BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

De første historier om sølvræven er foregået inden for de senere år, så lidt lis'som Star Wars har jeg allerede fortalt slutningen, næsten. Nu starter jeg en serie om de fire år jeg var på interrail. Denne fortælling er så at sige Episode One. Den foregår før sølvræven overhovedet var sølvræv. Jeg var 23 år. Dengang havde jeg helt sort hår. Ellers er Mads 1,92 høj. Har kort, bølget sort hår med sideskilning (ja. den frisure har fulgt mig gennem livet), blå øjne, aflangt ansigt med høje kindben, lidt tydelige læber, muskuløs og håndboldtrænet krop. Min pik er 22 cm lang og 15 cm i omkreds. Denne fortælling er lang, men du kan hoppe direkte til de saftige dele, ved at bladre ned til den stiplede linie.

Min erfaring med kvinder var rimelig stor, da jeg var 22. Det skyldes min faster Jette. Da jeg var 16-18 år, tog hun mig under sine vinger og lærte mig en hel del om sex. Hun var 48 år og lynende fraskilt. Jette så rimelig godt ud, selv om hun var blevet fyldigere. Der var både til gaden og til gården. Store bryster og pæn stor røv, men forbavsende fast i kødet. Hun lærte mig at kæle for hende. At slikke og bolle hende. Hun var særlig vild med at blive bundet af en ung knægt som mig, der "kun var ude på at udnytte forsvarsløse modne kvinder". I en alder af 22 var jeg derfor ikke en novice m.h.t. sex. Jeg kopierede ikke bare det som virkede hos een kvinde. Jeg har ingen specielle præferencer eller fetish. Hun kan få det blidt eller hårdt. Vil hun styre eller styres Vil hun bindes? Vil hun have smæk? Tænder hun på at være utro? Jeg går derhen hvor det tænder hende mest, hvis det også tænder mig.

SEX I DAG?

Min bedste ven hedder Frank og vi har fulgt hinanden fra det første år vi begyndte at spille håndbold og har haft den samme karriere på førsteholdet. Vi var på interrail 4 år i træk og historien her foregår på første tur. Mønsteret var det samme. Vi rejste altid til Paris og Sydfrankrig. Hvert andet år tog vi henholdsvis en afstikker til Spanien eller Italien. Vi havde tjent godt med penge og boede derfor ikke på vandrehjem, men havde råd til hotelophold, 3-4 stjernede. Frank og jeg gik naturligvis meget i byen. Det var jo en "tøseferie", men vi spiste ikke junkfood. Derfor kunne vi bedst li' at på steder hvor der var god mad og lidt fokus på helse.

Denne historie foregår i Provence, Sydfrankrig. Frank og jeg har indlogeret os på et kursted som ligger i et smukt naturområde. Det går for at være et af de finere steder, så der var også velhavende folk. Der er flere steder med massage. Det ene ligger i en separat bygning tæt på restauranten. Bygningen ligger, så man kan gå lige ud til et område med udsigt. Her kan man også få mad og drikke fra restauranten. Der er 4 massage rum. De ligger overfor hinanden. Det forventes, at man er klar når massøren dukker op. Derfor møder alle op i slåbrok og med et håndklæde. Når man bestiller tid, bliver det skrevet på en stor tavle. Man booker en time, men det er reelt 45 minutters massage. Resten er forberedelsestid.

Den første dag bestiller Frank og jeg massage. Der er kludder i systemet, så Frank kommer til med det samme, men jeg må vente. Derfor sætter jeg mig udenfor, så jeg stadigvæk kan holde øje med gangen. Mens jeg sidder der, ser jeg, at der kommer to massører til Frank. Den ene går så igen, da han ser at der allerede står optaget på døren. Der er åbenbart ikke helt styr på tingene. Næste dag sidder Frank og jeg udenfor massage området og spiser morgenmad. Igen ser vi at der ikke er styr på det. Denne gang er en massør slet ikke dukket op. Massørerne udmærker sig ellers ved at være tæt på de 60 år og de har ikke været på slankekur for nylig. Det ligner en bevidst ansættelses politik.

