BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Genert fik jeg mig pladseret på min plads, kikkede på de 2 mænd, de sad der med store smil på. Der gik ikke mange sek. før jeg mærkede Jens´s hånd på mit ene ben, hurtig var den oppe ved kussen, kørte en finger hen over mine skamlæber, før den langsomt begyndte at køre hen over min klit. "ah ja dejligt" kom det fra mig. Jeg skubbede underkroppen ud på kanten, spredte mine ben, så han rigtig kunne komme til at røre min nu meget våde kusse. Lagde hovedet lidt tilbage, nød rigtig at han legede med min fisse. Kunne mærke at han både kunne køre en finger ind i mig, mens en anden finger legede med min stive klit. Jeg var helt op og køre.

Pludselig hørte jeg en stemme rømme sig "ønsker selskabet dessert, eller er der andet vi kan tilbyde" det var tjeneren som var kommet, jeg havde været så optaget, så jeg slet ikke havde /hørt ham. Jeg kikkede op, der stod han, havde svært med ikke at kikke ned på mit skød, måden jeg sad på, stolen lidt skubbet væk fra bordet, jeg var sikker på at han kunne se det meste af mine lår, og Jens´s hånd godt oppe under kjolen. Jeg blev blussende rød i ansigtet, kikkede lidt flovt ned på dugen.

SEX I DAG?

"nej jeg tror at vi er færdige, kan vi få regningen" sagde Peter, jeg var ikke i stand til at kikke op. Hvor var det her flovt, det var sidste gang, jeg kunne komme her på den her restaurant.

Vi fik hurtigt drukket ud, Peter min galante mand, fik betalt for os alle tre, vi fik os rejst op, fik vores overtøj på. "hvad så vil du med os hjem, Jens, det ser jo ud til at der er kemi imellem min kone og dig" sagde Peter. "ja det har jeg da vild lyst til, hun er jo en rigtig steg, din kone, men skal vi ikke lade hende bestemme om hun vil gå planken ud" De kikkede begge to på mig, jeg kikkede ned på gulvet, mens jeg forsigtig nikkede. "vil du, eller vil du ikke" sagde Peter. Jeg vil høre dig sige det højt, du skal mene det, hvis du siger ja, så er der ingen vej tilbage, sig at du vil ha hans pik"

Hvis jeg ikke var rød i hovedet, så blev jeg det, kikkede mig lidt rundt, sikker på at alle vidste hvad der var ved at ske så sagde jeg "jeg vil ha Jens med hjem, jeg vil kneppe med ham, sutte hans pik, så den sprøjter"

"Du kører bare bagefter os, der er ikke ret langt" sagde Peter.

Vi gik ud til vores biler, fik dem startet og hjem gik det. Kørte ind i indkørslen, Jens lige bagefter, hurtig fik jeg låst op, "nogle der vil ha kaffe, eller en øl" sagde jeg. " det vil da gøre godt med en kold øl"

Jens og Peter fik sig sat ved sofaen, Peter i 2éren og Jens i den lidt større. Jeg kom hen til bordet med 3 kolde øl, kikkede på Peter, han så på mig, nikkede til mig på den måde at vise, at det var i orden at jeg satte mig ned i sofaen ved siden af Peter.

"jeg går lige ud for at tisse" sagde Jens, han rejste sig fra sofaen for at gå, jeg kikkede nok lidt skuffet op på ham, fik bare et smil tilbage. Lidt efter mærkede jeg pludselig et par hænder på mine skuldre, de masserede mig blidt, kørte op langs halsen, hvor de masserede nakken. Det var skønt, jeg kunne mærke at jeg langsomt slappede af. Efter lidt massage, kørte han sine hænder ned langs min ryg, kom ned til hægtet til min BH. Hurtigt fik han den åbnet, så mine brystet blev befriet. Hænderne blev fjernet fra ryggen, men de kom hurtig om til mine bryster, jeg kunne mærke at hans fingre begyndte at lege med mine brystvorter. Langsomt og pirrende, klemte de mine vorter blidt, for så at blive afløst af et lidt hårdere tryk. Jeg kunne mærke, at de stivnede under hans kærtegn, det var som om at det dejlige ved det, langsomt flød ned i min fisse, for jeg blev helt tændt af det. Jeg lænede mig tilbage i sofaen, så han bedre kunne komme til.

