BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette er historien om vores første cuckold-oplevelse, som skete nytårsaften. Dette er en ægte hændelse og derfor vil den personlige data være lidt censureret. Jeg holder dog ikke igen med de grafiske sager, eller nogle af følelserne/tankerne der løb igennem mig, under oplevelsen.

Introduktion: Vi er et flot ungt par der mødtes i 2013, og har været kærester siden november 2013. Vi mødtes igennem fitness-verdenen via fælles interesse og er stadig sammen til den dag i dag.

SEX I DAG?

Jeg er en fyr på 24, Muskuløs og tatoveret der står og vejer 180cm/85kg. Jeg er typen der ikke kan få det vildt nok, og har længe gået og fantaseret om cuckolding, også før jeg fandt min kæreste, men især siden.

Hun, derimod, er en smuk og fit blå-øjet, solbrun blondinde på 27 år, 176cm høj og vejer 57kg. Hun er utrolig feminin i sin væremåde og af udseende. Træning har altid vejet tungt på hendes vægtskål og hun er derfor utrolig fit og atletisk af bygning, med fast krop, flotte ben og utrolig god røv. Hun er af natur - utrolig flirtende og fisker meget efter bekræftelse fra det modsatte køn.

Vores oplevelse tager udgangspunkt i ,at hun (vi kalder hende for TM) altid har været meget åben, forstående og interesseret i, at høre mine fantasier der placerer hende sammen med fremmede mænd. Hun har dog altid givet udtryk for. at hun ikke er interesseret af adskillige årsager.

Uden at blive for teknisk og beskrivende omkring opstarten af det hele, så var vi til en julefrokost hvor det gik vildt for sig, vi endte hos en vi ikke kendte som holdt noget after-party. Alle vi kendte var faldet fra, men vi hyggede jo stadig. Vi faldt i godt spænd med folk og blev inviteret til en fancy privat nytårsfest som den ene af dem stod for. Vi havde ikke andre planer, så vi besluttede for at tage med. Den ene var amerikaner og havde sagt til TM at hun skulle "dress to impress" og det tog hun bogstaveligt.

Hun havde sorte stilletter med snørrer bundet op ad benet, lille stram sort kjole der havde et sølvskær som glimmer og var stropløs. Simpelt langt bølget hår. Hun lignte en million, og bare tanken om at vise hende frem for fremmede mænd var lidt for meget. Det sagde jeg også til hende, og hun smilte og sagde: "Så må vi håbe du kan holde fast i mig". Kommentaren overraskede mig, positivt, men alligevel kom der et lille sug af jalousi.

Vi kom ind i en gigantisk lejlighed der lå centralt i kbh (2 etager, med udsigt over københavn - og hvad der virkede til at være 7 eller 8 værelser). Alle fik velkomstdrinks og vi blev introduceret for alle. Der var mange mennesker, og vi kendte ikke andre end de få der havde inviteret os. Jeg blev praktisk talt ignoreret af alle, og alle henvendte sig til TM.

Størstedelen af gæsterne virkede som forretningsmænd, og der var utrolig smukke kvinder. Alligevel virkede TM som mændenes favorit - nok fordi hun nød alt flirteriet fra de forskellige mænd, som hun også dansede med. Der kom løbende lidt nye mennesker til, og kort tid før vi gik ind i det nye år kom der en stemme: "TM!? Er det dig?!". Dette var så Rasmus, hendes ekskæreste som flyttede til USA for at arbejde og studere. Jeg blev introduceret, men så snakkede de videre. Jeg snakkede så med en der hed Niels, det viste sig så at være lillebroren til Rasmus. Han var lidt småprovokerende i form at feks spørge ind til sex med TM, og spurgte om jeg var ligeså hård og vild ved hende som Rasmus plejede at være - hvilket tog mig lidt med storm, og jeg svarede med, at hun da ikke er til det vilde (Jeg ved ikke hvorfor jeg overhovedet snakkede om det her emne, men det gjorde jeg...)

