Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min mand og jeg har et dejligt sommerhus. Det ligger smukt og meget ugenert i et bakket terræn, omgivet af fyrretræer og vilde buske. Der er langt mellem husene i området, så, det er kun sjældent, der kommer folk forbi uden ærinde.

Om sommeren er jeg der ofte alene, da min mands virksomhed ofte kræver hans tilstedeværelse på tidspunkter hvor andre mennesker normalt har fri. Og jeg nyder at være der alene. Mit eneste selskab normalt er vor 5 år gamle schæfer-han, som hedder Rocco. Så jeg er ikke bange for at være der alene. Rocco passer godt på mig! Til gengæld belønner jeg ham også godt. Det skal jeg vende tilbage til i en anden beretning.

Bortset fra postbudet er der kun en knægt fra den nærliggende lille by, der kommer forbi hver lørdag med reklamer. Jeg havde bedømt ham til at være en 16-17 år. En ganske almindelig type, pæn, og tilsyneladende lidt genert. Han rødmede altid og slog blikket ned, hvis jeg gik rundt - kun iført shorts og BH - når han kom forbi og afleverede reklamerne.

En lørdag formiddag, hvor jeg var taget af sted til sommerhuset alene, skete det, jeg vil fortælle om. Undtagelsesvis var Rocco ikke med, så jeg havde det hele for mig selv.

Jeg lå på terrassen på en drømmeseng og nød den varme sol. Jeg lå, med lukkede øjne, mens solen gennemvarmede mig. Jeg bliver ofte småliderlig, når jeg ligger på denne måde, så jeg lå og fantaserede om, hvor dejligt det ville være at mærke en stiv pik blive boret op i mig. Jeg kunne mærke en begyndende snurren i mit underliv og hvordan clit´en begyndte at svulme. Jeg skulle lige til at lade en hånd glide ned under bikinitrusserne, da jeg hørte gruset knase omme i indkørslen.

Det var knægten med reklamerne. Jeg rejste mig og gik om til hoveddøren. En vild idé tog form i mit hoved. Jeg ville have ham. Jeg trængte i den grad til at mærke en rigtig pik, og var parat til næsten alt.

"Hej", sagde jeg, "kan du holde varmen"?? "Ih, jo" svarede han, "det er ikke noget problem på en dag som i dag!" Genert slog han blikket ned. "Vil du have noget koldt at drikke inden du fortsætter?" spurgte jeg, "jeg har både øl og sodavand". "Jo, tak, hvis du har en cola, så vil det være helt fint", sagde han. "Fint, så kom med mig, jeg opholder mig omme på terrassen!" Han fulgte bagefter mig ind gennem huset. Jeg vuggede bevidst lidt ekstra med hofterne, da jeg gik hen til køleskabet og hentede os et par colaer. Vi satte os ud til havebordet. Jeg satte mig over for ham og undlod at trække stolen ind til bordet, så han kunne se så meget af mig som muligt.

Vi småsludrede hyggeligt og han fortalte beredvilligt om sig selv og hvad han lavede. Hver gang jeg skulle have en tår af min cola måtte jeg bukke mig frem for at nå flasken. Jeg gjorde det bevidst langsomt, så han kunne se ned i kløften mellem mine store bryster. Jeg kunne se, han havde svært ved at holde blikket fra dem og han bevægede sig uroligt rundt på stolen. Jeg lænede mig tilbage, mageligt, og lod lårene falde lidt ud til siden så mit skød var helt utilsløret. "Hvad så", spurgte jeg, "sådan en frisk ung fyr som dig må da have en kæreste?" "Næh, for tiden har jeg ikke nogen," svarede han, "det har jeg faktisk ikke haft et par måneder". "Det må da være hårdt", sagde jeg, "så må du da mangle noget i din hverdag?" "Unge mennesker har da brug for sex hver eneste dag!", fortsatte jeg, "Det har du da også, har du ikke?"

Han slog blikket ned og sagde så, "godt nok har jeg haft et par kærester, men jeg har ikke prøvet at være i seng med dem". "Er det virkelig rigtigt?", spurgte jeg med tvivl i stemmen. "Ja", svarede han, " de ville ikke!"

Okay, tænkte jeg i mit stille sind, men du ville i hvert fald gerne. Og nu skal du få lov til at prøve, hvis du vil!

"Vil du være sød at gøre mig en tjeneste?" spurgte jeg, "jeg holder meget af at være i solen, og den ser ud til at blive rigtig varm i dag" . "Det er så forbandet svært at smøre solcreme på ryggen af sig selv, gider du gøre det for mig??" "Selvfølgelig, det vil jeg da gerne gøre", svarede han. Hans stemme rystede lidt. "Fint, så kom lige med mig" sagde jeg så, "vi bliver nødt til at gøre det indendørs, hvor der er skygge". Jeg rejste mig, og idet han rejste sig, kunne jeg se en begyndende bule i hans shorts.

Vi gik ind i stuen, hvor jeg fandt min solcreme. Jeg stillede mig med ryggen til ham og han begyndte at smøre mig ind, først nakken og hen over mine skuldre. "Hov, stop lige et øjeblik" sagde jeg, "jeg vil nødig have solcreme på min bikini". Og jeg skyndte mig at tage overdelen af. "Så kan du godt fortsætte", kommanderede jeg. Han begyndte igen at smøre min ryg med langsomme bevægelser, ned over skulderbladene indtil han nåede hofterne. Jeg vendte mig om. "Vil du ikke også være rar, at smøre mig foran?" spurgte jeg så. Hans øjne stirrede stift på mine store, struttende bryster. "Kan du lide dem?", spurgte jeg. "Har du lyst til at smøre dem ind?" Han mumlede et utydeligt ja. "Prøv at tage om dem", sagde jeg, "de kan lide at blive kælet for!" Kejtet tog han om mine bryster, mærkede deres tyngde. "Brystvorterne kan lide at blive suttet på" sagde jeg så, "du må gerne gøre det!" Han adlød straks, bøjede sig ned og tog en brystvorte mellem læberne. Han sugede den ind i munden, og jeg kunne mærke, hvordan den straks blev stor, stiv og hård. "Også den anden", mumlede jeg. Den fik samme behandling. 

