Der er ingen her som stiller spørgsmål ved hans embedsførelse, så længe at han kan holde kommunisterne væk, så adskillige unge mænd og koner må lide for hans luner...

Viggo er havnet i Kina det herrens år 1938. Han var sendt væk fra Danmark på grund af en skandale på et børnehjem. Efter et uheld på det skib, han arbejdede på, er han nu sendt på et rekonvalescent ophold i et privat hjem hos Dommer Ming og hans kone May-Ling.

---

Næste morgen fik jeg spist morgenmad da Enlai kom ind. Vi skulle ud og hente noget brænde i skoven og han spurgte om jeg ville hjælpe, hvilket jeg ikke havde noget imod.

Vi trak en lille vogn et par kilometer ind i skoven hvor vi fandt nogle bunker af brænde som var hugget noget tid forinden. Imens vi læssede vognen spurgte jeg Enlai, hvornår han lærte dommeren at kende. Det var et noget mærkværdigt arrangement, de havde i den husstand.

“Jeg har kendt dommeren siden jeg var barn. Jeg er født i provinsen Xinjiang. Under mine forældres tid blev landet erobret af kejserinden af Kina. Jeg voksede op under hvad vi så som en besættelse og på grund af mine forældres modstand så blev jeg en dag taget med af soldaterne og overdraget til eunukkerne sammen med andre unge fra provinsen idet at man ville opdrage os som kinesere og så sende os derud, når vi var voksne og bekendte med statsadministrationen.”

“Det lyder ikke rart at blive revet væk fra ens familie”

“Nej. Men det værste var at vi fik hugget alt af for at kunne indgå i det politiske miljø omkring kejserinden. Ingen mænd med kønsdele måtte være i den forbudte by.”

“Åh. Nej.” Det gjorde helt ondt ind i sjælen at høre.

“Jeg var kun 5 år gammel. Nogenlunde samtidig så blev en dreng udpeget som ny kejser, da den gamle prins døde og kejserinden var for gammel til at føde nye børn. Jeg blev tildelt ham og han var dengang et frygteligt barn. Jeg havde undertiden fornemmelsen af at hans dag ikke kunne være perfekt før han havde beordret fysisk afstraffelse af mindst en af hans tjenere. Jeg har ar på ryggen af de mange pisk jeg fik.”

Det lød ganske grusomt. Meget af mit liv havde omhandlet sex siden børnehjemmet. At leve uden at være istand til det lød helt utænkeligt i mine øjne.

“Så kom den dag hvor vi blev smidt på gaden sammen med kejseren. Det var der at dommeren tilbød mig at rejse med ham. Han havde fået sig indflydelse via vennetjenester og så aftaler om kommission, mens jeg var alt for ung. Jeg så intet andet valg og havnede så hernede.”

“Hvad med din familie?”

“Jeg ved ikke om de lever mere og det er for sent at vende tilbage. Hvad skulle det nytte? Jeg kan ikke danne min egen slægt.”

“Er det ikke svært at se på hvordan unge mænd bliver hævet ind for at tilfredsstille May-Ling?”

“May-Ling er langt fra hans første kone. Han bliver typisk træt af dem efter en 5-10 år. De er trofæer for ham, men de ved det ikke.”

“Hvad er der sket med hans tidligere koner?”

“De er døde. Han beskylder dem for diverse forbrydelser og så bliver de kværket. Der er ingen her som stiller spørgsmål ved hans embedsførelse, så længe at han kan holde kommunisterne væk, så adskillige unge mænd og koner må lide for hans luner.”

Jeg fik ondt af May-Ling. Havde hun viden om hvad der ventede hende?

Enlai afbrød mine tanker. “Du må ikke sige noget til May-Ling om dette. Som altid fandt Dommeren hende langt herfra. Hun er fra en fattig bondefamilie og her i landet tæller drengebørn kun fordi det er dem som bærer slægtens navn videre. Lad hende få nogle lykkelige år. Det er trods alt bedre end at leve et helt liv i en rismark, hvor kvinder typisk kun bliver 30-40 år.”

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle tænke. Var 5 års lykke efterfulgt af en brutal død virkelig bedre end et hårdt liv med arbejde. Hvad var det for et mærkeligt land jeg var kommet til?

Vi fik samlet alt træet og trak vognen hjem.

Det blev aften og Enlai kom ind på mit værelse hvor jeg havde klædt mig af. Jeg fik læderremmene spændt på. Imens at Enlai arbejdede med at gøre hovedtøjet klar, spurgte jeg ham om han nogensinde havde haft lyst til kvinder på trods af kastrationen.

“Ja. Savnet vil altid være der, men jeg har set den pris både de unge mænd og dommerens kone betaler, så jeg kan undvære.”

Han spændte hovedtøjet på, hvilket bragte samtalen til slutning.

