Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mmm, det var dejligt!, mumlede jeg med læberne mod hans hals. Jeg kyssede ham, langt og vådt. Vore tunger spillede mod hinanden, længe og pirrende. "Var det godt?", spurgte jeg og kikkede ham dybt i øjnene. De skinnede stadig bag de halvt lukkede øjenlåg. "Ja, det var fantastisk", svarede han med grødet stemme. Jeg kunne mærke hans pik var blevet noget slap, men den var stadig oppe i mig.

"Har du lyst til mere?", spurgte jeg drillende mens jeg lavede små knibebevægelser om hans halvslappe pik. "Ja, det har jeg", mumlede han, "jeg tror jeg kunne blive ved hele aftenen!" "Men, jeg må først lige på toilettet", fortsatte han, "vinen har vist gjort mig trængende". "Tror du ikke, du kan holde dig lidt endnu?", spurgte jeg, "jeg tror godt at jeg kan få din opmærksomhed i andre baner." "Kom, lad os gå ind i soveværelset. Min seng er mere komfortabel end sofaen her!"

SEX I DAG?

Langsomt hævede jeg underlivet og lod hans halvslappe pik glide ud af min våde kusse. Jeg rejste mig og tog hans hånd. "Kom med mig", opfordrede jeg. Han rejste sig og fulgte efter mig. Jeg følte mig stadig ekstremt ophidset da jeg gik foran ham gennem stuen. Stilethælene klikkede højt mod gulvet mens jeg gik. Jeg nød fornemmelsen af de glatte strømper mod mine ben og den fugtige hud på mine inderlår og omkring min kusse. Tænk, her gik jeg - halvgamle kone - med en liderlig og viril ung mand i hælene. En ung mand, der satte pris på min krop og min sexuelle erfaring. Jeg følte mig som ung på ny. Og også en smule vulgær, men på en erotisk ophidsende måde.

Jeg havde gjort soveværelset klart på forhånd til den næste "scene". Sengen var redt og på natbordet ved siden af havde jeg lagt mine to vibratorer - en slank anal-vibrator og en større DILDO med kraftigere vibrationer - en tube med glidecreme og en pakke kondomer.

Jeg kunne se, at Søren gjorde store øjne. "Ja, det er mit legetøj, som jeg bruger når jeg er her alene", skyndte jeg mig at sige. "Men det er endnu bedre at bruge dem, når man er to", fortsatte jeg. "Ja, det kan jeg forestille mig", sagde Søren med en svag forventningsfuld stemme, "men, øh, kondomerne, hvad skal de bruges til?? "Nåh dem!", svarede jeg, "jeg bruger altid et kondom når jeg bruger anal-vibratoren. Det synes jeg er mest hygiejnisk!" Han nikkede forstående.

Jeg hægtede BH´en op og tog den af. Skålene havde siddet krøllet sammen under de store bryster siden Søren havde fået lov til at køre pikken af mellem dem.  "Skal jeg klæde mig helt af?" spurgte jeg. "Nej", skyndte han sig at sige, "jeg synes du ser rigtig fræk ud i de dér åbne strømpebukser og sandaler med høje hæle". "Og så føles det rigtig ophidsende når jeg mærker de glatte strømper mod min hud!", fortsatte han.

Han tog dynen og foldede den sammen som en stor pude op mod hovedgærdet af sengen og satte sig godt tilrette med spredte ben. "Kom, sæt dig her", sagde han og klappede madrassen mellem sine spredte ben. Jeg satte mig tilrette mellem hans spredte ben og lænede mig tilbage mod hans varme mave og bryst, lukkede øjnene og slappede af.