Som nævnt tidligere, var jeg ikke nogen sølvræv dengang, men en ræv har jeg måske nok været. Jeg siger til Frank, at det kunne da være sjovt at snige sig ind og give en intetanende kvinde massage, for at se hvad det kunne føre til. Man skal jo bare sætte et optaget skilt på døren og tage en kittel på. Der hang kitler i et skab ved siden af oversigtstavlen bagved en lille skranke. Frank er med på ideen. Hvis der bliver optræk til noget, så skal Frank skabe forvirring. Vi tjekker opslagstavlen og der var en halv times tid til de næste. Et par.

Der dukker et fransk ægtepar op. Hun er omkring de 40. Han er vel 10 år ældre. En høj, smuk og slank kvinde og en noget korpulent mand der var lidt højere. Han er ikke smellerfed. Hvis man ser bort fra hans store mave og lår, kan man godt se, at han har set godt ud engang. Jeg tænker, at han måske har spist det mad som hun skulle ha' haft og i samme øjeblik siger Frank det samme. To hurtige tantekys på kinden inden de går ind i hver sit rum. Jeg venter to minutters tid. Der dukker en kvindelig massør op som heller ikke har været på slankekur for nylig. Øv, tænker jeg lige. Det er garanteret til konen, men det er det ikke. Venter to minutter mere. Snupper en kittel. Der er ikke problemer med at passe kitlen i omfang, men den er lidt kort og så med mine lange stænger. Jeg har en forvasket lyseblå T-shirt og khakifarvede knickers inden under. Det har set ret ømt ud. Jeg tager mod til mig.

Åbner døren, sætter optaget skiltet på og går ind til hende. Rummet er to-delt af et forhæng. Til den ene side er der en slags massage kabine. Til den anden side er der et område hvor massøren kan gøre sig klar. Hun står ved siden af massagebriksen og ser meget sød og dejlig ud. Hun smiler overrasket til mig. Jeg får sagt "bonjour" til hende, men kan også se at briksen er alt for lav til mig. Jeg hæver massagebriksen op i mandshøjde og gestikulerer at hun gerne må lægge sig. Hun tager sin slåbrok af og lægger sig smilende med et håndklæde over sig.

——————————————————————————————————————————————

Jeg vasker mine hænder, tjekker negle og finder noget massage olie. Hun ligger der allerede på maven med et håndklæde over sig. Kan lige se hendes trusser. Almindelige hvide bomulds trusser med lav talje. Hun ser meget velskabt ud. Lidt til den slanke side. Mindst 1,75. En høj slank rødtop med skulderlangt hår og store naturlige krøller. Hun har lige samlet sit hår i nakken. Flot talje. En lille fast bagdel. Fantastiske runde lår der ser både bløde og sprøde ud. Hun har et smukt ansigt med store brune øjne, en anelse fregner og en mund der ser rimelig kysseklar ud. Hendes bryster ser ud til at være c-skål. Jeg beslutter mig for slet ikke at give hende nogen dybde massage. Hvis jeg skal opnå noget inden for 45 minutter må det være på en anden måde. I stedet vil jeg bruge kærtegn fra starten af. Jeg vil bruge næsten de samme bevægelser, som ved almindelig massage, men jeg vil ikke trykke til. Som førsteholdsspiller var jeg vandt til selv at få massage, så jeg vidste godt hvordan man gav massage.

