Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han lagde armen omkring mig og nussede mine brystvorter, jeg nød at skulle sove sammen med en mand igen, jeg følte mig tryg i hans favn. Hans hånd var lille og rug, men hans hænder var bløde og gode til at massere brysterne. Vi lå og talte om hvor tændt jeg blev af hans blide bryst massage og han kunne hurtig mærke at mine brystvorter blev hårde og stive og jeg mærkede også effekten nede mellem benene, hvor mine trusser hurtig blev våde.
Vi havde ikke fået tøjet af endnu, og jeg sagde til ham mens han masserede brysterne udenpå tøjet, at han gerne måtte tage tøjet af mig stille og roligt, jeg havde et par stramme tætsiddende jeans og en fræk nedringet bluse, uden bh under, på. Men først ville han overraske mig med at give mig mit tørklæde for øjnene af mig, det havde han opdaget lå på gulvet ved siden af sengen.
Frækt, tænkte jeg, mens han gav mig det på, for jeg vidste at jeg ville bruge mine andre sanser meget mere end jeg plejer, når jeg ikke kunne se ham .
Langsomt hev han bukserne af mig, og masserede mine lår op ad indersiden bagefter, indtil han nåede min op til min fisse, som han kunne skimte gennem den smalle g-streg jeg stadig havde på. Den fik han taget af uden at hans fingre rørte min fisse.
Hans tynde fingre kørte langsomt ind i min våde fisse og jeg begyndte at stønne med det samme, mens han satte farten hurtigt op og gjorde mig mere og mere ophidset.
Jeg forstillede mig hvordan han så ud uden tøj på, under mit tørklæde, men det var som om han kunne læse mine tanker og lagde sig ved siden af mig, så jeg kunne mærke ham- jeg havde slet ikke hørt at han havde taget tøjet af sig selv, mens han fingerkneppede mig, jeg var så optaget af min egen våde fisse og de små orgasmer jeg fik derfra. Han mærkedes dejlig hård og stiv forneden, helt glatbarberet omkring pikken og stille og roligt, begyndte min hånd at spille hans pik, mens vi lå og tunge kyssede hinanden vildt og inderligt.
Til sidst tog han igen hånden ned mellem mine ben og begyndte igen at fingerkneppe mig, først langsomt, men jo hurtigere jeg spillede hans pik, jo hurtigere kørte han fingrene op i min våde fisse og nu måtte vores munde også stoppe med at kysse, fordi vi bare stønnede højre og højre begge to på skift.
Lidt efter kom jeg i en ordentlig sprøjteorgasme og da jeg sank sammen på madrassen bagefter, vendte jeg mig om og satte mig ovenpå hans hoved med fissen lige ud for hans mund og bøjede mig ved over hans behårede bryst indtil min mund var lige ud for hans pik, så lå vi i den frække 69ér stilling og bare suttede løs på hinanden, uhm hvor jeg dog elskede hans stive pik, der ikke var så lang, så jeg sagtens kunne sutte den helt til roden. Han nød hvis også at sutte mine safter i sig, for pludselig kunne jeg høre nogle ordenlige suttelyde deroppe fra, det tændte mig bare endnu mere og nu masserede mine hænder også hans boller mens munden suttede pikken. Til sidst råbte jeg åh, ja, bid mig, bid mig og jeg kunne mærke hans skarpe tænder bide sig fast i skamlæberne,, inden jeg trak min mund ud af hans pik igen og vi lagde os igen ved siden af hinanden, men ikke ret længe, for jeg havde stadig bind for øjnene og nu ville han have mig helt og fuldt. Han skubbende mig fra siden om på ryggen og sprede mine ben, så han kunne lægge sig mellem dem og stikke sin stive pik op i mig- Er det den her du vil have sagde han lige inden den kom helt op i mig- jaaa skreg jeg- også var jeg solgt. Mit underliv hoppede op og ned, i de få minutter han var oppe mig og til sidst opgav jeg at tælle hvor mange orgasmer jeg fik, nu ville jeg bare høre ham brøle hans orgasme op i mig, mens jeg forstillede mig hvor fræk han ville se ud i ansigtet lige inden han kom.
Brølet kom før jeg ventede det, men jeg var ikke i tvivl om at det var nu, kunne mærke varmen fra hans sperm brede sig lyn hurtigt oppe i min fisse inden vi begge sank udmattede sammen.

Nu var vi begge to trætte nok til at kunne falde i søvn, mens søvnen langsomt overmande os, lå vi igen i ske, mens hans hæder igen masserede mine brystvorter blidt. Dejlig måde at falde i søvn på tænkte vi begge, men natten skulle vise sig at byde på ganske behagelige overraskelser. Forsættes....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.