Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

3. gang er lykkens gang, siger et gammelt ordsprog og det holdt stik i den fortælling jeg skriver til Jer nu

Min kæreste og jeg havde to gange haft besøg af et andet par og vi byttede partner efter at have haft lidt mande og pige sex først.

SEX I DAG?

Anne Marie og Johan er noget ældre end os, men havde ikke så meget erfaring med partnerbytte da vi lærte hinanden at kende, men vi kan rigtig godt lide det alle 4.

De bor et par timers kørsel med tog fra os, og vi havde aftalt med dem at denne her torsdag ville vi komme først på eftermiddagen og tage hjem igen om aften, som sagt så gjort, vi hoppede på toget og glæde os til at besøge dem og jeg sagde til min kæreste at nu fik " Ud og se med DSB" en helt anden betydning...he..he.....

Da vi kom hentede Johan os på banegården og efter ca 10 min kørsel var vi ude hos dem. De boede i et stort hus hvor deres (voksne) børn også var født og opvokset i. Efter en times snak og kaffe og kage, blev vi enige om at lege lidt og vi gik op i deres soveværelse, som er stort men ikke stort nok til at 4 kan dele dobbelt seng. Da vi havde fået tøjet af fandt jeg min maske frem og Johan åbnede et skab , hvor en hylde var fyldt med sex legetøj, der var bl.a strap on, som jeg havde prøvet første gang jeg havde pigesex, og en masse forskellige dildoer....min kæreste havde lagt sig på siden og begyndte at sutte Johnas pik allerede mens vi stod og så på SEXLEGETØJ, uhm frækt sagde jeg til ham da jeg vendte hovedet fra skabet mod sengen, skal jeg ikke starte med at slikke dig Anne Marie sagde jeg mens jeg tog hende lidt på brysterne og hun lagde sig på sengen ved siden af min kæreste, som nu fik suttet pik af Johan.

Jeg tog masken for øjenene inden jeg bøjede mit hoved ned mellem hendes ben og begyndte at slikke den dejlige glatbarberet fisse hun har, uhm du smager godt i dag sagde jeg til hende og førte tungen helt ind mellem hendes skamlæber og suttede så meget jeg kunne, imens tog jeg Johans pik i min ene hånd og begynte at spille den mens han suttede min kæreste, jeg kunne mærke at jeg allerede var våd mellem benene og håbede Johan ville begynde at give mig finger mens jeg slikkede hans kone. Det gjorde han kort efter og sagde, uhm du er hvis allerede godt tændt, åh den dejlige fisse.....

Bagefter satte jeg mig på sengekanten og kiggede på min kæreste og Anne Marie, som fik masseret de store bryster, af ham, Johans finge var nu både i min fisse og på mine små bryster, åhja , ha ha de er kommet ud og se med DSB sagde jeg mens jeg grinede over hele femøren....inden jeg tog hans stive pik i munden og masserede hans store nosser.....jeg kan mærke du er mere afslappet og tændt i dag end sidst vi var sammen oppe hos os, sagde jeg til ham inden jeg suttede vidre på hans pik, mens min kæreste fik suttet pik af hans kone. Du siger bare til hvis vi skal gå nedenunder i det andet værelse sagde jeg til ham, inden jeg suttede videre og mærkede hvor hans pik voksede i min mund,jeg lagde mig i fodenden med benene spredt ud over sengekanten og han satte sig ned på hug og slikkede min fisse, kort efter blev vi enige om at gå neden under, mens min kæreste og hans kone forsatet med at lege i deres dobbeltseng, i første omgang tog vi ikke noget sexlegetøj med, da jeg ikke troede det ville blive nødvendigt denne gang.

