Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sidder i en lænestol overfor dig. har spredt bene lidt så du kan kigge op under nederdelen og se mine trusser. Jeg er så liderlig. spreder mere så den glide længere op, kan ikke holde fingrene væk, køre dem ned langs mine faste lår og op igen mod trusserne. Kører hånden rundt uden på trusserne, kigger dig i øjnene for at se om det tænder dig. Fantasere allerede om hvordan du vil bruge mig, om hvor hård du er.
Trækker trusserne til side så du kan se min fint trimmede fisse. Den er dejlig våd, fingrene glide let op mellem skamlæberne og lige indenfor. Mmm jeg er så liderlig... der går et chok igennem mig da jeg rammer klitten.
- lad mig se din dejlige pik. Tag din pik frem og lad mig se hvor stor og stiv den er.
Jeg nyder at se når du åbner bukserne og lader det hårde jern springe frem. Kører hånden lidt hårdere hen over min våde fisse. Den anden hånd finder mit faste bryst og krammer det hårdt. Jeg trækker nedringningen og Bh'en ned under patterne så de stritter frækt. Brystvorterne er helt hårde.
- Kom leg med pikken for mig... Åhh jeg vil se hvor stor og stiv din liderlige pik kan blive.
Du begynder at gnide på den, lange rolige strøg. Ah hvor det tænder mig. Jeg lægger bene op på armlænene og fylder min drivvåde fisse med to fingre. Fantasere om at blive fyldt ud af dit store jern.
- Jeg vil være din ludertøs, du skal bruge mig som en liderlig lolitadukke...
Jge ligger helt blottet og åben foran dig, så liderlig. Jeg forestiller mig hvordan du kommer hen til mig, sætter benet op på armlænet så du står ind over mig. Din store fede pik hænger lige over mit ansigt. Jeg ved godt hvad du vil have nu. Jeg begynder at slikke dig. Helt nede ved mellemkødet, hen over de store stramme nosser, op af det hårde skaft til det store våde pikhoved. Ah det er liderligt at have dig lige over mig, jeg knepper mig selv imens. Jeg ved den første ydmygelse skal være at fylde min mund, og med den pik bliver det vildt. Jeg bliver så fyldt når du holder om min nakke, presser og kommer. Og imens kommer jeg selv

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.