Pludselig stoppede han med at lege med dem, jeg kunne høre en lynlås, et stykke tøj blev trukket af. Nu kunne jeg mærke noget varmt på min ene kind, drejede hovedet langsomt rund, bare for at se hans pikhoved, var lige ved mit ansigt. Jeg var så tændt, at uden at tænke meget over hvad jeg gjorde.

Jeg begyndte at slikke på spidsen. Den var ikke helt stiv, men jeg kunne se at den voksede, tog hånden op, greb om skaftet, kørte hånden tilbage, så hovedet blev blottet, det mørkerøde hoved kom frem. Jeg åbnede munden, tog hovedet langsom ind i min mund, kunne mærke, at jeg skulle åbne munden lidt mere end jeg var vant til, altså den var tykkere en den jeg plejede at lege med. Mens jeg begyndte at sutte på den, mærkede jeg hans hænder på mine bryster igen. Det gjorde at jeg begyndte at sutte lidt kraftige på pikken, prøvede at få den så langt ind som jeg kunne, ikke noget som jeg var så god til var lige ved at kaste op, så jeg blev nødt til at trække den lidt ud igen.

Nu var den helt stiv, jeg kunne ikke holde min hånd i ro, langsomt begyndte jeg at køre min hånd frem og tilbage, mens jeg suttede, slikkede på hans pikhoved. Jeg lod min tunge glide rundt om han hoved, legede med strengen, prøvede at gøre tungen spids, for at lege med hans pikhul. Jeg var solgt, det her var frækt, sad i min sofa, fik mine bryster klemt, mens jeg sad og gav en næsten fremmed mand et blowjob.

Pludselig mærkede jeg et par hænder på mine lår, de pressede på, for at få benene spredt. Jeg hjalp lidt til, nu sad jeg med spredte ben, en hånd løftede min kjole op på mit skød. Jeg kikkede ned, der sad Peter på knæ og kikkede lige op i min nu meget våde fisse.

"nej du skal ikke slikke mig, jeg gider ikke at blive slikket af dig, jeg vil ha rigtig pik" fortalte jeg ham. "du har selv lagt op til det her, og nu vil jeg ha rigtig pik, hvis du er heldig kan du få lov til at slikke mig ren for hans sperm bagefter, men kun hvis du er sød" nedgjorde jeg ham. Jens trak sin pik ud af min mund, gik om på den anden side af sofaen om til mig. Skubbede sofabordet til side, så han fik plads.

"spred din ben" sagde Jens til mig "det var bedre" var svaret fra ham da jeg gjorde som han sagde.

Han lod en hånd glide ind mellem mine lår, spredte dem langsomt, så jeg lå der glinsende og tændt af at se han begejstrede udtryk i hans ansigt. Han skilte mine læber fra hinanden, stak tungen prøvende op i min fisse. Åh hvor var det dejligt, men også utroligt frækt, jeg kikkede over på Peter. Han havde sat sig i den lille sofa, havde trukket sine bukser ned, jeg kunne se han legede med sin pik, mens han så at jeg fik slikket fisse.

"Det kan du godt stoppe med Peter, det var mig der skulle ha fornøjelse, aftalen var jo ikke at du skulle køre den af mens du så på os." lad og gå ind i soveværelset så han ikke kan se hvordan du skal give mig al den pik, som jeg ønsker" Jeg tog Jens i hånden, rejste mig op, trak ham ind i vores soveværelse, mens jeg hoverede kikkede på den noget slukørede Peter.

forsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.