Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi skriver den 10 januar 2012. Efter at vi havde haft Sus på besøg to gange syd for København hvor vi første gang var to om hende og anden gang tre, var jeg kommet i en god kontakt med hende så vi mailede sammen. Jeg fik hende overtalt til at komme en tur med ud i vores Herreloge hvor hun ville blive serviceret af tre af os der var med i logen. Hun var meget interesseret og vi fik sat en dag op til et møde.

Jeg hentede hende på Nørrebrogade og vi kørte sammen til Herrelogen på Amager. Jeg, min gode sexven Tom som jeg havde delt flere kvinder med og ham der husede logen Jens. Vi skulle deles om at give Sus en uforglemmelig oplevelse. Hun fik besked om at tage sit tøj af ligesom vi andre også gjorde det. Jeg havde et blødt reb og bandt hendes flotte patter op så de stod som to bolde.

SEX I DAG?

Hun skulle så lægge sig op på elskovsgyngen som var et leje der hang i 4 kæder der var sat fast i hanebjælkerne. Benene kom op i to stropper så de blev spredt og var hejst op. Jens havde sat sig bed mellem hendes ben med et af de massageapparater man ikke fører ind, men kører på klitoris. Jeg stod på hendes venstre side og hun havde fat i min pik som hun stille spillede. På den anden side af hende stod Jens som masserede hendes opbundne bryster mens hun også havde fat i hans pik. Jeg skubbede Jens væk for nu kunne det være nok med det massageapparat.

Jeg masserede hende kusse kort og våd som den var fik jeg smurt min hånd ind i kussesaft og førte den nu ind i kussen på hende. Sus er en af de kvinder der kan fistes og det er en vidunderlig følelse at mærke kussen omslutte hånden. Tom kom nu ned og sod ved siden af hende så han begyndte at slikke hendes klitoris mens min hånd var inde. Jeg trak min hånd ud og lod min pik finde vej derind hvor den naturligt bør være. Jeg kneppede hende mens Tom fortsatte med at slikke hende oppefra. Jeg trak mig ud og førte pikken ind i røven på hende. Hun var erfaren med analsex og en stor nyder og det var også lidt mere stramt her efter at kussen havde været udblokket.

Tom fortsatte med at slikke hende mens hun havde fat i pikken på ham og på Jens som nu stod på den anden side af hende. Jeg tog en masse billeder under seancen og de hjælper mig til at huske detaljer og rækkefølgen i det der foregik. Jens havde nu stukket sin meget store pik i munden på hende, men jeg fortsatte med at skampule hendes røv. Tom ville også til så jeg trak mig ud og han lod sin også ret store pik finde vej ind i kussen på hende. På et tidspunkt så skiftede han også indgang og kneppede hende i røven. Jeg tog nogle fotos mens de to andre forlystede sig. Sus lod sin tunge køre rund på Jens's pikhovede som jo også var i overstørrelse.

Jeg havde nu stillet mig oppe ved hende så hun kunne lege med min pik, mens Jens suttede på hendes ene brystvorte. Tom kneppede hende fortsat analt. Han trak sig dog ud og begyndte at fiste hende. Der er langt imellem kvinder som kan fistes så når muligheden er der så skal det da prøves. Tom tog hånden ud og spredte hendes kusse op så den stod helt åben og jeg tog et foto. Derefter gik han igen igang med at pule hende i røven. Jens havde pillet båndet af hendes patter og stod igen og nippede i vorterne med læberne. Tom stoppede knepperiet og kom op og lod hende få pikken i munden.

Vi frigjorde hende far lejet og hun kom ud på gulvet. Jens havde en kneppemaskine stående og jeg ville gerne se den i aktion så jeg bad sus om at lægge sig på knæ over den og så blev den startet. Det var første gang jeg så sådan en maskine i brug udover at have set det på FILM. Sus ville hellere have rigtig pik så det blev kun til nogle få minutter på maskinen, som bestem havde nogle muligheder, V fortrak over til den store dobbeltseng Hun blev lagt på ryggen og Tom bukkede hendes ben bagover og gik i gang med at kneppe hende.

Jeg lagde mig på knæ oppe ved hendes hovede så hun kunne slikke mig og Jens var på den anden side og ventede på tur. Vi skiftede stilling og jeg lagde mig på sengen og Sus delvis sad og lå ovenpå mig med min pik i røven og Toms pik i kussen. Jeg kunne tydeligt mærke Toms pik arbejde i hende. Jens tog et billede med mit camera nedefra og det var tydeligt at to pikke arbejdede i hende. Efter nogen tid skiftede vi igen stilling. jeg satte mig og hun lå på knæ så hun kunne slikke mig mens Tom tog hende bagfra. Bagefter byttede vi og jeg tog hende bagfra mens Tom sad foran og fik suttet pik. Vi skiftede igen stilling og nu var det Jens der blev slikket men Tom var gået i gang med at fiste hende.

Ny stilling igen. Tom lå i en 69 med Sus over sig og jeg kneppede hende bagfra mens Tom slikkede hende. Jens lå ved siden af så hun kunne slikke Tom og ham på skift. Jeg fotograferede mens jeg kneppede hende. Frækt at se Tom nede under min arbejdende pik. Han kunne jo se kønsdelene arbejde. Nu gav jeg los og lod min pik sprøjte i hende. Tom overtog min plads og rå kneppede hende til han også kom i hende. Derefter lagde han sig på ryggen i en 69 med sus over ham på knæ han slikkede simpelthen al spermen ud af kussen på hende. Jeg misunder ham at han kan gøre det, for det kan jeg ikke.

Jeg tror ikke at Jens fik udløsning, han havde også af og til nogle rejsningsproblemer. Vi fik tøj på og sluttede af med en kop kaffe. En begivenhedsrig aften nåede sin afslutning og vi sagde tak for nu og Jeg kørte Sus hjem og fortsatte selv hjem bagefter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.