BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kæreste og jeg har en del venner, både bollevenner og "alm" venner, de "alm" venner kender ikke bollevennerne og omvendt, men vi får sommetider kommentarer om noget vi laver med det andet hold venner og det kommer der sommetider nogle sjove grin ud af, en af dem vil jeg fortælle her.

Vores børn er ved at være voksne og flyttet hjemmefra, således kun en teenager hjemme, det giver lidt frihed til "de gamle" her , som nu ikke er så gamle alligevel, da jeg var meget ung da vi fik børnene, så de venner vi har vi ikke laver noget frækt med, inviterer os sommetider til fester , koncerter o.l. eller også inviterer vi dem med på forskellige ting, som sagt så gjort også denne weekend, hvor vi skulle til en fest i en større by der ligger ca 40 min kørsel fra hvor vi bor, en af de alm venner arbejder på et diskotek/natklub i den by og tilfældigvis ligger mine forældres sommerhus lige udenfor den by, så vi spurgte dem om ikke vi kunne låne det og overnatte i efter festen, nu da det ikke er udlejet mere, det kunne vi og der var også plads til en ven eller to mere til overnatning efter festen derude. Min kæreste og de to andre mandevenner skulle starte festen nogle timer før vi piger havde adgang til festen på diskoteket, der var såkaldt mandeaften med spisning, ølsmagning og striptease...det er rigtig længe siden min kæreste har været ude og se striptease så selvfølig skulle han det, og jeg håbende at både han og de andre fyre fik mere end bare et syn for sagen af hende der skulle strippe.

Vi kørte afsted mod mine forældres sommerhus om eftermiddagen og fik os indkvaretert, inden jeg kørte mændene ind til den del af festen, som kun var forbeholdt mænd,og kørte tilbage til somemrhuset , spiste lidt og skrev så en fræk novelle om oplevelsen jeg havde haft dagen for inden ( den kan du også læse herinde- hedder "som en tyv om natten") , mens jeg vidste at mændene hyggede sig med stripperen og blev rigtig godt liderlige af det inden vi kvinder kom.

Da jeg var færdig med at skrive om min oplevelse, med vores bollevenner om fredagen, gik jeg i bad, klædte mig om og tænkte på det Morten havde sagt om fredagen til mig jeg skulle prøve med vores alm venner af frække ting den her lørdag aften, og kunne ikke holde fnisen tilbage ved tanken om hvad der ville ske hvis jeg prøvede. Vores ven der havde inviteret os til festen på hans arbejde er dj der og styrer musikken, man kan gå op til ham og ønske et nummer man vil høre, også sagde Morten at når jeg gjorde det så skulle jeg gå bag ved ham og hviske i hans øre at jeg ville kneppes bagfra af ham bag den bardisk hvor han stod og styrede lyd, lys osv.

Den anden ven som har været singel i 10 år nu, skulle jeg lokke med på en trekant ude i sommerhuset efter festen, hvis jeg ikke havde ordnet ham først inde til festen...he..he..ja ja, så nu var jeg næsten lige så liderlig som mændene da jeg ankom til festen, iført sorte lederbukser, og en kort lidt nedringet kjole over, som frehævede mine baller i de stramme læderbukser.

Der blev danset, drukket og ønsket forskellige sange og snakket hyggeligt mellem vennerne og jeg sad hele tiden og tænkte på det Morten havde fortalt mig jeg skulle gøre om fredagen. Men vidste også godt det var drømmene om det der KUNNE ske med vores alm venskaber, der gjorde mig lige så liderlig som min kæreste var da jeg ankom til festen 3 timer senere end ham.

Hvad der derefter skete på diskoteket og ude i sommerhuset da vi skulle i seng, kan du læse mere om i næste afsnit , det bliver ikke kedeligt, kan jeg love jer .

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.