Jeg skubber hendes håndklæde op over hendes BH, så det ligger henover hendes skuldre og nakke. Drypper lidt olie midt på hendes ryg i stedet for på mine hænder. Lige der hvor ryggen bliver fræk. Hun løfter hovedet lidt forbavset. Jeg nynner en lille melodi og lader som om det er helt normalt. Med begge hænder fordeler jeg blidt olien ud over hendes ryg og hun lægger sit hoved ned igen. Mine hænder glider langsomt henover hendes hud som er meget lækker at røre ved. Jeg tager fat med begge hænder oppe ved BH'en med tommelfingrene ind mod rygsøjlen. Lader dem glide nænsomt ned over hendes ryg flere gange. Er meget omhyggelig med at følge hendes kurver. Fjerde gang kommer det første lille suk fra hende. Drypper lidt mere olie på. Så stryger jeg mine hænder gentagne gange den modsatte vej. Fra hendes faste baller og op til hendes BH. Jeg fjerner håndklædet fuldstændigt. Derefter lægger jeg begge mine hænder om hendes skuldre. Krammer dem lidt og nusser hende op i nakken med mine tommelfingre. Endnu et suk høres. Nu lægger jeg en beroligende hånd mellem hendes skulderblade og lader den anden hånd glide ultra let og langsomt ned ad hendes rygsøjle til trusserne. Følger omhyggeligt hendes svaj i ryggen. Skifter mellem håndfladen, håndkanten og knosiden. Det plejer at "virke". Nu kan jeg også høre et lidt dybere suk fra hende. Det får mig til at nusse hende i nakken med den anden hånd. Flere suk.

Hun løfter sin overkrop og smiler op til mig. Der er kommet glød i hendes øjne. Hun siger noget på fransk, som jeg fatter nada af, men jeg kan høre at hun har en varm og blød stemme. Jeg har fået noget sol på kroppen og med mit sorte hår, giver jeg den som italiener. Jeg prøver, at tillægge mit engelsk lidt Italiensk accent. "You order soft massage, no?" Hun smiler overbærende til mig, men siger også "Oui." og det forstår jeg. Derefter peger hun på sig selv og siger: "Melanie." Aha, jeg var sgu' lige ved at sige Romeo, men beslutter mig trods alt for Marco. "Tres bien" siger hun med sukkersød stemme og lægger sig ned igen. Det forstår jeg også, så jeg fortsatte med at nusse hendes ryg og nakke. Jeg kører min hånd nogle gange hen over hendes BH spænde.

Løsner hendes BH og hun ligger fortsat helt afslappet. Lader begge mine hænder stryge tæt op langs siderne af hendes ryg fra hendes bagdel og hele vejen op. Hun flytter sine arme lidt, så der bliver bedre plads og det kommer endnu et dybt suk fra hende. Jeg gentager det nogle gange. Kører mine hænder ned ad hendes ryg og lægger dem på hendes baller uden på trusserne. De får nogle gode og rytmiske kram. Kærtegner hendes ryg igen, men nu glider mine hænder ind under trusserne Igen krammer jeg hendes baller og det resulterer i et meget dybt suk. Lader min hånd glide rundt om hendes baller og ned mellem hendes lår. Hun sukker dybt igen og måske endda lidt liderligt, men det er nok ønsketænkning.

Jeg rykker ned til hendes lange og flotte ben. Mine fingre kører let og langsomt op langs indersiden af begge hendes ben fra fødderne og hele vejen op til hendes trusser. Det får hende til at sprede sine ben lidt mere. Jeg tager et par ture mere. Nu kærtegner jeg kun hendes mega dejlige inderlår. Årrh, de er mega lækre. Først med fingrene. Så bruger jeg hele hånden. Hver gang min hånd når helt op, støder bagkanten af hånden "tilfældigvis" mod hendes fisse udenpå hendes trusser. Det andet lår får samme tur. En våd plet i hendes trusser afslører at hun nyder det meget, men der komme ikke nogen lyde fra hende. Aha, hun ligger og bider sig selv i læben hver gang min hånd rammer hendes fisse. Nu placerer jeg mine hænder så mine pegefingre kører ned forbi hendes fisse helt ude ved lårene og jeg hører det første regulære støn. Det kan hun li'. Den våde plet i hendes trusser vokser sig større og nu tager jeg chancen.

