BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde mange forskellige folk i min klinik til behandling for mange forskellige lidelser og glæde mig hver gang en kunde kom og sagde, at han eller hun havde stor gavn af behandlingen så vidste jeg, at jeg havde gjort mit arbejde godt nok. Jeg havde fundet ud af nogle bestemte zoner under foden på især mænd, fik dem til at få rejsning af penis og hvis de fortalte, at de var ømme omkring lænden f.eks. så blev de tit flove, hvis jeg kunne se at de fik rejsning, mens jeg trykkede dem under foden, men den zone jeg trykkede på gav ikke bare behandling til lænden, men hele området deromkring, så for mig var det en naturlig ting, at nogle mænd blev erotisk ophidset mens jeg gav dem behandling og de fleste slappede da også bare af, mens jeg gav dem behandling.

Men der var især en mand, der tit var begyndt at komme og havde ondt i lænden , han var ikke bange for at snakke om sig selv og sit liv, så jeg snakkede også om mit liv - vi delte også erfaringer om forskellige alternative behandlinger og der fortalte han mig efter de første to behandlinger hos mig ,at han også fik rejsning, når han gik til massør og blev masseret på lænden, balder og lår.

Han var lidt ældre end mig og en sportstrænet mand, der havde brug for alle disse behandlinger for at kunne blive ved med at dyrke sin sport, så meget som han nu gjorde, så det var jo godt at jeg også var meget interesseret i hans sport og selv havde været træner for nogle børnehold på et tidspunkt.

Men det var ikke bare sporten vi havde tilfælles, efterhånden kom vi også til at snakke mere og mere om vores seksuelle erfaringer, og en dag tog jeg mod til mig og spurgte ham om han tændte på mig, siden han altid fik rejsning når jeg behandlede ham? Jeg havde ikke fortalt ham, at jeg havde flere kunder der også fik rejsning af min behandling, men jeg var begyndt og fantasere om , at få lov til at give ham mere end zoneterapi.

Svaret jeg fik overraskede mig lidt, da han sagde at han tændte på både mig og hans massør, men ikke kunne få sig til at sige det til nogen af os, da vi jo bare var hans behandlere.

Han fortalte at han boede alene, men havde et barn med en kvinde han havde boet sammen med for nogle år siden. Jeg måtte lige tænke mig om inden jeg sagde mere til ham om hvad jeg var begyndt at føle for ham, de sidste par gange han havde været i min klinik til behandling, for jeg troede ikke at han var flov over at snakke om det, når han snakkede om så mange andre ting i sit liv med mig. Så jeg smilede bare til ham på en lidt fræk måde og sagde, at det var alt for i dag, du ringer bare når du skal have en ny tid til behandling, da jeg var færdig med ham, kort efter at han havde sagt det.

Da jeg kom hjem den aften, havde jeg skrevet hans telefon nummer ned fra kontoret på klinikken og tænkte, at nu måtte det briste eller bære, han havde sagt at han tændte på mig, så jeg måtte vel også gå til bekendelse og sige at jeg i den grad også tændte på ham.

Det blev gjort fra min private mobiltelefon lige inden jeg gik i seng den aften, med en sms til ham der lød sådan: "næste behandling er gratis, hvis jeg får lov til at gøre lige hvad jeg vil med dig. Frække hilsner din zoneterapeut"..

Forsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.