Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min bolleven gennem 5 år og min kæreste havde snakket med mig om at besøge en sexbio og en onsdag formiddag, hvor min datter var i skole, fandt vi tid til at køre derud alle 3 sammen. Aftalen var at Morten skulle hente os en time efter min datter var taget i skole så vi havde god tid inden hun kom hjem igen.

Jeg havde prøvet at være i sexbio et andet sted med min kæreste, men aldrig med Morten( min bolleven), som er mere eller mindre fast gæst derude når han har et behov og kan få en fræk aftale med nogen, min kæreste er mere stille og rolig og ikke så sprelsk som Morten og jeg, det gælder også når vi sexer sammen.....men jeg var alligevel lidt nervøs da vi kørte derud , for et er at sexe med de 2 hjemme i soveværelset, noget andet er i en sexbio hvor alle mulige folk kan komme og gå....men det blev en lige så god oplevelse som da jeg var med min kæreste alene, vi fik en rundvisning efter lidt shopping i butikken der hørte dertil først og da vi havde set alle rummene, besluttede jeg hvilket et vi skulle sexe i.

SEX I DAG?

Morten havde skrevet lystigt i dagene op til om hvad vi skulle lave derude og hvor mange der ville komme, - mænd især -som jeg skulle sutte pik på. " Jeg vil se dig få masser af sprem ud over DDB" skrev han bl.a. ( DDB står for Danmarks dejligste bryster) Da vi gik ind i rummet jeg valgte,  stod der to fyre mere på den anden side af væggen med stive pikke ind gennem 2 huller og var klar til at blive suttet....jeg smed tøjet og tog min maske på, nok røre/føle ikke se....er blevet mit omvendte motto når det kommer til sex med flere, derfor masken på, mens jeg lagde mig på madrassen, som ikke var så bred, men ok til 2.

Så rakte mine hænder ud efter Mortens og min kærestes pikke, og jeg nåede kun lige at få fat i dem og mærke at de ikke var helt stive endnu, inden Morten sagde " kom rejs dig op " du skal med herhen og førte mig hen til hullerne hvor de to andre mænd stod klar til at få suttet pik, de var store og veludrustet men smagte godt da jeg tog den ene i munden og den anden i hånden, mens Morten sad på hug foran mig og tog mig på brysterne.

Min kæreste havde lagt sig på madrassen og begynte at spille pik mens Morten og jeg stod/sad henne ved hulllerne med de to andre pikke....og da jeg kort efter vendte mig med siden til mens jeg stadig suttede pik, kunne jeg se på ham at han nød synet og blev mere og mere liderlig af at se mig med de 3 andre mænd....pludslig kunne jeg mærke at den ene af mændene blive meget stiv og begynte at stønne, så jeg tænkte at nu kommer han snart, jeg slap derfor hans pik med munden og begynte at spille den, op ad mit ene bryst, mens Morten suttede på den andens pik, ja sperm på de bryster sagde Morten lidt efter og tog hans hånd på mit andet bryst mens han masserede det grundigt, men manden kom ikke lige med det samme " giv mig finger" sagde jeg til Morten , så de kan blive godt liderlige af at høre mig stønne....det tændte også min kæreste der stadigvæk lå og spillede pik på madrassen og han begynte også at stønne...uhm det lyder godt skat sagde jeg lige inden Morten gav mig min første orgasme med fingerne, nu var den ene mand virkelig tændt og med hjælp fra Morten kom han kort efter ud over mit ene bryst. 

Jeg gik over til den anden mand, hvor pikken var blevet lidt slap imens, men jeg fik den hurtigt suttet stiv igen, mens jeg sagde til Morten han skulle slikke min fisse, mens jeg stod med siden til og spredte benene så meget jeg kunne og holdt både min kærestes og manden i hullets pik i hver sin hånd....uhm det sku lækkert det her sagde jeg til dem mens jeg lænede mig forover så pikhovedet kørte op ad mit  ene bryst. 

Manden i hullet kunne dog ikke komme alligevel og tilsidst sagde jeg " Mon ikke det hjælper hvis jeg ridder ham her " og kiggede frækt på min kæreste, der lå på ryggen på madrassen, Prøv sagde Morten mens han gned sin store pik op ad min ryg mens jeg red min kæreste med ryggen til den anden mands pik. Vend dig om, så de kan se babserne mens du ridder Hans....da jeg vendte mig om så jeg at der var kommet en ny pik i det andet hul og da jeg kom i min 2. orgasme kort efter gik jeg af madrassen og hen for at sutte den  "nye" pik, der hurtig blev stiv og stor i min mund, jeg slap den og bad Morten hjæpe mig med at få den spillet af mod mit andet bryst, som kort efter fik endnu en gang sprem ud over sig.....nu det din tur sagde jeg til Morten og lagde mig ned ved siden af min kæreste på madrassen mens Morten sutte den 3. mands pik færdig.

Nu skal vi gøre ligesom sidste gang vi 3 var sammen alene sagde jeg til mændene lidt efter, jeg sutter Hans` nosser mens du sutter hans pik, så må vi se om den kan komme..... jeg spurgte Morten om hans også skulle tømmes, Nu??!!! råbte han næsten, ja sagde jeg husk nu jeg er ikke 25 år mere, men giv mig lidt mere finger og tunge inden, sagde jeg mens jeg spillede hans pik siddene på kanten af madrassen inden jeg lagde mig bagover mod min kæretes hoved og sagde jeg ville have hans pik i min mund, kort efter sprøjtede det med fissesaft ud på gulv og kanten af madrassen da jeg fik min 3 orgasme....find noget gummi så jeg kan mærke din stive pik i min drivvåde fisse sagde jeg til Morten, mens jeg suttede videre på min kærestes pik og kort efter kom Mortens store tykke pik op i mit våde indre og gav mig kort efter den 4 orgasme den dag....inden Morten igen trak sig ud af mig og tog gummi af fik jeg min kærestes presprem i munden og da de to mænd kort efter stod på hver side af mig og spillede pik, fik jeg den sidste omgang sprem på brysterne denne dag......uhm frækt og lækkert , tak sagde jeg til Morten og Hans da vi tog tøj på igen.....se det var " bare" en ganske "alm onsdag formiddags mens min datter var i skole"....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.