Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I sommers flyttede jeg og Alice, min skønne kæreste igennem en del år, til en større lejlighed i et mindre men super fedt boligkompleks, hvor man for nylig havde færdiggjort en ekstra topetage.

Lejligheden var/er lige vor smag, og bonussen var bla. et lækkert stort badekar samt en skøn altan med fri udsigt over Amager og dens Ørestad.

SEX I DAG?

Alice min dejlige kvinde, kom hurtig i snak med vor eneste nabo (da vi bor i slut af kareen) Bonnie.

Bonnie er en dejlig dame med en virkelig varm personlighed, den herligste humor og en velskabt buttede lækker krop.

Vor dejlige nabo er fraskilt og bor sammen med sin 5 årige søn.. Nå, men min kæreste og hende begynde altså at tale mere og mere sammen.. hvilke vil sige at de blev mere og mere fortrolige.

Nu er det lige at jeg skal gøre min læser opmærksom på at jeg og Alice har oplevet en del af hvert.. Jalousi er ikke vor stærke side og en del både tre og firekanter samt besøg i swingerklubber herhjemme såvel som udlandet er det blevet til igennem tiden.. Men det sidste lille årstid havde der ikke været den store lyst til at dele og smage hinanden med andre så vi havde blot nydt (og det er vi rigtigt gode til) hinandens erotiske selskab.. En periode som det snart skulle vise sig vi ville komme ud af..

Alice betroede mig så en sommervarm aftenstund, efter jeg lige havde tømt mig over hende, og vi lå og delte en smøg at hun tændte ganske meget på vor nabokvinde..

-Fortæl, kom det nysgerrigt og opvakt fra mig og min kære, som jo på kort tid var kommet ganske tæt på Bonnie fortalte at hendes nye veninde var vist en ganske fræk tøs som var ganske trængende.. og at hun helt sikkert kunne forføres af os. Derpå lagde vi en lille skummel og forførende plan.

Allerede den næste fredag var Bonnie barnefri og klokken syv præcist ringede hun på døren.

Vi havde forberedt en dejlig lille let laksemiddag med god vin til. Begge var vi noget oppe og køre af begærlig spænding. Alice havde iført sig en sort halvlang stramtsiddende kjole som viste hendes velskabte store barm, elegant og nedringet samt fremhævede hendes labre velformede røv.. sorte strømper og frække højhælede sko i matchende farve.

Jeg var i sort opknappet skjorte og velsiddende sorte buks..

Nå, men det ringede på døren og Jeg gik ud og åbnede. Der stod en flot opgearet Bonnie iført en (også) sort kjole, dog ud af det tyndeste fine hør som ikke dækkede videre over hendes sorte fine bh. Hun havde en blomst med til værtinden og da hun og Alice krammede hinanden godaften noterede jeg mig at det sandelig ikke så ud til at vor gæst bar trusser.

Lad os komme til sagen.. Middagen var formidabel, når jeg nu selv skal sige det.. og stemningen var ladet med intimitet fra nærmest start af.. som væskerne gik ind blev samtalen jo også mere pikant. Så satte kvinderne sig i sofaen og jeg i stolen.. nu havde vi taget hul på den gode rødvin og snart var vi alle god rislede.

"-Ved i at jeg kan høre når i elsker? Jeg mener, Alice, du er vidst en der sandelig giver lyd fra sig..

Jeg må indrømme at det er ganske ophidsende at lytte til.. hjælper jo lidt på fantasien og forestillingerne." Kom det med et fra Bonnie.

Fedt! leger du så samtidigt med dig selv? Spurgte Alice om."-Ja da! man får jo lyst til at være med", røg det promote ud af Bonnie til svar.

Alice bukkede sig forover og kyssede blidt vor gæst. Et par korte, meget korte sekunder var Bonnie "stundt" men tog derpå indbydelsen op og jeg sad så der i sofaen med min rødvin og nød det pragtfulde syn af de to velskabte modne kvinder med deres lange mørke brune hår som var i færd med at rå snave hinanden på grådigste vis. Et yderst ophidsende syn, skal jeg hilse og sige.

Alice luskede kælent sin ene hånd op under Bonnies kjole og både kropssprog og lyd sladrede da hun var nået op til det pirrende punkt. Kort efter var min kæreste på alle fire med hovedet under hørkjolen og langt ind mellem Bonnies brune lår, slikkende og lappende vor nabos sultne mis.. Og mis det var noget (som meget andet; he he) Alice var god til at slikke.

Bonnie begyndte hurtigt at egge og vride sig samt en mumlende stønnen fremkom af hendes bløde store røde læber.. "-Uhh..uh.. det..ohh.. det er første gang.. uhh.. en kvinde... uhh:." Aha! Jeg vidste pr instinkt at Alice tænkte det samme som jeg; Pigesexjomfru, altså ligemed; Premiere! Hun var ikke den første kvinde min elskede dame havde taget bisex mødommen på!

Bonnie vrikkede og gned sig mere og mere.. stønnede højere og højere.. prøvede instinktvist og ubevidst at kante sig væk, opad sofaryggen men min kæreste havde et solidt tag om lårene på hende.. Nu begyndte Bonnie at hvine.. højere og højere.. Med et spændtes hendes frydefulde krop sig.. hvinen ophørte og som for et par sekunder var det som om at tiden stod fuldstændigt stille.. så kom orgasmen.. hun skreg i sin eksplosion samtidigt med at hun nærmest hev efter vejret..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.