Jeg blev ført ind til dommeren og hans kone. De var klar med lædermanchetten. Jeg var ikke glad ved synet. Selvom min pik hurtig blev stiv og selve samværet meget mere intenst, så var det også svært at blive holdt tilbage med hensyn til min udløsning, men jeg kunne ikke gøre noget ved det. “Sådan. 5 cm” sagde dommeren. “Der er plads til forbedring, men tålmodighed giver det bedste resultat”

Jeg blev lagt på sengen og parret lagde sig på hver side af mig. Deres hænder var alle steder på min krop. Det var dejligt.

“Lad os prøve noget nyt. Hvad med klemmerne?” sagde dommeren. May-Ling nikkede og begyndte at slikke mine brystvorter. Det føltes dejligt.

Pludselig mærkede jeg en intens smerte fra den ene brystvorte. Hun havde sat en klemme på. “Hmmmmmm” kom det fra mig. Den stramme rem under min hage gjorde at jeg ikke kunne åbne munden. En tilsvarende smerte kom fra den anden brystvorte. Jeg prøvede at vride mig, men dommeren holdt mig nede.

“Jeg tror at jeg vil prøve en plug på ham.” udbrød dommeren. Han vendte mig og tog et eller andet frem. Jeg mærkede hvordan noget stort blev presset mod min endetarmsåbning. Det gjorde ondt og jeg brummede protester ud, men presset blev bare større. Lige pludselig gav ringmusklen efter og jeg mærkede hvordan noget massivt trængte ind i mig. Jeg blev vendt om på ryggen igen og min pik nærmest dryppede klar til eksplosion. Jeg var så liderlig og det var så svært at jeg ikke kunne få udløsning på grund af manchetten.

May-Ling kravlede oven på mig og lod sit underliv glide ned over min pik. Det var dejligt at mærke hendes varme indre omfavne min pik. May-Ling begyndte at ridde mig. Der gik ikke lang tid før at hun begyndte at stønne. “Åh. Viggo. Du er så dejlig”

“Lad være med at nævne hans navn. Han er kun en ting for dig. Det er mig, du skal elske” udbrød dommeren vredt.

May-Ling ignorerede ham og fik en orgasme. Hun rullede af.

“Viggo. Jeg har lyst til at straffe dig. Du skal ikke være centrum for min kones opmærksomhed. Du skal bare bruges” sagde dommeren

“Lad nu drengen være. Det er mig du er sur på” sagde May-Ling.

“Ok. Hvis du vil have det på den måde. Enlai!!!”

Enlai kom ind og fik instrukser. Snart blev jeg hjulpet op på benene og fik et halsbånd på, som blev gjort fast til en snor fra loftet. Jeg fik også manchetter på benene og en benspreder blev sat på. Dommeren kom med et lille blylod. Jeg havde ikke set at der var en ring i manchetten. Loddet blev gjort fast til manchetten som sad på min pung og jeg mærkede et smertefuldt træk i pungen. Var han ved at hive den af? Jeg fik tårer i øjnene. Jeg trængte sådan til udløsning, men jeg fik en straf i stedet.

Enlai gav også May-Ling manchetter på til både hænder og fødder. Hun fik en benspreder på. Enlai kom ind med et hovedtøj og May-Ling fik et forskrækket udtryk i øjnene. “Kan jeg ikke blive fri?” nærmest græd hun.

Enlai gav hende hovedtøjet på.

Dommeren havde fundet en pisk og han gav sig til at piske May-Ling. Slagene faldt strategisk på hendes private dele såvel som på hendes bryster. Enlai fik besked på også at tage en pisk og deltage i afstraffelsen af May-Ling.

Efter noget tid var hendes krop dækket af sved og hendes krop sitrede samtidig med at hun kom med en dyrisk lyd gjort uforståelig på grund af hovedtøjet. Hun sank sammen.

Jeg nærmest rystede af liderlighed. Det utrolige pres som var lagt på min pung på grund af loddet. Manchetten som var stramt bundet omkring min pung. Synet af May-Ling pisket til orgasme. Det var alt for meget.

“Nå. Nød man synet?” sagde dommeren da han kom hen til mig. “Desværre får min kone ikke gavn af dine safter. Enlai. Hent Luo!”

Luo kom ind. Det var klart hvad hun skulle. Hun knælede foran mig og manchetten kom af da hun havde taget min pik ind i hendes mund. Jeg fik udløsning og Luo drak mine safter uden protester.

Hun rejste sig op udtryksløst i øjnene og bukkede for dommeren hvorefter hun forlod lokalet.

Enlai befriede mig og førte mig tilbage til mit værelse.

Dommeren - Enlai’s historie del.3
I alt: 3.6 ud af 5 - fra i alt 5 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér