Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg fik i 2016 et brev i min indbakke på Scor fra en profil med denne tekst.

Tøsen vil bruges - Vi søger en mand som vil bruge og lege med tøsen. Du skal tænde på en frodig liderlig tøs som vil bruges af en mand. Tøsen tænder på verbal ydmygelse og frække s/m lege med smæk med mere. Vi skrev lidt frem og tilbage og lavede en klar aftale om at mødes en hverdagsaften. Jeg var på dette tidspunkt 68 år.

SEX I DAG?

De hentede mig på en S togsstation og sammen kørte vi hjem til dem. Vi fik en kop kaffe og sad og hyggesnakkede lidt om sexuelle erfaringer m.m, men det varede ikke længe inden jeg lå med hovedet begravet mellem kvindens lår og var i gang med at slikke hendes kusse mens hun sad tilbagelænet i sofaen. Hendes mand deltog på ingen måde men betragtede sceneriet og tog nogle billeder med sit camera undervejs i forløbet. Mange mænd tænder på at se deres kone elske med fremmede fyre. Kvinden blev naturligvis undersøgt i alle måder og også hendes bryster havde min opmærksomhed.

Hun var en frodig kvinde, men det generer mig nu ikke. Et par store bryster, store lår, en god røv og her en villig kusse, så betyder hendes størrelse mindre. Jeg har heldigvis ikke en favorittype jeg går efter, men har formået at kneppe alle de typer jeg har mødt, og de ha været forskellige. Nu var det på tide at jeg smed tøjet og snart efter var hun igang med at have min pik i munden. Hun slikkede og suttede det bedste hun havde lært. Det er jo altid lækkert at få suttet pik, og man skulle være et skarn hvis man ikke sætter stor pris på en god behandling af sit kæreste eje. Hun var en dygtig piksutter slikkede den som en slikpind, ned om roden slikkede nosserne og lod igen tungen køre op og pikhovedet gled ind i munden der omsluttede det tæt. Hun lod den gå dybt og jeg nød den dejlige behandling. Jeg var bevidst om hendes mands rolle og hans camera og sørgede for at han havde det bedste udsyn da jeg anbragte min pik ved kussen og langsomt lod den glide op i hende. Hun lå på ryggen og jeg havde fået anbragt hende sådan at han kunne se vores arbejdende kønsorganer og tage nogle billeder af det. Denne ophidsende følelse og viden om at pikken glider op i en for mig ny kusse. Jeg begyndte at kneppe hende og nød denne følelse af kussen der omsluttede pikken i fulde drag. Langsomme stød som så blev til en trykken helt i bund. trak den helt ud og så ind igen. Jeg gentog dette flere gange, kørte pikhovedet mod kusseåbningen og op over klitoris, inden den igen fandt vej ind i den varme og våde grotte.

Efter nogen tid trak jeg mig ud og slikkede hende igen. En godt gennemkneppet kusse smager netop af kusse og det er dejligt at lade tungen komme så langt op som muligt, og også slikke rundt om klitiris som hos hende var pænt stor. Jeg vendte hende om på alle fire og trængte langsomt igen ind i hende, og nu blev hun kneppet i min favoritstilling. At se ned over ballerne og se sin pik kører frem og tilbage mens man føler denne dejlige fornemmelse når den stimuleres. Nyde synet af en kvinderøv mens man knepper hende det er jo lykken. Jeg hørte hende mumle - Åh hvor er det lækkert at få noget fremmed pik ! Hun fik også nogle orgasmer undervejs og det er noget der tænder mig at opleve kvindens orgasme. Det er så absolut et af højdepunkterne i samværet.

Vi kneppede længe i denne stilling, jeg trak mig ud og hun slikkede begærligt min pik. Man kan godt få lyst til bare at lade hende slikke til den kommer i munden på hende, men det var for tidlig så jeg lagde mig på ryggen og fik hende til at sætte sig overskrævs på mit ansigt så jeg kunne smage hendes kusse igen. Jeg lod min tunge finde rundt i kussen, skamlæberne og ikke mindst klitoris Hun satte sig derefter op på min pik og red mig. Jeg kunne se min pik forsvinde op i kussen på hende og nu kunne hun selv styre tempoet indtil vi igen skiftede stilling. Jeg kommanderede hende atter på alle fire og lod min pik finde den optændte kusse og begyndte at kneppe hende i et hurtigere tempo. Hun mumlede igen: - Åh, skønt med fremmed pik ! Og ja, dette at kneppe med en fremmed er jo på en anden mere intens måde end at kneppe lidt mere rutinepræget med sin faste partner. Man er nok mere opmærksom på en masse af de ting man oplever, netop fordi det er en ny partner. Hun kom igen i orgasmer og jeg kunne mærke det uundgåelige var ved at nærme sig og denne gang stoppede jeg ikke men kneppede i gennem, mærkede orgasmen bygge sig op i min krop og leverede spermen i kussen på hende mens forløsningen bredte sig i hele kroppen.

Hendes mand havde fotograferet undervejs så han havde fået nogle minder for eftertiden. De kørte mig til stationen og vi tog afsked. Så ukompliceret kan et møde altså være mellem to parter der bare gerne vil have sex. Nogle år efter mødtes jeg igen lidt tilfældigt med parret og havde igen fornøjelsen at kneppe denne villige og dejlige kvinde. Denne gang blev seancen filmet til parrets eget brug.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.