Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der er gået et stykke, siden jeg onanerede foran min genbo. Jeg har ikke set hende sidde på pladsen ved bordet i vinduet siden, men jeg er stødt på hende nede foran min hoveddør et par gange, hvor hun meget kort har kigget på mig og antydet et smil men ikke mere end det, og det har tændt mig hver eneste gang, at have en så fræk hemmelighed med en fremmed er næsten mere, end jeg kan klare at tænke på, når jeg er på vej på arbejde om morgenen, og en gang imellem har jeg også været nødt til at styrte ud på toilettet, når jeg er nået frem for at komme fuldstændig ligeglad med, hvor hensynsløst det end måtte være over for mine kolleger.
I lørdags sad jeg alene hjemme og så en FILM på min computer. Jeg har lagt mærke til, at jeg har siddet ved vinduet mere end normalt, siden min lækre genbo inviterede mig til at overvære sin orgasme, men som sagt har jeg ikke fået meget ud af det. Jeg havde brygget noget kaffe, fordi jeg skulle ingenting. Klokken var omkring et om natten, og jeg var egentlig på vej over i min seng for at se filmen færdig, før jeg skulle sove helt, da jeg perifert ser lyset i min genbos lejlighed blive tændt. Jeg ser hende komme gående ind, mens hun tager sin jakke og sit halstørklæde af, og jeg kan se, at hendes øjne glider hen over mit vindue, men jeg kan ikke helt afgøre, om det er en ubevidst bevægelse, fordi hendes hoved alligevel vender denne vej, eller om hun ser mig sidde her og betragte hende, men jeg kan til gengæld se meget tydeligt, at hun snakker med nogen, og der går også kun to-tre sekunder, før jeg kan se en smuk, høj, mørkhåret fyr komme gående ind bag hende, også tagende sit overtøj af.
Det ligner for mig ikke et engangsknald efter en bytur. De forekommer mig for ædru og afslappede til det, så jeg tænker, at det nok er en ven, hun har inviteret på en godnatøl. Jeg sidder bare lidt og stener med hovedet støttet i hånden og nipper til kaffen, mens jeg betragter hende, som hun sætter sig på sin plads, hvorfra jeg kan se hendes flotte, brede smil og håret, der som altid er sat op i en løs knude på toppen af hendes hoved. Jeg kan se, at de drikker vin.
Fyren rejser sig på et tidspunkt op, for at gå på toilettet, og lige som han forlader rummet, retter hun blikket direkte over mod mig. Hun kigger mig ind i øjnene, og et elektrisk stød går igennem mig, og jeg retter mig en smule op og fjerne hovedet fra min håndflade. Jeg slukker hurtigt mit lys, da jeg ikke vil have, at hun tror, at jeg sidder og udspionerer hende konstant og slet ikke, når hun har mandebesøg, men selv efter at jeg er forsvundet er hendes blik fæstnet på mig, i hvert fald mit vindue.
Som fyren kommer ind i rummet igen, kigger hun op på ham og siger et eller andet, før hun sætter sig over på den plads han sad på før, hvor jeg kan se halvdelen af hendes skulder og nakke, hvilket gør, at han bliver nødt til at sætte sig, hvor hun sad før. En følelse af at være afsløret skyller hen over mig, jeg føler mig lidt klam, og jeg henter en kop kaffe mere, før jeg sætter min film i gang igen.
Klokken er omkring halv tre, og de har siddet og snakket i et stykke tid nu, da hun rykker sig fra sin stol, og forsvinder ud af synsvidde, jeg har siddet med et halvt øje på dem med slukket lys, mens min film kørte, siden de byttede plads. Jeg går ud fra, at deres aften er ved at være forbi, fordi han også rejser sig, men han når kun at rejse sig halvt, da jeg kan se hende igen. Hun går direkte hen til ham og sætter sine hænder på hans skuldre som et signal om, at han skal sætte sig ned igen, hvilket han gør. Hun kaster hovedet lidt til siden, så jeg kan se hendes hals, og sætter sig overskrævs på fyren, som placerer sine hænder på hendes hofter. Jeg kan se, at de begge to smiler til hinanden, før de kysser, heftigt. Det er ikke et kys mellem to mennesker, der har kendt hinanden længe eller i det mindste haft noget kørende i et stykke tid. Det er et vådt tungekys. Et liderligt kys.
Jeg stirrer på dem, og mens de kysser, og fyren er optaget af det, kan jeg med ét se, at hun stirrer tilbage over mod mig. Jeg tænder ganske kort mit lys, for at hun skal vide, at jeg stadig sidder her, og jeg kan se, hvordan hun har svært ved at undertrykke et smil, mens hun råsnaver den flotte fyr. Mit lys er nu slukket igen.
Hans hænder stryger langsomt op og ned ad hendes ryg, og hendes underliv danser hen over hans skød, mens de kysser vådt. Jeg har skyndt mig at tage alt mit tøj af, så jeg er mindst muligt hæmmet af det, i den tid jeg har at kigge med i. Det kan jo være, at de rykker ind i sengen lige om lidt, og så er jeg afskåret fra at følge mere med.
Men de bliver siddende og kysse i lang tid bare rykkende frem og tilbage, lyset er helt tændt, da hun tager sin sorte bluse af, den sidder stramt om hendes slanke krop, men man kan se, hvor brysterne buler ud, og de er bemærkelsesværdigt store i forhold til resten af hendes flotte, slanke krop. Han siger noget til hende, men hun ryster på hovedet og kysser ham videre, og hvad end han spurgte om, lader det ikke til, at han har noget problem med at det ikke blev efterlevet, for han kysser grådigt igen, mens hans ene hånd søger op mod hendes hvide Bh, hvor han begynder blidt at kærtegne hendes ene bryst på ydersiden af Bh'en. Det tænder hende, og hendes bevægelser bliver vildere.
Hun begynder at slikke ham på halsen, og han lukker øjnene, da hun hiver op i hans skjorte. Han løfter sine arme, og hans overkrop kommer til syne. Han er en virkelig lækker mand med brede skuldre og mørkt krøllet hår.
Hun rejser sig og siger et eller andet til ham. Han smiler, som om hun har sagt noget sjovt, før han begynder at tage alt sit tøj af, mens hun bare kigger på ham. Han står nu midt i rummet helt nøgen med en stiv pik, der er mere end almindeligt tyk, meget normal længde, men tykkelsen. Jeg synes at ane, at han er lidt forlegen, men tilsyneladende også meget nysgerrig og nede med, hvad hun beder ham om, for nu peger hun på bordet, og han sætter sig op på kanten, hvor jeg lige kan se hans pik stikke op over hans lår. Hun sætter sig på stolen og griber om den, hans øjne lukkes, og han hoved knejser bagover, og hun tager hans pik i munden. Den kan næsten ikke være der, og hun kan til enhver tid ikke have mere end tippen inde, men hendes hånd gør resten af arbejdet, og man kan tydeligt se, at hun er øvet. Den bevæger sig skiftevis i langsomme, runde bevægelser ned over skaftet og hurtige korte ryk, og des længere tid der går, des mere begynder fyrens mave at trække sig sammen og lår at skælve ujævnt.
Jeg kan tydeligt se, at fyren er lige ved at komme, da hun tager hans pik ud af munden og kigger op på ham. Han sidder stadig med lukkede øjne, stadig påvirket af den nydelse, han lige er blevet udsat for, og et udtryk af stolthed glider hen over hendes ansigt. Hun har gjort det godt.
Han siger noget til hende, jeg tolker til at være, noget i retning af "skal jeg slikke dig?", fordi han peger på bordet, hvor han har siddet samtidig, men hun ryster igen på hovedet og stiller sig op af vindueskarmen med ryggen til ham, det er mere eller mindre den samme position hun havde, da hun fik orgasme, sidst jeg kiggede på, hun trækker sine bukser og trusser ned. Han forstår, hvad hun vil og stiller sig op bag hende, og jeg forstår også nu.
Hun har nu frit spil til at kigge over mod mig, som hun har lyst til det, selvom hun nok kun kan se lyset fra min computer, men hun fastholder sit blik her, mens han finder balancen og stikker sine fingrer ned til hendes fisse for at finde hullet. Jeg kan se på hendes ansigt, at den glider op nu. Hendes bryn rynkes, hendes mund åbnes, og hendes øjne bliver tågede. Fyrens hånd kommer op på hendes hofte igen, og jeg kan se, at den er sjaskvåd.
Han hugger sin pik op i hende, og hendes baller vibrerer. Hun er ved at vælte men får et bedre greb i karmen, og han bliver ved. Hun siger noget til ham, og han nikker. Hun tager sin venstre hånd ned til sin klit og begynder at røre. Der går ingen tid, før hun umiddelbart er lige ved at komme, og jeg kan se, at hun skriger. Hans stød bliver langsommere men langt fra mindre hårde, mens hun ryster over hele kroppen. Han læner sig frem over hendes røv og hvisker noget i hendes øre. Hun er et helt andet sted, men efter lidt tid sætter hun sig på stolen og han på bordet, som de også sad, da hun suttede hans pik, og han tager tre-fire hårde ryk i den, og den sprøjter ud over hendes ansigt og ned ad hendes hals. Det løber ned over hendes bryster, hvor hun også gør sig umage med at smøre det ud, der er noget af det, der er sprøjtet ind i hendes mund, og hun lukker den og synker med lukkede øjne, som om hun oprigtigt nyder det. Alt dette sker, mens hun ihærdigt kører sine fingre frem og tilbage over sin klit, hendes krop er i vild ekstase, og lige som hun tager sin venstre hånd fra brysterne op og stikker sine spermfyldte fingrer i munden kommer hun, skrigende.
Jeg kan næsten ikke tro, hvor fræk hun er, var alt dette for min skyld? Jeg når ikke at overveje det videre, før jeg kommer overdrevet meget ud i min hånd. Jeg har ikke haft tid til at finde noget, jeg kunne komme i. Fyren derovre er allerede gået i gang med at finde noget at tørre sin pik af i, og hun kigger over på mig overøst af sperm, og jeg står bare og kigger på hende, mens hun griner lydløst.

De tager lidt tøj på derovre, efter at han har fået vasket pikken, og der er ikke så meget mere interessant at kigge på. De rykker sig væk fra vinduet, jeg ved ikke om han sover der, men jeg går i seng. Der går dog et stykke tid, før jeg kan sove, og jeg når at spille pik en gang mere til tanken om genboen, der bliver voldkneppet bagfra af en flot, mørkhåret fyr, før jeg falder i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.