"Hvad snakker du om? Hun fik sgu da nærmest tæsk når han kneppede hende?! Han holdte engang så stramt om halsen på hende, at hun besvimede?!", sagde han med et smøret grin. Jeg kunne ikke rigtig skjule min overraskelse. Vi gik hver til sit, og jeg gik hen til TM som stadig snakkede med Rasmus. Jeg fik hevet hende til side og konfronterede hende med det, hun blev helt grædefærdig og nærmest panisk. Jeg afbrød med: "Jeg vil gerne have du knepper ham". Hun blev bare helt stille, og kiggede væk. Jeg fortsatte med at smøre tykt på, at jeg virkelig gerne ville se det, og ville tænde på det.

Hun krammede mig, og sagde med en lidt afvisende tone: "Du er altså en tosse". Festen fortsatte og vi skød det nye år i gang. TM dansede for det meste med forskellige mænd, deriblandt også Rasmus og Niels.

Nogle folk begyndte at tage videre, men vi andre festede videre. Jeg drak for det meste og observerede. Jeg følte nærmest fra start af, at jeg var mere tilskuer end noget andet. Jeg satte mig i en sofa, ret centralt i stuen. TM kom hen og spurgte om hun måtte give ham hun havde danset med, et lap dance? Jeg blev tændt ved tanken og nikkede ret ivrigt.

Han var udlænding (arabisk), og de havde åbenbart diskutteret om hun havde swagger nok, og jeg ved ikke lige hvordan det blev til at lap dance, men alle stoppede, og der blev sat en stol i midten af stuen. Så satte de Fergie's LA Love på, også gav hun det bedste lap dance jeg nogensinde har set. Jeg var overrasket over at jeg her, slet ikke var jaloux - KUN tændt.

TM bevægede sig til beatet, grindede røven ned i skridtet på ham, hans hænder vandrede op og ned ad hende. Hun rejste sig, og kravlede rundt foran ham, begyndte at røre ham på pikken. Derefter fik hun ham til at rejse sig op, gik ned på knæ, slikkede ude på hans bukser - lige ved hans pik. Derefter tog hun fat i slipset på ham, lagde ham på sofaen lige ved siden af mig, og begyndte bare at ridde ham. Hun tog noget champagne i munden, og lod det løbe fra sin mund ned i hans. Han kunne tydeligvis ikke klare det og tog fat om halsen på hende, hev hende ned og begyndte at snave hende, og det blev de ved med mens folk jublede og klappede, også fortsatte festen.

Så hoppede hun af ham, satte sig på mig, og spurgte mig hvad jeg synes. Ret hoverende som om hun var sikker på at jeg ikke nød hvad jeg så og ville hjem. Jeg havde ikke noget blod oppe i hjernen, så jeg fik kun ytret: "Jeg vil se så meget mere!". Hun blev ret paf og sagde: "Du skal ikke forvente der kommer mere".

Løbende gik folk, men der var stadig en solid flok på en 15-20 mennesker. De fleste dansede eller sad og legede drukleg ved det enorme spisebord i stuen. Jeg, var med til drukleg, hvilket endte i sofaen med en mand der hed David, der spurgte meget indtil TM & jeg, og hvordan vores forhold var. Det endte med at jeg bare indrømmede at jeg tænder på at "se på". Han grinte og sagde, at det forstod han udemærket godt, med sådan en smuk tøs.

Det hele begyndte at snurre. jeg prøvede at holde mig kørende med red bulls, men alligevel lod jeg til at synke sammen i sofaen. TM kom hen og fortalte at hun har gjort noget hun ikke burde have gjort. Jeg bliver nysgerrig, og spørger ind til det. Da en af tøserne spurgte ind til hvorfor hun gav et slutty lapdance til en fremmed, når hun havde en fyr? Hun fortalte tøsen at det var fordi, at jeg gerne ville se hende være "en slut" med fremmede. Så havde tøsen smidt en pille (MDMA åbenbart) i sit glas champagne og sagt: "her, nu kan du opfylde alle hans drømme".

