BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde svært ved at falde i søvn efter jeg havde sendt sms til ham, så jeg måtte have fat i mit legetøj- den skønne DILDO, kunne godt give mig den orgasme der skulle til for at falde i søvn. Jeg lå og tænkte på hvordan det ville være at mærke hans dejlige stive pik oppe i mig, som jeg så ofte havde gjort før efter en dag hvor han havde været og få behandling. Men denne aften vidste jeg at mine fantasier ville blive til virkelighed efter at han havde sagt at han også tændte på mig.

Jeg havde slukket min telefon om natten, så da jeg tændte den næste morgen, kom svaret fra ham med det samme.
Han ville gerne bestille en gratis tid, fredag aften, hvis jeg havde tid der?
Det havde jeg, i dag var det torsdag, så jeg svarrede at vi skulle mødes på klinikken kl. 20 fredag aften.
Havde svært ved at koncentrere mig om behandlingen af de andre kunder resten af dagen, men tog mig sammen og om aften da jeg kom hjem skrev jeg til ham hvad jeg lavede med mig selv og at han tændte mig mere end nogen anden af mine kunder.
Fredagen kom og heldigvis havde jeg ikke så mange kunder den dag, at jeg måtte tage mig sammen lige som om torsdagen, for nu vidste jeg meget mere om hvad han forventede af min" behandling" om aften.
Kl. 19,30 kørte jeg fra min bopæl og hen til klinikken, jeg havde tit sat og lavet kontorarbejde om aften derhenne, så det var ikke usædvanligt at der var tændt lys der efter lukketid, men i aften var det ikke kontorarbejdet, der skulle have min opmærksomhed.
Jeg smilte for mig selv da jeg låste mig ind og slog alarmen fra kl. 19,40, nu skulle jeg bare gøre mit kontor klar til en fræk oplevelse, jeg tændte stearinlys og så mig i spejlet- jo jeg så da ret fræk ud i den stramme nedringet kjole som kun lige gik ned over balderne, uden bh eller trusser under, hvis jeg bukkede mig ned, ville han kunne se lige op i min våde fisse, det håbende jeg ville tænde ham så meget at han ikke kunne lade være med at stikke hans hånd derop med det samme.
Kl. 19,58, slukkede jeg telefonen og gik ud for at åbne døren til klinikken, som jeg regnede med at han kom ind ad, som han plejede til de "alm" behandlinger- og rigtig nok han steg ud af bilen i samme øjeblik som jeg åbnede døren, vi smilte til hinanden og gav et knus, der varede lidt længere end det plejer, så jeg tog ham i hånden og førte ham ind på kontoret- der havde han aldrig været før, men her havde jeg en dejlig blød sofa i sort læder og så snart jeg havde lukket døren bag os, og stod bag ham, tog jeg hans jakke af og hang den på stumtjener en, med min ene hånd, mens den anden gav ham et klap i den lækre røv, som jeg havde haft lyst til at gøre så mange gange før, når han kom ind på klinikken, det fik ham til at vende sig om og tække mig tæt ind til sig. Han var ca. et hoved højre end mig, men bøjede sig ned og kyssede mig hårdt, men ikke voldsomt på munden og jeg var fuldstændig solgt, mens mine hænder tog hårdt fat om hans balder.
Han førte langsomt sine hænder op under min kjole til mine bryster og bukkede sig blidt ned og begyndte at kysse dem, da han havde løftet kjolen op over dem og min mund fandt hans igen, da jeg bukkede mig ned mod hans ansigt, så førte jeg langsomt min ene hånd om foran hans bukser og begyndte at knappe dem op. Vi stod midt i rummet, mens vi tog tøjet af hinanden, han med ryggen til sofaen, som jeg langsom skubbede ham baglæns hen imod, mens han hold blidt om min nøgne krop. Jeg nød synet af ham uden tøj på, i skæret fra stearinlysene som var eneste lys i mit mørke kontor., inden han landede i min bløde sofa, hvor jeg satte mig på hug foran ham og tog begge hænder om hans stive pik- der var større end jeg havde forstillet mig, når jeg så han fik rejsning under hans træningsbukser til de "alm" behandlinger i rummet inde ved siden af kontoret-og så førte jeg min mund ned over den og begyndte at sutte, nej hvor var de dejligt at mærke den i min mund, den smagte jo bedre end jeg havde forstillet mig.
Hans hænder gled op og ned af min ryg, mens jeg suttede hans pik og hans mund begyndte langsomt at komme med små dejlige stønne lyde, der sagde mig at han kunne lide den behandling jeg gav hans pik og kort tid efter stønnede han højre mens jeg mærkede at han blev større inde i munden på mig, så vidste jeg at han snart ville komme i en orgasme i munden på mig, jeg ville trække pinen lidt længere ud for ham og tog min mund væk og begyndte at spille pikken med min ene hånd, mens den anden holdt om pungen under pikken og sagde at nu var det hans tur til at sutte. Som sagt så gjort, jeg lagde mig på sofaen ved siden af ham og han vendte hans hoved ned mellem benene på mig og begyndte at sutte- først langsomt og blidt, men da han mærkede hvor hurtig jeg blev vådere dernede, sugede han til, hurtigt op og ned med tungen i revnen mellem mine skamlæber, også kunne jeg heller ikke holde stønne lydene tilbage mere, mens jeg blev mere og mere ophidset og begyndte at vippe op og ned med mit underliv. Han kunne også nok mærke at jeg var tændt og snart ville komme i en orgasme hvis ikke hans holdt op med at slikke lige om lidt, det gjorde han heldig vis ikke, før det var sket og da jeg var tæt på orgasmen skreg jeg "ja, ja, åh, åh, nu kommer jeg" inden mine voldsomme hop med næsten hele kroppen hørte op og jeg sank sammen udmattet på sofaen i nogle få sekunder, mens han nød synet af mig og smilende begyndte at køre sine hænder op ad lårene på mig og til sidst stak to fingre ind i min fisse og huggede til hurtigt ud og ind, mens jeg begyndte at stønne igen også varede det ikke længe inden jeg mærkede suget i maven igen og eksploderede i en voldsom sprøjteorgasme, til hans store glæde, der gik lige ned mellem benene på ham og fik hans pik, der var blevet lidt mindre stiv efter jeg havde sluppet mit tag om den. Det skulle der nu laves om på og jeg satte mig op mens hans lagde sig ned mellem mine ben og slikkede de sidste dråber af fissesaft i sig inden jeg tog min mund om hans pik igen og begyndte at sutte på den, imens hans stønne lyde blev højre og højre og til sidst udbrød han "ja, ja, nu kommer jeg" mens jeg mærkede hans varme sperm sprøjte op i min mund inden jeg tog den væk fra hans pikhoved og sank det i mig, uhm han smagte dejligt.
Vi lå begge på siden mod hinanden på sofaen bagefter og nussede hinanden over hele kroppen, vi snakkede om at det kunne være dejligt at mærke den anden oppe i sig når vi havde lagt lidt og var kommet til kræfter igen, men først ville jeg dog lige give ham lidt zoneterapi under fødderne, så han blev ordentlig tændt igen og jeg vidste jo lige hvilke zoner jeg skulle trykke på for at hans pik igen blev stiv, så da vi havde lagt og nusset i 5-10 min var vi begge kommet så meget til kræfter igen at vi var klar på at lege videre...forsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.