Jeg lægger min hånd blødt på hendes fisse uden på trusserne. Hun spænder kortvarigt i kroppen og der kommer et lille "huhnnhh" klynk fra hende, men hun spreder også sine lår lidt mere. Tager bedre fat i hendes fisse og endnu et "huhnnhh" kan høres. Nu er jeg i det mindste sikker på, at hun gerne vil have mig til at kæle for hendes fisse. Jeg tager langsomt hendes trusser af, mens jeg kærtegner hendes ben hele vejen ned. Hun løfter villigt sine ben, for at gøre det nemmere. Placerer min hånd på hendes meget våde fisse. Det var som at klemme en overmoden blomme. Jeg kan se og fornemme en lille dusk og fra ingenting stønner hun nu ret så meget og der kommer små klynk hver gang jeg krammer hendes fisse. Min pik vil meget gerne lukkes ud nu, men den må vente.

Få sex i dag

Vender min hånd rundt og fingerknepper hende blidt indtil hun stønner liderligt med sin varme og dybe stemme. Vender hånden igen og presser to fingre op i hendes fisse. Vipper med hånden nogle gange indtil hun stønner heftigt. Stopper lidt og starter igen. nu vil jeg gerne tættere på hende. Jeg stopper bevægelserne i hendes fisse og kysser hende i nakken. Hun stønner meget liderligt "n'arrete pas" Selv om det er tæt på 30 år siden, giver det stadig et lille sug i maven når jeg tænker på den måde hun stønnede de ord på. Jeg har senere fundet af, at det såmænd betyder "stop ikke" Det gør jeg nu heller ikke. Jeg vipper fingrene i hendes fisse lynhurtigt ned mod hendes klit og kærtegner det nederste af hendes ryg. Det smasker godt i hendes fisse. Hun stønner tungt og der er meget lyd på. Så råber hun halvhøjt et eller andet på fransk og kommer i en voldsom orgasme hvor hun stønner så højlydt, at jeg ikke føler mig helt tryg ved situationen. Jeg ser nervøst hen mod døren, men så vender hun sig rundt. Den sødeste lille røde dusk kommer til syne. Der har minimum været et barn ind over hendes bryster, men det er dejlige naturlige bryster med appetitlige brystvorter og de rejser sig stadig flot.

Jeg lægger igen min hånd på hendes fisse. Bøjer mig lidt ned over hende og vi ser hinanden rigtigt i øjnene for første gang. Hun er virkelig smuk og samtidig virker hun så sød at det næsten gør ondt. Hun sætter begge hænder mod mit bryst og siger en hel masse jeg ikke forstår i starten. Hun taler noget langsommere og nogle af ordene forstår jeg efterhånden. "ægtemand" og "attraktiv". Hun viser mig sin vielsesring. Hendes ansigtsudtryk skifter hele tiden mellem bekymring og små liderlige smil. Det sidste kan dog skyldes at jeg ind i mellem kæler blidt for hendes fisse, mens hun snakker. Hun ser hele tiden hen mod døren og taler om sin mand. Jeg troede først at hun også var bange for at han ville komme farende ind. Det går op for mig, at det er hendes mand som ikke længere synes hun er attraktiv. Hun peger på mig og taler om "compassion" altså medlidenhed. Hun tror, jeg gør det af medlidenhed. Jeg smiler varmt til hende og siger "tu es tres belle". Den sætning havde jeg lært på forhånd og det betyder "du er meget smuk". Jeg fik klart opfattelsen. at hendes mand prøver på at kue hende godt og grundigt med krav til hende og hendes krop. Det kan da godt være at hendes bryster er faldet en anelse og ikke er struttende perfekte, men de er altså stadig dejlig fyldige og spændstige.