På det her tidspunkt må jeg indrømme, at jeg var begyndt at fortryde. Pisse godt tidspunkt... Jeg var for træt til at tage hjem, for træt til at feste, og vidste at jeg ville skuffe TM hvis jeg prøvede at hive hende hjem, fordi jeg var alt for stiv, mens hun hyggede sig. Så jeg listede egentlig bare væk mens alle festede videre til hardcore techno. Jeg fandt et soveværelse, hvor jeg lagde mig nede ved siden af sengen så, selv hvis folk kiggede ind og lige orienterede sig, så ville de nok stadig ikke spotte mig.

Jeg var væk fra hvad der føltes som et øjeblik. På det her tidspunkt har jeg nok været væk i 1½ time, måske 2 timer. Jeg er ret rundt på gulvet, men jeg får sådan en "åh nej" tanke. Et sug i maven får mig til af fryse fast.... Hvor er TM?! Klokken var ca 4.

Jeg går ud i stuen, der sidder 5-6 mænd og snakker. Jeg begynder lidt panisk, at lede værelserne igennem, men der er ingen i nogen af værelserne, heller ikke på toiletterne eller i køkkenet. I køkkenet spotter jeg dog hendes taske med telefon, og andre sager. Jeg går ud på opgangen og ser om jeg kan komme længere op, det kunne jeg ikke. Så gik jeg ned, og da jeg kommer til hoveddøren ser jeg, at man kan komme længere ned. Og jeg begynder at liste ned, mit hjerte begynder at banke, og jeg begynder virkelig at blive liderlig hurtigt. Jeg krydser inderligt fingre for, at hun ikke er nede i kælderen med en eller anden stodder... Samtidig forbereder jeg mig lidt mentalt på, at hvis hun er der, så kan jeg ikke stoppe det... "Du ved det her er noget du gerne vil se!" bliver jeg ved med at sige til mig selv, igen og igen.

Jeg åbner døren, og så snart den åbner, kan jeg høre noget. Jeg drejer rundt om muren og kigger ind.

Der står min kæreste, og bliver kneppet bagfra af ham der fik lapdancet, mens Niels - lillebroren til Rasmus stod og facefuckede min kæreste - de var alle tre nøgne og ret muskuløse. TM var helt slimet rundt om munden, hendes maskara er for længst løbet. Hendes kjole ligger på gulvet, og slimen løb ud af munden på hende, hver gang Niels trækker ud af munden på hende, mens hun hiver efter vejret. Begge var ret veludrustede og lod ikke til at stoppe bare fordi jeg var dukket op... Tværtimod lod de begge til, at blive lidt mere voldsomme.

"Fortæl din kæreste, at hans skal til at se hvilken luder du virkelig er" sagde Niels, og lige da TM skulle til at sige noget, gav han hende en lussing, og stak sin pik tilbage i munden på hende. De griner begge to, mens jeg bare står fastfrosset, liderlig som aldrig før. Jeg har det meget ambivalent på det her tidspunkt, og er ret bevidst omkring det, men det bliver afbrudt af TM der skriger, eller prøver på det. Hun kommer på araberens pik, hårdt. Niels trækker ud, og det samme gør araberen, som griner og giver hinanden en high five. Araberen smækker TM på røven og siger: "Du skal ikke spille træt nu, vi er kun lige startet. Ovenpå nu!"

TM rejser sig langsomt op, samler sin kjole op og går hen mod mig. Hun har slim/spyt i hele ansigtet, og er våd på indersiden af lårerne. Hun kysser mig på munden, og fastfrosset som jeg er, kan jeg ikke gøre andet end at modtage. Derefter siger hun: "Flyt dig, nu skal jeg fandeme kneppes" og går. De to andre følger med, og det gør jeg også. Hun går op ad trappen, og det ser SÅ frækt ud. Stiletter og intet andet, der går selvsikkert op ad trappen.

Hun vader direkte ind ad døren, går ind i stuen, hvor der sad, hvad der viste sig at være 5 mænd. Hun går hen mod dem, ligger sig på sofaen som ligger foran spisebordet, kigger mig ind i øjene og siger: "Tag for jer af retterne drenge, han vil gerne se på".

