SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Min kæreste og jeg, har et stykke tid ikke haft så meget sex med hinanden alene men med andre eller hver for sig med andre, nogle af dem vi var sammen med har været i sexbio og det har min kæreste også men jeg havde ikke prøvet det før, men var blevet varm på ideen om at prøve det, når de havde snakket om hvordan det forgår/foregik sådan et sted.

Der er et stykke vej til den nærmeste sexbio fra hvor vi bor og derfor havde min kæreste og jeg snakket om at vi ville tage derud en dag vi skulle to andre ting i byen den ligger ind med nogle timer imellem de andre ting derude....min kæreste var meget spændt den dag vi skulle derud og lidt nervøs for hvordan jeg ville opleve det. Jeg tog noget pænt lidt frækt tøj på, med noget diskkret ovenpå, vi havde snakket om at jeg skulle have et frækt kostume på og evt købe det i deres sexshop inden vi gik ind i bio, det ide var jeg mere end tændt på og da vi var i butikken kiggede vi rundt og så hvad der var, min kærste så et nonnekostume, som han synes var lidt frækt og sort har altid klædt mig, så jeg sagde ja det kan vi godt købe. Som sagt så gjort....da vi kom ned i bio nedenunder butikken, spurgte jeg ham om han synes jeg skulle have det på, nej det behøver du ikke, bare vent til vi er hjemme igen. han havde faktisk ikke tænkt på at vi skulle have sex dernede, men bare en rundvisning for at se hvordan det foregår og hvilke mulighder og regler der er der.

Der var en lille cafe i midten, med en bar hvor man kunne købe lidt snak og noget af drikke, rundt om var der forskellige rum, store og små rum, mørke nogle med tvskærme med PORNOFILM på, nogle af rummene havde " udstyr" og kik huller, nogle var så små at man kun lige kunne sidde 2 derinde på en bænk og gulvet, men der var også et stort rum med sygehus seng, gynekælog stol, og kæder/reb ved væggene, hvor man kunne "lege" flere af gangen. Det sagde jeg at det kunne være sjovt at prøve gynekologstolen i sammen med vores mest trofaste bolleven....Morten, som jeg så meget til alene i øjeblikket, han er en af dem vi har sex med der har prøvet lidt af hvert i hans lange sex liv ( har 3 voksne børn) også sexbio.... nå men det kunne jo ikke blive i dag vi skulle prøve det rum når han ikke var med, så jeg besluttede da vi havde set det hele at vi skulle gå ind i det første rum vi havde set, og lukke døren efter os. Der var kun 2-3 andre i hele bioen den eftermiddag ( en hverdag), så det gjorde mig meget tryk og lidt liderlig.

Det blev min kæreste glædelig overrasket over, men var stadigvæk lidt nervøs, vi lukkede døren mens fladskærmen på væggen sende frække FILM ud i rummet til os, som eneste "lys" i det ellers mørke rum med sort lædersofa og en stor sort dobbelt madras på gulvet. Stod lidt overfor hinanden med et frækt smil og holdt hinanden tæt ind til kroppende der var begyndt at slappe af mens vi tungekyssede, og inden længe fik vi begge tøjet af, dog havde jeg mere på end min kæreste, som først smed sig på madrassen og nu opdagede hvad jeg havde på indenunder det "alm" tøj.... en tætsidende gennesigtig lårkort kjole der fremhævede mine former og bryster og hvor man kunne se de frække sorte g strengs trusser med 3 huller i. Kan du lide synet.sagde jeg....ja, det måtte man sige, for han begynte at røre på pikken med det samme og kort efter smed jeg mig ved siden af ham og begynte at sutte den hurtigt mens hans finger fandt vej til min fisse gennem det 3. hul i trusserne....og jeg kunne høre der var en af de andre gæster i bioen lige udenfor vores dør, det tændte mig endnu mere og jeg begyndte at stønne lidt højre, mens hans fingre kørte hurtigre ud og ind af fissen, som var godt våd nu. Kort efter fik jeg min første orgasme, mans hans fingre var oppe i mig, jeg kunne ikke vente ret meget længre nu, men måtte lige smage hans pik i min mund inden jeg satte mig ovenpå, da jeg fik den i munden kunne jeg mærke prespremen løbe ud af den og fim sagt mens jeg suttede den at han da hvis godt kunne lide det her. Muu stønnede han mens hans pik voksede sig større og større i munden på mig..... svup sagde det da min mund slap den og jeg satte mig op og tog g stregen af inden han igen stak fingerne op i den og gav mig min 2 orgasme , mens der sprøjtede fissesaft ud af fissen. Åh, ja stønnede jeg inden jeg satte mig ovenpå ham og hav hans pik en ordenlig ridetur, hoppende op og ned som en rytetr på en hest, mens jeg fik 2 sprøjte orgasmer igen.

Bagefter lå vi lidt på maddrassen og grinede af det hele mens jeg spurgte om han hørte en af de andre udenfor rummet mens vi gjorde det, nej det var kun mig der havde hørt ham og da jeg kort efter trak i noget af tøjet for at gå ud på wcet så jeg manden der havde hørt os, med stiv pik lige udenfor i cafen, mens jeg skyndte mig ud på wcet, små fnisende som en teenager pige, det var virkelig frækt .....da vi kom hjem måtte jeg prøve nonnekostumet og i næste del skal I høre hvad der skete da jeg tog det på........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.