BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

For et års tiden siden, besluttede min kæreste og jeg at invitere en ektra mand med os i sengen og det blev en susses da vi havde prøvet Mogens nogle gange blev vi enige om at prøve en anden mand, der var lige så godt udrustet som Mogens og efter nogle måneder hvor vi skiftes til at prøve dem begge to indimellem, begyndte vi at snakke om at prøve dem begge to samtidig.

Min kæreste har hele vejen igennem sagt at det var mig der bestemte hvor meget og hvor ofte vi skulle være sammen med dem og hvad de måtte gøre ved mig- jeg tænke at det kunne være en god fødselsdagsgave de kunne give mig ved at være 3 om mig på en gang.

SEX I DAG?

Som sagt så gjort. Mogens og Ole kom en dag nogle dage før jeg havde fødselsdag og jeg blev ikke skuffet.

De tre mænd er noget ældre end jeg og havde kendt hinanden en del år inden jeg kom ind i billedet, så det med at være 3 om en pige var noget de havde prøvet før.

Ole kom lidt før Mogens og begyndte straks at kæle for mig i sofaen ( jeg havde en nedringet kort kjole på), mens min kæreste så på. Jeg nød opmærksomheden så da Mogens kom, fik vi alle hurtig tøjet af og gik i soveværelset, hvor Mogens og Ole lagde sig på hver sin side af mig mens jeg lukkede mine øjene og nød deres hænder over alt på min krop, mens min kæreste sad og så på og spilede pik imens ( gad godt at der havde være skjult kamera i væreslet der, så jeg kunne se det hele bagefter)

Ole begyndte at kysse mig - lange dybe lidenskabelige tungekys,mens Mogens hænder forsatte sin lidenskabelige jagt rund på min krop og pludslig mærkede jeg nogle fingere oppe i min fisse, som allerede var godt våd, da jeg kort efter holdt op med at kysse Ole for at skrige min første orgasme ud, mens begge mine hænder holdt deres dejlige store pikke og spillede dem af. Nu ville jeg også have min kæreste med ind i legen og kort tid efter var jeg endnu mere våd mellem benene da en af dem begyndte at slikke min fisse.... Mogens er en super slikker af fisse saft, men han nyder også når jeg kan få en sprøjteorgasme og mens jeg lå med en pik i hver hånd, lukkede øjne og en tunge mellem mine ben kunne jeg mærke at jeg det var tæt på at jeg fik en sprøjte orgasme og som om manden mellem benene ( om det var Ole eller Mogens husker jeg ikke) kunne læse mine tanker og straks tog sin mund væk og begyndte at give mig finger istedte for...åh...åh...skreg jeg og kom i en ordenlig sprøjteorgasme.

Nu var det tid til at smage på de lækre pikke...først Mogens´, som hurtig blev meget større inde i min mund...uhm, hvor var det dog dejligt, mens en af de andre spillede den af på mit bryst, hold da op hvoer var det frækt....da alle mændene havde fået suttet pik og jeg havde fået min 10. orgasme mente jeg at det var ved at være på tide at mærke deres pik oppe i min drivvåde fisse.....men det var de ikke helt indstillet på endnu, jeg skulle lige have lidt mere med fingeren inden og til sidst råbte jeg at jeg ville have pik og det skulle være nu.

Mogens havde taget kondomet på mens min kæreste og Ole kyssede mine bryster og kørte deres hænder op langs indersiden af mine lår. Nu lå jeg med sprete ben og råbte at jeg ville have pik... Mogens sagde at det kunne jeg ikke få endnu og Ole sagde...hvad var det du sagde du ville have....jeg råbte lidt højre at jeg ville have pik også mærkede jeg Mogens store pik oppe i mig og fik endnu en orgasme mens han huggede til, så suttede jeg min kærestes pik mens jeg spillede Oles af med den anden hånd.

Nu var det Oles tur til at mærke mig, jeg trode at han ville komme hurtig, for mens vi sad i sofaen og kælede sagde han at det var længe siden han havde fået noget, men heldigvis kom han ikke hurtigere end mig og jeg fik endnu en orgasme mens han var oppe i mig og kort tid efter hørte jeg hans brøl, da han fik sin orgasme. Mogens og min kæreste blev ved at kæle lidt for mig og lidt efter sagde jeg til min kæreste at jeg også ville mærke ham oppe i mig....han gav mig ( som sædvanlig) en orgsame mere og fik et par klap i røven, inden jeg mærkede hans dejlige varme sperm oppe i min fisse, nu var den ved at være godt brugt, men Mogens skulle helst også gøres færdig og mens han lå ovenpå mig og bare huggede sin store pik op i mig igen, fik han også et par klask i røven på vejen til hans orgasme.....nøj, hvor var det en dejlig oplevelse og jeg var godt brugt og lidt øm i fissen bagefter, men jeg var en god oplevelse rigere og min kæreste og jeg er enige om at det ikke er sidste gang de er 3 mænd om at kneppe mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.