BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Fredo kom ind i stuen med vores frokost. Vi spiste den og fik et glas vin til maden. Jeg kom nok til at overnatte her igen, tænkte jeg.

Da vi havde spist begyndte Fredo at fortælle videre på hvad der skete dengang i 1960’erne.

SEX I DAG?

---

Samuel havde ringet til Ben og Vaughn. De ville køre op for at deltage. Ben havde ringet til Los Angeles. De to damer ville komme derfra. Samuel kendte den lokale præst. Brylluppet skulle stå på gården. Scott havde brudt med sin familie, så Vaughn ville være Brudens far. 

For det var Scott som bar brudekjolen. I gårdens gemmer lå en brudekjole som havde tilhørt Samuels farmor komplet med korset og alt hvad der hørte til. Gæsterne ankom. De to kvinder fra Los Angeles viste sig at være 2 kvinder i slutningen af 30’erne. De så ud til at have levet et hårdt liv. De var vist skuespillere på deltid jævnfør Samuel. Karen og Iris hed de. Ben og Vaughn kom ankom på motorcyklen med Ben i sidevognen.

Rita var flot i dagens anledning. Mørkt jakkesæt, men hendes talje afslørede det stramtsiddende korset hun havde på indenunder.

Jeg var blevet udnævnt til tjenestepige i dagens anledning og Ben iklædte mig stuepigeuniformen sammen Vaughn. De rev og flåede i snørerne til korsettet så jeg var svimmel af luftmangel da de blev færdige. Der var intet under uniformen.

Præsten ankom. En lettere alkoholiseret præst. Han var jævnfør Samuel sendt ud på landet fordi der var nogen med nogle alterdrenge hvor han var før. Jeg blev sat til at sørge for at han ikke fik så meget at drikke så han ikke kunne udføre vielsen. Dette indebar at jeg måtte tilfredsstille ham med munden allerede efter at gæsterne havde fået deres velkomstdrink.

Vielsen foregik i den nyrenoverede lade. Scott så en smule flov ud da han stod foran præsten, men Rita puffede til ham på de rigtige steder når der skulle svares og så var Rita og Scott lykkelige ægtefolk.

Samuel var meget tilfreds. Der blev serveret mad og Scott fik brudekjolen. Jeg fik også lov til at tage stuepigeuniformen af, så vi begge var nøgne kun iført vores korsetter. Vi fik hænderne fikseret på ryggen og jeg blev sendt rundt kravlende på mine knæ for at yde mine service til gæsterne med min mund. De to kvinder fra Los Angeles havde intet på under deres kjoler så de fik snart min tunge at mærke i deres revne til deres store fornøjelse.

Alkoholen og den lystige stemning fik dem til at opføre et lesbisk show på gulvet hvor de lå i en 69’er og bragte hinanden til en orgasme. Der blev slået på glassene og så var det tid for Scott at tilfredsstille en af mændene med sin mund. Det skete flere gange i løbet af aftenen. Efterhånden var alle mætte og en smule trætte. Det blev aftalt at skippe dans og gå direkte til bryllupsnatten. Præsten var faldet i søvn med sin pik hængende ud af bukserne.

De to piger gik i gang inde på deres værelse. Jeg blev slæbt i hobbyrummet hvor jeg blev lagt over bænken. Vaughn stak sin pik ind i min munden, mens Samuel tog mig bagfra. Det lykkedes dem at få udløsning nogenlunde samtidig. Så fik jeg læderbiddet i munden og Ben pressede sin massive pik ind i mig. Han stønnede tungt hver gang at han stødte. Jeg kunne ikke holde min udløsning tilbage og min sæd sprøjtede ud. Ben stødte igen og igen. Jeg kunne mærke hvordan hans nosser ramte mig og så kom han med et brøl da han fik udløsning oppe i mig.

Det havde været en god fest. Allerede dagen måtte Ben og Vaughn køre tilbage, da de havde arbejde at se til. Præsten kørte jeg hjem.

Tiden hos Samuel, Scott og Rita var kommet til en ende. Scott havde fundet sit kald i livet som tjenende mand for Rita. Samuel ville se til at han fik en let tjans hos nationalgarden og på den måde undgik at komme til Vietnam.

Jeg pakkede bilen sammen med de to kvinder og vi satte kursen mod Los Angeles.

---

Jeg havde nu fået svar på hvordan Fredo mødte min tante og hende samlever. Min tanker om hvordan de så kom i den situation som medførte at min afdøde onkel måtte redde dem blev afbrudt af en pressede følelse fra min mave.

“Kan jeg låne toilettet?” spurgte jeg.

“Problemer?” spurgte Fredo.

“Ja. Lidt. Jeg har været i Mellemamerika. Costa Rica, for at besøge to gamle veninder. Dernede fik jeg noget at spise som jeg ikke kunne tåle og har lidt af mavebesvær siden. Det kommer og går og er meget forstyrrende.”

“Jeg kan hjælpe. Måske vil en udrensning hjælpe?” sagde han og fandt manchetterne frem.

“Er du sikker?” spurgte jeg

“Ja.ja. Vi havde mange elever med periodiske maveproblemer og de kom sig altid. Bare følg med”

Vi gik ud på toilettet. Fredo fandt en pude frem og efter at han havde fikseret manchetterne til nogle ringe på ryggen, så tog han en slange, en gummipose og en slags buttplug frem. Med hans hånd fast omkring en del af seletøjet pressede han buttpluggen ind. Den gled ind næsten uden smerter. Så satte han en slange til og jeg kunne mærke at den blev pumpet lidt op. Så satte han den anden slange fra posen til og efter lidt tid mærkede jeg hvordan lunken væske fra posen løb ind i mig.

“Åh. Det trykker en del på maven” klagede jeg.

“Rolig. Alt vandet er næsten inde.” svarede Fredo.

Da vandet var løbet ind i mig, lukkede Fredo af til pluggen og lå mig hvile en 5-10 minutter. Jeg mærkede hvordan det rumlede inde i mig. Så hjalp han mig op og stå og vi gik over til toilettet hvor pluggen blev gjort mindre og taget ud. Det tog mig en tid at få alt vandet ud. Med en bruser og et håndklæde blev jeg gjort ren, hvorefter han løsnede manchetterne.

“Er du klar til at høre mere fra de gamle dage?” spurgte han. Jeg nikkede. “Så lad mig lige sætte denne plug i, så du ikke kommer til at dryppe på min stol.” Han pressede en buttplug ind. Den var smurt ind så det gjorde ikke noget at den var lidt større end den anden. Han placerede et håndklæde på stolen og jeg satte mig ned.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.