Pludselig lægger hun sine arme om min hals og trækker sig op til mig for at kysse. Mine arme ryger rundt om hende og vi mødes på halvvejen. Åårrh, hvor er hun god at kysse med og hendes læber er bare wauw. Hun suger sig nærmest fast til mig og kysset bliver hurtigt til et meget sensuelt tungekys. Vi tungekysser mens jeg rejser hende op. Nu står vi tæt omslynget og kysser....og kysser..Hun vil meget gerne kysse og det er inderlige saftige tungekys. Hun kysser bare igennem og smyger sig ind til mig. Det virker i den grad som om hun savner noget intimitet. Mine hænder afsøger alle områder af hendes skønne krop og det ender med at den ene hånd krammer hendes balle og den anden kæler for hendes igen meget våde fisse. Hun stønner lidt ud gennem næsen.

Nu mærker jeg hendes hånd mod min tykke pik og den får et kram. Hun stopper med at kysse og flår nærmest "min" kittel af. Mine knickers bliver flået lige så hurtigt af og lidt efter står jeg nøgen fra livet og ned. Jeg frygter lidt, at hun vil kaste sig over min pik med samme iver, men i samme øjeblik hun krammer min pik, bliver tempoet et helt andet. Jeg har sjældent mødt en kvinde som i den grad giver sig hen til et blowjob. Det er ret godt. Hun glemmer heller ikke sig selv og krammer sine bryster eller kæler lidt for sin fisse mens hun sutter min pik. Jeg hiver hende op igen og hun suger sig ind til mig i et tungekys. Det er nok mest bekvemt at tage hende bagfra, så jeg prøver på at vende hende rundt, men det vil hun ikke. Hun viser mig tydeligt at hun også vil kysse.

Jeg løfter hende op på briksen. Holder hendes lår, mens hun fører pikken til sin fisse. Hun læner sig tilbage og støtter med sine hænder mod briksen. Hendes lange ben krammer mine lår, da jeg støder op i hende. Oj, hun ser meget liderlig ud med helt slørede øjne. Hendes fisse strammer dejligt om min pik. 3-4 stød må jeg bruge, før jeg er helt oppe i hende. Jeg støder meget langsomt og dybt indtil min pik glider mere frit. Jeg får et lille smil og nogle små klynkestøn for hvert stød. Hun vil ha', at det skal være langsomt. OK. Jeg står lettere foroverbøjet og støtter med hænderne mod briksen. Tager hende langsomt med dybe stød. Kan se på min pik at hun er meget våd. Vi tungekysser, så vores læber lige rører hinanden. Jeg sætter tempoet lidt op og hun stønner hårdt ind i min mund hver gang min pik går i bund. Jeg tager fat om hendes hofter og tager hende med korte hurtige stød. Det kan høres på lydniveauet i hendes støn. Hun forsøger at holde øjenkontakten. Med et sidste liderligt smil læner hun nakken tilbage og stønner højt lige op i lofter. Hendes fisse kramper om min pik og hun stønner igen sin orgasme ud, så det runger lidt. Hun peger ned på min stadig stive pik. Jeg får hende ned på knæ og lægger hendes hånd rundt om min pik. Viser hende hvilket tempo hun skal bruge. Det fanger hun hurtigt og lidt efter sprøjter jeg ud over hendes bryster.

Vi er ved at tage tøjet på og nu er det hende som pusler og nusser om mig. Hun giver mig kitlen på og knapper hver enkelt knap. Hun er bare så sød, men hun har fået samme udtryk i sit blik, som da hun talte om medlidenhed. Jeg er kommet til at holde af Melanie og nu er det mig der tager fat om hende og kysser hende meget inderligt 3-4 gange. Det påvirker også hende og en lille tåre ses på hendes kind, mens hun smiler varmt til mig. Jeg går ud af en dør til en veranda og tilbage til Frank.

