Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter flere år med de samme rutiner var min kone og jeg blevet enige om, at vi trængte til lidt afveksling i dagligdagen og lod os booke ind på et weekend ophold. Vi ankom til hotellet på en lun forårsdag i begyndelse af maj i år i det midtjyske. Stedet var lige som vi havde forestillet os, set ud fra billederne på Internettet. Der var pool, sauna og dejlige omgivelser, så humøret var i top.

Min kone Mia der er i midten af tredverne ville i vandet, så efter få minutter forlod vi værelset og begav os over til poolen. Poolen var ikke som på billedet, meget mindre og lokalet var småt, men dog hyggeligt.

SEX I DAG?

I vandet var der et andet par eller rettere en kvinde og to mænd som på skift lod tilnærmelser overfor kvinden. Og selv om vi indtog pollen stoppende de ikke deres leg, så det var noget frækt at overvære.

Nå, jeg ville ind i saunaen og have varmen, da poolen var noget kold, men Mia som den vandhund hun altid har været, ville blive der lidt endnu. Saunaen varmede dejligt og tiden gik imens jeg svedte mere og mere så jeg måtte ud og skylles for, at blive lidt normal igen. Jeg undrende mig over hvorfor Mia ikke var kommet, så jeg gik hen til glasdøren ved pool området og så til min lidt irritation, at hun og de 3 øvrige stod i poolen og snakkede. Jeg åbnede døren og gik over på den anden side af poolen for lige, at vise jeg stadig var i live. Mia smilede og virkede lidt usikker på min reaktion, så hun sprang op på kanten imens jeg kikkende ned på ham der stod ved siden af Mia, som nu lod sit blik suge sig helt op i hendes bikini trusser.

Jeg tænkte ved mig selv, at han var sgu da en nar og burde have en på låget. Nå Mia var kommet op og inden længe var vi igen oppe på værelse.

Fik smidt badetøjet og begav os ind på badeværelset for at skylle os efter klorvandet i poolen. Mia havde fjernet alt håret og hendes dejlige røv gled hen imod mit lem som begyndte, at glide ind imellem hendes våde fisse. Mia ville bare have jeg skulle sprøjte op i hende, for som hun sagde jeg skal vel ikke nøjes med pik den enegang i dag!

Tiden var inde til spisning i restauranten og uheldigvis for mig var vores bord reserveret lige ved siden af disse personer fra poolen, men flink som jeg nu engang er hilste jeg pænt og imødekommende. Kvinden var stadig sammen med de to mænd og hun var en smuk moden brunette omkring vores alder og de to herre vel det samme. Nå hyggen bredte sig og snart var maden indtaget og der var nu dans med levende musik. Mia der elsker at danse, blæste mig godt og grundigt rundt på gulvet, så jeg forlod restauranten for, at trække lidt frisk luft. Luften var noget kold og inden længe var jeg igen tilbage, men Mia var optaget med at danse med ham fra poolen og i stedet gik jeg hen til baren og blev der budt på en drinks fra de to øvrige fra poolen. De var faktiske ret herlige mennesker og fortalte åbent og ærligt, at manden Mia dansede med var kvindes mand og ham her som jeg fik drinks af var husven. Husven tænkte jeg og spurgte mere ind til dette emne og efterhånden som sprutten virkede gled hæmninger længere bort.

Jeg var lige nu temmelig sikker på, at jeg ingen grund havde til jalousi omkring Mias kontakt med disse mennesker da de jo var travlt optaget med hinanden.

Da musikken stoppende inviterede jeg det nye bekendtskab på vin i vores værelse. Vi sad nu alle og skålede i vin og blev mere løssluppen i både sprog og krop. Mia der havde kort kjole på sad med spredte ben i stolen og lige med et rykkede kjole op og jeg kunne se hun ingen trusser havde på.

Du er en naturlig fræk pige sagde kvindes mand til Mia, for han så det jo også. Stemningen blev med et mere frækt og intensiv og kvinden som hed Gitte ville også vise sine herligheder så hun rejste sig fra sofaen og lod hendes kjole glide op og frem kom en herlig smuk bagdel med en g-streng som hun herefter lod glide ned. Nu sad jeg med tankerne om, at kunne rører denne røv og fremmede fisse, men alligevel med en vis usikkerhed for situationen.

Gitte lod resten af tøjet falde og husvennen fremviste et noget stort lem som Gitte lod sin mund glide ned over. Imens sad jeg der og var noget optaget, at se sex i reel live og beruset og halv sløv bemærkende jeg lige pludselig, at Mia og Gittes mand stod og kyssende imens hans hænder ragede rundet på Mias dejlige baller. Jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle begære mig, så jeg lod Gittes mand som hed Sten afklæde Mia og sig selv og lod mig se på hvordan Mia slikkede Stens pik.

Det var helt surrealistisk at se Mia sprede sin nøgne fisse for en fremmed pik. Jeg kunne se Mia nød det og imens hun blev bollet i fissen, smid jeg kludene og lod Mia smage på min pik. Sten og jeg skiftede til at bolle hende og hvilket herligt syn da Sten lod sine safter sprøjte op i Mias fisse imens jeg kom i hende mund.

Gitte og husvennen Allan sad og kælede med hinanden i sofaen, imens Mia fik sig tørret sig om munden gik Allan over til Mia og begyndte at kysse og kæle med hende. Det var bare for frækt at se sin kone blive bolle endnu engang og Allan hvis lem var et ordentligt stykke legetøj for kvinder der ikke kan få det stort nok, så jeg Mias tilfredshed, da han lod sit lem glide helt op i hende.

Som finalen kom Mia i samme øjeblik som Allan der lod sin sperm sprøjte med al sin kraft op i hende fisse imens hun små rystede af velvære på gulvet.

Herefter sagde vi alle pænt farvel og lod nattens hvile komme over os, imens tankerne og følelsen overfor hinanden voksende stærkere, da usikkerheden omkring frigørelsen i vores begges liv lige med et var borte og fremover kunne være helt åbne i ønsker for seksuelle oplevelser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.