Hans læber kærtegnede min nakke og min hals. Hænderne strøg blidt ned over mine skuldre og overarme og fandt hurtigt mine store bryster. Han krammede og æltede dem, strøg mig over brystvorterne til de strittede, store og hårde. Han kneb og trak i dem og de blev endnu større. Jeg stønnede højlydt ved hver berøring af de følsomme brystvorter, der sendte bølger af vellyst genem mit underliv. Jeg mærkede en snurrende dunken i min kusse, pulsslagene kunne mærkes i min opsvulmede clitoris. Jeg tog min dildo, varmede den i mine hænder og tændte den. Skruede vibrationerne op på fuld styrke.

"Brug den her!" mumlede jeg, og rakte dildoen til Søren. Jeg lod lårene falde helt ud til siden, så min kusse lå helt blottet. Han lod dildoen snurre mod indersiden af mine lår, langsomt og drillende. Lod den bevæge sig over mine opsvulmede skamlæber i små cirklende bevægelser. Hver gang dildoen passerede vibrerende hen over området omkring min clitoris stønnede jeg højlydt: "Åååhhhh" og "Mmmm" og løftede underlivet fra madrassen i langsomme kneppebevægelser.

Med den anden hånd spredte Søren mine skamlæber. Trak dem opad, så min opsvulmede clitoris lå helt blottet. Han lod spidsen af dildoen snurre mod clit´en et kort øjeblik. Lod den så glide nedad mellem skamlæberne, der blev vådere og vådere, jo nærmere han kom til mit varme, villige hul. Jeg nød ophidset de kraftige vibrationer, som dildoen gav mod min kusse.

Søren vendte dildoen og lod spidsen pege mod hullet. Let og ubesværet gled den et lille stykke op i min kusse for Sørens blide tryk. Jeg stønnede højt, da dildoen trængte helt i bund og ramte livmoderen. "Åååhh, det er dejligt", mumlede jeg hæst, mens Søren kneppede mig langsomt med den snurrende dildo. Han fortsatte et stykke tid med at gejle mig op med dildoen. Jeg kunne høre hans åndedræt blive hurtigere og mere højlydt, han lød til at være tændt.

Pludselig trak han den snurrende dildo ud. "Vend dig om", sagde han, "så du ligger på alle fire!"

Jeg skiftede stilling, som han bad mig om, så jeg lå omvendt på alle fire over ham. Jeg lod skuldrene hvile mod hans lår så mine store bryster omsluttede hans atter stive pik. Jeg svajede godt i ryggen og skrævede med lårene så meget jeg kunne.

Jeg hørte ham skramle med noget på natbordet. Med eet mærkede jeg noget vådt og køligt mod min ende. Det var en ordentlig klat glidecreme. Så mærkede jeg en finger, der begyndte at massere omkring anus. I blide, cirklende bevægelser. Jeg kunne mærke at presset mod hullet blev øget! Jeg slappede af og gav efter, så meget jeg kunne, og mærkede hvordan fingerspidsen passerede den stramme ringmuskel. Søren kom mere creme på, og nu hvor jeg var "åbnet" gik det let med at få fingeren længere og længere ind og smøre mit bageste hul grundigt. Jeg slappede helt af og nød hans blide, men bestemte forberedelse af mit bageste hul. Man skulle tro, han havde prøvet det før!

Langsomt trak han fingeren ud. Jeg mærkede noget større og hårdere mod hullet. Jeg mærkede et lille stik af smerte, da han pressede analvibratoren et lille stykke op i mig og jeg stønnede svagt. Med korte, men langsomme kneppebevægelser pressede han vibratoren længere og længere op i min røv. Jeg kunne mærke, hvordan ringmusklen villigt gav sig, efterhånden som vibratoren blev tykkere og tykkere. Og hvordan den automatisk trak sig sammen om indsnævringen ved roden af vibratoren. Søren skruede langsomt op for vibrationerne indtil maksimal styrke blev nået.

