Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

27. februar (fredag) - sen eftermiddag.

Jeg sad og ventede hjemme, for jeg vidste at TM arbejdede sent, og havde en plan om, at blive hentet af negeren, kørt direkte til træning med ham, også herhjem. Hun havde dog glemt noget af træningstøjet og kom derfor et hurtig smut hjem - sprang ind ad døren, hentede nogle tights og løb igen med ordene: "Z venter, vi ses senere skat".

SEX I DAG?

På det her tidspunkt var min pik allerede hård som jern ved tanken om hvad der ventede og jeg ville "have mere". Jeg meldte mig derfor ind på sex-hjemmesider. Dérinde fiskede jeg rundt. Jeg smed et par billeder af TM og i løbet af ingen tid blev jeg spammet. Langt de fleste var tykke, gamle stoddere (hvilket ikke er et problem) men ikke noget vi kan bruge til noget.

Der var dog en enkelt mand der lod til at være præcis noget vi kunne bruge. Han var 47, maskulin, og velholdt mand. Han var tydeligvis veludrustet, sprøjtede meget (som begge kunne ses i galleriet) og hans brugernavn indikerende, at han var til vores type sex. Han forlangte en masse. Han ville både se billeder af TM, og spurgte ind til vore erfaring. Jeg skrev kort om vores forrige oplevelser. Han spurgte meget ind til om hvordan jeg deltog i oplevelserne, hvor vi befandt os og om hvad TM var til af sex.

Han ville gerne se os på webcam og have tlf nr. Jeg fortalte, at kun jeg var hjemme. At hun var ude med en sort tyr og de snart ville dukke op, kneppe også ville han smutte hjem til familien. "her er mit nummer [telefon nr], ring til mig NU!"

Det gjorde jeg så. Efter en meget kort samtale fik han adressen, og jeg fik afvide, at han ville være her om 15 minutter. Ikke engang 10 min senere ringede min telefon: "Jeg er her nu, lukker du ikke lige op".

Vi hilste i døren og han trådte indenfor. Han fik en kop kaffe og satte sig i stuen. Det hele føltes meget naturligt på en eller anden måde. "Hvad vil du gerne se hende blive udsat for?" spurgte han. "Jamen jeg vil egentlig bare gerne se hende som en blanding af en pornostjerne og en kludedukke til brug for en masse virile og dominerende mænd" sagde jeg smilende. Han grinte og svarede: "Hvis jeg kan lide hvad jeg ser i aften - hvilket jeg allerede er ret sikker på, at jeg vil. Jeg tænker derfor, at vi bruger TM efter tyren er smuttet. Derefter inviterer jeg hende ud i morgen, og" - Han blev afbrudt af min telefon der ringede, det var TM. "Skat vi er der om 10 min, tager du ikke madrassen frem?" spurgte TM. "Jo, også må du love at levere et godt show når nu jeg har inviteret en gæst" også lagde jeg på.

Imens jeg gjorde klar i stuen, fortsatte gæsten C: "som jeg sagde, jeg vil invitere din kæreste ud i morgen og virkelig forkæle hende. Shoppe dyrt ind til hende - med hende. Derefter tage hende med på en dyr restaurant som min ven ejer, og imens alt dette sker - vil jeg invitere nogle venner hertil. Når hun og jeg så dukker op, bliver hun forvandlet fra din kæreste - til vores lille sperm-luder. Hvordan lyder det?"

Jeg er mundlam ved tanken, og alt blodet er løbet ud af hovedet på mig. Jeg prøver at mumle min accept, og vi giver hånd.

Mens vi venter small-talker vi bare. Indtil vi kan høre en nøgle i døren. "Heeeeey" siger TM højt. Hun og negeren kommer ind i stuen, TM går hen og hilser på C. "Drej lige for mig" sagde C, og TM gjorde som hun blev bedt om. "Jeg kan fandeme ikke tro mine egne øjne" siger han mens han studerede hendes faste krop. Den blev vidst flot frem eftersom hun var iført mørkeblå tights, og en blå top - og TM fniser. De bliver afbrudt af negeren der tager fat på TM's skuldre og skubber hende ned, så hun havner på sine knæ, vendt mod sofaen, altså ansigt til ansigt med C og jeg. Negeren skubber hendes hoved baglæns så hendes faste bryster stritter op, mens hun kigger bagud. Negeren lyner ned i sine bukser og hiver en semi-fed pik frem som bliver proppet direkte i munden på TM. Fra start af, knepper han bare så dybt og hårdt TM kan klare det. C og jeg kan se, hvordan hans pik, hurtigt, går fra semi - til helt hård.

Negeren trak ud af kæften på hende, men savlen og slimen fra TM's hals hang ved, fra hendes mund og ud til lemmet. Dét hang dog ikke ved, efter at negeren begyndte at klappe hende i ansigtet, med sin store pik. Både C og jeg kunne se hvordan TM lige trak hovedet lidt til sig, hver gang de 23-24 cm ramte hende i ansigtet. C kørte sin hånd uden på sine bukser - op og ned af sin pik, som jeg kunne se, var ligeså hård som min.