Det snurrede og dunkede nu i mit underliv. Jeg kunne mærke, jeg var pjaskvåd. Forsigtigt tog jeg hans hånd og førte den ned til mit skød. Ind under bikinitrusserne og ned mellem mine lår. Helt uerfaren var han trods alt ikke. Han begyndte at kærtegne min dunkende, varme kusse. En finger fandt vej ind mellem de våde læber, gnubbede den opsvulmede klit med cirklende bevægelser for derefter at forsvinde op i mig. Jeg stønnede vellystent, spredte mine sitrende lår og lod ham fingerkneppe mig en tid. 

"Kom", mumlede jeg, "lad os gå ind i soveværelset". "Så skal du få lov til at prøve rigtigt". Lydigt fjernede han hånden fra min varme, våde kusse og fulgte med ind i soveværelset. Jeg trak gardinerne for. Tænkte, at han måske stadig var lidt genert. "Tag dit tøj af, og læg dig på sengen", sagde jeg, mens jeg krængede bikinitrusserne af. Han skyndte sig at klæde sig af. Først T-shirten, så shorts og trusser. Med tilfredshed noterede jeg mig hans stive pik. Den var passende stor, vel 12-14 cm, og hans nosser så ud som om de kunne levere en god portion dejlig, varm sæd. Han lagde sig fladt på ryggen på sengen, pikken stod dunkende stiv, skråt op over hans mave.

"Først skal du slikke mig", sagde jeg, og satte mig omvendt overskrævs hen over hans brystkasse. Jeg bøjede mig frem og skubbede mig tilrette, så min varme kusse var lige ud for hans ansigt. Jeg bukkede mig ned, og lod min tunge glide over hans pik, fra spidsen og ned mod roden, til hans spændte nosser. Samtidig mærkede jeg hans varme hænder mod indersiden af mine lår. Jeg tog hans pik i munden. Forsigtigt begyndte jeg at lade tungen sno sig om det spændte pikhoved. Jeg mærkede han spredte mine skamlæber og lod tungen glide gennem revnen. Han fandt min opsvulmede klit, sugede den ind mellem læberne og gnubbede den hårdt med sin varme tunge. Bølger af vellyst skyllede gennem min krop og jeg klynkede højt. Hans tunge fortsatte med at pirre min klit, og så mærkede jeg hvordan min kusse blev fyldt ud. Først én finger, så to. Han fingerkneppede mig med hårde stød. Hurtigere og hurtigere. Jeg slap hans stive pik og hengav mig til nydelsen. Jeg kunne mærke, at jeg nærmede mig en orgasme.

"Hold lige lidt", mumlede jeg hæst, "nu skal du få lov til at kneppe mig". Vi skiftede stilling, så jeg kom til at ligge på ryggen. Han lagde sig hen over mig i missionærstilling. Hans stive pik lå et øjeblik i den pjaskvåde revne, op over min mave, mens jeg trak knæene op mod brystet og lod læggene krydse hen over hans hofter. Jeg vuggede i hofterne og lod undersiden af den stive pik gnide hårdt mod min klit. Så hjalp jeg ham på vej, styrede pikhovedet mod mit brandvarme, våde hul, og han gled ind i mig. Jeg nød den dejlige fornemmelse af at blive fyldt ud af en stor, stiv pik.

"Knep mig så", mumlede jeg. "Knep mig langsomt, langsomt". Han bevægede sig langsomt ind og ud i min våde kusse. Først helt ind, så jeg mærkede hans pik helt til roden. Så langsomt ud, indtil spidsen næsten var ude mellem skamlæberne. Nydelsen var helt enorm, og jeg var tæt på at komme. "Hurtigere nu", mumlede jeg hæst, "kom så, hurtigere og hurtigere!" Han øgede rytmen, og jeg mærkede hans nosser klaske mod min røv, hver gang han trængte helt i bund.

Han træk vejret hurtigt og hæst, mens han pumpede løs. Det føltes, som om pikhovedet svulmede yderligere og blev endnu hårdere i min kusse. Jeg kunne mærke, hvordan åbningen i min kusse begyndte at snøre sig sammen samtidig med at den øverste del af skeden syntes at udvide sig og give mere plads. "Ååh", klynkede jeg højt, "knep mig, knep mig". "Kom nu, sprøjt så i mig!" Mine høje stønnelyde og mine "frække" ord gjorde deres virkning. Han bankede sin stive pik i bund og jeg kunne mærke hans varme sperm, der blev pumpet op i mig. I det samme fik jeg en orgasme, der fik det til at lyne og blinke for min lukkede øjne. Min kusse trak sig sammen i hastige kramper om hans pik, og jeg klynkede højt af vellyst.

Han sank sammen hen over mig, og vi lå en tid bare helt stille, mens vi fik kontrol over vejrtrækningen igen. Langsomt blev pikken slap, og til sidst gled han ud af mig. Jeg mærkede den varme sæd, der silede ned over min røv, hvor den dannede en varm, klæbrig plamage på lagenet.

"Tak, det var virkelig dejligt", hviskede han ømt. "Det syntes jeg også", svarede jeg, "hvis du har lyst en anden gang, så må du gerne. Så skal jeg lære dig nogle dejlige ting!"….

Og, der har været mange gange siden. Dem fortæller jeg måske om en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.