"Åååhhmmm", stønnede jeg højt og nydelsfuldt, nu hvor vibratoren fuldstændig fyldte op i min røv og sendte de herligste, snurrende fornemmelser ud i hele mit underliv. Sørens varme hænder gled kærtegnende hen over mine balder, ned over mine nylonklædte lår og lægge. Han lod sig glide lidt ned i sengen, og med eet mærkede jeg hans læber mod min kusse. Han begyndte at slikke mine skamlæber, lod så tungen glide ind i den våde revne, hvor han skiftevis slikkede min opsvulmede og dunkende clit for derefter at lade tungen glide så langt op i min kusse.

"Åh, du er dejlig, Søren", stønnede jeg hæst, "det er virkelig dejligt, det du gør". Han fortsatte med at slikke og sutte. Han sugede clit´en ind mellem læberne, sugede hårdt på den mens han gnubbede den med tungen. Min stønnen tiltog i styrke i takt med at min ophidselse steg og steg. "Okay", sagde han pludselig, "jeg har lyst til at kneppe dig nu!". "Ryk dig lige lidt, så jeg kan komme til". Jeg skyndte mig at skifte stilling, så jeg lå på alle fire ved siden af ham, med skuldrene ned mod madrassen. Ud af øjenkrogen så jeg ham række ud efter kondomerne. Han skiftede stilling, så han lå på knæ bag mig mellem mine spredte ben. Han tog fat i vibratoren, begyndte at trække den ud, smurte den med mere glidecreme og pressede den så først helt i bund igen for derefter at trække den helt ud. Han slukkede for den og lagde den på natbordet.

"Jeg har lyst til at kneppe dig i din dejlige røv", mumlede han hæst, og lod i det samme spidsen af sin stive, dunkende pik presse mod mit velsmurte bageste hul. Det var meget smidigt og elastisk efter omgangen med vibratoren. Og selvom hans pik var noget tykkere gled han ubesværet ind. Med langsomme bevægelser begyndte han at kneppe mig imens han lod pikken glide længere og længere op i mig. Jeg lod min arm glide ned under mig, mine fingre fandt rutineret den dunkende clitoris, som jeg gned og gnubbede, hårdt og hurtigt. "Åh, det er dejligt, Søren", opmuntrede jeg ham, "knep mig så, din dejlige dreng". Han pumpede løs i min røv med korte, hårde stød. "Åååhhh", stønnede han højt, "nu kommer jeg snart"!

Jeg skyndte mig at gribe bagud, tog fat om roden af hans pik og klemte hårdt. "Stop lige et øjeblik", kommanderede jeg, "træk dig lige helt ud"! Han trak sig langsomt ud mens jeg holdt det stramme greb om roden af hans pik. Jeg vendte mig rundt og mens jeg holdt det stramme greb med den ene hånd, rullede jeg kondomet forsigtigt af med den anden. Langsomt løsnede jeg det stramme greb om hans pik. "Så, nu kan du vist holde lidt endnu", sagde jeg med et smil og rejste mig fra sengen. "Kom med mig! Så skal du få lov til at blive helt færdig"! "Kom, vi går ud på badeværelset"!

Han fulgte med mig ud på badeværelset, hvor jeg lagde et par store badehåndklæder på det varme klinkegulv. "Læg dig ned på ryggen, Søren", befalede jeg. Han var ikke sen til at efterkomme ordren og lagde sig ned. Jeg tog et håndklæde mere, rullede det sammen, og lagde det under hans hoved som en pude. "Ligger du godt?" spurgte jeg. Han nikkede. "Nu skal du få lov til at sprøjte din dejlige sperm op i mig om lidt"! "Men, når du er færdig, må du ikke trække dig ud, er det OK??" Han nikkede igen, med et nysgerrigt, spørgende udtryk i øjnene. Jeg satte mig skrævende over hans hofter og gnubbede min våde kusse mod hans stive pik. Han greb ud efter mine store bryster, æltede og krammede dem.