"Åben munden, so" sagde negeren. TM gjorde som beordret og som belønning; blev hun spyttet i munden. "Slug det!" og igen, gjorde TM som beordret, endda smilende. Derefter slikkede hun sig "sultent" om munden. Hun fik et lille klap/lussing på kinden med komplimentet: "good girl". Sæt dig på sofalænet, med røven ud til kanten.

TM rejste sig, gik hen til sofaen, satte sig på dét høje sofanlæn - som om det var en rodeotyr, og placerede hænderne lige nede foran sig, så hun kunne yde modstand med sin krop. Negeren gik hen og hev fat i hendes hestehale, så hovedet bukkede bagud. Derefter begyndte han at klappe sin pik mod hendes røv. Han kiggede op på uret i stuen og derefter, tilbage på TM. "Jeg har travlt - det skal gå stærkt nu". TM prøvede at nikke, men negeren havde stadig hendes hår i et stramt greb. "Are you ready for the fuck of your life?" Spurgte negeren, mens han begyndte at sigte pikken mod TM's våde fisse. Hun svarede ikke, hun stridtede bare lidt mere med røven.

Pikken blev gnedet op og ned af TM's fisse og lige pludselig blev den - med ét enkelt hårdt stød, pressede han så hårdt op i TM som han kunne. Hans pik nåede knap nok halvvejs inden den blev stoppet, men i modsætning til de to forrige gange, fik TM ingen mulighed for at tilpasse sig størrelsen. Hun måtte bare tage imod, som det kom - skrigende og pivende.

Negeren tog fat om TM's hofter, og begyndte sin pumpen ind og ud, uden pause. TM skreg, stønnede og pev skiftesvis. "Lækker fisse" sagde negeren igen og igen, indimellem sin pusten og stønnen.

TM begyndte at skrige skingert, og med et løftede hendes krop sig, og hun sprøjtede ud over det store neger-lem, mens hun aggressivt gned sig i fissen.

Hele hjørnet af sofalænet var blevet gennemblødt, og negeren havde også fået lidt på sine bukser. Det blev han lidt sur over, og løftede hende aggressivt op i håret og lagde hende: face down/ass up på madrassen - hele vejen udbrød hun: "undskyld, undskyld, undskyld" som om hun ville undgå, at blive straffet. Hev bukserne af, placerede et ben på hver side af hendes røv, og stak pikken, hårdt, i min kæreste. Han var ovenpå hende, som to hunde der knepper. Efter nogle minutter med de hurtige stød, tog negeren fat under min kæreste, tog fat ved halsen og løftede hendes hoved op, så hendes ansigt var vendt direkte mod C og jeg. Der var dog ingen øjnkontakt, for TM's øjne var næsten rullet helt bag i hovedet på hende - det var nok fordi at nu nåede negeren i bund med hvert evig eneste stød, og C udbrød: "hendes mave buler fandeme lidt hver gang han er i bund!". Jeg rykkede mig for at se det, og det var sgu rigtig! Lige over hendes skamben, bulede det hver gang han var i bund!

"Jeg fylder din fisse med sperm om lidt" sagde negeren.

"Ja! JA! Fyld mig med din sperm" tiggede TM.

Hendes hoved blev med ét - presset ned i madrassen efterfulgt af negerens stønnen: "Ååååårrrrhhhhhhhhh ffffffffffffffffffffffffuuuuaaaaaaaaak" brølede han, mens han trak sin pik ud halvvejs og kørte sin hånd, aggressivt, op og ned af den del af pikken, som var ude. Han trak til sidst helt ud, og min kæreste havde efterladt en masse hvid creme på hans lem. Uden at tørre noget som helst af, tog han bokseshorts, bukser og sko på og gik.

TM lå fortsat på madrassen og var forpustet. Ind imellem de dybe vejrtrækninger, lå hun og spandt som en kat: "mmmmmmmmm".

C rejste sig og sagde: "That's our cue". Han begyndte at smide noget af sit tøj, mens han sagde: "[mit navn] lig dig på madrassen, men din overkrop skal gå udover madrassen, så dine skuldreblade hviler på gulvet, og dit hoved ligger lidt nedaf" Jeg adlød og lagde mig således mens han tog resten af sit tøj af.

"TM, placér dig med fissen over din kærestes mund". Hun rejste sig, og placerede et knæ på hver side af mit hoved, og hvilede fissen lige på min mund. Jeg begyndte at slikke til bedste evne. Min tunge undgik hendes klit så meget som muligt i starten, som jeg ved hun foretrækker. Efter kort tid begyndte hun at smage meget salt, og jeg vidste er negerens sperm var begyndt at sive ud af hende.

Samtidigt begyndte C at bolle min kæreste i munden. *gag*gag*gag*gag*gag* kunne jeg høre. "Du tager under ingen omstændigheder min pik ud af din mund. Er det forstået kælling" spurgte C.

"Mmm hmm" svarede TM, mens mundvandet bare stod ud af munden på hende, og som løb ned mellem hendes faste bryster. "Om lidt trækker jeg min fede pik ud af kæften på dig kælling. Derefter rykker du din lille røv tilbage, og dét spyt og savl du har i munden - spytter du ned i din kærestes mund, også fortsætter vi - er det forstået, kælling?"

