende ud, og vi gik ud til bilerne. Vi satte os ind i Linda's bil. Tom kørte hjem i egen bil, og Linda kørte os hjem.

"Barbie og Ken - tak for i dag" sagde Linda og vi trådte ud og smuttede op i lejligheden mens Linda kørte væk. Kort tid efter vi havde lagt overtøjet fra os, og TM stod i køkkenet bedækkede jeg hende bagfra.

"Ej skat, kan vi ikke godt lade være? Jeg er SÅ øm". Jeg små debatterede inde i hovedet om jeg skulle være den søde kæreste der udviste nåde, eller den syge stodder jeg selv mente jeg er - og ignorere hendes tiggen.

Jeg besluttede mig for mellemvejen, og pressede hende ned på gulvet i køkkenet, så hun lå flat på ryggen. Jeg knælede og placerede begge mine knæ på hver side af hendes skuldre, placerede min ene hånd på gulvet, et stykke over hendes hoved, og fiskede pikken frem med den anden som hurtigt blev presset ned i hendes mund. Nådeslyst pumpede jeg dybt og lidt for aggressivt. Jeg lod hende dog hoste eller få vejret når det var tiltrængt.

Efter det blev ved i en 10 minutter, og alle TM's host havde produceret et væld af saft på min pik og i ansigtet på hende, var hun nød til at holde øjnene lukket for ikke at få alt mundvandet i øjnene.

Med pikken begravet dybt i hendes hals, vendte jeg mig 180 grader, og tog fat under nakken på hende. Hun lænte sig derfor længere tilbage på hovedet, og hagen blev rejst lidt i vejret, så jeg kunne presse direkte ned i halsen på hende - hvilket jeg gjorde. Jeg trak ud og hun hostede og hev efter vejret. Hun onanerede aggressivt mens hun fik vejret - for nu skulle jeg tømmes, så hun skulle være klar til en voldsom omgang.

Jeg begyndte at nærme mig klimaks og TM's vejrtrækning blev roligere. Det var tegnet, og nu proppede jeg hele mit stive lem ned i halsen på hende, trak næsten helt ud og pumpede helt i bund igen. TM hostede og i den smule frirum hun havde mellem mit lem, og hendes læber sprøjtede det ud med spyt netop som hun hostede.

Dette provokerede mig af en eller anden underlig grund, og jeg begyndte derfor at pumpe igennem. Jeg bollede hendes mund og hals, som jeg havde kneppet hendes fisse tidligere. Det varede dog ikke længe. Jeg pumpede i måske 20 sekunder, også affyrede jeg første ladning i munden på hende, mens jeg aggressivt hev ud og spermede i ansigtet på hende. Hun åbnede bare munden og rakte tungen ud - uden at hoste (jeg var imponeret). Der var ikke så meget sperm, men nok til, at hun lige skulle køre en hånd under hvert øje, for lige at få dét værste med. Hun kiggede op på mig mens jeg gik ind mod stuen. "Spermluder" sagde jeg smilende og provokerende, og hun gav igen med: "Fuck dig!" og spyttede efter mig - dog med et smil på læben som i, at det stadig var leg.

Jeg vendte mig og gik direkte mod hende, tog fat og rev hendes bukser ned: "Hvis du er uopdragen, bliver du straffet" sagde jeg. Og stak langefingeren og ringfingeren op i hende, og lavede en "kom her"-bevægelse. Efter en 30 sekunders tid, stivnede TM's krop, hun holdt vejret og knep øjnene sammen, dernæst sprøjtede hun ud på køkkengulvet . Jeg smed et vaskestykke ned på hendes sprøjt, løftede hendes kollapsede krop ind i soveværelset, hvor vi faldt i søvn sammen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.