Samme aften sidder Frank og jeg i restauranten med vores bagage. Vi sidder sammen med et par fra Holland. De havde været der en hel uge. Vi skal videre til Italien med nattoget. Kl. 21 begynder et lokalt kopiband at spille 70'er disco og baren åbner. Folk strømmer til og mange er klædt på til at gå i byen. Jeg sidder med ryggen til indgangen. Pludselig ser jeg Melanie og hendes mand gå forbi, men det er for sent. Melanie får øje på mig og jeg har min cowboy jakke på. To små danske flag øverst på ærmerne afslører hvor jeg kommer fra. Frank og jeg ligner det vi er. To danske fyre på interrail. Melanie ser på mig med sine store kønne øjne. Så for pokker. Nu er jeg virkelig afsløret. Det her kunne ikke bortforklares, men hun smiler blot lidt forundret og de sætter sig ved et bord i samme tvær række som vores og vi ser dem fra siden. OK, hun er i det mindste ikke sur på mig, så det vi havde sammen er ikke ødelagt. Hun er meget elegant klædt i en lang mørk kjole med slids og fest make-up. Efter et stykke tid, sidder de og skændes. Det ender med at hun farer ud af restauranten. Et kvarters tid senere forsvinder han også. Det hollandske par bemærker min interesse for Melanie og fortæller mig, at de slet ikke er turister. De bor i nærheden og har vidst forpagtet noget i området. De kan bruge faciliteterne gratis. Der går en times tid, så siger Frank pludselig til mig, mens han kikker mig over skulderen. "Der kommer en sød pige derhenne og hun ser liderlig ud. Jeg tror det er til dig." Jeg vender mig rundt og ser Melanie. Hun er i en hvid T-shirt, uden BH, en lyserød sommerjakke, en forvasket blå denim nederdel der går hende til midt på lårene. Hun ser meget sexet ud og ja, faktisk også lidt liderlig, samtidig med at hun ligner en der ikke rigtig kan gøre for det. Så får jeg øje på kufferten og rejser mig op. Melanie når hen til mig. Jeg har aldrig mødt en kvinde, som går ind i et kram på så sensuel en måde. Hun slår ikke bare sine arme omkring mig. Ligeså snart hendes hænder når mig, så begynder krammet. De kører op ad mine arme og smyger sig tæt rundt om mig og det stopper først når hun har presset så meget af sin krop så tæt ind til mig som overhovedet muligt. Vi kysser og lige der, går tiden bare i stå. Tiden stod stille i 2,5 uge. Melanie rejste med os til Italien og helt tilbage til Paris hvor vi tilbragte 4 dage sammen. Ligesiden har 4 været mit lykketal. Jeg vil forklare hende at jeg ikke hedder Marco, men hun lægger en finger på min mund. "No, no, no...Marco." Jamen så OK da. Jeg vil meget gerne være hendes Marco for en tid.

Melanie har sin egen sovekupe, så der flytter jeg hen. Vi er dårligt kommet inden for døren, før vi tungekysser saftigt. Jeg kysser hende ned ad halsen, mens jeg løfter op i hendes T-shirt. Glider ned på knæ, men på vejen gør jeg et ophold ved hendes skønne bryster, som jeg giver den helt store omgang. Jeg har aldrig hørt en kvinde stønne så heftigt, mens jeg krammer og slikker hendes bryster. Nu er jeg nede på knæ og kan se at hun er meget ophidset. Hun trækker vejret hurtigt og maven dirrer af lyst. Jeg lægger alle mine følelser i og kysser hende inderligt lige der hvor hun dirrer allermest. Lige under navlen. Hun krammer min nakke og stønner så tungt, at jeg tror hun får orgasme. Mine hænder kører langsomt op under nederdelen bag på hendes lækre lår med flere støn tilfølge. Hun er så ophidset, at der kommer flere små klynk, bare ved at jeg langsomt lister hendes trusser af. Jeg får trukket hende ned på sædet, så hun ligger med bagdelen lidt ud over kanten. Hun trækker sine lår op, så jeg har fri adgang til fissen. Jeg tager fat om det lår der ligger yderst, så jeg hjælper til med at holde det oppe. Så slikker jeg hendes smagfulde fisse og hun tager bare imod. Efter ganske få minutter strækker hun sine ben og krammer mit hoved hårdt. Jeg må virkelig holde fast og så stønner hun højlydt sin orgasme ud, mens hende krop kramper hårdt.

