Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det her skete for ikke ret lang tid siden. Jeg var lige kommet hjem fra skole. Jeg kiggede på min mobil og så, der var 7 ubesvarede opkald. Det var Julie, som ringede. Hun er 15 år, og jeg selv er 17. Jeg har altid haft et godt øje til Julie, og jeg har ofte spillet den af til hende. Jeg ringede hende op, og hun var trist. Hendes kæreste var lige gået fra hende. Hun spurgte, om hun ikke måtte komme forbi, for hun vil gerne være sammen med en ven, som ikke er som alle andre drenge. Jeg sagde selvfølgelig ja, og forklarede hende, at jeg altid ville være der for hende og alle mine venner.

Der gik lidt tid før hun kom forbi. Jeg troede, at hun havde glemt mig, men pludselig ringede det på døren. Jeg åbnede den, og der stod hun. I sin flotte lille nederdel, så man kunne stå og se på hendes dejlige flotte lår, og næste se helt op til skeden. Jeg kunne føle, at jeg var ved at få hård diller, så jeg skyndte mig at få hende indenfor, så jeg lige kunne gemme den bag hendes ryg. Hun satte sig ned ved vores sofa, og jeg satte mig ved siden af. Jeg spurgte, om vi ikke skulle se en FILM, hvortil hun svarede ja. Jeg gik over og satte en DVD på, og da jeg kiggede tilbage, kunne jeg se direkte ind i grotten hos Julie. Hun havde ikke engang trusser på. Min pik kunne ikke holde sig længere. Det var blevet stiv. De 18 cm. Stak nærmest bare direkte ud. Hun spurgte, om jeg ikke kom op og satte sig ved hende. Jeg prøvede at finde på en undskyldning, men jeg var som hypnotiseret af hendes dejlige fisse. Jeg fremtvang et "øh", men havde ikke nogen undskyldning, så jeg prøvede at gå op til hende, uden hun ville se min pik. Det lykkedes ikke, for da jeg rejste mig, spurgte hun i sjov, hvad der stak ud af bukserne. Jeg kiggede ned, og begyndte at rødme lidt. Jeg har altid været en ærlig person, så jeg sagde, at det syn jeg fik, da jeg så hendes fisse tændte mig. Hun var meget rolig ved situationen, og gav mig et lille kys. Der gik ikke lang tid, før det kys var blevet til snaven. Jeg var nu godt liderlig. Hun tog mig på skridtet, og grinte. " Din pik er da lidt hård, var?" Jeg sagde, at jeg havde været lun på hende i et stykke tid, og jeg havde tænkt på hende. Hun gav mig et kys, som var mere hæftigt. Pludselig havde hun nærmest sine fingre nede på min pik. Hendes hånd var dejlig kold, og jeg kunne mærke, at jeg snart skulle komme. Jeg begyndte også at tage hånden op i hende, og hun var blevet total våd. Jeg rejste mig op, og tog mine bukser ned. De 18 cm. stod lige ud i luften. Hun tog den direkte i munden, og jeg kom direkte i hendes mund. Hun var forbløffende. Jeg sagde, at jeg måtte gengælde det blowjob, så jeg lagde hende ned, og begyndte straks at slikke hende. Hun stønnede hel vildt. Det var fantastisk! Min pik var stadig stiv og klar på mere. Der gik ikke lang tid, før hun rejste sig, og satte sig på min pik i en ride stilling. Det var lækkert. Hendes safter løb ned omkring min pik, og hun var stram. Hun red og red, og jeg blev mere og mere liderlig. Jeg kunne mærke, at hun fik en orgasme, hvortil jeg kom. Det var nok den bedste orgasme, jeg nogensinde havde fået. Den var hel speciel, og det var med den pige, som jeg havde kunne li i flere år. Vi blev enige om, at dette ikke var en engangsforestilling, og vi måske skulle prøve noget mere end bare bollevenner. I dag er vi kærester, og vi er begge meget liderlige. Vi har sex stort set hver dag, og jeg nyder det totalt.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.