BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi gik ned i kælderen. Da de ikke længere havde nogle af de korsetter man havde brugt på urolige drenge på hospitalet omkring 2. verdenskrig, så fik jeg en spændetrøje af læder på. Den blev lukket i ryggen og mine arme spændt over kors og ind til kroppen af læderremme. Mellem mine ben gik der to remme som blev placeret på hver side af min pung. Jeg fik læder-hætten på igen og kunne ikke længere høre noget.

Benene på stolen var placeret sådan at jeg kom til at sidde med spredte ben. Hele proceduren omkring at få spændetrøjen på havde gjort mig liderlig. Min krop blev fikseret med brede læderremme og jeg mærkede hvordan at en DILDO blev ført op i mig. Heldigvis var den smurt ind temmelig godt for den var stor. “Er den ikke for stor?” spurgte jeg. Heather rystede hovedet for at signalere nej.” Ringmusklen gav efter og dildoen gled ind.

SEX I DAG?

Mit hovedet var blevet fikseret til nakkestøtten med en læderrem. Heather kom til mig med det blindfold som skulle klikkes på, men havde også noget andet i hånden. Blindfoldet kom på og så mærkede jeg noget gummi blive stukket ind i min mund. Det var en gummibold som var fastgjort til et læderstykke som blev klikket fast på hætten. Det var lidt overvældende tænkte jeg. Med et mærkede jeg hvordan bolden voksede i min mund. De svigagtige kvinder havde givet mig en gag som kunne pumpes. Den fyldte snart min mund og jeg mærkede hvordan mine kinder blev presset mod læderet i hætten.

Jeg sad et stykke tid i mørket uden at der skete noget og prøvede at vende mig til den store gummi-bold i munden. Med et startede dildoen i min ende. Den kørte i moderat tempo. Den gled længere og længere ind. Den måtte kunne styres på en eller anden måde. Min penis var meget stiv. Jeg mærkede en gummibeklædt handske. Jeg bad til at de fjernede den ball-stretcher som var sat på for selvom ubekvemme følelse af at have en dildo kørende i numsen var gledet over til en rar følelse så ville jeg så inderlig gerne have seancen overstået. Noget blev ført ned over min stive penis. Et slags rør! Der var gummi på indersiden som skiftevis klemte og masserede min stive penis. Det var skønt. Jeg nød hvordan jeg gik massage.

Dildoen satte farten op. Det kom uventet og det virkede brutalt. Det var som om at jeg blev fastholdt og bollet af en gruppe bikere. Jeg prøvede at bevæge mig, men fikseret i spændetrøje og læderremme som holdt mig fastlåst til stolen som om at jeg sad i en skruestik, var der intet som jeg kunne gøre.

En udløsning pressede sig på, men ball-stretcheren holdt den tilbage. Jeg gryntede i gaggen. Jeg prøvede at råbe, men det blev bare til et indesluttet brøl som de ikke kunne forstå på grund af hætten og den massive gagbold som var i min mund.

Jeg var på grænsen af at bryde ud i tårer. Løsn nu den ball-stretcher tænkte jeg som om at de ville kunne forstå det, men intet skete. Kun den endeløse massage af min penis og dildoen som bankede løs i min endetarm og efterhånden føltes som brændende jern var det eneste som var blevet mig begunstiget.

Jeg havde aldrig været så hjælpeløs. Jeg mærkede at nogle pillede ved min krop. Da jeg blev præsenteret for spændetrøjen så jeg at to områder omkring brystvorterne kunne løsnes og de gummibeklædte fingre tog fast i mine brystvorter og nev dem. Det var mere end jeg kunne klare. Jeg skreg, hvilket blev til et dyrisk brøl på grund af gaggen. Hver muskel i min krop blev spændt til bristepunktet. Uden at jeg havde bemærket det blev ball-stretcheren løsnet og jeg fik en udløsning som jeg aldrig havde fået før. Sæden stod ud af min. Jeg blev i den grad malket. Det var som om at jeg en kort overgang svævede i et vægtløs rum. Jeg må være døset hen midt i det hele for pludselig vågnede jeg ved at nogle fjernede blindfoldet. Gaggen var taget ud og jeg kunne trække vejret normalt.

Jeg blev hjulpet ud af stolen. De havde fjernet dildoen, men jeg kunne mærke hvordan lukkemusklen sitrede af den voldsomme behandling. Jeg fik en buttplug stukket ind, så min lukkemuskel havde noget at falde til ro på og så gik vi ovenpå efter at hætten kom af.

Jeg fik noget at drikke og satte mig i en stol ved siden af Birthe som var kommet til sig selv.

Kimberly og Heather så optagelserne igennem. De var ekstremt begejstret. Vi tog et bad hvorefter vi fik noget at spise. Heather kom med nogle papirer. Det viste sig at hun havde scannet dagbøger fra mange af byens beboerne som var blevet afleveret til de lokalhistoriske arkiver efter deres død. Hun havde også fundet journaler efterladt på hospitalet ved lukningen som fortalte noget om min onkel. Det var en ren guldgrube for min slægtsforskning.

Senere på dagen da vi sad i bilen igen talte vi om hvor grænseoverskridende oplevelsen havde været. Det var fantastisk at man kunne bruge nogle gamle historiske ting på en moderne måde.

“Dennis.” sagde Birthe. “Næste gang du vil lave slægtsforskning, så kan du være sikker på at jeg ville være med igen.”

Jeg nikkede. Det havde også været sjovt at se Birthe få en tur i stolen. Det var slutningen på denne historie. Materialet som jeg fik af Heather blev grundlag for mange flere historier som I må læse en anden gang.

 

SLUT

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.