Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en kvinde som har passeret de 50. Jeg arbejder inden for den finansielle sektor, så selvom jeg har arbejdet i efterhånden mange år, så er jeg ikke fysisk nedslidt. Og jeg holder mig godt, mange mænd har komplimenteret mig med at jeg ser væsentligt yngre ud end hvad dåbsattesten viser.

Og selv synes jeg da heller ikke, at jeg ser allerværst ud: Et pænt, men almindeligt ansigt uden mange rynker, håret er klippet i en kort, smart frisure. Benene er slanke med velformede lægge og lår, en lille fast og fræk røv. Mit største fortrin er mine bryster. De er store. Rigtig store! Struttende og faste med brystvorter, der bliver ligeså store som hasselnødder, når de stivner. 

Desværre tænder min mand ikke længere på mig. Sygdom har fjernet hans lyst og evne til at have sex. Så jeg må klare mig "på egen hånd". Og jeg har absolut ikke mistet hverken lysten eller evnen til at nyde sexlivets glæder. Men indtil for kort tid siden har jeg nøjedes med at masturbere. Ofte flere gange dagligt.

Ofte vågner jeg om morgenen, længe før vækkeuret ringer. Og så ligger jeg og fantaserer mens jeg ligger så stille jeg kan under dynen, så min mand ikke opdager, hvad jeg har gang i. Normalt sover jeg bare i en stor T-shirt. Intet andet. Så det er let at lade en hånd glide op under det tynde stof, finde et af de store bryster og så ælte og klemme det mens den anden hånd glider blidt ned over maven til fingerspidserne når til begyndelsen af revnen mellem kønslæberne. Forsigtigt spreder jeg mine ben, lader lårene falde ud til siden og giver plads for den hånd, der ved hvad den skal. Jeg fortsætter med at ælte og klemme det store bryst. Kniber mig i brystvorten og mærker hvordan den stivner og bliver hård mellem mine fingre.

Jeg må undertrykke en stønnen af vellyst, der stiger og stiger mens jeg kærtegner mit skød. Jeg lader en stiv finger glide mellem kønslæberne. Jeg mærker, hvordan de svulmer op, mens en dunkende og snurrende fornemmelse i mit underliv tager til. Der er varmt, vådt og glat mellem læberne. Fingeren glider let og jeg lader den gnubbe hårdt mod min opsvulmede klit. Sådan ligger jeg lidt, mens vellysten tager til. Så lader jeg hånden glide længere ned, krummer langfingeren og lader den glide ind i det velsmurte hul. Lader den få følgeskab af ringfingeren og nyder følelsen af at blive spilet ud samtidig med at håndroden gnubber den stive og hårde klit.

Jeg nærmer mig hurtigt min første orgasme og lader den bølge op gennem kroppen, mens jeg stadig må ligge helt musestille for ikke at vække min mand. Men, jeg må ha´ en orgasme mere, og den får jeg på en helt speciel måde, som jeg har udviklet og som gør mig helt vild og seksuelt ophidset. Stille lister jeg ud af sengen og ud af soveværelset. Kan næsten ikke vente. Mine ben ryster og kroppen sitrer af forventning om det der skal ske.

Jeg går ind på badeværelset og lukker døren stille efter mig. Sætter mig på toilettet. Min blære er meget spændt og jeg skal tisse. Men først må jeg undertrykke trangen. Jeg krænger den store T-shirt op over mine skuldre. Blotter de store, struttende bryster. Tager om dem og klemmer dem. Presser dem op mod mit ansigt. Tager en brystvorte i munden og mærker den svulme op mellem mine læber mens jeg sutter og suger på den. Tager så den anden brystvorte i munden og giver den samme behandling. Følelsen af de opsvulmede brystvorter og mine fingre, der dufter af safterne fra mit skød tænder mig yderligere.

Min krop sitrer og det dunker og snurrer i mit skød. Jeg lader en hånd glide bag om ryggen, ned under balderne og lader to fingre glide op i mit skød. Den anden hånd finder vej, ned over det bløde maveskind. Finder den våde, glatte revne og den opsvulmede klit. Jeg gnubber clit´en med cirklende bevægelser, der bliver hurtigere og hårdere. Samtidig glider de to fingre ind og ud af mit skød, hurtigt og hårdt. En ny orgasme tager sin begyndelse og min tissetrang er helt enorm.

Mit skød snører sig sammen i små krampetrækninger omkring mine fingre, som jeg presser så langt op, som de kan komme. Samtidig gnider jeg klitten med små, hurtige bevægelser. Og så kommer jeg! En lang, voldsom orgasme gennemryster min krop samtidig med at jeg ikke længe kan holde mig. Urinen sprøjter ud i lange, varme stråler, der knibes over, hver gang hele underlivet trækker sig sammen i dejlige orgasmekramper. Den fosser ud over mine fingre, der stadig gnubber klitten, løber om langs mine balder og ned over den hånd, hvis fingre stadig er presset hårdt op i mit skød.

Det hele forenes i en totaloplevelse, en orgasme, der næsten tager vejret fra mig. Jeg må sidde helt stille et par minutter bagefter og få hold på min vejrtrækning mens pulsen langsomt falder igen….

Det sker også for mig, at jeg føler lyst og trang til seksuel tilfredsstillelse når jeg er på jobbet. Så snurrer og dunker det i mit underliv, og jeg kan mærke, hvordan jeg bliver våd mens læber og klit svulmer mod de stramme trusser. Efter en halv times tid, hvor min koncentration skifter fokus fra arbejdet til mit underliv, må jeg på toilettet og skaffe mig udløsning. Lige på og hårdt. Jeg kan nå en god orgasme på få minutter. Og så lige friske make-up og læbestift op, og så tilbage. Jo, kollegerne skulle lige vide….

I kan læse mere i de følgende afsnit!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.