Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var i november 1978, jeg fik den frygtede besked alle unge drenge på min skole frygtede at få. "Du skal over til Pastor Bennett"

Jeg havde talt med en del fra min klasse som havde været tvunget til at bo på Pastor Bennett's opholdssted hvor man genfandt Gud og drenge blev til mænd. Pastor Bennett var meget glad for at få massage på sine ømme fødder og mine klassekammerater fik et mærkeligt trist blik i deres ansigt når emnet kom op. Det måtte være meget ildelugtende fødder tænkte jeg tit. Pastor Bennett's opholdssted var et par byer væk i Missouri. Han havde drevet opholdssteder i Texas og Montana, men fik tilsyneladende lyst til at flytte en gang imellem.

SEX I DAG?

Jeg boede hos min onkel og tante. Min mor var tidlig blevet gravid med en ukendt mand. Hun var rejst til Californien for at blive skuespiller og min familie havde altid været nervøs for at jeg kunne træffe samme dårlige valg. Derfor forlod jeg nærmest kun hjemmet for at gå i skole på trods af at jeg var 15. Jeg måtte ikke dyrke sport om eftermiddagen og hjemme ville de voksne bestemme hvilke programmer jeg måtte se. Nogle af skolebøgerne havde de protesteret til skoleinspektøren over. De så f.eks. Darwin som blasfemisk, men skoleinspektøren havde stået fast. Nu havde de hørt at en kammerat havde haft et pornoblad med i skole og derfor skulle jeg væk før at jeg blev besudlet af det slemme skolemiljø.

Men jeg ville ikke over til Pastor Bennett for de havde næsten ingen skole på opholdsstedet men kun arbejde i marken. Jeg tog derfor en hurtig beslutning. Jeg tog min sparebøsse og pakkede noget tøj hvorefter jeg stak af hjemmefra.

Jeg var forholdsvis heldig. Jeg fandt hurtigt en lastbilchauffør som skulle til Denver. Han havde selv haft sine problemer og gav mig nogle mønter da han satte mig af ved hans destination. Da var det at det gik galt. Jeg så en lastbil med påskriften California og gemte mig på ladet, hvorefter jeg faldt i søvn. Da jeg vågnede holdt lastbilen stille ved en rasteplads og jeg sneg mig ud og gemte mig i skoven indtil lastbilen var kørt. Da jeg kiggede mig omkring var det kun skov så langt som øjet rakte. Jeg fandt et kort på rastepladsen og opdagede til min skræk at jeg var i Idaho.

Jeg tænkte at jeg måtte blaffe. Jeg ventede i timer. Ingen biler kom forbi. Det begyndte at sne og det overtøj, jeg havde taget med mig hjemme i Missouri var ikke godt. Jeg besluttede mig at gå i samme retning som lastbilen kørte. Jeg gik i timer. Det var blevet mørkt. Jeg frøs. Jeg tænkte på om jeg skulle ligge mig i skovbunden for natten, men så blev jeg bange for at fryse ihjel.

Det var næsten midnat. Jeg rystede af kulde. Da så jeg nogle lygter nærme sig. Bilen stoppede og en kvinde på omkring 40 år rullede vinduet ned. "Hør. Vil du ikke have et lift? Du ser ud til at fryse."

Det lod jeg mig ikke sige to gange. Jeg hoppede ind i bilen. "Mit navn er Debbie. Hvad er dit?" sagde hun.

"Eliott" svarede jeg

"Hvad laver du så sent på natten? Her kommer næsten aldrig nogen på denne tid af året."

"Jeg var på vej over til min mor i Californien. Hun er skuespiller"

"Skuespiller. Det lyder spændende. Jeg kommer sjovt nok selv fra Californien. Sammen med min afdøde mand flyttede jeg hertil for 10 år siden. Californien er et dejligt sted, men hør: Vil du ikke med hjem og overnatte? Der er 30 kilometer til nærmeste by og den mundering frygter jeg at du ikke kommer helskindet frem. Der er jo også ulve på disse kanter."

Jeg sagde Ja. Jeg var kommet meget ud af kurs.

Vi kørte et stykke tid, hvorefter Debbie drejede fra. Vi kørte af små grusveje indtil vi kom til en lille gård. Ja. Det var nærmest kun en hytte og et udeskur.

"Her bor jeg" sagde hun

Vi gik indenfor. Der var dejlig varmt og det var lige hvad jeg trængte til. Debbie satte noget suppe over.

"Hør Eliott. Du er jo våd og kold. Tag denne badekåbe som har tilhørt min mand og tag dit tøj af, så det kan være tørt til i morgen."

Jeg gjorde som hun sagde. Jeg var meget kold og det var dejligt at få noget tørt tøj på. Vi fik suppe og hørte nyheder på radioen. Debbie tilbød kaffe sidst på aftenen og hjemmebagt kage til. Da vi havde fået kaffen var jeg meget træt. Klokken var også efterhånden 3 om natten.

Jeg fik anvist et værelse og faldt hurtigt i søvn. Langt oppe af næste formiddag vågnede jeg. Jeg var kold og følte mig ikke godt tilpas. Debbie kom ind. "Uha. Du har feber. Du må holde sengen."