Få sex i dag

7 mænd sværmer derefter bare ind over hende, og hun får en pik i fissen med det samme. Og araberen hiver fat i håret på hende, og siger: "Sig ahh". Hun åbner munden, som han spytter ned i, også siger han: "Du skal ikke synke endnu", derefter proppede han sin pik ned i munden på hende. Alle mændene smider tøjet, og det ligner virkelig noget fra en PORNOFILM. ALLE er "above average" i størrelsen, og jeg har selv 18 cm, men den mindste af dem var samme størrelse som mig.

Den ene af mændene er Rasmus, som kommer hen og giver mig et klap på ryggen, og siger: "Du bør sætte dig ned, det her kommer til at tage noget tid".

Jeg sætter mig i modsatte ende af sofaen så jeg har et godt udsyn til det hele, men jeg kan næsten ikke se TM, for en mur af mænd. Jeg kan dog høre hende stønne.

De skiftes til at kneppe hende, og de bliver mere og mere verbale i form af at ydmyge min kæreste. "Du kan godt lide fremmed pik, hva' so!?", "Din fucking luder!", "beskidte kælling" osv, hun fik ret ofte lussinger, og blev spyttet på. Ting vi ALDRIG har været i nærheden af, i soveværelset. Hun blev udsat for ting jeg aldrig troede jeg skulle se, og lod til at nyde hvert et sekund, for hun svarede på deres spørgsmål, enten med nikken eller en lyd der var enig i deres udsagn. Samtidig blev de også vildere ved hende. Hver gang en ny tog over, kneppede han endnu hårdere end den forrige. Så stoppede de, også skulle Rasmus til.

Han løftede hende hen, så hun lå oven på mig. Jeg sad i sofaen, og hun lå med maven nedad på mig, med sit ansigt lidt under mit. Så tog han fat i håret på hende med den ene hånd, proppede sin pik langsomt op i hende, tog derefter fat om halsen med den anden hånd og sagde: "TM, bed din kæreste om at fortælle mig, at jeg skal kneppe dig bedre end han nogensinde har gjort".

"[Mit navn] please bed ham om at kneppe mig bedre end du nogensinde har kneppet mig!" Tiggede TM.

"Rasmus, knep TM bedre end jeg nogensinde har kneppet hende". Så begyndte han at kneppe hende, og hun begyndte at stønne, men også pive. Han havde en stor pik, og han kunne bruge den. Der gik ikke længe inden hun bed i mit jakkesæt, og sprøjtede ned på gulvet. Alle grinte, og sagde ting som: "Det kunne luderen fandeme godt lide", "Sig TAK til Rasmus for din orgasme TM"

"Tak Rasmus....." Sagde TM mens hun lå og rystede lidt. Rasmus flyttede sig, og en skaldet fyr tog over. Men TM begyndte at tigge dem om at stoppe. "Please, jeg kan ikke mere..." Så grinte den skaldede mand og sagde: "hold din kæft so", spyttede ned i røven på hende, og pressede sin pik op i røven på hende. Jeg var lammet og rystede næsten selv af frygt. Jeg havde ingen anelse, om det var gået over grænsen eller hvad, for jeg har jo tydeligvis ikke kendt hendes grænser.

Hun bed sig selv i læben og holdte igen med at pive, men hun kæmpede. Hun er til anal, men de fyre er nærmest alle større end mig, så jeg vidste ikke hvad hun kunne holde til...

Den skaldede fyr løftede hende hen til altandøren, og begyndte at kneppe hende op ad glasdøren. "Jeg skal høre dig skrige, kælling!" sagde han, mens han pumpede hårdere. Hun prøvede stadig at holde igen, men han vandt dén kamp, for inden længe kunne hun ikke holde igen, og skreg nærmest mens hun strintede ned på gulvet, mens hun tog en hånd ned og gned sig mellem benene og strintede igen på glasset ud fra hendes fisse. Hun var helt rundt på gulvet kunne jeg se, og den skaldede mand trak ud af hendes røv, tvang hende til at slikke sit sprøjt af glasset mens han onanerede og spermede ud i ansigtet på hende.