Igen svarede min kæreste med: "Mmm hmm". Han trak ud og TM gjorde som beordret, jeg kiggede op og så C og TM kigge ned på mig. CM stod med en våd stiv pik, ca 18 cm og ret fed. Jeg nåede ikke at kigge ret længe for TM hev sit hår til siden, sigtede og spyttede en stor klat ned i munden på mig. Jeg forsøgte at sluge den hurtigst muligt, men det var svært, det var ret klistret/fedtet. Jeg nåede det dog lige inden TM fik sat sig tilbage på plads.

Jeg fortsatte med at slikke, og kunne fortsat smage salten imens min kæreste sad og red min mund med små bevægelser. Hun blev fortsat, facefucked af C.

Min kæreste gaggede rigtig meget på C's pik, eftersom hun ikke måtte tage den ud af munden, eller måtte bruge hænderne. Det var KUN hendes mund og hals der skulle bruges.

"Sådan ja, nu er mundvandet nede ved din kæreste" stønnede C. Alt TM's mundvand var løbet ned af hagen på hende, fortsat ned mellem hendes bryster og hele vejen ned af hendes mave. Det løb ned til fissen og derfra ned i min mund. Sultent, slikkede jeg det hele i mig.

"Spyt igen, kælling" beordrede C. TM rykkede sin røv tilbage, og spyttede ned, som ramte mig lige i ansigtet eftersom hun ikke sigtede. Hun skyndte at sætte sig igen, for at fortsætte sine små cirkulære bevægelser, og ivrigt fik hun C's pik i munden igen, mens han grinte. Jeg følte mig så ydmyget, men samtidigt var det, dét frækkeste jeg nogensinde SELV havde været med til, og begyndte at hive min pik frem for at onanere imens.

C hev ud af munden på TM, vendte hende til doggy, og sagde: "tag din fyrs pik i munden".

Jeg var helt våd og klistret i ansigtet, samtidig havde jeg en slimet følelse i munden, og en lille fornemmelse af en "minty" smag - som om jeg havde spist en halspastil. Nu kunne jeg mærke min kæreste begynde, at sutte pik på mig. C begyndte at kneppe TM i doggystyle. Jeg lå med mit ansigt lige under TM's fisse og kunne se C's pik glide ind og ud.

TM nåede ikke at deepthroate mig mange gange inden jeg kunne mærke min pik pulsere. "Jeg kommer!" stønnede jeg. Hun deepthroatede og hver stråle der kom, blev slugt med det samme. Hurtigt blev jeg så øm, at jeg skød røven lidt tilbage for, at hive pikken ud af munden på min kæreste. Jeg blev liggende mens jeg så C pumpe sin fede pik ind og ud af min kæreste.

Han begyndte at tale sødt til min kæreste: "Du er kraftedeme lækker, TM. Hvor skal jeg komme, skat?"

"Kom på min mave, C - lad [mit navn] slikke det af" sagde TM. "Så lig dig på maven nu!" råbte C.

TM rejste sig, lagde sig på ryggen ved siden af mig, spredte sine ben og begyndte at onanere mens hun kiggede på C - som placerede sig mellem hendes ben. Han onanerede måske i 10 sekunder også sprøjtede det bare ud på min kærestes mave. 4 store sprøjt landede ud over skambenet på hende, og op til navlen. Det var meget tykt og hvidt.

"Jeg slikker fandeme ikke det der!" Udbrød jeg og rejste mig. C grinte og sagde: "det behøver du heller ikke" men TM blev liggende.

"Skaaat?" sagde TM. Jeg kiggede på hende, og hun lå stadig med spredte ben, og hun havde trukket sine knæ ud til siden. Lidt overlegent svarede jeg: "Ja skat?"

"Slik mig ren, ellers får du ikke sex i en måned" sagde TM koldt. Helt overrasket spurgte jeg "Er du seriøs?". "Ja gu' fanden er jeg seriøs! Kom så i gang!"

Modvilligt knælede jeg ned mellem hendes ben, og slikkede første strint. "Sikke en god dreng!" sagde TM nedladende mens hun spyttede ned til mig. "Hvordan smager min sperm?" grinte C. Det smagte også salt, der var ikke rigtg nogen smag - lidt bittersødt. Jeg svarede ikke på spørgsmålet - ydmyget slikkede jeg næste strint op imens TM og C snakkede.

"TM, jeg har snakket med din kæreste og ved du har fri i morgen. Vi har aftalt, at som tak for det hele, inviterer jeg dig ud til en omgang shopping og forkælelse". Jeg henter dig kl 14, også gik C.

Jeg fjernede mig, men TM udbrød: "Fuck nej! Du er ikke færdig! - I gang!" og pegede ned på den resterende sperm. "Hvad fuck sker der for hende" tænkte jeg, og slikkede det resterende op, modvilligt.

"Good boy" sagde TM ydmygende men i en glad tone, også gik vi i seng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.