BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi har aftalt at tage i byen i aften, og jeg glæder mig vildt, for igen har jeg en ide om at du skal bringes på pine bænken, jeg har vildt lyst til at pine, og pirre dig, se hvor langt dine grænser går, se hvor meget jeg kan byde dig.

Jeg står foran spejlet, og sminker mig, har taget lækkert undertøj på, det sorte sæt med hofteholdere, og bh'en med de halve skåle, så mine bryster bliver holdt oppe, men stadig er fri, og trusserne der er åbne i bunden..Godter mig lidt, for du står og kysser mig i nakken, og siger jeg er dejlig, men du skulle bare vide hvad jeg har tænkt mig at byde dig i aften..

SEX I DAG?

Vi køre ind til byen, til det diskotek, vi skal på , går inden for i mørket, og finder os et bord der er lidt gemt for nysgerrige blikke..

Vi sidder og får os et par shots, og jeg begynder at blive lysten, og drille syg, jeg kysser længe på dig, og tager på din gode røv.

Du smiler til mig, du kender mig jo..ved at det er sådan jeg er når jeg drikker...men igen, du skulle bare vide!!

Der kommer flere og flere mennesker, og jeg bliver budt op af en ældre fyr, siger ja tak, for jeg elsker jo at danse.

Jeg danser, og flirter heftigt med fyren, og kikker så på dig, ser du mon på mig?

Du griner bare , og smiler..hmm, ikke lige den reaktion jeg gerne ville have..

Jeg må finde på noget andet, der står en fyr i baren , der bare er lækker, store arme, tatoveringer, og god røv, jeg spørge om han daser, og han siger , jo tak.

Vi går på danse gulvet, og jeg giver den hele armen, staklen ved ikke min dejlige kæreste kikker på, men det ved jeg, og jeg flirter, hvisker ham i øret, og lader mine hænder vandre op og ned af hans røv, hvilket han ikke har noget imod..og det gør vi længe.

Du stirre noget på mig, og er ikke helt tilfreds, men jeg kommer hen til dig i den mørke krog, sætter mig på skødet af dig , og køre min røv frem og tilbage over dit skød, og kikker dig dybt i øjnene, og jeg er vist tilgivet , for denne gang..

Kan lige fornemme bulen i dine bukser, da jeg rejser mig og går på danse gulvet igen, med den lækre fyr fra før, og jeg holder mig ikke tilbage..

Da jeg kysser på ham får du nok, du kommer på danse gulvet, tager hårdt fat i min arm, og siger meget bryskt "Nu skal vi hjem" .

Turen hjem forgår i tavshed fra din side, jeg prøver ellers at indsmiger mig, kæler for dig, kysser dig på halsen osv. ,men du er kold..

Da vi er vel inde for døren, og jeg er på vej på badeværelset, tager du hårdt fat i mit hår, og siger " Du kommer bare her" og trækker mig ind i soveværelset.

Du smider mig ned på sengen, og fortæller mig , at nu skal du lære mig at opføre mig ordentligt, og erkende at jeg er din og ingen andres!

Du binder mine håndled fast til sengen, og spreder min ben , og gør det samme med dem.

Min bluse bliver flået af, og du kikker ophidset på mig,niver mig i brystvorterne til jeg stønner højt, og ømmer mig lidt.

Nu er det dig der har magten, og jeg ved det!

jeg er allerede meget våd, men du er hård, og jeg skal lide nu, nu er det mig der skal pines og pirres.

Du tager pisken frem, og lader den glide langsomt over mine bryster, og skød, og jeg begynder at blive lidt nervøs, og med god grund, for du løfter hånden, og slår en enkelt gang på mine bryster, hvor der kommer fine røde streger, og jeg giver et hyl fra mig, havde slet ikke forventet mig det af dig, men du overrasker mig stadig...gang på gang.

Du fortæller mig, at du slet ikke er startet endnu, og vender mig om, og så er det min røvs tur til at blive varmet, og jeg skal love for at jeg bliver varm...og våd.

Jeg stønner og vrider mig under dine slag, men du giver mig bare hvad jeg fortjener siger du, og kikker på mig med det dejlige blik jeg elsker...Jeg er fortabt, jeg trænger så meget til dig.

Du er selv så liderlig nu , og du lægger pisken, og lader dine fingre gå på opdagelse, lader dem lege i min våde fisse, og i min røv, alt imens jeg bare ligger og tigger dig om at kneppe mig..Du slikker og kysser, pirre og driller , og jeg er ved at blive vanvittig, jeg er ved at komme flere gange, men hver gang stopper du .

Du stikker en DILDO i min røv, og begynder selv at kneppe mig, i et syntes jeg, alt for langsomt tempo, og holder det længe...Jeg er ved at blive vanvittig af liderlighed, tigger og beder dig om at slippe mig, så jeg kan kysse og røre dig, ja bare være med.

Du forbarmer dig over mig, og slipper mig, jeg holder fast om dig og siger jeg elsker dig, og nok sakl opføre mig ordentligt, hvis bare du knepper mig som du plejer, for det er det jeg elsker..

Nu tager fanden ved dig, og du giver mig den helt store tur, og jeg kommer i en dejlig orgasme, og jeg er langt væk, da jeg kan høre dig sige " jeg kommer i dig skat" og jeg sukker " ja,ja ja" ..

Du gav mig som fortjent...og ærligt?? Det gik jo lige som jeg gerne ville have det..

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.