Da vi kom ned i det andet værelse forsatte han med at slikke min fisse samtidig med at jeg fik finger.... jeg kunne mærke at min første orgasme var på vej lidt efter og satte mig op lige inden det sprøjtede ud af fissen.....bagefter lagde vi os på sengen og kælede lidt for hinanden, han sagde at han havde fået stiv pik af at læse min senete novelle og glæde sig sådan til at mærke min fisse og give mig orgasme mens han kneppede mig, fedt sagde jeg og smilede stort til ham. Skal jeg så ikke prøve at ride dig sagde jeg til ham, inden jeg igen begyndte at sutte hans pik der var blevet slap igen, den voksede hurtigt i min mund igen , men pga hans sygdom var det svært med blodtilførelsen , så jeg tænkte at hvis jeg suttede hans store nosser samtigig med at han spillede pik ville det måske hjælpe, det gjorde det, og kort efter sagde han at jeg skulle sætte mig ovenpå ham med røven mod hans ansigt, så var der måske en chance for at den blev ved med at være stiv når han kunne se min røv mens jeg red ham. Det var tæt på jeg fik fik min næste orgasme mens jeg red ham, men pikken ville ikke rigtig være med så længe. Jeg sagde det ikke var en skam for en mand i hans alder, så det skulle han ikke tænke på, jeg sagde at min kæreste også sommetider havde problmer med det, selvom han ikke var så gammel som ham og begynte at kysse hans brystvorter og spille pikken, det vidste jeg min kæreste tændte på ,vi blev vildere og vildre og inden længe havde han givet mig den næste orgsame med fingerne....jeg spillede hans pik endnu hurtigre og tungede kyssede ham bagefter, men havde ikke kræfterne til at "gøre arbejdet færdigt".

Så sprugte han om han skulle prøve at kneppe mig med strap on på, det ville jeg gerne, hvilken DILDO vil du have på den så, sagde han, den der bøjer lidt for oven sagde jeg, den minder om min kærestes pik, så hentede han den oppe i soveværelset hvor min kæreste var ved at give hans kone pik i røven mens hun stod på alle 4 i dobbeltsengen, jeg lå og legede med klitoris med min figer, så fissen var helt klar til at få "pik" når han kom ned igen.

Vi fik hurtigt strap on på ham og han sagde jeg vil have dig bagfra, jeg vendte mig om på alle 4 med røven mod ham, som stod ved siden af sengen, åh den mærker jo som en rigtig pik sagde jeg da jeg fik den op i min våde fisse, nu bøjede jeg mig med hovedet ind mod min mave så mine hænder kunne nå hans nosser og massere dem mens han kneppede mig med dildoen, ja åh skreg jeg mens den kørte hurtigre ud og ind af min fisse, hvor er det godt det her råbte jeg nærmest. åh ja nu kommer jeg skreg jeg og dildoen, der var af sort plastik, blev plask våd af safterne fra min fisse. Er du ok sagde jeg bagefter da jeg vendte mig om mod ham , og lagde mig på sengen, ja sagde han forpustet, kom læg dig her sagde jeg mens jeg lagde mig ned på ryggen på sengen, det gjorde han. Du tænder mig helt vildt sagde han og begyndte at spille pik da han havde fået strap on af igen, dejligt sagde jeg tak og i lige måde sage jeg. Men det sku træls at pikken ikke vil blive stiv når jeg nu så gerne vil kneppe dig rigtigt. Det gør ikke noget sagde jeg igen til ham.

Vi lå lidt og kælede igen, og snakekde om vores bedre halvdel som vi ikke vidste om var færdige oppe i soveværelset, jeg håber jeg kan spille din pik til orgasme i dag sagde jeg til ham, det kan jeg sommetider med min kæreste når den ikke rigtig vil blive stiv nok til at kneppes til orgasme.

Jeg kom i tanke om en ting mere som plejer at hjælpe min kæreste til at komme, at jeg sutter nosser mens brysterne hænger lige over pik hovedet, så det ville jeg også prøve på Johan, hans pik blev hurtigt stiv mens han spillede den lige over mit ene brystvorte mens jeg suttede hans nosser, lidt efter kunne jeg høre han var ved at komme og tog min ene hånd op og holde brystet helt ned til pikhovedet og kort efter kom der sprem ud på både det og det andet bryst. Wow hvor var det fedt at mærke dig komme i dag sagde jeg til ham, mens mit ansigt var et stort smil. Ja sagde han. Jeg sagde nok at du kunne når du var hjemme hos dig selv i hjemlige omgivelser.

Lidt efter gik vi op i soveværelset for at se om min kæreste og Anne Marie var færdige, det var de og sad på sengen og snakekde om at de ikke ville gå ned og forstyre os hvis vi ikke var færdige, men det var vi. Og i dag var det også lykkedes min kæreste at få orgasme, så 3. gang var lykkens gang for os alle 4.

Vi tog hjem igen med en rigtig god oplevelse og maven fyldt af Anne Maries gode bøffer, den dag og glæder os til næste gang vi ses igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.