Lidt senere ligger vi tæt sammen i køjen. Hun ligger halvt ovenpå mig. Hendes hånd kærtegner blidt min krop. Den finder vej ned til min pik som vokser sig stiv i hendes kyndige hænder. Melanie glider ned mellem mine ben og lægger sig på knæ. Tager min pik i munden og igen bliver hun helt opslugt af det. Hvert eneste kærtegn, kys eller slik foregår med den største inderlighed. Selv når hun onanerer min pik, så wanker hun ikke bare løs. Hun giver af og til sine bryster et kram eller kæler for sin fisse.

Melanie kravler super sexet op til mig igen, mens hun ser mig liderligt i øjnene. Hun sænker langsomt sin fisse ned over min pik og da den er helt i bund bøjer hun sig ned over mig og tungekysser mig længe. Meget længe. Samtidig, er det hende som tager mig stille og roligt. Sikke en smidighed. Efter et dejlig langt stykke tid, sætter hun sig op og så sætter hun ellers tempoet op. Jeg begynder at støde op i hende og hun støder sin fisse hårdt mod mig. Det bliver til et vildt ridt. Jeg har ikke stønnet så hårdt før. Hun er helt oppe at køre. Læner sin krop bagover og hamrer sin fisse ned over min pik, mens hun krammer sine bryster. Årrh, hun vil så gerne komme nu, så jeg presser min tommelfinger mod hendes klit og masserer blidt. Så kommer hun også i en voldsom orgasme hvor hun stønner højlydt flere gange, fordi jeg bliver ved med at kæle for hendes klit. Melanie falder tungt sammen oven på mig.

Jeg troede først, at Melanie kun foretrak stille og rolig elskov, men der tog jeg fejl. Første gang vi elskede skånsomt, var det fordi hun ikke ville have, at hendes fisse blev så hærget af min tykke pik, at hendes mand ville opdage det. Nu var hun ligeglad. Efter at have sundet sig lidt klapper hun min pik og peger på sin fisse. Det forstår jeg godt og jeg viser hende, at tempoet bliver højt. Den er hun med på. Jeg placerer Melanie på knæ over mig, så jeg hurtigt kan støde op i hende. Onanerer min pik tæt på udløsning. Tager godt fat om Melanie og støder op i hende. Hun ligger så jeg kan støde helt frit. Nu hugger jeg min pik hurtigt op i hende. Melanie stønner med igen. Jeg føler at min pik vokser til dobbelt størrelse. Hun får endnu en orgasme og 5-6 stød senere sprøjter jeg dybt oppe i hendes fisse. Vi falder i søvn, mens hun ligger oven på mig.

Den næste 2,5 uge var virkelig et eventyr. Melanie er typen som helt naturligt varter den mand op, hun elsker, hvis han behandler hende godt. Jeg er aldrig blevet puslet og nusset så meget om. Melanie var blevet træt af, at høre på sin mands evindelige brokkeri og stillen krav til hende. Jeg ved at Melanie rejste tilbage til sin mand. Deres yngste dreng, var på det tidspunkt 18 år. Hun ville lade ham mærke, hvordan der ville være uden hende. Hvis ikke han ændrede sig, ville hun skride. Jeg kunne se på Melanie, at hun mente det.

Vi vidste begge to, at dette eventyr havde en hård bagkant, men det var som om, det ikke skulle have lov til at spille en rolle. Derfor gav vi alt, velvidende at det ville gøre afskeden værre, fordi vi blev gladere for hinanden. Det kan godt være, at jeg som håndboldspiller fremstod som en hård nitte, men jeg fældede altså en tåre på vej hjem i toget fra Paris over den smukke og søde Melanie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.