Jeg tog fat om hans stive pik og ledte den til målet. Langsomt lod jeg mig glide ned over ham indtil pikken var begravet lige til roden. Jeg blev siddende helt stille og lavede knibebevægelser mens jeg med en hånd bagom ryggen æltede og klemte hans nosser. Så begyndte jeg at ride ham i en rolig rytme, mens jeg gnubbede min clit med fingrene. Jeg slap hans nosser og lænede mig frem over ham, så han kunne nå mine bryster med munden. Han kyssede og slikkede dem. Suttede og sugede på de store, stive brystvorter. Jeg stønnede højt, hver gang han sugede på de følsomme brystvorter. Bølger af vellyst rullede gennem mit underliv. Sørens vejrtrækning blev hurtigere og hurtigere. Mere og mere højlydt.

Jeg fornemmede, at han var tæt på sin udløsnsing. Det var ved at være ved tiden for at opfylde endnu én af hans drømme. Jeg løftede underlivet en smule, så pikken var halvvejs ude. Og så begyndte jeg at tisse. En kraftig stråle af varm urin ramte hans underliv og begyndte at drive op ad hans mave og ned over siderne. "Knep mig så, dejlige dreng", stønnede jeg hæst, "kom så, knep mig"! Han greb fat om mine balder og bankede sit underliv hårdt op mod mig. Stødte sin pik helt i bund, igen og igen, mens jeg tissede alt hvad jeg kunne. "Kom så", opmuntrede jeg, "sprøjt så i mig, giv mig alt hvad du har"! "Kom nu, sprøjt så, sprøjt så"! Med et hæst brøl kom han i en voldsom orgasme. Han holdt mine hofter i et hårdt greb mens han pressede sig helt i bund. Han kneppede mig i korte stød og jeg kunne mærke den varme sperm blive pumpet ud i lange stråler i bunden af min kusse.

Med et langtrukkent og nydende suk sank han afslappet tilbage. Han lå nu helt roligt, med halvt lukkede øjne. Jeg sad helt stille og nød fornemmelsen af hans pik, der fyldte min varme, og nu noget klistrede kusse. Langsomt begyndte afslappelsen også at brede sig til hans underliv. Jeg kunne mærke, at pikken begyndte at fylde mindre efterhånden som stivheden begyndte at fortage sig. Nu var det min tur! Jeg blev siddende i samme stilling, helt stille, mens jeg begyndte at gnubbe og gnide clitoris med fingrene. Stadig foroverbøjet hen over Søren. "Sut på mine brystvorter, Søren"!, bad jeg.

Han begyndte at sutte og suge på mine stive brystvorter. Mine fingre arbejdede på højtryk mellem de klistrede skamlæber. Med små, hurtige cirklende bevægelser gnubbede jeg den opsvulmede, følsomme clitoris. De velkendte små sammentrækninger i kussen begyndte at melde sig, min orgasme var tæt på. "Sug lidt hårdere på mine bryster", gryntede jeg. Søren fortsatte sit gode arbejde med mine bryster. "Ååhhh", stønnede jeg højt, "nu kommer jeg snart". "Søren, du skal tisse nu"! bad jeg. "Kom, tis så, skynd dig!!" Forsigtigt løftede jeg underlivet en smule, så pikken ikke gled ud.

Med eet mærkede jeg en varme brede sig højt oppe i min kusse. Lange stråler af Sørens varme tis sprøjtede op i mig, for derefter at løbe ud af mig. Den klistrede blanding af sperm og tis drev ned af min mave og ned af mine lår. Og så kom jeg i en voldsom orgasme. Min kusse snørede sig sammen i dejlige orgasmekramper om Sørens pik. Til sidst så voldsomt, at pikken blev klemt helt ud så den sidste stråle af tis ramte op over mine balder og ryg, da jeg sank sammen hen over Søren.

Sådan lå vi et stykke tid, hvor længe ved jeg egentlig ikke, mens vi slappede af og fik ro over vejrtrækning og puls igen. Vi sagde intet, men nød bare hinandens nærvær og den dejlige oplevelse vi lige havde haft...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.