TM kollapsede på gulvet, med ret meget sperm, spyt og savl i ansigtet. "Nej nej prinsesse, vi er stadig 6 mænd der skal tømmes" siger Araberen som tager fat i håret på hende, og får hende til at kravle rundt på alle fire. Indtil han selv bespringer hende. Han tager fat under hagen på hende, og i håret og hiver hendes hoved tilbage indtil han kigger ned i munden på hende, og siger: "Sig til din kæreste at du elsker Sammy's pik!".

"Jeg elsker Sammy's pik, jeg elsker Sammy's pik, jeg elsker Sammy's pik", blev TM ved med at sige, indtil han pumpede sin sperm op i fissen på hende. Han trak ud, og proppede sin pik i munden på hende, som hun villigt suttede ren.

Rasmus lagde sig på gulvet og TM blev hevet hen over ham. Og han pressede sin pik op i hende. Niels tog hende i røven, hvilket fik hende til at tigge dem om at stoppe. Jeg blev igen bange, men mest for om det skulle stoppe! De grinte til gengæld bare, og fortsatte. En af de andre mænd beordrede hende til at åbne munden for ham, også beordrede han hende til at sutte ham uden at tage pikken ud af munden, mens hun blev kneppet.

Det holdt ikke længe inden de blev for utålmodige, så Niels tog fat i TM's hår - lagde hende på ryggen og besprang hendes mund, og pumpede ned i munden på hende, som om det var en fisse. Han trak kun ud når det var absolut nødvendigt, også var det kun for at spytte på hende, eller cockslappe hende, for så at fortsætte igen.

"Årrrrhhh slug min sperm so!" sagde Niels mens han rystede oven på hende. TM lod til at være ret glad for at kunne trække vejret igen. Min kæreste lå bare ødelagt på gulvet, og jeg begyndte at få lidt ondt af hende, for det der kunne da umuligt være godt.

Så hurtigt som jeg har tænkt tanken, knepser den ene af fyrene med fingrene, og hun rejser sig op som om intet er hændt. "Du skal stadig sutte mig tom, luder". Hun kravler ned på alle fire. Kravler hen til den siddende mand, og begynder at sutte pik på ham. Samtidig begynder Rasmus at kneppe hende analt, hvilket får hende til at pive mens hun sutter, men ingen af fyrene holder længe og kommer begge to i hende, næsten samtidigt.

De to sidste ved jeg stadig ikke hvad hed til den dag i dag. Men i stedet for at dele, løftede den ene hende hen til spisebordet, pressede hende ind over bordet tog et bælte op fra gulvet. Spændte det ud i sine hænder, og placerede midten i munden på hende, og begyndte at kneppe meget voldeligt, så meget at jeg kunne se TM prøve at stoppe det, og hun fik tårer i øjenene. Jeg rejste mig og skubbede manden væk som var et halvt hoved højere, og samme størrelse.

Han grinte bare, kiggede på mig og sagde: Kig på hende - luderen vil jo have det . Jeg sagde: "Kom så TM, vi går hjem nu" men hun bukkede sig bare ned over bordet igen, og åbnede munden så hun kunne få bæltet tilbage i munden. Helt mundlam satte jeg mig bare ned, og alle grinte meget ydmygende af mig.

Han fortsatte så ret længe, og hun kom i hvertfald 2 gange imens - indtil han tømte sig oppe i fissen på hende, som nærmest så rødglødende ud, da han trak ud... Spermen nåede ikke engang at løbe ud inden den sidste proppede sin pik op i hende, men han stoppede indenfor kort tid og beordrede hende til at gå ind i nærmeste soveværelse, der kneppede han hende så i missionær indtil han tømte sig i hende. Derefter lå hun nærmest helt livløs på sengen, og mændene smuttede i løbet af "no time". Vi faldt begge i søvn, og næste morgen vaskede hun sig ude på toilettet og vi tog hjem. Hele episoden bliver behandlet som om det aldrig er sket, hvilket er en af grundene til at den bliver skrevet herinde.

Hun var ret stille de efterfølgende dage, men ingen skader, ingen sexsygdomme, kun et knust ego og hvad jeg gætter må være en seriøs omgang ømhed...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.