Hun kom med suppe og boller. Det var dejligt og jeg lagde mig til at sove igen. Jeg måtte have sovet hele dagen og natten med fordi det var morgen da jeg slog øjnene op. Debbie kom ind til mig. "Det er godt at du har det bedre. Jeg må hellere tage temperaturen på dig. Vend dig om på siden."

Jeg ville have haft taget den i munden, men nu havde hun været så sød ved mig så jeg lod hende gøre det. Jeg fik den op i numsen. Det var som altid ubehageligt. "Aha. Den viser 37. Det er stort set normalt." Hun trak den ud og jeg var lettet men frøs så da jeg mærkede hendes varme hånd tage fat om min tissemand. Jeg skulle til at sige noget da hun lænede sig ind over mig og kyssede mig på kinden. Hun lagde en finger over min mund som om at hun ville tysse på mig, mens hun begyndte at massere min tissemand og pung med den anden hånd. Det var en mærkelig og ny følelse men også en dejlig følelse. Jeg kunne lide det.

"Eliott. Tag din underbukser helt af og læg dig på ryggen."

Jeg adlød. Det var dejligt.

"Luk øjnene og slap af. Det er godt for dig." sagde hun med en rolig stemme.

Jeg lukkede øjnene. Hun kunne et eller andet med sine hænder. Min tissemand blev stiv. Mine kammerater på skolen havde talt meget om det, men der var jeg ikke endnu og desuden ville min familie være gået fuldstændig amok, hvis de havde opdaget at jeg misbrugte mig selv som de ville have sagt det.

Hendes hænder gjorde noget helt fantastisk. Jeg begyndte at stønne. "Bare giv slip. Eliott"

Jeg lod mig henfalde til de følelser som løb igennem min krop. Jeg fik udløsning og sukkede højt. Jeg kunne mærke hvordan hjertet slog og min tissemand nærmest fik sit eget liv mens den pumpede sæd ud over det hele.

"Ja. Se Eliott. Er det ikke dejligt?" sagde Debbie.

Jeg nikkede. Det havde virkelig været en dejlig følelse.

Hun gav mig en klud til at vaske mig af. Derefter tog hun underbukserne med fordi de var beskidte. Jeg fik besked på at tage et brusebad.

Da jeg kom tilbage gav hun mig en trøje og en overall som havde tilhørt hendes mand. Der var ingen brug for underbukser og hun havde ikke nogen i min størrelse. Alt mit tøj var til vask. Vi skulle bruge ting i stalden og hugge brænde. Jeg lånte nogle støvler som hun havde. Mit tøj og sko var slet ikke til den kulde som var faldet over staten.

Vi arbejdede hårdt. Da vi kom ind, så fik vi aftensmad, hvorefter jeg spurgte om det var i orden at jeg gik ind da jeg stadig var lidt træt. Det var helt i orden sagde hun.

Jeg var dog dårligt gået i seng før hun kom ind iført badekåbe. "Eliott. Skal jeg ikke tage din temperatur igen? Jeg vil bare være sikker på at du ikke bliver syg. Måske var det for tidligt du stod ud af sengen."

Jeg skulle til at til at ligge mig på siden da hun bad mig om at vende mig helt om så jeg lå på albuer og knæ.

"Det er et lidt større termometer. Det kan gøre lidt ondt." sagde hun

Jeg mærkede at hun pressede det mod min ringmuskel. Det var fedtet ind i noget og det var godt for det var stort. "Av. Jeg går i stykker deromme" klagede jeg.

"Nej og jeg er der næsten. Prøv at gøre som om at du er på toilettet" sagde hun.

Jeg gjorde som hun sagde og det gled ind. Jeg var lettet men kom til at tænke over at det skulle ud igen når hun havde aflæst temperaturen. Debbie så dog ikke ud til at ville læse noget af, men bad mig om igen at ligge mig på ryggen.

"Skal du ikke se hvad temperaturen er?" spurgte jeg.

"Shhh. Lad mig nu komme til. Stræk dine arm over hovedet."

Jeg adlød og aldrig så snart havde jeg gjort det før at hun låste mine håndled fast til sengegærdet med nogle lædermanchetter.

"Hvad laver du?" spurgte jeg lidt bekymret

"Sørger godt for du" svarede hun

Da jeg var låst fast begyndte hun igen at bruge sine varme hænder på min tissemand. Da den var blevet stiv tog hun den i munden. Det var virkelig en dejlig følelse. Jeg stønnede tungt.

Jeg var lige ved at få udløsning da hun stoppede. Hun tog badekåben af og jeg så at hun var helt nøgen. Ret hurtigt kom hun op i sengen og placerede sig ovenpå mig. Hun guidede min tissemand op i hendes varme hule. Aldrig havde jeg følt noget så rart før. Hun var på trods af sin alder stram. Hun lod mig vænne til følelsen så begyndte hun at ride mig. Hun tog fat i mine brystvorter og masserede dem til et punkt hvor jeg bønfaldt hende om at stoppe, hvilket hun ignorerede. Hun begyndte at stønne højlydt og hvilket bare gjorde det hele endnu vildere. Jeg fik en kraftig udløsning mens at hendes krop rystede og hun fik hvad jeg senere forstod var en orgasme.

Jeg blev befriet fra manchetterne. Jeg spurgte til det store termometer og hun forklarede at det var en såkaldt buttplug som sagtens kunne sidde i natten over uden at falde ud. Jeg lagde mig til at sove med de mærkeligste men skønne følelser i kroppen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.